Dodaj do ulubionych

Uwaga na laryngologa z pónocy

29.01.08, 14:07
nie wiem jak pani dr leczy choroby uszu i gardla ale z zatokami odradzam. poszlam do pani dr z wielkim bolem glowy. po obejzeniu przeswietlenia rozpoznala rope w zatokach czolowych. jej pierwsze pytanie brzmi czy wyraza sie zgode na punkcje.. jesli zgody sie nie wyrazi, dostaje sie antybiotyk na ktory jest uczulonych 80% ludzi. ja osobiscie po 3 dniach dostalam strasznej wysypki, boli brzucha i krwawien jak podczas miesiaczki. przerwalam wiec lek i poszlam do pani dr. Uslyszalam wtedy pretensje ze przerwalam kuracje i ze "jutro jak zejda mi chrosty mam przyjsc i powtorzymy kuracje" poszlam wtedy na konsultacje do innego lekarza, ktory po obejzeniu tego samego przeswietlenia stwierdzil ze dopiero zaczyna mi sie robic maly stan zapalny w zatokach policzkowych i przez to napewno mnie glowa nie boli. dostalam leki (bez antybiotyku a tym bardziej bez punkcji) oraz skierowanie do urologa. po tygodniu zatoki mam zdrowe a przyczyna bolu glowy byl kregoslup. tak wiec trzy tygodnie chorobowego bylo kompletnie nie potrzebne a skutki uboczne antybiotyku pani dr utrzymuja mi sie trzeci tydzien.

goraco polecam dr Klimale.. przyjmuje tylko prywatnie ale wiem z doswiadczenia ze dla wlasnego zdrowia warto do niego isc.
Obserwuj wątek
    • tommyhill Jeśłi chodzi o doktora Klimalę 29.01.08, 14:34
      Chodziłem od 2005 co jakiś czas bo problem się pojawiał znów.
      Doktor Klimala jest bardzo fajny i specjalistą też jest dobrym ale
      nie cudotwórcą.Chciał mi wcisnąć gastroskopię nie zgodziłem
      się.Okazało się u innego lekarza ,że zanim zrobi się gastro wypada
      zrobić badanie na Helikobakter ( nie wiem czy taka dokładnie jest
      pisownia ale jeśli ktoś miał doczynienia wie o czym piszę ).Cudów ni
      ma niestety . . . :(
      • Gość: ona Re: Jeśłi chodzi o doktora Klimalę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 06:16
        tommyhill napisał:

> Chodziłem od 2005 co jakiś czas bo problem się pojawiał znów.
        > Doktor Klimala jest bardzo fajny i specjalistą też jest dobrym ale
        > nie cudotwórcą.Chciał mi wcisnąć gastroskopię nie zgodziłem
        > się.Okazało się u innego lekarza ,że zanim zrobi się gastro wypada
        > zrobić badanie na Helikobakter ( nie wiem czy taka dokładnie jest
        > pisownia ale jeśli ktoś miał doczynienia wie o czym piszę ).Cudów
        ni
        > ma niestety . . . :(

jak wyglądało badanie na tą bakterię? Bo ja miałam robioną
        gastrokopie i wtedy pobrano mi próbki do badania.
    • Gość: anka Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: 80.54.168.* 19.02.08, 00:14
      Pani Dr.N.....z Przychodni na ul. Michałowskiego, niewiem kto dał dyplom, jest niekompetentnym i nie przychylnym dla pacjentów lekarzem. Moj mąz chory z zapaleniami ucha, gardła i nosa, dałam mu antybiotyk i powiedziała, ze ona nie widzi podstaw do zwolnienia lekarskiego, a on ledwie trzymał sie na nogach, musialismy isc prywatnie po zwolnenie lekarskie.
      Nie polecam!!!!!!!

Dopiero Dr. Klimala sie poznał.
      • Gość: katkaad Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 11:23
        Zgadza się , że ta Pani doktor nie potrafi leczyc. Moja mama też źle
        się czuła i podejrzewała ze ma jakies bakterie w jamie ustnej. Pani
        doktor nie chciala mamie dac skierowanie na wymaz. Pani doktor
        stwierdzila ze nie ma takiej potrzeby. W koncu mama dostala to
        skierowanie ale od kogos innego i okazalo sie ze mama miala
        gronkowca.Obecność tej pani w przychodni jest dla mnie bardzo dziwna.
        • Gość: aga Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: *.cn.com.pl 19.02.08, 23:20
          ja mialam robiona gastroskopie i podczas tego badania pobrali mi
          jakis wycinek do testu na ta bakterie i to chyba najpewniejsza
          metoda badania. Chyba jeszcze z krwi albo inna metoda mozna badac
          ta bakterie ale nie sa to wyniki 100% pewnie przynajmniej tak bylo
          pare lat temu jak ja mialam robione to badanie.
          • Gość: mordamoja Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:27
            hhhmmm... jasne to co piszesz to ma związek z tematem wątku jak
            dalajlama z vOO-doo....
            • Gość: hela Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: 80.54.170.* 20.02.08, 08:07
              ta pani leczyła mnie na zapalenie ucha pół roku-został szum bardzo
              intensywny i utrata słuchu.Kiedy mówiłam jej o tym lekceważyła to i
              nie chciała zrobić mi badań na słuch.Po moich prośbach oburzona
              zrobiła mi badania-wyszły fatalne wyniki,a ona stwierdziła -miała
              pani rację.Po tych słowach zabrałam się i wwyszłam bez słowa z
              gabinetu.Poszłam do Klimali-załamał ręce kiedy mnie zbadał i
              stwierdził,że nie obejdzie się bez szpitala.Na szczęście wyszlam z
              tego,ale lekki szum został.
              • Gość: miki Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:23
                witam nie pisze sie z pónocy tylko z płónocy takie błędy robi moja
                córka w 1 klasie
                • Gość: poprawka Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:34
                  Nie pisze się z "płónocy" tylko z północy takich błędów to nawet
                  dzieci w 1 klasie podstawówki nie robią
                  • Gość: atena12345 Re: Uwaga na laryngologa z pónocy IP: 88.220.79.* 22.02.08, 15:15
                    haha - dobre!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka