Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego weterynarza

• Gość: kot Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 12:25
      jest na wyszynskiego
      • Gość: czarodziejka.0 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:22
        Co do zwierzynca to az tak zle mysle ze nie jest ale ceny pani Glinska to ma
        takie ze zwalaja z nog...
        Przyklad?3 zastrzyki-85 zl.......
        U weta na P.O.W -ARTURA PIEGI za te same leki plus badania i kroplowke
        zaplacilam 70 zl........
        Polecam bardzo lecznice Animal:)
        Lekarze kompetentni i wiedza co robia:)
        I nie zdzieraja kasy ot tak...
      • Gość: braveheart2 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:24
        Na Wyszyńskiego to jest rzeźnia, kiedyś o mały włos kota by mi tam
        nie wykończyli, bo Pan konował, który nazywał siebie lekarzem nie
        umiał zapalenia płuc rozpoznać u kota.
    • Gość: dolzi Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.241.* 27.01.10, 23:46
      1-p.Glińska kiedyś może i coś umiała teraz nawet jak ktoś przyjdzie z psem który
      ma chore ucho uważa,że najlepiej uśpić.NIE POLECAM! a wręcz PRZESTRZEGAM
      Co do jej syna(opisany tu mądrala co myśli,że jest nie wiadomo kim) faktycznie
      studiował w szkole filmowej a teraz marketing na politechnice( i tam też
      opowiada jakim to nie jest właścicielem lecznicy na ul.cmentarnej) Mamusia
      zatrudniła synka który nie ma doświadczenia w robieniu zdjęć RTG więc jaki tu
      profesjonalizm?
      2-Lecznica na ul POW i Pan Olgierd tak samo jak jego tatuś nie za dużo wie(chyba
      tylko jeśli chodzi o podstawy w leczeniu czyli jak zmierzyć temperaturę)
      3-Lecznica AviaVet na Zawodziu. P.Jadczak więcej mówi a mniej wie.Tym bardziej
      nie ma praktyki w zawodzie bo przez naście lat w nim nie pracował ale u niego
      pracuje pan Janusz Grzegorczyk człowiek o gołębim sercu i głowie pełnej
      wiadomości na temat leczenia zwierząt.Tego Pana polecam bo uratował nie jedno
      moje zwierze którego nie zdołała p.Glińska ani p.Olgierd.
      • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 09:52
        Tylko umiecie opluwać i obgadywać. Skąd tak dobrze wiesz o o fachowości czy
        koneksjach rodzinnych weterynarzy w Częstochowie? Czy Ty nie jesteś czasami
        konkurencyjnym weterynarzem? P.S. Zawsze możesz jechać gdzieś poza Częstochowę!!!
      • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 28.01.10, 10:00
        Zapomniałaś dodać ,,dolzi,,że pan Janusz Grzegorczyk jest technikiem
        weterynaryjnym i zanim zaczął tak fachowo ratować Ci zwierzęta to owszem
        pracował w weterynarii a konkretnie w hurtowni weterynaryjnej jako kierowca
        rozwożący leki po lecznicach.A kierownikiem tej hurtowni był dr.Jadczak.Teraz
        też razem pracują i pan Janusz dalej rozwozi leki po lecznicach a jak nie ma
        kursu to leczy.Więc nie ma to jak ,
        ,,wyspecjalizowany,,personel.
        Co do Zwierzyńca to faktycznie horror z gwiazdą zwaną Krzysztof Gliński .
        • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:43
          Krzysztof Gliński nie leczy ale jego żona jest dobrym weterynarzem!!!
          • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 28.01.10, 10:55
            Nie leczy ale robi zdjęcia rtg i usg .Dużo osób myśli że to lekarz.Co do jego
            żony to się nie wypowiadam bo nie wiem.Dla mnie nie jest to lecznica,o
            przepraszam! KLINIKA godna uwagi a tym bardziej leczenia tam zwierzaka .
        • Gość: dolzi Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.241.* 08.02.10, 00:06
          jak najbardziej pan Grzegorczyk jest technikiem! Bo w naszym kraju tytuł dr o
          niczym nie świadczy.Dla mnie liczy się by ktoś leczący moje zwierzęta miał serce
          i potrafił wyleczyć.A reszta nie interesuje mnie czy ktoś ma dr czy technika czy
          skończył Wrocław czy Legnice. I dla wiadomości pewnych osób nie trzeba być
          konkurencyjnym weterynarzem by coś wiedzieć.Częstochowa to po prostu duża wieś!
          Bo chyba "abc" mówiłeś o sobie,że jesteś jakąś konkurencją bo ty wiesz wyjątkowe
          szczegóły z życia tych ludzi.A może jesteś jednym z tych osób wymienionych!
          To zapamiętaj sobie-Że każdy ma prawo do własnego zdania! tym bardziej jak się
          kilka lecznic zwiedziło!
      • Gość: em Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.net.stream.pl 28.01.10, 10:09
        Bzdury piszesz, ja pozwiedzalam paru weterynarzy jak sie okazalo, ze moj kot
        mial bialaczke, przezylismy horror w feniksie, gdzie sobie dopasowywaly choroby
        jak puzzle (od chloniaka po FIP), na rtg czekalismy 3 dni i po nim dalej nic nie
        wiedzialy, w Animal zdiagnozowali kota w 2 godziny robiąc komplet badan i
        proponując alternatywne leczenie, do tego warto dodac ze nie sciagali za
        wszytsko jak za zboże, praktycznie tylko za leki. Widzialam jak pracują - dla
        mnie są fachowcami, a poza posiadaniem kota i psa jestem też luzakiem przy
        koniach sportowych i sporo pseudowetów tez widzialam. Ale to typowe polaczkowo,
        obsmarować kogo się da z czystej zlosliwosci.
        • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 28.01.10, 10:33
          A gdzie jest ta lecznica Animal ?
          • Gość: kika Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:24
            Polecam Żurawskich. Wg mnie to najlepsi weterynarze. Chodzimy tam z
            naszymi trzema psami i zawsze jesteśmy zadowoleni. Są bardzo
            profesjonalni i mili. Mają wspaniałe podejście do psów, nasze pieski
            cieszą się na ich widok. Weterynarze z powołania!
            • Gość: ja Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:27
              zgadzam się z tobą pp.Zurawscy ul.Wolności ,jestem zadowolona z podejścia i
              fachowości
          • Gość: em Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.net.stream.pl 28.01.10, 11:49
            www.przychodniaanimal.pl/
            Panowie są typowymi lekarzami - bez zbędnego ciuciania i zachwycania się
            zwierzakami, co sie swietnie sprawdza podczas kryzysu. Na miejscu maja caly
            sprzęt do diagnostyki, są bardzo rzeczowi, nie obiecują cudów ale robią co mogą.
            Pomagali mi ratowac kota tak długo, jak był sens, ostatnio kastrowali mojego
            młodziaka - bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji. Ja polecam i będę
            polecac.
            • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 12:45
              Ja polecam Moderskich zwłaszcza pania dr Agnieszkę , która ma bardzo
              profesjonalne do zwierząt
              • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:06
                Wszyscy weterynarze w Częstochowie są dobrzy, wszyscy mają dyplomy ukończenia
                studiów. Ale wy liczycie na cud w Świetym Mieście i na wode święconą. Pozdrawiam
        • Gość: dolzi Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.241.* 07.03.10, 23:44
          EM- jeszcze raz powtórzę- zapamiętaj sobie-Że każdy ma prawo do własnego
          zdania! tym bardziej jak się
          kilka lecznic zwiedziło!

Jeśli Tobie uratowali na p.o.w kota to super...mam nadzieje ze się dobrze
          czuje! ale to nie znaczy,że w stosunku do każdego zwierzaka jest taka sama historia.
    • helmutt555 Re: Szukam dobrego weterynarza 29.01.10, 11:46
      a co myslicie o dr.zatoń?
      • Gość: gościówa od kota Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 16:02
        kilku moich znajomych leczy tam koty i chwalą. na temat psów i innych zwierząt
        nie potrafię się wypowiedzieć
        • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 19:11
          Nie ma jak pani dr Edyta Zygulska z Mireckiego uratowała mojego szczurka. Dziekuje
          • Gość: Aniutka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 10:33
            Żygulska tak ale jej kolega Janikowski kompletnie się na niczym nie zna
    • oleczka69 Re: Szukam dobrego weterynarza 05.02.10, 02:15
      Polecam klinikę dla zwierząt przy cmentarzu Kule. Bardzo mili ludzie.. jest
      czynna 24h na dobę..w niedziele i w nocy są wyższe stawki ale czego się nie robi
      dla naszych zwierzątek :) jak mi jakiś bandyta pogryzł moją małą psinke to od
      razu zadzwoniłam tam i czekali w pełnej gotowości..pełen profesjonalizm..polecam
      tą klinikę jak najbardziej :)
      • Gość: czarodziejka.0 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 14:05
        trzeba byc szalonym by tam leczyc zwierze!!!
        O Glinskiej wiele juz napisano,ja tam nigdy w zyciu nie pojde...I nikomu bym nie
        polecila tej lecznicy;/
        Polecam Animal na P.O.W swietni lekarze,i nie zdzieraja kasy.
        • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 09:24
          Lepiej ujawnij się gdzie Ty masz swoją lecznicę. Ach ta częstochowska miłość do
          bliźniego.
          • Gość: xyz Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:12
            Ja polecam dr Synowca z Poraja. W sumie to niedaleko od Czestochowy.
    • Gość: braveheart2 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:22
      Klinika weterynaryjna ul. Mireckiego 31. Pracuje tam dwóch lekarzy,
      kobieta- lekarz weterynarii specjalista chirurg i facet- lekarz
      weterynarii, tel. 34/323- 67-38. Są naprawdę wporządku, mają sprzęt
      na miejscu, mogę morfologię...... wzzystkie badania zrobić.
      • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 19.02.10, 13:07
        No chyba Cię pogięło - nie specjalista chirurg tylko partaczka pierwszej wody.Ta
        lekarka cięła by wszystko co jej tylko wpadnie w ręce.Zabieg u niej równa się
        automatycznie kopaniem dołu dla zwierzaka.Jak o niej słyszę to mnie od razy
        trzęsie.Dzięki niej moja kilkuletnia suczka nie żyje.
        • Gość: aga Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.poczesna.netcominternet.pl 07.03.10, 21:48
          a ja polecam dr. Zatoń jako jedyna w Czewce podjęła się leczenia mojego świnka
          morskiego i "wyciągnęła" o z poważnego doła. W 100% POLECAM!! do tej pory nie
          miałam kontaktu z tak kompetentną i miłą lekarką. Kasy też nie zdziera i przez
          tel porady udzieli w zasadzie o każdej porze dnia i nocy
          pozdr
      • Gość: Lena Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 13:37
        UWAGA!!! Nigdy ale to przenigdy nie leczcie swoich ukochanych pupili w przychodni PRO-WET!!! Pani EDYTA ŻYGULSKA wczoraj pozwoliła aby nasza kochana Zuzia się wykończyła!!! Psinka drugi dzień wymiotowała, owa pani zrobiła USG i stwierdziła, że piesek ma torbiele na nerkach podała trzy zastrzyki po których pies miał nabrać apetytu i miało mu się polepszyć. W ogóle bardzo się jej spieszyło ale zapewniła ze gdyby coś się działo będzie pod telefonem. Po powrocie do domu Zuzia nie nabrała apetytu, zaczęła słaniać się na łapkach i wymiotować krwią.Na telefony i sms-y nie odpowiadała, oddzwoniła po 20-tej jak już było za późno. Pojechaliśmy do Pana doktora Stroby (bylibyśmy tam od razu gdyby nie inne okoliczności) zrobił USG i nie było żadnych torbieli na nerkach a miała guza na śledzionie i chorą wątrobę, niestety nie można już było uratować Zuzi była w stanie agonalnym, Pan doktor musiał ją uśpić. Jak lekarz weterynarii robiąc USG jamy brzusznej może nie zauważyć że pies ma guza w zupełnie innym miejscu a nerki ma w 100% zdrowe. Ta pani ma chyba dyplom z kosmetologii a nie z weterynarii!!! Życzę jej aby ona również w chwili potrzeby trafiła na takiego konowała jakim jest ona sama!!! Jeżeli chcecie żeby wasi ukochani żyli i byli zdrowi omijajcie PRO-WET i panią ŻYGULSKĄ to złodziejka a nie lekarz.

Polecam Pana doktora Strobę, przede wszystkim chce ratować zwierzaka do ostatniej chwili, jest bardzo wyrozumiały i najważniejsze ma wiedzę której zabrakło pani ŻYGULSKIEJ.

[*]
        Zuzorku nigdy o Tobie nie zapomnimy.
    • Gość: a Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.10, 19:40
      kolo NOwowiejskiego jest dobry
    • Gość: Oljyee Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 16:18
      Przeczytałam wszystko co jest na necie o weterynarzach w Częstochowie i w sumie nie dziwi mnie brak dobrych weterynarzy skoro ogólnie u nas nie ma dobrych lekarzy specjalistów.
      W Zwierzyńcu leczyło się pół mojej rodziny od samego początku powstania przychodni, zazwyczaj puszczaliśmy płazem niedociągnięcia z ich strony różnego kalibru, ale przestaliśmy tam chodzić po tym jak sama Pani dr Glińska przy szczepieniu psa podała mu złą dawkę (zły lek?), który przyczynił się do paraliżu psa w kilka godzin po szczepieniu! Pani doktor stwierdziła, że to normalna reakcja, a pies jest "już w tym wieku (7 lat), że takie rzeczy będą się zdarzać"!!! Pies przestał chodzić praktycznie wcale, natychmiastowa nasza reakcja i leczenie u specjalisty w Warszawie (przy SGGW)postawiło psa na nogi w ciągu miesiąca. Zdarzenie to miało miejsce 4 lata temu, od tej pory z psem się nic nie dzieje. Sami Państwo oceńcie.
      Weterynarz na Krakowskiej naszego poprzedniego psa (ok 8 lat) chciał uśpić bodajże bo miał niewydolność serca o czym miał świadczyć suchy kaszel i brak chęci do ruchu. Dostał leki, które jak się okazało właśnie szkodziły na serce. Po odstawieniu kaszel się unormował, a pies odżył gdy zamieszkała z nami nowa suczka ;). Dożył później starości,był sprawny i energiczny do końca. W ostatnim tygodniu nagle przycichł, uspokoił się, mniej jadł, więcej spał i pewnego wieczoru położył się przy naszych nogach i usnął.
      Lekarz w Kiedrzynie (Garbaciak), nasze psy dostawały ataków paniki jak tam tylko wchodziliśmy. Tylko na niego tak reagowały. Ale mniejsza z tym, raz wybrałam się z królikiem na obcięcie pazurów - krew tryskała po ścianach - dosłownie!!! A królik dostał takiego szału, że nie mogliśmy go złapać! Królik był wielkości kartki A4, tak więc troszkę przerośnięta miniaturka, a nie jakiś olbrzym. Zdarzenie miało miejsce 5 lat temu, a zapłaciłam 20 złotych. Później chodziłam z królikiem gdzie akurat było mi najbliżej i nigdy nie zapłaciłam więcej niż 5 złotych.
      Aktualnie szukam dobrego weterynarza by wysterylizować psa. Trochę jestem przerażona bo nigdy wcześniej nie mieliśmy takiej potrzeby z naszymi zwierzakami, ale w tym przypadku nie dajemy już sobie rady. Prawdopodobnie wybiorę się do przychodni Animal (na POW), albo na ul.Bełchatowską (Mika)bo najmniej złego o nich słyszałam. Mam nadzieję, że nie będę już musiała nic tu komentować. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: olka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 18:34
        Jeśli chodzi o dobrego weterynarza to polecam Pana lek wet. Eugeniusza
        Strzelczyka na ul. Łęczyckiej 24. W Częstochowie to najmądrzejszy lekarz
        zwierząt. Ma podejście do zwierząt i olbrzymią wiedzę. Byłam u większości
        wymienionych wet. i NIC DOBREGO WIĘCEJ NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ.... Niestety mam
        wrażenie, że ludzie którzy kształcili się aby pomagać słabszym gdzieś po drodze
        zgubili sens a banknoty przysłoniły im misje...
        • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 06.08.10, 21:10
          Taa!!Strzelczyk najmądrzejszy wet .w Czewie !!Już dawno się tak nie uśmiałem....
    • Gość: aa Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:34
      a lecznica przy mireckiego , jakie macie o nich opinie?
      • Gość: abc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 06.08.10, 21:16
        Każdy dobry jak pomoże i jeszcze nie wyczyści dokładnie portfela.A na to nie
        licz przy Mireckiego.I pilnuj dokładnie swojego pupila bo tam uwielbiają różne
        operacje na dzień dobry robić - zawsze powód i chorobę mogą znaleźć no i
        niestety bywa często że operacja ratująca życie i zdrowie się uda tylko dziwnym
        trafem pacjent umiera.Taki niewdzięczny..
        • Gość: jacek Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 11:52
          z całego serca nie polecam Golca z ul.Krakowskiej,on tylko chce usypiać a nie leczyć ,to jest nie tylko moje zdanie ale większości właścicieli psów których Golc żle leczył i nie ratował zwierząt, nigdy ale to nigdy już nie pójdę do tej osoby z moim psem
    • Gość: kociara Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 12:10
      Ku przestrodze dla wszystkich:

www.gazetacz.com.pl/artykul.php?id=10862&idm=456
      Jeżeli będziecie potrzebowac pomocy dla Waszego zwierzątka nigdy nie jedzcie do "całodobowego" Zwierzyńca na Wałach Dwernickiego!!!

"Całodobowa przychodnia" spełnia tutaj chyba tylko rolę marketingową!!!

• Gość: lady Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 27.09.10, 19:57
        Ja z psem chodzę do pana Jędruszko na Jasnogórskiej, jak do tej pory nic złego nie mogę o nim powiedzieć, kasy tez nie zdziera.
      • wilkoala Re: Szukam dobrego weterynarza 25.02.15, 21:17
        A ja się nie zgodzę z tym co napisali o dr. Glińskiej (są 2, ja mówię o tej starej) ,mojemu psu pomogła przyjechała i otwarła gabinet kiedy żaden weterynarz nie chciał mi pomóc o 24 w sobotę.
        Według mnie dobry lekarz, widać że ma doświadczenie i jest oddana swojej pracy.
        A co do niepochlebnych opinii na temat p.Glińskiej i innych lekarzy ,z weterynarzami jak z fachowcami każdy jeden psioczy na tego co był przed nim. A na tym forum zdaje mi się aż się od nich roi ,tyle tutaj jadu.
        Jak dla mnie lekarz Ok ,słyszałem że dobry jest jeszcze Trowet ale nie wiem jak się tam lekarz nazywa.
    • Gość: stała klientka na P.O.W. Animal.. IP: *.multimo.pl 27.09.10, 19:56
      wizyty cenowo ok.. ale najważniejsze jest to , że tam pracuje fantastyczny lekarz..potrafi zdziałać cuda..
      • Gość: Gość Re: lek.wet.Anna Kwapień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 10:04
        Polecam panią Annę Kwapień , która od niedawna pracuje w Częstochowie.
    • Gość: kogucki Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.toya.net.pl 28.09.10, 21:01
      proponuję doktora Wronę. Przyjmuje na WZ PCz
      • Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 17:17
        To chyba lek.wet. dla ptaków
      • Gość: ja Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 09:21
        Aleś "dowcipny"
        • Gość: Mirek Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.devs.futuro.pl 02.06.11, 17:39
          Bylem ostatnio u dr. Glińskiej z kotką, która musiała mieć operację, a wykonano również sterylkę tyle że kotkę sterylizowałem trzy lata temu.
          • Gość: aga Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 21:50
            Nie ma to jak podwójna pewność;)
            • pi.asia weterynarz homeopata 04.06.11, 17:47
              Dr Prokop z Warszawskiej - homeopata. Nie wydaje się u niego kasy na badania np. krwi, bo wszystkie informacje o stanie zdrowia zwierzaka uzyskuje z wywiadu i obserwacji. Bardzo konkretny, ogromna wiedza, specjalizuje się w psach i kotach, zwłaszcza w starszym wieku.
              Leczenie u niego trwa może i długo - ok. 3 miesięcy, w tym czasie 4 - 5 wizyt, każda wizyta ok. 40 zł, lekarstwa w cenie wizyty.
              POLECAM
              • Gość: oleska nie ma tu dobrych wetów IP: *.net.stream.pl 26.08.11, 19:42
                od 2 m-cy mój ko ciężko choruje byłam u wielu wetów i żadnego nei mogę polecić, najgorzej było chyba o golca, strasznie pewny siebie, ciągnie kasę( i słusznie, bo chyba nikt nie idzie do niego z druga wizytą), diagnozę stawia na oko, myli sie w 100%
                • Gość: aadd Re: nie ma tu dobrych wetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 15:50
                  polecam dr Synowca z Poraja!
              • Gość: poseł Re: weterynarz homeopata IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 12:39
                pi.asia napisała:

> Dr Prokop z Warszawskiej - homeopata

I czym leczy ten homeopata? Wodą z cukrem?
                • Gość: ula Re: weterynarz homeopata IP: 109.95.24.* 14.07.13, 22:25
                  Możesz nie wierzyć...moja czteroletnią jamniczka z urazem kręgosłupa i skoliozą dostała w lecznicy vita w kiedrzynie diagnozę brzmiącą, że już tylko morfina albo ostateczna decyzja, no i może jeszcze operacja w warszawie ale połowa psów jej nie przeżywa...w desperacji człowiek szuka czegokolwiek...ktoś mi polecił tego homeopate Prokopa z warszawskiej...od czterech dni daje jej zastrzyki w kręgosłup i jakieś granulki karze podawać co pół godziny i PIES ZACZĄŁ CHODZIC!!!!! Nie wiem co to jest...czy pomogły moje modlitwy czy homeopata ale moja suczka zdrowieje!!!
                  • Gość: kasia Re: weterynarz homeopata IP: *.net.stream.pl 17.08.13, 15:02
                    istne cuda :(
    • Gość: 4328 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.01.12, 20:28
      ul.Mireckiego 31 Pro-Wet Bardzo dobry weterynarz!
    • 4328jk Re: Szukam dobrego weterynarza 30.01.12, 20:31
      ul.Mireckiego 31 Pro-Wet.Bardzo dobry weterynarz!!
      • Gość: samuelbooz Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 212.87.244.* 09.04.13, 21:38
        popieram, Pani Edyta Żygulska najlepszym weterynarzem z powołania. Wiem bo korzystałem z 5 w częstochowie
    • Gość: Kasia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 212.87.246.* 10.03.12, 14:23
      Ja nie polecam kliniki ANIMAL na POW i nie polecam ARKI na Irzykowskiego. Mój owczarek zaczął kuleć na łapę i lekarz powiedział że to nadciągnięte ścięgno, dał zastrzyki i powiedział że przejdzie ale nie przeszło. Za tydz poszłam do niego i to samo mówił i znowu chce dać zastrzyk a ja powiedziałam żeby zrobić prześwietlenie to właśnie mnie wysłał na POW bo on nie ma RTG. Tam po prześwietleniu powiedzieli dysplazja i odesłali do Arki. Tam lekarz nawet nie obejrzał dokładnie zdjęcia i zaczął opowiadać o zabiegach usunięcia stawu itp. Byłam przerażona ale poszłam do Golca i tamten bardzo dokładnie obejrzał zdjęcie któe wogóle było źle zrobione (bardzo ciemne) i stwierdził że pies ma książkowe stawy i nie ma mowy o dysplazji a po badaniu stwierdził że pies ma opuźnioną enostozę ( choroba do 2 lat a mój ma 23 miesiące). Dał 2 zastrzyki, tabletki z wapnem, całą wizyta trwała ok 40 min (dokładnie wszystko opisywał), wypisał recepty i za wszystko policzył 100 zł więc wcale nie drogo. Także ja już wiem że jeśli wet w Czewie to tylko GOLC i żaden inny konował. A Arkę i Animal omijać będę szerokim łukiem i wam też radzę. Pozdrawiam
      • Gość: Iza Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.net.stream.pl 24.07.13, 20:43
        Mogę powiedzieć tak, byłam u pięciu lekarzy w Częstochowie, skończyło się operacją we Wrocławiu.
    • Gość: Karolina Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.13, 19:33
      Znajdziesz go w miejscowosć Aleksandria,gmina Konopiska.
      Gabinet "Cztery łapy"Joanna Kowalik.Polecam,ja jestem zadowolona.Pani doktor jest bardzo dobra i ceny również nie są wygórowane.Wcześniej jeżdziłam ze zwierzakami do Jarka Synowca na Poraj.
      • Gość: xXx Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 18.08.13, 18:12
        Ja mam w Aleksandrii teściową i wiem że ten gabinet wcale nie cieszy się popularnością a p.doktor nie jest taka bardzo dobra jak tu ją reklamujesz. Ja dodam jeszcze że pracownikiem tego gabineciku jest ojciec p.doktor który jak mówi teściowa prowadzi od lat sklep w Blachowni a w wolnych chwilach leczy zwierzęta u córki :))))
        • Gość: Karolina Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.13, 20:11
          Bzdury opowiadasz.Cała Blachownia i okolice się przeniosły do niej.Ludzie z Żarek przyjezdżają.Ludzka zawiść,że człowiekowi się powodzi.
          • Gość: misia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.Netcominternet.pl 18.08.13, 23:13
            co jak co ale żeby taką młodą już na piedestały wynosić... niech trochę ogłady nabierze i dopiero będzie można mówić, że jakoś leczy a obecnie lokalne psy a aleksandrii leczy.
            • Gość: xXx Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 19.08.13, 00:11
              Misiu ,tu nikt tej lekarki na piedestały nie wynosi tylko ona sama tak się zareklamowała.
    • Gość: dagtmara Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 212.59.252.* 02.09.13, 08:58
      unikaj tego na ul.Rocha! Sku...eel jebany
      • Gość: xxx Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 02.09.13, 14:23
        A co to jest za wet na Rocha ? I w którym miejscu przyjmuje ?
        • seba1237 Re: Szukam dobrego weterynarza 09.07.14, 19:37
          Nie polecam usług weterynaryjnych gabinetu pana Stroby.Znajduje się na ulicy Piastowskiej.Telefonicznie umówiłam się na zaszczepienie psa (zaznaczyłam dwukrotnie,że to ma być pakiet szczepień)oraz na czipowanie.Pan Stroba podał mi cenę za usługę 120 zł.Ponieważ szczepienie było w Olsztynie tam gdzie Pan Stroba ma drugi gabinet-zapłaciłam ustaloną kwotę wcześniej w gabinecie w Częstochowie na ulicy Piastowskiej.Telefonicznie dowiedziałam się ,że pies został zaszczepiony i zaczipowany.Za kilka dni przy wypisywaniu paszportu dla psiaka(który miał wyjechać do Niemiec)okazało się,że pies został zaczipowany i zaszczepiony tylko na wściekliznę a nie ma wszystkiego tak jak wcześniej zostało ustalone i zapłacone.Pan Stroba wmawiał mi bezczelnie,że zażyczyłam sobie tylko szczepienia wścieklizny zaznaczając,że pozostałych szczepień nie chcę.Skąd wieć ta cena?Skoro wścieklizna kosztuje 15-20 zł?Gdyby nie konieczność wystawienia paszportu nie dowiedziałabym się,że pies nie został zaszczepiony na pozostałe choroby a przecież pieniądze nieuczciwy weterynarz wziął.Ponieważ pies musiał natychmiast wyjechać musiała pokryć koszty szczepień w Niemczech.Pan Stroba nie tylko naraził mnie na dodatkowe koszty lecz także na bezczelnie kłamał wmawiając mi ,ze wyrażnie zaznaczyłam iż nie życzę sobie pozostałych szczepień.Zachował się bardzo nieetycznie narażając w przyszłości zdrowie zwierzęcia łaszcząc się na kilka złotych .Jest to żenujace !!!-nie polecam usług jego gabinetu.
    • gilza33 Re: Szukam dobrego weterynarza 27.10.17, 01:36
      Mój kot po podaniu zastrzyku przez Doktora Fornal na odrobaczenie- IWERMEKTYNY stracił wzrok . IWERMEKTYNA NIE JEST ZAREJESTROWANA W POLSCE dla psów i kotów o czym nie zostaliśmy przez lekarza poinformowani . Kot miał wiele szczęścia ,że w ogóle przeżył dzięki pomocy Pani Doktor z Przychodni NA POŁUDNIOWEJ , która przez trzy dni podawała kici kroplówki .Przed nami kolejna wizyta w Dąbrowie Górniczej u Dr Dagmary Milanowskiej okulisty . I w taki sposób bezmyślność lekarza może zrujnować zdrowie niewinnego zwierzęcia i portfel opiekunów . STANOWCZO NIE POLECAM PRZYCHODNI FORVET NA BÓR

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka