bezcyfer 26.02.08, 01:26 Cześć:) znasz może jakieś strony podobne do pajacyk.pl gdzie kliknięciem pomagasz zwierzętom? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olifka1 Re: Do florida_blue !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:13 Pozwolę sobie odpowiedzieć za floridę :) Jest taka strona, ale nie w języku polskim: www.theanimalrescuesite.com (kliknij w fioletowy prostokąt, a pomożesz głodnym zwierzętom) Jest wiele stron, na których można w ten sposób udzielić pomocy, oprócz popularnych pajacyk.pl i polskieserce.pl znam: www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 - kliknij w przycisk "buduj dom" a pomożesz w budowie kolejnego domu www.okruszek.org.pl/ - kliknij na chleb, a pomożesz głodującym www.zmilosciserc.pl/donate.php - kliknij w "Dodaj Swoje Serce", a wesprzesz akcję leczenia i rehabilitacji dzieci chorych min. na nowotwór www.thehungersite.com - kliknij w pomarańczowy prostokąt, a pomożesz głodnym ludziom www.thebreastcancersite.com - kliknij w różowy prostokąt, a pomożesz kobietom w zapotrzebowaniu www.thechildhealthsite.com - kliknij w niebieski prostokąt, a pomożesz fundować ochronę zdrowia dzieci www.theliteracysite.com - kliknij w czerwony prostokąt, a pomożesz zbierać na książki dla dzieci Cegiełka w ochronie fauny i flory: www.therainforestsite.com - kliknij w zielony prostokąt, a pomożesz przetrwać lasom deszczowym na całym świecie www.ecologyfund.com/ecology/_ecology.html klikaj w czerwone prostokąty, pomagasz ekologom w akcjach ochrony środowiska i wspomniana wcześniej www.theanimalrescuesite.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: Do florida_blue !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.08, 13:20 Tu masz połączenie kilku www.hszdesign.com/reszta/zetodwudziestoslaw.php Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Do florida_blue !!! 26.02.08, 15:22 florida_blue się melduje ;) Stronek żadnych nie zna, klikać bardzo nie lubi - jedynie pajacykowi :) dziękuję olifce za wyręczenie mnie w odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortimer Re: Do florida_blue !!! IP: 80.48.49.* 26.02.08, 19:20 Powiedz mi czy można przeznaczyć 1% na schronisko w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Do florida_blue !!! 26.02.08, 20:39 Gość portalu: mortimer napisał(a): > Powiedz mi czy można przeznaczyć 1% na schronisko w Częstochowie? Napewno można, ale nie ma takiej informacji na stronie, w zeszłym roku była czestochowa.schronisko.net/cnewspages1.html Najlepiej skontaktuj się ze schroniskiem :) czestochowa.schronisko.net/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Praktyk Re: Do florida_blue !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 19:56 Na pewno można na TOZ. Sam w zeszłym roku tak postąpiłem. Czy TOZ przeznaczy tą kasę na schronisko, to inna sprawa. Ale to i tak lepsze wyjście, aniżeli przeznaczać pieniążki np. na Caritas jako że są poza wszelką kontrolą Państwa. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś