Gość: x Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 80.53.238.* 04.04.08, 18:43 Mogę Ci polecić bardzo dobrego i delikatnego dentystę , o świetnym podejściu do dzieci podczas leczenia zęba .Jest to doktor Paweł Postawa przyjmuje na ul Kiedrzyńskiej nr tel. pod który możesz zadzwonić i umówić wizytę 503407642. Polecam Ci go, ponieważ mam dziecko ,z którym byłam u lekarza innego - oczywiście wizyta byłam bardzo żle odebrana przez małego i pojawił się strach i lęk przed dentystą, to właśnie dr Postawa spowodował, że dziecko z chęcią zaczęło kontrolować ząbki i leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama K Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 195.116.125.* 04.04.08, 19:01 czy to jest prywatny gabinet czy w przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 08:35 www.dentaria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 09:19 Jest to prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 13:40 Dentus, ale tylko do Pani Sumińskiej!!!! Kobieta ma cierpliwość i podejście. Na szóstkę, widziałam ją w realu. Może dlatego miałam problemy z umówieniem wizyty. Mój dzieciak kłapie teraz szczęką aż miło, a wcześniej szkoda gadać, groza...Nie podaję danych kontaktowych, żeby nie było że to reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
tennka01 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 25.07.16, 23:07 Jeżeli chodzi o stomatologa dla dziecka w Częstochowie, to umów się do Medoru niedaleko al. NMP medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa mój syn nie płacze, a to uważam za sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq75k Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 07.04.08, 09:22 Dosyć wcześnie musiałam pójść z synem do dentysty (miał ok. 3 lat) i po długich poszukiwaniach (nikt nie chciał podjąć się leczenia wrzeszczącego i wyrywającego się dzieciaka) trafiłam w końcu do Dentarii. Może nie są super tani, ale naprawdę polecam. Super sprzęt, ekstra podejście do nie idącego na współpracę małego pacjenta. Ktoś już podał adres ich strony - sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 15:08 Polecam Galerię Uśmiechu, Panie były bardzo miłe i delikatne, włączyły córce bajkę na panelu zaraz nad fotelem - super atmosfera A ceny: zapłaciliśmy 100zł za wypełnienie obu jedynek na ich styku (sam początek próchnicy) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 19:44 Tylko Dentaria. Polecam...Ulica Stroma 12.W internecie są namiary na co centrum stomatologiczne. Sama tam chodzę z synem. Nie ma większej radości kiedy dziecko sie cieszy, ze idzie do stomatologa. Warunki luksusowe a ceny jak wszędzie. Dr Ewa ma idealne podejście do maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwia Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.tktelekom.pl 07.04.08, 22:39 DR.RENATKA KORN UL.LIPOWA 8 SUPER PODEJSCIE DO MALUCHOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.gprs.plus.pl 08.04.08, 16:30 w przychodni na kilinskiego naprzeciw restauracji mexicana czy cos takiego, obok sa delikatesy chyba z alkoholem, bylem tam z moja mala , leczenie na kase bo to zabki mleczne ale mala tak sie rozochocila ze teraz tylko marzy o tym zeby do dentysty chodzic, jak wyleczy wszystkie zabki to dziecko dostaje dyplom. naprawde warto i za darmo wizyty umawiane ale nie pamietam nazwiska pani stomatolog a co do pani z lipowej to tez polecam , tylko ze to gabinet prywatny i niestety trzeba placic Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 01.08.08, 07:48 Gość portalu: ... napisał(a): > w przychodni na kilinskiego naprzeciw restauracji mexicana czy cos takiego, obo > k > sa delikatesy chyba z alkoholem, bylem tam z moja mala , leczenie na kase bo to > zabki mleczne ale mala tak sie rozochocila ze teraz tylko marzy o tym zeby do > dentysty chodzic, jak wyleczy wszystkie zabki to dziecko dostaje dyplom. > naprawde warto i za darmo > wizyty umawiane > ale nie pamietam nazwiska pani stomatolog > > a co do pani z lipowej to tez polecam , tylko ze to gabinet prywatny i niestety > trzeba placic >> Gościu, uprzedziłeś mnie. Jest to przychodnia prywatna ale ma umowę z NFZ-em. Niech mama z dzieckiem zapisze się do doktora Wyparta, u którego leczy się moja cała rodzina, szczególnie wnuki. Moja wnuczka, 8 lat była zachwycona i ciągle powtarzała "Jaki on jest ładny" tel. rejestracji: 34/3248736. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.profiline.pl 08.04.08, 20:00 a ja byłam w Dentarii, absolutnie nie polecam zapłaciłam tylko 50zł a moje dziecko nawet na fotel nie usiadło!! w galerii uśmiechu też nam nie wyszło, a później panie próbowały na siłę przytrzymać dziecko i więcej nie poszłam. Dopiero udało się na Rakowskiej w gabinecie Wieczorka, chociaż też było różnie w zależności czy ząbek bolał czy nie. Jeszcze w Gnaszynie na Helskiej jest pedodonta dr Kapustecka(specjalista stomatologii dziecięcej) ale do niej już nie dotarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 23:14 Absolutnie się zgadzam, nie polecam Dentarii, obsługa jak wszędzie, ale ceny jak z kosmosu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZĄBIK Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.chello.pl 08.04.08, 20:33 Tylko i wyłącznie "duodent" POLECAM bo dzieciak tylko tam się nie boi chodzić!!!! Panie mają podejście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 212.87.241.* 15.04.08, 12:58 CZY KTOS MÓGŁBY MI POLECIC DOBREGO I NIEDROGIEGO DENTYSTĘ NA TERENIE 1000- LECIA LUB PÓLNOCY KTÓRY DOBRZE LECZY JAK I WYKONUJE MALE PROTEZKI ZĘBOWE I JAKIE SĄ OBECNIE CENY WSTAWIENIA JEDNEGO BRAKUJĄCEGO ZĘBA. - DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena12345 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 57.66.53.* 15.04.08, 19:14 na Północy przyjmuje dr Kimel - w "bialym domku" obok Plusa na I piętrze. Wypelnienie ząbka 50 zł. Robią też protezki, ale nie znam cen. Polecam - chodzimy tam całą rodziną. Moje dziecko uwielbia tam chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaa Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 17:49 Pani Sobczak Mazur , przyjmuje na Kosciuszki , tam w bloku gdzie nowa apteka .. diamentowa , czy bursztynowa sieci ;) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
espaniolla Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 01.07.08, 17:29 A ja byłam wczoraj w dentarii z dzieckiem niespełna dwuletnim , więc stres ogromny i dla malucha i dla nas. I jestem zachwycona. Tak sobie wyobrażałam pierwszą wizytę mojego dziecka u stomatologa. Miłe i przyjazne Panie, dużo czasu na poznanie nowego miejsca i osób, na zabawę, zwiedzanie. Piękny plac zabaw, rybki które można karmić, bajeczki wyświetlane w gabinecie. Wszystko nam dokładnie wytłumaczono co dzieje się z ząbkiem, na czym będzie polegało leczenie (z rysunkami włącznie). Tak właśnie powinno być wszędzie. No a ceny - fakt wysokie, ale myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 85.202.151.* 31.07.08, 11:19 www.helmich.pl Polecam i dla dzieci i dla dorosłych.To nowo otwarty gabinet ale oboje pracujacy tam dentysci sa znani z innych gabinetow i ciesza sie jak najlepsza opinia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kim.kolwiek007 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 31.07.08, 11:26 Ale stronę to im robił chyba analfabeta. Tam są błędy ortograficzne. "OdświeRZające cukierki" - brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.rev.masterkom.pl 31.07.08, 16:30 Ok,ale nie o ortografie w tym wątku chodzi tylko o dobrego stomatologa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 19:59 Polecam dr Małgorzatę Zaleską-Rajczyk, Jasnogórska 13 (w bramie).Ma super podejście do dzieci, potrafi zagadać dzieciaki, że siedzą z otwartymi buziami bez żadnego lęku. syn na początku miał leczone ząbki żelem, obecnie wiertełko przyjmowane jest bez strachu.testowałam różnych stomatologów ale z czystym sumieniem polecam dr rajczyk.koszt leczenia jednego ząbka 80 - 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31mgm Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 193.138.241.* 01.08.08, 09:34 Popieram! Doktor Małgosia jest SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.rev.masterkom.pl 04.08.08, 10:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:00 DENTARIA SUPER !!! Mam dziecka z autyzmem wczesnodziecięcym i leczenie go nie jest łatwe, a tam moje dziecko było grzeczne jak aniołek. Super stomatolodzy i atmosfera. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera2 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:14 Bylam w dentarii w grudiu 2007 z córką. Zaplacilam za zab prawie tysiac zloty za kanałowe leczenie. Po roku okazało sie ze nie jest do konca zaleczony!!! Zaczelo sie bólami. Trzeba od nowa zęba rozwiercać. Pod trzema kolejnymi plombami zostawione dziury. Jak można brać tyle pieniędzy za tak wykonaną pracę?!?! I co z tego , że tam rybki pływaja!! Nie dajcie uczyć się na swoich dzieciach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Dentaria na Stromej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 14:24 z doswiadczenia polecam. zajrzyj na ich stronę w razie czego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dentaria na Stromej IP: 83.142.222.* 29.05.13, 16:08 zgadzam się, miejsce REWELACYJNE JEŚLI IDZIE O LECZENIE DZIECI! troszke sobie liczą $, ale szczerze : WARTO! Iga nie boi się wizyt na fotelu nic a nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama D. Re: Dentaria na Stromej IP: *.112.95.187.dynamic.copel.net 26.09.13, 11:13 dopinam się do zadowolonyxh z usług Dentarii mam :) Mogę z czystym sumieniem wystawić opinię pozytywną. W Częstochowie chyba jedno z najlepszych centrów stom. ze stomatologią dziecięcą. Ale, ż e dobre to i no niestety dość kosztowne, prawda, ja zdecydowałam się na zapłatę na raty, bo moje maleństwo musiało niestety często zaglądać do dentysty w ostatnim czasie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 15:32 jezeli chodzi o dentarie niestety mam inne doswiadczenia, probowalismy kilka razy ale mam wrazenie ze zadnej z Pan nie specjalnie zalezalo na zacheceniu dziecka do leczenia, bo i tak za wizyte musielismy zaplacic, czy dziecko jest poddane leczeniu czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 21:32 Witam a ja polecam Dentarie - szybko sprawnie Obecnie chodze na zajaczka Olmed super podejscie do dziecka , szybko ,sprawnie dziecko zadowolone zawsze czymś nagradzane po wizycie plomba 50 , kolorowa 70 naprawde polecam stom. Aleksandra Duniewska-Kliś kobitka anioł za to nie polecam AG-DENS na Wielkoborskiej jakaś masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? IP: 212.87.246.* 29.05.13, 20:03 A ja POLECAM p dr KLIMALE-Odrazu dziecko przekona sie że nie ma stresu!!i na koniec suvenir...stomatolog od której dzieci wychodzą zachwycone!!ponadto jakośc usługi super,ceny nie z sufitu..POLECAM przyjmuje na ul.Wysockiego 39 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-083 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 14.05.16, 16:30 My chodzimy do Centrum Medor przy Waszyngtona. Stomatolog ma dobre podejście do dzieci, przy pierwszej wizycie syn dostał niespodziankę, co go zdecydowanie przekonało do dentysty :) Umawiamy się przez ich stronę medor.pl/ . Można sobie trochę poczytać o przypadkach jakie mają inni medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa . Ceny niewygórowane, obsługa bez zarzutów także chodzimy tam na profilaktyczne przeglądy. W kwestii stomatologii dziecięcej zdecydowanie polecam. Dobry stomatolog w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta-11 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 27.08.16, 12:45 Ja również polecam Centrum Medor, dobry stomatolog dla dziecka medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_sz Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 12.09.16, 18:20 Leczę zęby w Centrum Medor medor.pl/ , nie mam dziecka, ale znajoma tam chodzi ze swoją córką medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa . Z tego co wiem leczą dzieci i dorosłych tak samo dobrze (wnioskuje bo chodzą tam już dłuższy czas). medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Dla mnie cenowo jest atrakcyjnie, leczenie bez zarzutów, z terminami czasami jest ciasno, ale to chyba norma u dobrego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
baska_sz1 Re: Dentysta dla małego dziecka.Gdzie?? 23.09.16, 20:07 również polecam Medor medor.pl/ różnie z terminami bywa Odpowiedz Link Zgłoś