Dodaj do ulubionych

nowotwÓr piersi

23.02.08, 18:25
witam
gdzie najlepiej operować nowotwÓr cz-wa,opole,katowice
czy dr. Jasnowski z Parkitki jest dobry...?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:38
      gorąco polecam dr jasnowskiego-wspaniały specjalista i wspaniały człowiek
      • Gość: hej to ja Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:40
        dzieki temu człowiekowi zyje...-niesamowity człowiek
    • Gość: puls475 Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 21:42
      niestety Częstochowa to gwóźdź do trumny chyba Bydgoszcz lub Gliwice
      • Gość: monika Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 21:50
        zdecydowanie -dr jasnowski przemysław-specjalista od piersi-wspaniale diagnozuje-operuje i prowadzi pacjentke po zabiegu-tak wiele słyszałam juz dobrego o nim-polecam
    • Gość: mama Re: nowotwÓr piersi IP: 83.2.142.* 23.02.08, 22:08
      Sebastian jeśli to Ty, to skontaktuj się z żoną kolegi ze średniej(Marta K.).
      Jej mama miała mastektomię i szereg innych operacji związanych z rakiem w cz-wie
      i na śląsku. Na pewno pomoże! Zna lekarzy i ośrodki!
    • Gość: kilaki Re: nowotwÓr piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:42
      to jest lapuwkarz
    • Gość: aga Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 00:36
      Tylko onkologia w Gliwicach!
      • Gość: monia Re: nowotwÓr piersi IP: 80.54.174.* 24.02.08, 20:08
        tez tak uwazam tylko onkologia Gliwice ,znajoma miala tam operacje i
        nie takie lapowkarze jak na Parkitce.Pozdrawiam
        • Gość: Ania Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:43
          Pomoz mi podaj mi namiary na Gliwickie Centrum onkologiczne jesli wiesz tez cos
          wiecej daj znac chodzi o nowotwor piersi jakie mam zabrac z soba dokumenty?
          Pacjentka jes juz po usuniecu guza! Pomozcie jesli mozecie musze ratowac Babcie!
    • Gość: córka chorej Re: nowotwÓr piersi IP: 212.87.241.* 24.02.08, 23:11
      Dr Jasnowski jest bardzo dobrym lekarzem moja mama operowała się u niego w 2005
      r., wyszła szczęśliwie z choroby, operacja przebiegła bez komplikacji i była
      dobrze zrobiona. Dr Jasnowski często wyjeżdza do Warszawy, aby tam się uczyć i
      przez to jest nawet lepszy niż śląscy lekarze. Z czystym sumieniem go polecam.
      • Gość: atena12345 Re: nowotwÓr piersi IP: 88.220.79.* 16.06.08, 12:48
        Odradzam Gliwice - kiepskie doświadczenia :-(
        Ale jak kto woli. Jeśli chodzi o łapówki, to chyba czy Częstochowa,
        czy Gliwice - jeden czort...
        Ja załatwiałam wszystko u doktora Kopcia ze szpitala na Zawodziu.
        Chora była moja mama i muszę powiedzieć, że wszystko było w
        porządku, a przeszła dwie operacje.
        Łapówek nie dawaliśmy, ale na wizyty chodziłyśmy prywatnie. Lekarz
        bardzo sympatyczny, mogę polecić szczerze.
        • Gość: renia Re: nowotwÓr piersi IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 17:40
          Jestem zdania że to b. dobry lekarz i nie żaden łapuwkarz. mnie zoperował bez
          dawania jakichkolwiek pieniedzy. gorąco go polecam. jeżeli chodzi o oddział
          chirurgii chorób sutka na Parkitce mam bardzo dobrą opinię. Zresztą nie jest to
          tylko moja opinia.
          • Gość: gosc Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:55
            d
            r.Jasinski to debil ktory przedklada swoja kariere nad pacientkami.
          • Gość: gosc Re: nowotwÓr piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 20:04
            d
            r.Jasinski to debil ktory przedklada swoja kariere nad
            pacientkami.kobiety urzywa jako kroliki doswiadczalne w swojej
            praktyce ktora pomorze mu w karierze w usa.brak umiejetnosci w
            odczytywaniu zdiec przeswietlen piersi doprowadza do powiklan
            apozniej do operacj a nawet amputacj piersi
    • Gość: halszka Re: nowotwÓr piersi IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.08, 09:34
      fachowcem od chorób piersi i chirurgiem jest zdecydowanie dr.Kopeć .to naprawdę
      super specjalista
      • Gość: k. Re: nowotwÓr piersi IP: *.polconstruct.com 16.09.08, 09:46
        dr Jasnowski operował moją mamę, przemiły a przede wszystkim bardzo
        profesjonalny człowiek...mimo dość młodego wieku już doświadczony i dobry w tym
        co robi! kiedy mama, pojechała na "lampy" do kliniki w Gliwicach lekarze bardzo
        chwalili jakość przeprowadzonej operacji, generalnie oddział chorób sutka
        wyróżnia się dobrą atmosferą, która zdecydowanie pomaga pacjentką w trudnych
        momentach.
        • Gość: marta Re: nowotwÓr piersi IP: *.montecassino.trustnet.pl 17.12.08, 20:53
          Polecam dr Kopcia,również operował moją mamę i to dzięki niemu dane było jej
          przeżyć 7 lat.
        • erni.1 Re:lekarz od piersi!! 21.12.08, 11:48
          jaka macie opinie o dr.Jakus. przyjmuje na Zawodziu.
          • Gość: andysuper Łódz-Centrum Onkologii IP: *.54.168.225.tvksmp.pl 21.12.08, 12:10
            moja mama jest tam własnie leczona- tu proponowali jej usuniecie piersi wraz z
            wezłami). tam miała usuniety guz i wykonano nowoczesna metoda usuniecie tylko
            wezła wartowniczego. To sprawia ze po operacji wrociła do normalnego zycia
            poniewaz zachowała sprawnosc reki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka