io_befana
29.01.08, 14:07
nie wiem jak pani dr leczy choroby uszu i gardla ale z zatokami odradzam. poszlam do pani dr z wielkim bolem glowy. po obejzeniu przeswietlenia rozpoznala rope w zatokach czolowych. jej pierwsze pytanie brzmi czy wyraza sie zgode na punkcje.. jesli zgody sie nie wyrazi, dostaje sie antybiotyk na ktory jest uczulonych 80% ludzi. ja osobiscie po 3 dniach dostalam strasznej wysypki, boli brzucha i krwawien jak podczas miesiaczki. przerwalam wiec lek i poszlam do pani dr. Uslyszalam wtedy pretensje ze przerwalam kuracje i ze "jutro jak zejda mi chrosty mam przyjsc i powtorzymy kuracje" poszlam wtedy na konsultacje do innego lekarza, ktory po obejzeniu tego samego przeswietlenia stwierdzil ze dopiero zaczyna mi sie robic maly stan zapalny w zatokach policzkowych i przez to napewno mnie glowa nie boli. dostalam leki (bez antybiotyku a tym bardziej bez punkcji) oraz skierowanie do urologa. po tygodniu zatoki mam zdrowe a przyczyna bolu glowy byl kregoslup. tak wiec trzy tygodnie chorobowego bylo kompletnie nie potrzebne a skutki uboczne antybiotyku pani dr utrzymuja mi sie trzeci tydzien.
goraco polecam dr Klimale.. przyjmuje tylko prywatnie ale wiem z doswiadczenia ze dla wlasnego zdrowia warto do niego isc.