tomasz551 23.01.08, 18:20 Witam. Jutro wybieram sie z Cz-wy do miejscowości Zawadzkie. Czy może mi ktoś poodpowiedziec w jakim kierunku sie kierowac z Lublinca na Zawadzkie gdyz nie mam dokladnej mapy. Dziekuje z gory za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Pytanko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:21 Chyba na Tarnowskie Gory a dalej pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Pytanko ! IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.08, 20:14 Dokładnie droga wygląda tak: Jedź na Opole, w Kochanowicach skręć w prawo, dojedziesz do obwodnicy Lublińca, tam w prawo i zaraz w lewo w kierunku miejscowości Draliny. Wyjedziesz potem na trasie do Opola juz za Lublińcem. Skręc w prawo i dojedziesz do Pawonkowa. W Pawonkowie w lewo na pierwszym skrzyzowaniu i cały czas prosto (przez przejazd i przez lasy) Jak dojedziesz do drogi głównej skręć w lewo. I za pare kilometrów masz Zawdzkie (trzeba na skrzyżownaiu przed przejazdem skręcic w lewo aby dojechac do centrum) Droga jest najszybsza i najkrótsza jedynie przy opadach śniegu mogą być problemy z niektórymi odcinkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Pytanko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:26 Jedż obwodnicą na Opole iw Pawonkowie w lewo prosto na Zawadzkie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Pytanko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:36 Dzieki ci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pytanko ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 20:33 Ja proponuję przez Lubliniec przy BP prosto.Na rondzie koło Kauflanda prosto,przecinasz trasę na Poznań prosto.W Kośmidrach w lewo długa prosta w lesie chyba z 5 km i na końcu drogo w lewo.Z 5 km i przed przejazdem kolejowym w lewo.Jeżeli pojedziesz przez Pawonków to w drodze powrotnej proponuję skręcić w prawo na Lubliniec i sam ocenisz którędy pojedziesz następnym razem.Moja trasa jest z wyłączeniem ciężarówek. Odpowiedz Link Zgłoś