Gość: digitalphotoart Re: szukam dobrego fotografa IP: *.116.81.221.tvksmp.pl 29.04.09, 17:08 Witam nasza oferta : pakiet podsawowy zawiera : 1000 zdjec na plycie DVD film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 30 min album 20 zdjec z pleneru w formacie A4 album 100 zdjec formatu 11x15 cm sesja w plenerze w dniu wesela obecnosc na weselu do godziny 1.00 cena to 700 zl pakiet standart zawiera : 1000 zdjec na plycie DVD film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 40 min album 30 zdjec z pleneru w formacie A4 album 150 zdjec formatu 11x15 cm sesja w plenerze w dniu wesela obecnosc na weselu do godziny 1.00 portret w formacie A3+ w oprawie szklanej cena to 900 zl pakiet pełny zawiera : 1000 zdjec na plycie DVD film w postaci pokazu slajdów z wybranych zdjec okolo 40 min album 30 zdjec z pleneru w formacie A4 album 150 zdjec formatu 11x15 cm obecnosc na weselu do godziny 1.00 sesja w plenerze w dniu wesela portret w formacie A3+ w oprawie szklanej wykonanie zdjec studyjnych na miejscu wesela (tła i światła przenosne) wykonanie galeri internetowej z wybranych zdjec i wygenerowanie adresu internetowego www.imionaparymlodej.miasto.pl cena to 1500 zl fotoksiazka do kazdej oferty jest mozliwosc wykonania dodatkowo: fotoksiażki w formacie A3-, A4 bindowana i twarda okładka (ceny fotoksiazek wahają sie w granicach 150 - 400 zl.) fotopuzli z wybranego zdjecia kalendarza weselnego z wybranych zdjec dowolnego portretu w formacie A3+ obrazu na płótnie z wybranego zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 01:21 robił nam sesje młody fotograf ale doświadczony i pomysłowy w plenerze, w stadninie konii :) rewelacja, zarówno fotki jak i atmosfera bardzo miła. Zwłaszcza biorac pod uwage mojego męża który nie znosi zdjec haha szczygielski łukasz sie nazywa, sprawdzcie sobie jego stronke pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:14 wątek trochę stary , ale dodam poznanego przez znajomych fotografa który robił nam dwa miesiące temu małą sesję . Fotograf ma swoją stronę pod adresem www.koan.yoyo.pl na której znajdują się też namiary . Może przyda się komuś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:15 PS , nie oskubał nas bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine99 Re: szukam dobrego fotografa 08.06.09, 21:11 Cześć wszystkim :) Ja z czystym serecem moge polecic młodego fotografa Łukasza. Pół roku temu robił nam sesje zdjęciową ślubna oraz plener tydzień po ślubie. Zdjęcia wypadły genialnie - bardzo naturalne uśmiechnięte. Poza tym atmosfera koleżańska nawiązała się między nami a fotografem dosłownie w pare minut co sie oczywiście pozytywnie przełożyło na nasze zdjęcia ślubne :) Ja osobiście nie lubie być fotografowana ale ten człowiek wydobył chyba ze mnie modelkę hehe ponieważ czułam się reweacyjnie- wcale nie dlatego że to były zdjęcia z naszego ślubu! Częśc jego zdjęc można zobaczyć na stronie, z tego c się oreintuje to nie tylko pstryka na ślubach, robi tez sesje glamour i inne równie rewelacyjne! www.lukaszszczygielski.pl Bardzo polecam ze względu na jakość usługi, kompetencje oraz atmosfere podczas zdjęć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:45 Mogę Wam z czystym sumieniem polecic Łukasz Szczygielskiego ( wklepcie w google i Wam wyszuka ) jest w Częstochowie od pół roku, przedtem gdzies koło Bydgoszczy. Zaskarbił sobie mnie jeszcze przed ślubem kiedy zrobił mi sesję której koleżanki zazdroszcza mi po dzis dzień :) a sesja ślubna to coś wymarzonego kiedy dostalismy album po prostu nie mogliśmy wypowiedziec nic z zaczwytu. Luźna atmosfera a co najważniejsze ... był praktycznie niezauwazalny podczas całej uroczystosci super naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfotografowana Re: szukam dobrego fotografa IP: *.chello.pl 25.06.09, 22:52 Witam polecam kolege z bloga jesli komus sie podoba napiszcie do niego :) www.photoblog.pl/mavrick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: szukam dobrego fotografa IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 30.06.09, 18:36 www.artystycznezdjecia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzukajacySiebie Re: szukam dobrego fotografa IP: 193.93.89.* 26.08.09, 11:05 Polecam www.adammielczarek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja80 Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:53 Gorąco polecam www.fotoshock.pl Ostatnio dodają dużo fotek do galerii na stronie, sesja plenerowa par jest naprawdę świetna. Z tego co tam wyczytałem to niegługo mają być nowe fotki ślubne. I podobno sa jeszcze wolne terminy w tym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: szukam dobrego fotografa IP: 151.193.120.* 08.09.09, 13:33 Goscie sa spoko, robiliśmy u nich sesje zdjeciową, pełna profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: szukam dobrego fotografa IP: *.lanet.net.pl 10.09.09, 15:17 Witam, zapraszam na swoją stronę www.karolinakrupa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: szukam dobrego fotografa IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 10.09.09, 17:03 a może jakiś fotograf szuka fotomodelki do zdjęć FTP? Chętnie powiększę swoje portfolio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: szukam dobrego fotografa IP: *.trustnet.pl 13.09.09, 22:08 www.korzec.info też zapraszam i nie wykluczam TFP Odpowiedz Link Zgłoś
njurek7 do adminów 14.09.09, 14:24 Usuńcie ten żenujący wątek. Forum nie służy chyba do kreowania fotografów i "fotografów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotka Re: szukam dobrego fotografa IP: *.realestate.net.pl 18.10.09, 12:08 ...A może foto-Stodulska-Majchrowska? hihi!!.....żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.54.170.47.tvksmp.pl 18.10.09, 22:41 Moja babcia pokazała mi zdjęcia(ślubne i okolicznościowe)swoje i swoich rodziców-moich pra.Niektóre były na twardej tekturce.Były pozowane-niektóre zbyt sztuczne,z patosem.Ale jaki klimat!Moje koleżanki mówią tylko o plenerach-bo są naturalne.Ale kiedy oglądam te plenery to odnoszę wrażenie,że one też są ustawiane-na trawie,na torach, pan młody wygląda zza drzewa,młoda siedzi na krawężniku i czeka na okazję,młodzi wyglądają przez stare okno,siedzą na motorze itd. itd.Wszystie podobne i takie same w klimacie.Wyglądają tak samo jak zdjęcia robione przez moją koleżankę w Olsztynie mnie i mojemu chłopakowi.Jedni oferują 100 póz,inni200...a ja wolę jedno zdjęcie mojej babci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 20:27 Ewa masz rację, teraz nie ma fotografów są pstrykacze. każdy cyfrówką zrobi dobre zdjęcie ale do analoga trzeba oka i duszy, a fotograf twojej babci to miał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto_czestochowa Dobry fotograf IP: *.ludowa.netcominternet.pl 27.10.09, 16:43 Witam serdecznie, Zapraszam do siebie www.fotografia-czestochowa.pl Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam dobrego fotografa IP: *.rev.masterkom.pl 27.10.09, 18:37 mataforgana.carbonmade.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: szukam dobrego fotografa IP: *.zory.vectranet.pl 23.11.09, 21:45 Witam, czy ktoś zna aktualne namiary na p. Izę Banaszkiewicz w Częstochowie, link do strony lib telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN&AGA Re: szukam dobrego fotografa IP: *.getin.3s.pl 24.11.09, 14:50 mataforgana.carbonmade.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:52 tu sprawdźcie: 501347115 Gorąco polecamy! Kinga i Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:58 www.fotosatysfakcja.pl MICHAŁ SADOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejot Re: szukam dobrego fotografa IP: 195.242.90.* 24.11.09, 14:25 Polecam - bardzo dobry fotograf z Częstochowy - Jarek Dumański (www.fotoslubne.czest.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN&AGA Re: szukam dobrego fotografa IP: *.getin.3s.pl 24.11.09, 14:49 POLECAM mataforgana.carbonmade.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: szukam dobrego fotografa IP: *.zory.vectranet.pl 24.11.09, 17:24 Witam, czy ktoś zna aktualne namiary na p. Izę Banaszkiewicz w Częstochowie, link do strony lub telefon, adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolzi Re: szukam dobrego fotografa IP: 193.138.241.* 07.03.10, 23:30 moje drobne zdanie oczywiście nie ujmując Pani Izie Banaszkiewicz bo siedzi w tym fachu od lat ale niestety przez lata nie wprowadziła żadnej zmiany w swoją powiedzmy "twórczość" zdjęcia prześwietlone po to by każda osoba z twarzy był bardzo piękna a co najgorsze, ze wszyscy fotografowani w końcu na zdjęciach wychodzą podobnie. polecam www.gosiajanik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: szukam dobrego fotografa IP: *.prenet.pl 07.03.10, 22:40 Witam wszystkich Ostatnio miałam okazje skorzystać z usług Pani Olgi Krakowskiej. Jestem bardzo zadowolona z efektu jej pracy a zarazem miłej atmosfery jaka wokół niej się kreuje. Polecam gorąco bo naprawdę warto. www.olgakrakowska.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bob425 Re: szukam dobrego fotografa 10.01.12, 16:37 Ja z kolei szukam bylych klientow Łukasza Szczygielskiego niezadowolonych z jego zdjec. Wiem ze nie jestem 1 osoba ktorej tak spapral pamiatke z niepowtarzalnego dnia w zyciu i licze na Wasza pomoc. Piszcie na pm lub w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
proaction Re: szukam dobrego fotografa 09.03.10, 13:21 Witam. Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.realestate.net.pl 11.03.10, 13:12 www.symbol-studio.pl (nie tylko foto. ślubna!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: szukam dobrego fotografa IP: 195.68.192.* 17.03.10, 08:37 Robert Chlewicki - ODRADZAM, na rozmowie i spisaniu umowy rok przed ślubem wszystko bylo ładnie i pięknie, potem okazało sie że na ślub zamiast pana Roberta zjawił się inny fotograf, jakiś mlody siusiek nie wiem czy miał ze 20 lat, mało znał się na rzeczy, sesja w plenerze tydzień po ślubie zrobiona już przez Pana Roberta trwała 10 minut i nie mieliśmy możliwości wybrania miejsca takeij sesji, albo zrobieniu jej w kilku miejscach, w trakcie tej 10 minutowej sesji na ktorą Pan Robert spóźnił się jakieś 30 minut cały czas dzwonił telefon, bo Pan Robert miał być już w innym miejscu i zdjecia robił na odwal się, MEGA nie profesjonalne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta i Paweł Re: szukam dobrego fotografa IP: *.prenet.pl 15.01.11, 14:22 Witamy serdecznie Polecamy fotografię ślubną pana Michała, rewelacyjny człowiek pełen polotu i ciekawych pomysłów, artysta o dużej wyobraźni, profesjonalista w każdym calu w dodatku bardzo miły człowiek. Jesteśmy zachwyceni zdjęciami i bardzo dziękujemy. www.michalgajzner.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anika-pl dobry fotograf 10.04.11, 00:07 ja wybrałam www.zaluskistudios.blogspot.com spotkałam ich na weselu koleżanki i moim zdaniem są ok natomiast szukam dj jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
respberry Re: szukam dobrego fotografa 03.05.11, 11:43 Witam oferujemy fotografie slubna i okolicznosciowa www.foto.adriankraska.pl zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szukam dobrego fotografa IP: *.rev.masterkom.pl 24.03.10, 21:39 qba-fotografia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Nie polecam tego fotografa IP: *.prenet.pl 10.04.10, 16:56 Mam nadzieję że wszyscy czytając to nie podejmą się zatrudnienia Pana Piątka do robienia zdjęć czy filmu okolicznościowego. Miałam okazję poznać "dzieło" Pana Szymona Piątka kiedy został wynajęty do robienia filmu studniówkowego i zdjęć różnego rodzaju. To co zastałam przysporzyło mi tylko nerwów i straty pieniędzy. Całość wykonanej pracy miała być oddana prawie miesiąc po studniówce- 10 marca, zaś Pan Piątek przekroczył termin zawarty w umowie o MIESIĄC!!! I do tej pory JESZCZE jest winien kilku zdjęć na płycie... kiedy odda ? Nikt tego nie wie :/ Poza tym zdjęcia do świadectw maturalnych były beznadziejne, uczniowie nie mieli wglądu na komputerze jak wyszły zdjęcia, i nie którzy po prostu "strzelili" nieoczekiwaną minę czy zmrużyli oczy ale fotograf nie poinformował o tym i nie zrobił dodatkowego zdjęcia tylko zrobił wszystko na czas i na "odwal się" :/ Zdjęcia zrobił czarno-białe gdzie nikt go o to nie prosił...Kolejna sprawa-pomyłki na zdjęciach klasy przy nazwiskach... no cóż,zawsze przecież można poprosić o powtórzenie imienia i nazwiska jeśli się dobrze nie usłyszy ale po co? Przecież to nie jest dla fotografa ;]Kolejna rzecz- zdjęcia studniówkowe z osobami towarzyszącymi jak sama nazwa mówi to osoby stoją bądź siedzą obok osoby towarzyszącej,a Pan Piątek rozdzielił wszystkich tak żeby mu po prostu w kadrze się ludzie zmieścili i tyle... Osoby towarzyszące stały osobno ;] Następne- film ze studniówki... Kamerzysta przyszedł żeby nagrać klasę przed studniówką i co z tego że było tylko 7 osób.. nie poczekał na resztę tylko sfilmował wszystkich pod ścianą jak na rozstrzelanie, bez wychowawczyni której też jeszcze nie było i poszedł do domu (bo przecież on mieszka aż jedną dzielnicę dalej! pomijam fakt że kiedy zadzwoniliśmy po niego by nagrał klasę jeszcze raz i jak wszyscy będą to zażyczył sobie 40zł za paliwo... a naprawdę nasza szkoła nie znajdowała się daleko od jego domu ;] )Montaż filmu był beznadziejny i nudny... facet w ogóle nie zna się na rzeczy i zdziera kasę jak tylko może, swoją pracę wykonuje na że tak powiem "odwal się" i byle jak... Tak więc nie polecam ogromnie i przestrzegajcie się takich oszustów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longii Re: szukam dobrego fotografa IP: 213.25.14.* 14.06.10, 12:51 www.atelierfotografiicyfrowej.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szukam dobrego fotografa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.10, 15:06 jest taka jedna, ktora robi super zdjecia. mialam u niej sesje i jestem bardzo zadowolona z efektow. tutaj masz jej strone monikamamon.y o y o . p l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Sesja za zdjęcia. Za FREE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 07:46 Hej hej:) Proponuję sesję tylko i wyłacznie za możliwość późniejszego wykorzystania zdjęć w portfolio:) kontakt: enter-code@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda19 Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:23 A ja mam takie pytanie. Ostatnio słyszałam o jakieś osobie która ma na nazwisko Ledwoń. Nie pamiętam imienia. Katarzyna albo Karolina? Może znacie kogoś o takim nazwisku. Bo znajomi nie znają a chciała bym namiary jakieś, najlepiej telefon i adres. Czy istnieje może strona gdzie są wszyscy fotografowie z naszego miasta? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: szukam dobrego fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 23:52 www.kasialedwon.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: szukam dobrego fotografa IP: *.net.stream.pl 23.11.10, 17:11 Witam! czy ktoś ma jakiś namiar na Panią Izabelę Banaszkiewcz z Okólnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacki Re: szukam dobrego fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:47 www.fabexfilm.pl super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: szukam dobrego fotografa IP: 89.76.251.* 25.11.10, 08:59 polecam Marcina Wolinskiego. www.mwfoto.pl/portfolio/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madax Re: szukam dobrego fotografa IP: *.chello.pl 25.11.10, 09:12 www.sebastiangora.com/ - polecam, w razie potrzeby podam namiary i cennik Odpowiedz Link Zgłoś
adam.jonca Re: szukam dobrego fotografa 04.12.10, 10:51 ADAMJOŃCA PHOTOGRAPHY Zapraszam. Do końca stycznia 2011 przyjmuję zapisu po promocyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś