Dodaj do ulubionych

Syf w Tesco na Alei Pokoju

21.01.08, 08:26
Ten sklep to pomyłka!!!! Dość że obsługa niemiła, jest święto wtedy
kiedy są otwarte więcej niż 2 kasy, matka z dzieckiem tak jak ja ma
troblem z poruszaniem sie tam wózkiem bo między półkami stoją palety
i nie ma się jak ruszyć, i jeszcze rewelacja... w piatek wieczorem
poszłam do tego sklepu a tam przed nogami przebiegły mi dwie
myszy!!!!! Zastanawiałam się czy zadzwonić do sanepidu czy gdzieś
indziej. A jak powiedziałam pracownikowi to tylko wzruszył
ramionami!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 09:17
      Zgadzam się z Tobą.Tylko w tym sklepie jest taki syf,obsługa nie miła i kasjerki żle albo wcale nie wydają reszty,przekonałam sie na własnej skórze i ludzie o tym też mówią ze bardzo oszukują.Moi zdaniem to trzeba coś z tym zrobić!Bo idąc na zakupy to jeszcze trzeba się denerwować i patrzeć czy na paragonie się wszysko zgadza.ZA LIDER PRICE BYŁO LEPIEJ OWIELE LEPIEJ.POZDRAWIAM
      • Gość: gosc Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.strefa.com 21.01.08, 11:34
        No tak jest od kad Lider Price-a zamienili na to "coś" tam nawet polowy produktow ktore byly w poprzednim sklepie nie ma a na dodatek sa okropne i drogie jakies podrobki.Taka czekolada Milka nawet no ja nie wiem czy oni to produkuja gdzies na boku i pakuja w normalne opakowania... Oblsuga fakt wszyscy macie racje tez sie zgodze.Co wejde to jest pelno mlodych ludzi na sklepie a na podlogach wszystko sie "wali" skrzynki smieci nie ma jak przejsc.Moglby sie tym ktos zajac!!!!!!
    • Gość: x Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.hcz.com.pl 21.01.08, 09:17
      dokładnie, chciałam sprawdzić lampki choinkowe (czy świecą ) "miła pani"
      odpowiedziała ,że w całym sklepie nie ma wolnego dniazdka i że mogę to zrobić w
      domu. Jeszcze jedno, czy tem panie w kasach używają szamponów?
    • mona19832 Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju 21.01.08, 09:20
      Te panie są brudne niedomyte i śmierdzą!!! A już nie wspominając o
      ochronie od której niejednokrotnie czułam alkohol!!!
    • Gość: iwona Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 09:49
      Zgadzam się całkowicie. Myslałam, że tylko ja mam takie zdanie na
      ten temat. Sądziłam, że jestem przewrażliwiona. Byłam tam zaledwie
      kilka razy ale zawsze wychodzę zdenerwowana. Kolejki do kas mogą
      człowieka dobić a obsługa okropna. Staram się omijać ten sklep
      szerokim łukiem ale czasami nie mam innego wyjścia.
      • Gość: hmm Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:06
        To przestancie tam chodzic i tyle !! Nikt was nie zmusza zbyscie tam zakupy robily !
        • Gość: Czarusia Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:19
          zawsze jakaś zakała musi się znalesć na forum!!!! TESCO NA ALEJI POKOJU TO WIELKI SYF.
    • megane-84 Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju 21.01.08, 14:51
      no powiem Wam ze to jest jedyny sklep czynny do 23 w mojej okolicy
      wiec czasem zdarza mi sie tam chodzić. Ostatnio jednak panie
      kasjerki przeszły moje oczekiwania nawet te najśmielsze. Stoje w
      kolejce, jak zwykle wolno idzie, przede mną stali dwaj chłopcy ,
      pani ich obslużyła, po czym zaczyna kląć pod nosem , podchodzi do
      niej druga , bo to była ta kasa z alkoholem i pyta się co się stało
      a tamta na to " bo tym, małym ch... zle wydałam , 5 zl za dużo "
      byłam w szoku;) historia 100% prawdziwa
      • Gość: jj Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 15:18
        może trzeba zaczac od tego....

www.tesco.pl/napiszdonas.html
        • Gość: xkx Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.152.bloklan.org 21.01.08, 17:43
          Ewentualnie tu: 0801 650 650 - od 8 do 23
          • mona19832 Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju 21.01.08, 19:32
            No ja już kilka razy pisałam ale niestety zero odzewu!!!! Ale noszę
            iesię z zamiarem zadzwonienia bo to co się tam dzieje to jest
            szczyt!!!
            • mona19832 Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju 23.01.08, 11:48
              Słuchajcie po chyba 20 mailu ze skarga do tesco wreszcie ktos mi
              odpisal:
              Szanowna Pani ,

W odpowiedzi na skarge skierowaną na nasz sklep :Tesco ul. Pokoju 9
              Częstochowa,pragnę poinformować ,iż staram się aby pracownicy
              naszego sklepu byli uprzejmni i grzeczni dla klientów ,nie było
              kolejek przy kasach .Nigdy nie usłyszałam aby nasz pracownik
              krzyczał do klienta ,wręcz przeciwnie starają się odpowiadać na
              każde pytanie i doradzić.Mieliśmy problem z pracownikami i zdażało
              sie że palety nie wszystkie były rozłożone odrazu po dostawie,ale
              teraz tego problemu juz na naszym sklepie nie mamy.Na sklepie dwa
              tygodnie temu zauważyłam jedną myszę ,która biegała wszędzie ,lecz
              została usunięta.

Z poważaniem ,

Aneta Kmiecik 34149 Częstochowa.

Poprostu kpina to co ta pani napisala jest smieszne.
              • Gość: fela Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.iplus.com.pl 23.01.08, 12:20
                Mieszakam na rakowie i czasami robie zakupy w tym sklepie .
                Jest tanio .ale czasami wole pojechac do dużego tesko przy trasie .
                Bo tutaj jest wiecznie niezadowolona obsługa . Zniesmaczone
                kasjerki zamiast obsługiwac klientów skarża sie na złe traktowanie
                na firme i bardzo niskie zarobki .Może to i prawda .Ale w
                Częstochowie teraz nie jest trudno o prace mogą ją zmienic .I
                rzeczywiscie sa wczorajsze .kiedys w niedziele widziałam jak młody
                chłoptyś z obsługi kopał brudne papiery po regały zamiast je
                podnies .Na zwróconą uwagę obruszył sie ,twiedząc ,ze on tu nie
                sprząta !!!!
                • Gość: myszy SC Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: 212.87.235.* 23.01.08, 15:03
                  jestem myszą, biegam po tesco, maja fajną podłogę, niedługo zrobimy
                  tam bal. będziemy kopulować na waszych oczach, mamy w kieszeni
                  wszystkich prokuratorów w PR w Cz. więc nikt nas nie ruszy. w TESCo
                  jest syf bo ludzie mają wysypiska w głowach.
              • Gość: zła Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 19:25
                Bo ta mądra Pani która tą odpowiedz napisała jest sama śmieszna. To pomyłka, że
                ona tam pracuje. Aha a najbardziej na pracowników to właśnie ona się drze. Na
                klientów też.
                • Gość: pólnoc Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: 83.2.140.* 24.01.08, 09:38
                  Jaka dzielnica - taki sklep...
                • Gość: lila Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: 195.205.202.* 10.02.08, 11:44
                  o tu akurat przesadzasz, pracowałam tam kiedyś i muszę powiedzieć że
                  kierowniczka A. to jedna z nielicznych ludzkich osób w tym sklepie , a że czasem
                  trochę pokrzyczy to jeszcze nic złego i każdy kto tam dłużej pracował powie o
                  niej to samo
                  • Gość: radocha Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:46
                    ha ha ha!!!
                    Czyżby to Kierowniczka A. sama pisze na siebie bałwochwalcze listy???
                    Ja też tam pracowałam i niestety miłych słów na kierowniczkę A. powiedzieć nie
                    MOGĘ!!!!
                    kłóci się to z moim (i podejrzewam, że wielu ma to samo), sumieniem!!
                    Styl bycia i zarządzania kier.A. jest daleki od przyzwoitości i ludzkości....
                    Miłek pracy Pani Kierowniczko A.
    • Gość: świeta prawda!! Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 00:09
      hehe nie przeraza mnie ten post, poniewaz mialam okazje pracowac tam az 2
      dni!!!! Atmosfera FATALNA, ludzie strasznie NIEMILI, kierowniczka? -HAMSTWO,
      BRAK KULTURY, TAKTU I WYRACHOWANIA, syfff totalny, szambo wylewajace sie na
      magazynie, brak szatni, a ludzie traktowani sa jak podmioty i Murzyny. Tam
      trzeba pracowac w milczeniu, bo kazde slowo zauwazone przez pracownika jest
      doniesione do kierownictwa:) Przerwa po 6 godzinach!!!??? wedlug regulaminu
      chyba powinna byc po 4?? No ale o to sie nie czepiam, chodzi tu przede wszystkim
      o inne rzeczy. Wy ludzie z tej ALEJI POKOJU nie rozumiecie, ze u Was nikt nie
      chce pracowac??? ciekawe czemu???:))) Wogole to mieeeerny macie wybor i braki na
      polkach. Niestety mycie polek raz w roku to troche za malo:)) hehe a te na kasie
      maja faktycznie przerabane i im wlasnie trzeba wspolczuc bo nikt tam nie ma na
      tyle odwagi by sie buntowac z pania A.:)
      • Gość: inna Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 12:24
        skoro jest tak strasznie żle to dlaczego sie nie zwolnią z pracy?przeciez jest tyle ogloszeń do lidla ostatnio widzialam a przechodzac przez miasto to na co 2 sklepie jest ogloszenie do pracy wiec w czym problem,bo mnie jak cos nie odpowiada to zmieniam to...proste.
        • Gość: Fela Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.iplus.com.pl 27.01.08, 12:52
          Dzisaj robiłam zakupy w tym Tesco .bałagan przy ostatnie regale .
          Smieci i kartony na podłodze ,a obok dwu ochroniarzy plotkuje na
          calego .Przy kasie tasma nie chodzi .Dobrze ze chociaż kasjerka była
          miła !!!!
    • Gość: xxx Jaka płaca -taka praca... IP: *.96.inds.pl 27.01.08, 16:25
      I co tu sie ludziom dziwic, ze im sie pracowac nie chce i sie do
      klientow nie usmiechaja skoro sa tak traktowani i maja takie zarobki.
      Tesco chyba nie rozni sie zbytnio od Biedronki.
      • Gość: pirania Re: Jaka płaca -taka praca... IP: *.realestate.net.pl 27.01.08, 18:55
        Tesco z ul.Pokoju bladziutko wypada w porównaniu z Biedronką przy Intermarchu.
        • Gość: Szok Sklep prowadzony przez żuli ..... IP: 80.48.49.* 27.01.08, 20:33
          ... dla żuli . Jak tam bylem mialem wrazenie ze jestem w jakims slumsie . SZOK
          ze ten sklep nosi logo Tesco
          • Gość: lolo Re: Sklep prowadzony przez żuli ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 10:40
            A ja lubię ten sklepik,fajny syfek.
    • Gość: gallanonim Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: 80.54.174.* 09.02.08, 19:12
      przyznam ze opinie o tym sklepie sa dla mnie szokujace,z tego powodu ,iz
      pracujac tam mam zupelnie inne doswiadczenia,co do stojacych palet- kazdy
      pracownik stara sie jak najszybciej rozlozyc towar na polkach,kierownicy pilnuja
      by nie utrudniano zycia WIELMOZNYM klientom, co wiecej sami zasuwaja razem z
      pracownikami,nikt sie nie opieprza.Co do higieny osobistej pracownikow- nie wiem
      co za cham osmiela sie tak insynuowac-SZANOWNI klienci to pracownikom jest
      ciezko dyskutowac z klientelą, od której zieje czosnkiem albo wódą-specyfika
      al.pokoju,co do rzekomo chamskiej ochrony-życzę JASNIE PANSKIEJ klienteli
      takiego opanowania i cierpliwości.
      • Gość: a Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.profiline.pl 09.02.08, 19:50
        zacznę od tego, że B. WSPółCZUJE osobą, które muszą tam pracować..marna
        kasa..dużo pracy, zero empatii od klientów i szefostwa..ale niestety jest
        prawdą, że jest brudno, mały wybór towarów, zawalone paletami i...kasjerki z
        brudnymi, tłustymi włosami, na których widać odrosty(:(:(: przykro mi...wiem ,że
        jak płaca tak praca, ALE....chodzi mi przede wszystkim o czystość, higienę własną...
        • jerzyk46 Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju 10.02.08, 11:56
          Jeśli się nie lubi oglądać myszek, to przecież ten sklep można bez
          trudu ominąć. Da się zarówno z prawej jak i lewej strony.
          • Gość: Merry Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.tktelekom.pl 06.03.08, 20:08
            A ja właśnie mam iść tam pracować. Ale mnie wszyscy podnieśliście na
            duchu :(
            • Gość: tragedia:) Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 16:25
              no to tylko wspolczuc!!:))))))))))) sama sie przekonasz jaka tam jest pyskata
              kierowniczka oraz niemila atmosfera. W tym sklepie nawet dlugopisu nie da sie
              kupic bo nie ma:D hahaha smiechu warte!!! idz dziewczyno poszukac lepiej innej
              pracy, na Drogowcow przyjec od licha i troche, tam jest przynajmniej NORMALNIE:)
              • Gość: . Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:06
                wiele bzdur tu wypisano,fakty też ze złym zachowaniem ochrony(?boziu?!),obsługi
                ale to wszystko możną zmienić .Może Ty pomożesz zmienić wizerunek tego sklepu we
                współpracy z kolegami i kierownictwem.?Powodzenia
                • Gość: work Re: Syf w Tesco na Alei Pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 09:59
                  zupełnie nie rozumiem tej nagonki. nie pasuje Wam "klimat" tego marketu to nie
                  kupujcie!!!!!!!!!!!!!! ale i tam tam pójdziecie i zrobicie zakupy. dlaczego? ano
                  bo jest taniej niż w sympatycznym sklepie z miłą Panią "Jadzią". chcecie coś
                  zmienić to przestańcie tam obić zakupy, sprzedaż spadnie i "Władze Tesco" się
                  zainteresują tą zaistniałą sytuacją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka