Dodaj do ulubionych

Dni Częstochowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 20:34
I co szanowni państwo myslą o dniach naszego miasta?....tylko szczerze....ja
pozostawiam TO bez komentarza:)
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Dni Częstochowy IP: *.icis.pcz.pl 31.08.03, 00:30
      Dzisiaj byl wspanialy koncert zespolu Raz, Dwa, Trzy z goscinnym udzialem
      Pospieszalskich.

Cos niesamowitego dla mnie.
      Ta muzyka to moja muzyka, jak zadna inna.

Wczoraj niestety deszcz przerwal doskonale zapowiadajaca sie impreze z jazzem.
      A Czestochowa ma sporo do powiedzenia w tej dziedzinie.

W czwartek bylo niezle - ciekawy rock.

Takie sa moje wrazenia z Dni Czestochowy.

Gość portalu: kreska napisał(a):

> I co szanowni państwo myslą o dniach naszego miasta?....tylko szczerze....ja
      > pozostawiam TO bez komentarza:)
      • Gość: xx Re: Dni Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 02:59

wszystko ok. oby tak dalej. tutaj przypominaja mi sie narzekania ze sie nic nie
        dzieje , ktos kto tak mowi chyba upadł na glowe.
        • Gość: ab Re: Dni Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 12:12
          Gość portalu: xx napisał(a):

>
          > wszystko ok. oby tak dalej. tutaj przypominaja mi sie narzekania ze sie nic nie
          >
          > dzieje , ktos kto tak mowi chyba upadł na glowe.

ale kto tak mówi? Przecież to ludzie odpowiedniego poziomu, im nigdy nikt nie dogodzi. Żeby stwierdzić czy coś się dzieje, trzeba skorzystać z propozycji,których wcale nie jest mało,a jeśli kompletnie nic nie pasuje, wyciągnąć odpowiednie wnioski(ale i tego nie będą umieli zrobić).Koncert Raz,Dwa,Trzy był cudowny! Dni Częstochowy uważam za udane.
          • Gość: xx Re: Dni Częstochowy IP: *.icis.pcz.pl 31.08.03, 13:43
            Dodam, ze na stadionie przy ul. Dabrowskiego w sobote odbywal sie naprawde
            ciekawy mityng lekkoatletyczny na niezlym poziomie. Dobrze prowadzony.

Po raz pierwszy w zyciu widzialem bieg z przeszkodami, na dodatek w wykonaniu
            kobiet. Jestem pelen podziwu.

A za tydzien mamy dozynki oraz festiwal muzyki ludowej i podobnej.

W ogole mam wrazenie, ze akurat te Dni Czestochowy wypadly sporo lepiej niz te,
            ktore mialy miejsce w ciagu dwoch ostatnich lat. Nawet mimo piatkowego deszczu,
            ktory przerwal bardzo dobrze zapowiadajacy sie koncert jazzowy.

Gość portalu: ab napisał(a):

> Gość portalu: xx napisał(a):
            >
            > >
            > > wszystko ok. oby tak dalej. tutaj przypominaja mi sie narzekania ze sie ni
            > c nie
            > >
            > > dzieje , ktos kto tak mowi chyba upadł na glowe.
            >
            > ale kto tak mówi? Przecież to ludzie odpowiedniego poziomu, im nigdy nikt nie
            d
            > ogodzi. Żeby stwierdzić czy coś się dzieje, trzeba skorzystać z
            propozycji,któr
            > ych wcale nie jest mało,a jeśli kompletnie nic nie pasuje, wyciągnąć
            odpowiedni
            > e wnioski(ale i tego nie będą umieli zrobić).Koncert Raz,Dwa,Trzy był
            cudowny!
            > Dni Częstochowy uważam za udane.
    • zolek_zolek Re: Dni Częstochowy 01.09.03, 11:39
      A ja powiem wam tak, Dni Częstochowy pierwszy raz przerosły moje oczekiwania,
      fantastyczny koncert Raz Dwa Trzy – pełen improwizacji i fantastycznej muzyki,
      a w niedziele na finał FNS super koncercik .
      Mam tylko jedno ale czy organizatorzy nie mieli wybory zatrudniając firmę
      nagłaśniająca imprezę – otóż mam pytanie
      Czy te firemka z Opola ma jakieś pojęcie o nagłaśnianiu imprez, bo wydaje mi
      się ze oprócz firmowych paczek i innego sprzętu, który pozwolił spełnić rajdery
      zespołów Panowie nie prezentowali sobą absolutnie nic , nagłośnienie kich brak
      basu – sprzęgające się mikrofony – przesterowany dźwięk i wreszcie bezsensowne
      ustawienie kolumn powodujące złe rozchodzenie się dźwięku – porażka !!!!
      A poza tym super !
      To juz nawet pan Waldek zrobił by to lepiej !!
    • cornohlio Re: Dni Częstochowy 01.09.03, 14:15
      Wydaje mi się ze wszystko było by spoko gdyby nagłośnienie było lepsze.Jak już
      wcześniej było powiedziane nie było dobrego ustawienia głośników a poza tym
      wydaja mi się ze było za cicho. Ale pozostawmy to fachowcą do oceny. Po drugie
      uważam ze ludzi było jak na lekarstwo . Tak narzekają ze nic sie nie dzieje w
      czestochowie a jak już cos jest zorganizowane to przychodzi garstka ludzi tak
      mała ze nawet nie zatrzymano ruchu prócz malutkiego odcinka.Ale moze to i
      dobrze bo i tak pewnie kupe ludzi wyzywało za utrudnienia w jeździe po alejach.
      Ale wszystkim się nie dogodzi.
    • Gość: yeny Re: Dni Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 17:36
      witam
      wieczor jazzu w piatek byl super.
      koncert zespolu 1 2 3 z improwizacjami - paluszki lizac.
      Widac ze Ci ludzie bawia sie muzyka, ze granie sprawia im radosc. Poza tym jest
      to juz Kultura....
      pozdrawiam
      yeny
      • Gość: MARTA Re: Dni Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:00
        Zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko ludzie wolący dyskotekowe klimaty nie znaleźli
        nic ciekawego dla siebie w tym czasie:))))))) Ja uważam, że Dni Częstochowy
        były udane !!!!!!!! A ci ciągle narzekający niech się zastanowią nad sobą......
        nic się dzieje - źle, coś się dzieje - źle ....... to o co im chodzi!!!!!!!
        Jeśli tak wielce nic im nie pasuje to niech zorganizują coś sami - może wtedy
        będzie ok:))))) - a wtedy ja będę narzekać :)))))))))))))))))))))
        • mmaly Re: Dni Częstochowy 03.09.03, 15:22
          Z tymi narzekającymi, że nic się nie dzieje, to jest
          chyba tak, że choćby mieszkali w Paryżu czy Rzymie,
          gadaliby to samo.
          Na forum krakowskim też dużo jest narzekających na to, że
          kraków to pipidówa, że nic się nie dzieje itd.
          Ludzie lubią sobie ponarzekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka