1234abc1234 17.05.08, 23:50 chodzi o wymiane oleju i przy okazji filtry paliwa, powietrza itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 83.2.140.* 18.05.08, 00:23 Dziwne pytanie. Tyle jest stacji wymiany oleju, a ty się pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 06:56 na piotrkowskiej w tarmagu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 08:35 Faktycznie, pytanie trochę dziwne. Ale może to ktoś /kobieta?! / kto ma pierwszy pojazd w życiu. Bądżmy więc wyrozumiali i pomóżmy człowiekowi. olej wymienisz: - w każdej stacji obsługi, - u każdego mechanika - nawet niektóre stacje wymiany opon wykonują tą usługę Kiedyś niezłą była stacja obsługi /specjalizowali się w wymianie oleju / na Tartakowej, numeru nie pamiętam. Chyba wymieniają olej na Krakowskiej, na stacji diagnostycznej. Również wymienią Ci olej na stacji wymiany opon na Jagiellońskiej. Jednym słowem olej wymienisz wszędzie. A jeśli jeszcze będziesz chciał za usługę zapłacić, - naprawdę żaden kłopot. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? 19.05.08, 22:20 na Piotrkowskiej wymienią Ci olej za darmo jesli go u nich kupisz. Tylko wez pod uwage ze tam swoje musisz w kojece czesto odstac bo klientow jak mrowek mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:25 Widać kolego Dyzio, że nie jeździsz samochodem. Jak się nie orientujesz to nie zabieraj głosu. Jestem kobietą i wiem że na Tartakowej to już chyba od trzech lat nie ma tej firmy tylko jest na ul. Piotrkowskiej zresztą polecam bo sama często tam wymieniam olej i filtry. Na tej samej zasadzie co na Piotrkowskiej wymienisz olej na Warszawskiej przed wiaduktem nad DK-1 - jeżeli kupisz w tych punktach olej i filtry wymianę masz gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234abc1234 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 19.05.08, 22:49 niejestem z cz-wy :P ale aktualnie tutaj mieszkam i stad moze dziwnie zabrzmialo :) dodam ze zalezy mi, by to bylo jak najszybciej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.hcz.com.pl 20.05.08, 10:11 Najszybciej na Warszawskiej u Witkowskiego -jadąc od centrum po prawj stronie przed wiaduktem nad trasą-naprawde expresowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.08, 00:04 Witkowski .... dobra firma ...... polecam a nie jakieś tam tarmagi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulk Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 212.160.156.* 20.05.08, 10:59 Juz ktos podawal dobre miejsce - w Tarmagu na Piotrkowskiej, spory wybor i bardzo dobre ceny. Tylko czasem kolejeczka bywa, ale to chyba znaczy ze maja sporo zadowolonych klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:40 Gość portalu: Bulk napisał(a): > Juz ktos podawal dobre miejsce - w Tarmagu na Piotrkowskiej, spory > wybor i bardzo dobre ceny. Tylko czasem kolejeczka bywa, ale to > chyba znaczy ze maja sporo zadowolonych klientow. Prosze nie przesadzac, wlasciciel i jego rodzinka bardzo nieprzyjemni, obsluga do bani. Ja nigdy wiecej tego miejsca nie odwiedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234abc1234 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 20.05.08, 11:14 dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olejek TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.strefa.com 10.08.08, 22:45 a ja w TAR-MAGu się naciąłem, facet zrobił zwarcie w aucie, narażając mnie na koszty. Coraz więcej osób na nich narzeka. Z mojej strony ostrzegam przed nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.08, 00:05 Święta racja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 01:23 CEMAR:) szybko i przyjemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złome Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: 83.2.141.* 11.08.08, 07:44 Nareszcie ktoś napisał o tarmagu - jak byli na tartakowaej jac to byli mili ludzie a teraz takie pany sie zrobily ze szok zlota nawieszali - czy tam tompaku ( czy jak to sie tam pisze ) unoszą sie ponad chmury a klienta traktują jak 0 bylem pare razy i nic sie nie zmieniło , pracownicy tez tacy zarozumiali szczegolnie taki jeden przygarbiony. Jezdzilem do nich zawsze ale teraz juz nie , nie moge na nich patrzec Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 08:52 Ja też dziękuje za ich uslugi, chamstwo, grubiaństwo z kazdej strony, w du-pie mam taki warsztat. Odradzam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta do 1234 Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:50 Wez swojego chlopa ,kup mu na ul. Krotkiej niebieski drelich ,najlepiej na szelkach,czapke z dlugim daszkiem.Daj mu do reki klucz szesciokatny nr 14 wepchnij go z przodu pod samochod,jak bedzie mial brzuch musisz uzyc troche sily,jak znajdzie korek,niech kreci w lewa strone,nie zapomnij o pustych sloikach na stary olej.A najlepiej daj ogloszenie do Posrednika o tresci " Atrakcyjna szuka pana do wymiany oleju ,oraz filtru oleju w samochodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gitarzysty Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 16:23 Są jeszcze nieporadni ludzie i zadają dziecinne pytania.Dobrze,że odróżniają drzwi od kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.strefa.com 26.08.08, 22:53 odradzam...kiedyś dobra firma, teraz kolejki, ceny nie takie niskie, chamska obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:39 CHAMSKA OBSŁUGA W TAR-MAGU???NIEMOZLIWE,JA ZOSTAŁEM OSTANIO SUPER OBSŁUŻONY JESTEM BARDZO ZADOWOLONY I POLECAM,NISKIE CENY,ELEGANCKI SERWIS PROFESIONALNY MECHANIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:01 Gość portalu: AAA napisał(a): > CHAMSKA OBSŁUGA W TAR-MAGU???NIEMOZLIWE,JA ZOSTAŁEM OSTANIO SUPER > OBSŁUŻONY JESTEM BARDZO ZADOWOLONY I POLECAM,NISKIE CENY,ELEGANCKI > SERWIS PROFESIONALNY MECHANIK. Gó.. prawda, ja bede omijal z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:05 Nie zgadzam sie z przedmówcą,dzisiaj robiłem wymianę oleju oraz dobijałem klimatyzację w Tar-magu na Piotrkowskiej i zostałem super obsłuzony,rewelacyjna obsługa,czysciutko jak w laboratorium,super ceny,za stówę dobili mi klimę,polecił mi ten serwis kumpel i jestem bardzo zadowolony i polecam w 100%,ostatnio byłem na wymianie w innm warsztacie i syf totalny,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krecik_dewastator Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! 30.08.08, 16:26 Ja tez nie za bardzo wiem o co chodzi. Jezdze tam od dawna na wymiane oleju, firma jak firma, obsluga poprawna (nie skacza wokolo klienta z kawa ale akurat nie tego oczekuje), ceny tez dobre. Mnie to odpowiada. Jedyne co przeszkadza troszke to kolejki - sa tam za kazdym razem kiedy mam okazje u nich goscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 85.202.151.* 16.08.08, 11:52 na Brata Alberta szybko i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xedos Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.realestate.net.pl 16.08.08, 21:55 Przy odrobinie chęci najlepiej wymienić samemu. Żadna filozofia. A czy pojedziesz tu czy gdzie indziej procedura jest taka sama. Spuścić stary olej, wlać nowy. Koniec. O olejach z beczki różne opinie krążą. Jedne dobre drugie złe (jak zawsze ). Nie kupuje się też oleju w marketach ( znajomy mechanik tak twierdzi). Kiedyś była afera , bo gościu, który kilkanaście lat był inżynierem w Castrolu czy Shellu stwierdził ,że wymiana oleju wogóle nie jest potrzebna, bo w swoim aucie o przebiegu 340 000 jeszcze oleju nie wymieniał i wszystko chodzi cacy. Tak więc, głowa mała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 16.08.08, 22:14 wiecie nie kazdy ma mozliwosc samemu wymienic olej... gdyz np pod blokiem to jest trudne ... rozne sa servisy, ja raz mialem sytuacje, ze w jednym miejscu zataknowano mi ponad poziom olej ... dobrze, ze w pore sie zorientowalem, gdyz mialem dluzsza trase do przejechania ... tak wiec takie osly jak gitarzysta, niech lepiej niezabieraja glosu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta do klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 13:17 Nie wiem ,co ci odpisac kolego.Moze krotko napisze tak: "Myslalem klo,ze jestes Randzersem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 17.08.08, 15:40 coraz madrzejsze wypowiedzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 195.16.88.* 30.08.08, 10:35 Na piotrkowskiej. Ceny dobre tylko nieraz kolejka bywa. Ale tam jest kilka stanowisk, to i tak szybko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:05 Gość portalu: gość napisał(a): > Na piotrkowskiej. Ceny dobre tylko nieraz kolejka bywa. Ale tam jest > kilka stanowisk, to i tak szybko idzie. Pocvzytaj kretynie wszystkie posty a pozniej pisz ćwoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:17 ale chamstwo...o co ci chodzi ?czytałem inne posty i co ztego tępaku? kazdy ma swoje zdanie,oj cos mi pachnie konkurencją,pewnie masz wymianę oleju i sie burzysz jak inni polecaja inne warsztaty,ja zdecydowanie doradzam Tar-Mag,zawsze do nich wracam i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 12:33 Proponuję u rzeźnika albo w papierniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:07 Gość portalu: gościuuu napisał(a): > Proponuję u rzeźnika albo w papierniczym. Albo w piźd.zie u twojej starej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:11 Zdecydowanie polecam,serwis wymiany olejów na Piotrkowskiej,przemiły i bardzo przystojny pan na sklepie ,chyba Piotr,świetnie doradził mi bo miałam problem,po wymiance u nich problem zniknął,bardzo ładny serwis,nawet maja kamery w kazdym kanale i widziałam co mechanik robi w mojej toyotce,bardzo nowoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 18:22 co prawda ja olej wymieniam w misce olejowej.Ania ty nic nie widziałaś, co mogłaś zobaczyć??????????????NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 23:48 Lolku drogi,wiem ze olej wymienia sie w misce olejowej,pisze ze maja kamery zamontowane w ten sposob ze widac co mechanik robi pod moim autkiem,akurat to jest dla mnie fajne ze widze,taka kontrola,uwazam to za swietne rozwiązanie.Widzialam to co chcialam zobaczyc i chyba o to chodzi,zeby klient byl zadowolony,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek30 Ja bym se sam wymienił IP: 89.25.227.* 31.08.08, 12:01 ale że masz pieniążki to ja ci chętnie olej wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś