johny5678 09.05.08, 22:16 Ja najbardziej lubię Dębowe Mocne,Lecha,Warkę Strong,a także Fratera i Amsterdama.A waszym zdaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johny5678 Re: Jakie piwo najlepsze ? 09.05.08, 23:23 Żywiec według mnie jest ogólnie niezły,chociaż ciut za słaby.Dobre jest też Tatra Mocne,Okocim Mocne.Jakieś dobre piwa nietypowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee zimne!! IP: 83.2.141.* 09.05.08, 23:36 poza tym juz mam dosyc tych tyskich, warek, lechów i innych straszydeł smakowych .. oo jakis paulaner choc drogi ale warto .. albo klasyczznie przeżucic sie na czerwone wino wytrawne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunia Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.anonymouse.org 09.05.08, 23:47 darmowe i nie piwo lecz wino i z milym towazyszem. takie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 06:59 Heineken i Lech, ale z butelki, piwo z puszki to profanacja i nikt mi nie wmówi że smakuje tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.gre.pl 10.05.08, 07:32 latem schłodzone a zimą grzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 07:41 Orginalny budweiser-budvar z Budziejowic. Ale najlepsze było niestety EB.Niestety bo Zywiec go zlikwidował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.as.kn.pl 10.05.08, 11:24 zgadzam sie - EB bylo swietne. teraz uwielbiam broka, paulanera (ale za drogi na moja kieszen), staropramena (czeskie), goolmana (z lubelskiego browaru perla) i pilem tez niezle piwo z ciechanowa, nazwy niestety nie pamietam. ogolnie pije piwa z malo znanych browarow, bo zywce, tyskie i inne komercyjne gowna nie przypominaja piwa. a swoja droga najlepsze sa piwa czeskie i bawarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelet Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.08, 13:23 Faustus, carlsberg, lech. Większość jednak przywożona z Niemiec lub Słowacji - o niebo lepsze niż polskie siki na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyhill Re: Jakie piwo najlepsze ? 10.05.08, 11:28 Debowe Mocne,Mocna Tatra,Żubr,Harnoś,Tyskacz a i Lecha się chlapnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: 195.16.91.* 10.05.08, 13:41 Okocim OK taki z białą etykietką :) Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
meganite Zlaty Hrad 10.05.08, 14:59 strong of course. Ten browar można zaliczyć do grona "piwnych upadków" podobnie jak EB (i nie chodzi o smak, bo jest naprawdę fajne). Jedyny mocny browar, który mój organizm toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 Re: Jakie piwo najlepsze ? 10.05.08, 23:50 Zgadzam się.A co do różnicy między butelkowym a puszkowym,to faktycznie z butelki jest lepsze.Różnicę czuć zwłaszcza w przypadku piw mocnych,np.Dębowe.Ale jak porządnie suszy to i z puszki się wypije.A wbrew opinii niektórych Tyskie też nie jest złe,a szczególnie Tyskie Książęce jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Jakie piwo najlepsze ? 11.05.08, 20:05 Wle jakieś mniej znane . Tańsze bo nie ma w cenie tych " parę " groszy na promocje . A te znane są produkowane na wielka skalę i ich smak ( po pierwsze zmienił się - dawny żywiec , gdy byłem studentem inaczej smakowal , zwłaszcza w Chatce Danielce ) jest bardzo podobny . Nie lubie piw mocnych - po co mi dodatek spirtu do piwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdet Re: Angrusz!.. ty pijesz piwooo!!! IP: 89.174.23.* 13.05.08, 10:27 ....a trawke jarasz?(...racja, nie pij "mocnych" bo i bez tego straszne głupoty wypisujesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pebes Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.trustnet.pl 10.05.08, 15:00 Nowy darmowy serwis ofert z Częstochowy i okolic. Nie wymaga rejestracji, wchodzisz i przeglądasz lub dodajesz ogłoszenia. BEZ SMS ANI ŻADNYCH INNYCH PŁATNOŚCI!! www.gazetaposrednik.pl lub pod adresem: www.gazeta.tnm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: 80.54.171.* 11.05.08, 08:03 Desperados, Grolsh ewentualnie Carlsberg Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 Re: Jakie piwo najlepsze ? 11.05.08, 21:37 Karpackie 9 % jest faktycznie niezłe,a jeszcze lepsze Wojak Super Mocne,też 9%.Z butelki oczywiście najlepsze.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.profiline.pl 11.05.08, 21:43 dębowe mocne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: 212.87.241.* 12.05.08, 11:47 dog in the fog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristofer Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:45 Ciechan Wyborny, Ciechan Miodowy, Grudziądzkie Niepasteryzowane, Koźlak z Ambera, Svyturys Baltas, Obolon Pszeniczny...Piwa z naszego lokalnego browaru GAB... Piwopodobnym napojom komercyjnym mówię NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józeg Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:16 Ostatnio popijałem sobie "Złote" z GAB-a do kiełbaski przy ognisku. Było rewelacyjne. A cena ... 1,30zł. Oczywiście większość koneserów nie kupi tego piwa bo nie ma reklamy w TV no i po cenie będę sądzić, że to segment VIP-a z biedronki. A gdyby spróbowali ... :) to by zobaczyli jak smakuje piwo z lokalnego, małego browar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancelot Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:12 król Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 19:06 Niestety niemiecki Paulaner Odpowiedz Link Zgłoś
klema85 Re: Jakie piwo najlepsze ? 12.05.08, 19:52 Spróbujcie Łomży Export w bezzwrotnej butelce. Niedrogie, dostępne w Marc Polu i Stokrotce oraz w 101 piw. Przypomina mi Pilsner Urquel, ale mniej gorzkie i łagodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: Jakie piwo najlepsze ? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 20:34 > Spróbujcie Łomży Export w bezzwrotnej butelce. Niedrogie, dostępne w > Marc Polu i Stokrotce oraz w 101 piw. Przypomina mi Pilsner Urquel, > ale mniej gorzkie i łagodniejsze. Na jakiej ulicy jest sklep 101 piw? Odpowiedz Link Zgłoś
vt-s było sobie najlepsze piwo - Hevelius 12.05.08, 20:56 nic nie dorówna smakowi tamtego gdańskiego piwa www.innyswiat.most.org.pl/14/browar.htm teraz tylko żywiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: było sobie najlepsze piwo - Hevelius IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.08, 00:19 Heineken,Krombacher,Zywiec,Jever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz zagraniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:05 Paulaner według mnie jest niezły,ale z piw zagranicznych wolę zdecydowanie Amsterdama (6,8% lub 8,4 %,bo 11,7 % za bardzo czuć spirytem,trochę za mocne jak na piwo). A co do Svyturysa,to jedno z gorszych piw jakie piłem.Kaper-taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś