Dodaj do ulubionych

szukam dobrego fotografa

• Gość: digitalphotoart Re: szukam dobrego fotografa IP: *.116.81.221.tvksmp.pl 29.04.09, 17:08
      Witam

nasza oferta :

pakiet podsawowy zawiera :

1000 zdjec na plycie DVD
      film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 30 min
      album 20 zdjec z pleneru w formacie A4
      album 100 zdjec formatu 11x15 cm
      sesja w plenerze w dniu wesela
      obecnosc na weselu do godziny 1.00
      cena to 700 zl

pakiet standart zawiera :
      1000 zdjec na plycie DVD
      film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 40 min
      album 30 zdjec z pleneru w formacie A4
      album 150 zdjec formatu 11x15 cm
      sesja w plenerze w dniu wesela obecnosc na weselu do godziny 1.00
      portret w formacie A3+ w oprawie szklanej
      cena to 900 zl

pakiet pełny zawiera :
      1000 zdjec na plycie DVD
      film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 40 min
      album 30 zdjec z pleneru w formacie A4
      album 150 zdjec formatu 11x15 cm
      obecnosc na weselu do godziny 1.00
      sesja w plenerze w dniu wesela
      portret w formacie A3+ w oprawie szklanej
      wykonanie zdjec studyjnych na miejscu wesela (tła i światła przenosne)
      wykonanie galeri internetowej z wybranych zdjec i wygenerowanie adresu
      internetowego www.imionaparymlodej.miasto.pl
      cena to 1500 zl
      fotoksiazka

do kazdej oferty jest mozliwosc wykonania dodatkowo:
      fotoksiażki w formacie A3-, A4 bindowana i twarda okładka (ceny
      fotoksiazek wahają sie w granicach 150 - 400 zl.)
      fotopuzli z wybranego zdjecia kalendarza weselnego z wybranych zdjec
      dowolnego portretu w formacie A3+
      obrazu na płótnie z wybranego zdjęcia

• Gość: agata Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 01:21
        robił nam sesje młody fotograf ale doświadczony i pomysłowy w plenerze, w stadninie konii :) rewelacja, zarówno fotki jak i atmosfera bardzo miła. Zwłaszcza biorac pod uwage mojego męża który nie znosi zdjec haha
        szczygielski łukasz sie nazywa, sprawdzcie sobie jego stronke
        pozdrawiam
        agata
    • Gość: pomocny Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:14
      wątek trochę stary , ale dodam poznanego przez znajomych fotografa który robił
      nam dwa miesiące temu małą sesję . Fotograf ma swoją stronę pod adresem
      www.koan.yoyo.pl na której znajdują się też namiary . Może przyda się
      komuś jeszcze
      • Gość: pomocny Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:15
        PS ,
        nie oskubał nas bardzo :D
    • sunshine99 Re: szukam dobrego fotografa 08.06.09, 21:11
      Cześć wszystkim :)

Ja z czystym serecem moge polecic młodego fotografa Łukasza.
      Pół roku temu robił nam sesje zdjęciową ślubna oraz plener tydzień po ślubie. Zdjęcia wypadły genialnie - bardzo naturalne uśmiechnięte. Poza tym atmosfera koleżańska nawiązała się między nami a fotografem dosłownie w pare minut co sie oczywiście pozytywnie przełożyło na nasze zdjęcia ślubne :)
      Ja osobiście nie lubie być fotografowana ale ten człowiek wydobył chyba ze mnie modelkę hehe ponieważ czułam się reweacyjnie- wcale nie dlatego że to były zdjęcia z naszego ślubu!
      Częśc jego zdjęc można zobaczyć na stronie, z tego c się oreintuje to nie tylko pstryka na ślubach, robi tez sesje glamour i inne równie rewelacyjne!

www.lukaszszczygielski.pl

Bardzo polecam ze względu na jakość usługi, kompetencje oraz atmosfere podczas zdjęć :)
    • Gość: Ewka Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:45
      Mogę Wam z czystym sumieniem polecic Łukasz Szczygielskiego ( wklepcie w google i Wam wyszuka ) jest w Częstochowie od pół roku, przedtem gdzies koło Bydgoszczy. Zaskarbił sobie mnie jeszcze przed ślubem kiedy zrobił mi sesję której koleżanki zazdroszcza mi po dzis dzień :) a sesja ślubna to coś wymarzonego kiedy dostalismy album po prostu nie mogliśmy wypowiedziec nic z zaczwytu. Luźna atmosfera a co najważniejsze ... był praktycznie niezauwazalny podczas całej uroczystosci super naprawdę polecam.
    • Gość: sfotografowana Re: szukam dobrego fotografa IP: *.chello.pl 25.06.09, 22:52
      Witam polecam kolege z bloga jesli komus sie podoba napiszcie do niego :) www.photoblog.pl/mavrick
    • Gość: lisek Re: szukam dobrego fotografa IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 30.06.09, 18:36
      www.artystycznezdjecia.pl/
    • Gość: SzukajacySiebie Re: szukam dobrego fotografa IP: 193.93.89.* 26.08.09, 11:05
      Polecam www.adammielczarek.pl
      • Gość: ja80 Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:53
        Gorąco polecam

www.fotoshock.pl

Ostatnio dodają dużo fotek do galerii na stronie, sesja plenerowa
        par jest naprawdę świetna.

Z tego co tam wyczytałem to niegługo mają być nowe fotki ślubne. I
        podobno sa jeszcze wolne terminy w tym roku!!!
        • Gość: Sebastian Re: szukam dobrego fotografa IP: 151.193.120.* 08.09.09, 13:33
          Goscie sa spoko, robiliśmy u nich sesje zdjeciową, pełna profeska.
          • Gość: Karolina Re: szukam dobrego fotografa IP: *.lanet.net.pl 10.09.09, 15:17
            Witam, zapraszam na swoją stronę www.karolinakrupa.pl
        • Gość: czekolada Re: szukam dobrego fotografa IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 10.09.09, 17:03
          a może jakiś fotograf szuka fotomodelki do zdjęć FTP? Chętnie powiększę swoje
          portfolio
          • Gość: kolec Re: szukam dobrego fotografa IP: *.trustnet.pl 13.09.09, 22:08
            www.korzec.info też zapraszam i nie wykluczam TFP
            • njurek7 do adminów 14.09.09, 14:24
              Usuńcie ten żenujący wątek.
              Forum nie służy chyba do kreowania fotografów i "fotografów".
    • dorotarewa Re: szukam dobrego fotografa 14.09.09, 14:26
      redteam.pl/
      • Gość: fotka Re: szukam dobrego fotografa IP: *.realestate.net.pl 18.10.09, 12:08
        ...A może foto-Stodulska-Majchrowska? hihi!!.....żenada
        • Gość: ewa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.54.170.47.tvksmp.pl 18.10.09, 22:41
          Moja babcia pokazała mi zdjęcia(ślubne i okolicznościowe)swoje i
          swoich rodziców-moich pra.Niektóre były na twardej tekturce.Były
          pozowane-niektóre zbyt sztuczne,z patosem.Ale jaki klimat!Moje
          koleżanki mówią tylko o plenerach-bo są naturalne.Ale kiedy oglądam
          te plenery to odnoszę wrażenie,że one też są ustawiane-na trawie,na
          torach, pan młody wygląda zza drzewa,młoda siedzi na krawężniku i
          czeka na okazję,młodzi wyglądają przez stare okno,siedzą na motorze
          itd. itd.Wszystie podobne i takie same w klimacie.Wyglądają tak samo
          jak zdjęcia robione przez moją koleżankę w Olsztynie mnie i mojemu
          chłopakowi.Jedni oferują 100 póz,inni200...a ja wolę jedno zdjęcie
          mojej babci
          • Gość: mol Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 20:27
            Ewa masz rację, teraz nie ma fotografów są pstrykacze. każdy cyfrówką zrobi
            dobre zdjęcie ale do analoga trzeba oka i duszy, a fotograf twojej babci to
            miał. pozdrawiam
    • Gość: foto_czestochowa Dobry fotograf IP: *.ludowa.netcominternet.pl 27.10.09, 16:43
      Witam serdecznie,
      Zapraszam do siebie www.fotografia-czestochowa.pl
      Pozdrawiam
      Łukasz
    • Gość: xxx Re: szukam dobrego fotografa IP: *.rev.masterkom.pl 27.10.09, 18:37
      mataforgana.carbonmade.com/
      • Gość: Justyna Re: szukam dobrego fotografa IP: *.zory.vectranet.pl 23.11.09, 21:45
        Witam, czy ktoś zna aktualne namiary na p. Izę Banaszkiewicz w Częstochowie,
        link do strony lib telefon?
        • Gość: MARCIN&AGA Re: szukam dobrego fotografa IP: *.getin.3s.pl 24.11.09, 14:50
    • Gość: Foto Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:52
      tu sprawdźcie: 501347115 Gorąco polecamy! Kinga i Rafał
    • Gość: iga Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:58
      www.fotosatysfakcja.pl MICHAŁ SADOWSKI
    • Gość: pejot Re: szukam dobrego fotografa IP: 195.242.90.* 24.11.09, 14:25
      Polecam - bardzo dobry fotograf z Częstochowy - Jarek Dumański (www.fotoslubne.czest.pl)
    • Gość: MARCIN&AGA Re: szukam dobrego fotografa IP: *.getin.3s.pl 24.11.09, 14:49
      POLECAM
      • Gość: Justyna Re: szukam dobrego fotografa IP: *.zory.vectranet.pl 24.11.09, 17:24
        Witam, czy ktoś zna aktualne namiary na p. Izę Banaszkiewicz w Częstochowie,
        link do strony lub telefon, adres?
        • Gość: dolzi Re: szukam dobrego fotografa IP: 193.138.241.* 07.03.10, 23:30
          moje drobne zdanie oczywiście nie ujmując Pani Izie Banaszkiewicz bo siedzi w
          tym fachu od lat ale niestety przez lata nie wprowadziła żadnej zmiany w swoją
          powiedzmy "twórczość"
          zdjęcia prześwietlone po to by każda osoba z twarzy był bardzo piękna a co
          najgorsze, ze wszyscy fotografowani w końcu na zdjęciach wychodzą podobnie.

polecam www.gosiajanik.pl
    • Gość: Magda Re: szukam dobrego fotografa IP: *.prenet.pl 07.03.10, 22:40
      Witam wszystkich

Ostatnio miałam okazje skorzystać z usług Pani Olgi Krakowskiej.
      Jestem bardzo zadowolona z efektu jej pracy a zarazem miłej atmosfery jaka wokół
      niej się kreuje. Polecam gorąco bo naprawdę warto.

www.olgakrakowska.pl

pozdrawiam
      • bob425 Re: szukam dobrego fotografa 10.01.12, 16:37
        Ja z kolei szukam bylych klientow Łukasza Szczygielskiego niezadowolonych z jego zdjec. Wiem ze nie jestem 1 osoba ktorej tak spapral pamiatke z niepowtarzalnego dnia w zyciu i licze na Wasza pomoc. Piszcie na pm lub w temacie
    • proaction Re: szukam dobrego fotografa 09.03.10, 13:21
      Witam.
      Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl

pozdrawiam
    • Gość: oaa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.realestate.net.pl 11.03.10, 13:12
      www.symbol-studio.pl (nie tylko foto. ślubna!)
      • Gość: blee Re: szukam dobrego fotografa IP: 195.68.192.* 17.03.10, 08:37

Robert Chlewicki - ODRADZAM, na rozmowie i spisaniu umowy rok przed
        ślubem wszystko bylo ładnie i pięknie, potem okazało sie że na ślub
        zamiast pana Roberta zjawił się inny fotograf, jakiś mlody siusiek
        nie wiem czy miał ze 20 lat, mało znał się na rzeczy, sesja w
        plenerze tydzień po ślubie zrobiona już przez Pana Roberta trwała 10
        minut i nie mieliśmy możliwości wybrania miejsca takeij sesji, albo
        zrobieniu jej w kilku miejscach, w trakcie tej 10 minutowej sesji na
        ktorą Pan Robert spóźnił się jakieś 30 minut cały czas dzwonił
        telefon, bo Pan Robert miał być już w innym miejscu i zdjecia robił
        na odwal się, MEGA nie profesjonalne zachowanie
      • Gość: Marta i Paweł Re: szukam dobrego fotografa IP: *.prenet.pl 15.01.11, 14:22
        Witamy serdecznie
        Polecamy fotografię ślubną pana Michała, rewelacyjny człowiek pełen polotu i ciekawych pomysłów, artysta o dużej wyobraźni, profesjonalista w każdym calu w dodatku bardzo miły człowiek. Jesteśmy zachwyceni zdjęciami i bardzo dziękujemy.

www.michalgajzner.pl
        • anika-pl dobry fotograf 10.04.11, 00:07
          ja wybrałam www.zaluskistudios.blogspot.com spotkałam ich na weselu koleżanki i moim zdaniem są ok
          natomiast szukam dj jeszcze
        • respberry Re: szukam dobrego fotografa 03.05.11, 11:43
          Witam oferujemy fotografie slubna i okolicznosciowa www.foto.adriankraska.pl zapraszam!!
    • Gość: ... Re: szukam dobrego fotografa IP: *.rev.masterkom.pl 24.03.10, 21:39
      qba-fotografia.blogspot.com/
      • Gość: marysia Re: Nie polecam tego fotografa IP: *.prenet.pl 10.04.10, 16:56
        Mam nadzieję że wszyscy czytając to nie podejmą się zatrudnienia Pana Piątka do
        robienia zdjęć czy filmu okolicznościowego. Miałam okazję poznać "dzieło" Pana
        Szymona Piątka kiedy został wynajęty do robienia filmu studniówkowego i zdjęć
        różnego rodzaju. To co zastałam przysporzyło mi tylko nerwów i straty pieniędzy.
        Całość wykonanej pracy miała być oddana prawie miesiąc po studniówce- 10 marca,
        zaś Pan Piątek przekroczył termin zawarty w umowie o MIESIĄC!!! I do tej pory
        JESZCZE jest winien kilku zdjęć na płycie... kiedy odda ? Nikt tego nie wie :/
        Poza tym zdjęcia do świadectw maturalnych były beznadziejne, uczniowie nie mieli
        wglądu
        na komputerze jak wyszły zdjęcia, i nie którzy po prostu "strzelili"
        nieoczekiwaną minę czy zmrużyli oczy ale fotograf nie poinformował o tym i nie
        zrobił dodatkowego zdjęcia tylko zrobił wszystko na czas i na "odwal się" :/
        Zdjęcia zrobił czarno-białe gdzie nikt go o to nie prosił...Kolejna
        sprawa-pomyłki na zdjęciach klasy przy nazwiskach... no cóż,zawsze przecież
        można poprosić o powtórzenie imienia i nazwiska jeśli się dobrze nie usłyszy ale
        po co? Przecież to nie jest dla fotografa ;]Kolejna rzecz- zdjęcia studniówkowe
        z osobami towarzyszącymi jak sama nazwa mówi to osoby stoją bądź siedzą obok
        osoby towarzyszącej,a Pan Piątek rozdzielił wszystkich tak żeby mu po prostu w
        kadrze się ludzie zmieścili i tyle... Osoby towarzyszące stały osobno ;]
        Następne- film ze studniówki... Kamerzysta przyszedł żeby nagrać klasę przed
        studniówką i co z tego że było tylko 7 osób.. nie poczekał na resztę tylko
        sfilmował wszystkich pod ścianą jak na rozstrzelanie, bez wychowawczyni
        której też jeszcze nie było i poszedł do domu
        (bo przecież on mieszka aż jedną dzielnicę dalej! pomijam fakt że kiedy
        zadzwoniliśmy po niego by nagrał klasę jeszcze raz i jak wszyscy będą to
        zażyczył sobie 40zł za paliwo... a naprawdę nasza szkoła nie znajdowała się
        daleko od jego domu ;] )Montaż filmu był beznadziejny i nudny... facet w ogóle
        nie zna się na rzeczy i zdziera kasę jak tylko może, swoją pracę wykonuje na że
        tak powiem "odwal się" i byle jak... Tak więc nie polecam ogromnie i
        przestrzegajcie się takich oszustów!!!
    • Gość: Longii Re: szukam dobrego fotografa IP: 213.25.14.* 14.06.10, 12:51
      www.atelierfotografiicyfrowej.pl
    • Gość: Asia Re: szukam dobrego fotografa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.10, 15:06
      jest taka jedna, ktora robi super zdjecia. mialam u niej sesje i jestem bardzo
      zadowolona z efektow. tutaj masz jej strone monikamamon.y o y o . p l
    • Gość: Paula Sesja za zdjęcia. Za FREE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 07:46
      Hej hej:) Proponuję sesję tylko i wyłacznie za możliwość
      późniejszego wykorzystania zdjęć w portfolio:)

kontakt: enter-code@wp.pl
    • Gość: Magda19 Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:23
      A ja mam takie pytanie. Ostatnio słyszałam o jakieś osobie która ma na nazwisko Ledwoń. Nie pamiętam imienia. Katarzyna albo Karolina? Może znacie kogoś o takim nazwisku. Bo znajomi nie znają a chciała bym namiary jakieś, najlepiej telefon i adres. Czy istnieje może strona gdzie są wszyscy fotografowie z naszego miasta?
      Pozdrawiam
      • Gość: jaxa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 23:52
        www.kasialedwon.prv.pl
        • piotrusb_1 Re: szukam dobrego fotografa 15.12.10, 16:57

• karolinka28 Re: szukam dobrego fotografa 08.11.10, 17:32
      www.meewosh.com
      • Gość: gosik Re: szukam dobrego fotografa IP: *.net.stream.pl 23.11.10, 17:11
        Witam! czy ktoś ma jakiś namiar na Panią Izabelę Banaszkiewcz z Okólnej?
    • Gość: jacki Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:47
      www.fabexfilm.pl
      super....
      • Gość: adam Re: szukam dobrego fotografa IP: 89.76.251.* 25.11.10, 08:59
        polecam Marcina Wolinskiego. www.mwfoto.pl/portfolio/
        • Gość: madax Re: szukam dobrego fotografa IP: *.chello.pl 25.11.10, 09:12
          www.sebastiangora.com/ - polecam, w razie potrzeby podam namiary i cennik
    • adam.jonca Re: szukam dobrego fotografa 04.12.10, 10:51
      ADAMJOŃCA PHOTOGRAPHY

Zapraszam. Do końca stycznia 2011 przyjmuję zapisu po promocyjnych cenach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka