Dodaj do ulubionych

gdzie wymienic olej w samochodzie ???

17.05.08, 23:50
chodzi o wymiane oleju i przy okazji filtry paliwa, powietrza itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 83.2.140.* 18.05.08, 00:23
      Dziwne pytanie. Tyle jest stacji wymiany oleju, a ty się pytasz.
      • Gość: K2 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 06:56
        na piotrkowskiej w tarmagu
    • Gość: Dyzio / walnięty/ Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 08:35
      Faktycznie, pytanie trochę dziwne. Ale może to ktoś /kobieta?! /
      kto ma pierwszy pojazd w życiu. Bądżmy więc wyrozumiali i pomóżmy
      człowiekowi.
      olej wymienisz: - w każdej stacji obsługi,
      - u każdego mechanika
      - nawet niektóre stacje wymiany opon wykonują
      tą usługę
      Kiedyś niezłą była stacja obsługi /specjalizowali się w wymianie
      oleju / na Tartakowej, numeru nie pamiętam.
      Chyba wymieniają olej na Krakowskiej, na stacji diagnostycznej.
      Również wymienią Ci olej na stacji wymiany opon na Jagiellońskiej.
      Jednym słowem olej wymienisz wszędzie. A jeśli jeszcze
      będziesz chciał za usługę zapłacić, - naprawdę żaden kłopot.
      Pozdrawiam, Dyzio.
      • b1-b Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? 19.05.08, 22:20
        na Piotrkowskiej wymienią Ci olej za darmo jesli go u nich kupisz. Tylko wez pod
        uwage ze tam swoje musisz w kojece czesto odstac bo klientow jak mrowek mają
      • Gość: Kobieta Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:25
        Widać kolego Dyzio, że nie jeździsz samochodem. Jak się nie orientujesz to nie
        zabieraj głosu. Jestem kobietą i wiem że na Tartakowej to już chyba od trzech
        lat nie ma tej firmy tylko jest na ul. Piotrkowskiej zresztą polecam bo sama
        często tam wymieniam olej i filtry. Na tej samej zasadzie co na Piotrkowskiej
        wymienisz olej na Warszawskiej przed wiaduktem nad DK-1 - jeżeli kupisz w tych
        punktach olej i filtry wymianę masz gratis.
    • Gość: 1234abc1234 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 19.05.08, 22:49
      niejestem z cz-wy :P ale aktualnie tutaj mieszkam i stad moze dziwnie zabrzmialo :) dodam ze zalezy mi, by to bylo jak najszybciej :P
      • Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.hcz.com.pl 20.05.08, 10:11
        Najszybciej na Warszawskiej u Witkowskiego -jadąc od centrum po
        prawj stronie przed wiaduktem nad trasą-naprawde expresowo!!!
        • Gość: ZZZ Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.08, 00:04
          Witkowski .... dobra firma ...... polecam a nie jakieś tam
          tarmagi ...
    • Gość: Bulk Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 212.160.156.* 20.05.08, 10:59
      Juz ktos podawal dobre miejsce - w Tarmagu na Piotrkowskiej, spory
      wybor i bardzo dobre ceny. Tylko czasem kolejeczka bywa, ale to
      chyba znaczy ze maja sporo zadowolonych klientow.
      • Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:40
        Gość portalu: Bulk napisał(a):

> Juz ktos podawal dobre miejsce - w Tarmagu na Piotrkowskiej, spory
        > wybor i bardzo dobre ceny. Tylko czasem kolejeczka bywa, ale to
        > chyba znaczy ze maja sporo zadowolonych klientow.

Prosze nie przesadzac, wlasciciel i jego rodzinka bardzo nieprzyjemni, obsluga
        do bani. Ja nigdy wiecej tego miejsca nie odwiedze.
    • Gość: 1234abc1234 Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 20.05.08, 11:14
      dzieki ;)
    • Gość: olejek TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.strefa.com 10.08.08, 22:45
      a ja w TAR-MAGu się naciąłem, facet zrobił zwarcie w aucie,
      narażając mnie na koszty. Coraz więcej osób na nich narzeka. Z mojej
      strony ostrzegam przed nimi.
      • Gość: ZZZ Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.08, 00:05
        Święta racja :))
        • Gość: ja Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 01:23
          CEMAR:) szybko i przyjemnie ;)
          • Gość: Złome Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: 83.2.141.* 11.08.08, 07:44
            Nareszcie ktoś napisał o tarmagu - jak byli na tartakowaej jac to
            byli mili ludzie a teraz takie pany sie zrobily ze szok zlota
            nawieszali - czy tam tompaku ( czy jak to sie tam pisze ) unoszą sie
            ponad chmury a klienta traktują jak 0 bylem pare razy i nic sie nie
            zmieniło , pracownicy tez tacy zarozumiali szczegolnie taki jeden
            przygarbiony. Jezdzilem do nich zawsze ale teraz juz nie , nie moge
            na nich patrzec
            Pozdrawiam
            • Gość: gosc Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 08:52
              Ja też dziękuje za ich uslugi, chamstwo, grubiaństwo z kazdej
              strony, w du-pie mam taki warsztat.
              Odradzam innym.
            • Gość: Gitarzysta do 1234 Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:50
              Wez swojego chlopa ,kup mu na ul. Krotkiej niebieski
              drelich ,najlepiej na szelkach,czapke z dlugim daszkiem.Daj mu do
              reki klucz szesciokatny nr 14 wepchnij go z przodu pod samochod,jak
              bedzie mial brzuch musisz uzyc troche sily,jak znajdzie korek,niech
              kreci w lewa strone,nie zapomnij o pustych sloikach na stary olej.A
              najlepiej daj ogloszenie do Posrednika o tresci " Atrakcyjna szuka
              pana do wymiany oleju ,oraz filtru oleju w samochodzie".
              • Gość: do gitarzysty Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 16:23
                Są jeszcze nieporadni ludzie i zadają dziecinne pytania.Dobrze,że
                odróżniają drzwi od kierownicy.
      • Gość: xxx TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.strefa.com 26.08.08, 22:53
        odradzam...kiedyś dobra firma, teraz kolejki, ceny nie takie niskie, chamska
        obsługa...
        • Gość: AAA Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:39
          CHAMSKA OBSŁUGA W TAR-MAGU???NIEMOZLIWE,JA ZOSTAŁEM OSTANIO SUPER
          OBSŁUŻONY JESTEM BARDZO ZADOWOLONY I POLECAM,NISKIE CENY,ELEGANCKI
          SERWIS PROFESIONALNY MECHANIK.
          • Gość: aa Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:01
            Gość portalu: AAA napisał(a):

> CHAMSKA OBSŁUGA W TAR-MAGU???NIEMOZLIWE,JA ZOSTAŁEM OSTANIO SUPER
            > OBSŁUŻONY JESTEM BARDZO ZADOWOLONY I POLECAM,NISKIE CENY,ELEGANCKI
            > SERWIS PROFESIONALNY MECHANIK.

Gó.. prawda, ja bede omijal z daleka.
            • Gość: Miko Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:05
              Nie zgadzam sie z przedmówcą,dzisiaj robiłem wymianę oleju oraz
              dobijałem klimatyzację w Tar-magu na Piotrkowskiej i zostałem super
              obsłuzony,rewelacyjna obsługa,czysciutko jak w laboratorium,super
              ceny,za stówę dobili mi klimę,polecił mi ten serwis kumpel i jestem
              bardzo zadowolony i polecam w 100%,ostatnio byłem na wymianie w innm
              warsztacie i syf totalny,pozdrawiam
              • krecik_dewastator Re: TAR-MAG Broń Boże !!!! 30.08.08, 16:26
                Ja tez nie za bardzo wiem o co chodzi. Jezdze tam od dawna na wymiane oleju,
                firma jak firma, obsluga poprawna (nie skacza wokolo klienta z kawa ale akurat
                nie tego oczekuje), ceny tez dobre. Mnie to odpowiada. Jedyne co przeszkadza
                troszke to kolejki - sa tam za kazdym razem kiedy mam okazje u nich goscic.
    • Gość: kolo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 85.202.151.* 16.08.08, 11:52
      na Brata Alberta szybko i tanio
    • Gość: xedos Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.realestate.net.pl 16.08.08, 21:55
      Przy odrobinie chęci najlepiej wymienić samemu. Żadna filozofia. A czy
      pojedziesz tu czy gdzie indziej procedura jest taka sama. Spuścić stary olej,
      wlać nowy. Koniec. O olejach z beczki różne opinie krążą. Jedne dobre drugie złe
      (jak zawsze ). Nie kupuje się też oleju w marketach ( znajomy mechanik tak
      twierdzi). Kiedyś była afera , bo gościu, który kilkanaście lat był inżynierem w
      Castrolu czy Shellu stwierdził ,że wymiana oleju wogóle nie jest potrzebna, bo w
      swoim aucie o przebiegu 340 000 jeszcze oleju nie wymieniał i wszystko chodzi
      cacy. Tak więc, głowa mała. Pozdrawiam.
    • Gość: klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 16.08.08, 22:14
      wiecie nie kazdy ma mozliwosc samemu wymienic olej... gdyz np pod blokiem to jest trudne ... rozne sa servisy, ja raz mialem sytuacje, ze w jednym miejscu zataknowano mi ponad poziom olej ... dobrze, ze w pore sie zorientowalem, gdyz mialem dluzsza trase do przejechania ... tak wiec takie osly jak gitarzysta, niech lepiej niezabieraja glosu..
    • Gość: Gitarzysta do klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 13:17
      Nie wiem ,co ci odpisac kolego.Moze krotko napisze tak: "Myslalem
      klo,ze jestes Randzersem".
      • Gość: klo Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.pcz.pl 17.08.08, 15:40
        coraz madrzejsze wypowiedzi ...
        • Gość: gość Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: 195.16.88.* 30.08.08, 10:35
          Na piotrkowskiej. Ceny dobre tylko nieraz kolejka bywa. Ale tam jest
          kilka stanowisk, to i tak szybko idzie.
          • Gość: dddd Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:05
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Na piotrkowskiej. Ceny dobre tylko nieraz kolejka bywa. Ale tam
            jest
            > kilka stanowisk, to i tak szybko idzie.

Pocvzytaj kretynie wszystkie posty a pozniej pisz ćwoku !
            • Gość: dddd Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:17
              ale chamstwo...o co ci chodzi ?czytałem inne posty i co ztego tępaku?
              kazdy ma swoje zdanie,oj cos mi pachnie konkurencją,pewnie masz
              wymianę oleju i sie burzysz jak inni polecaja inne warsztaty,ja
              zdecydowanie doradzam Tar-Mag,zawsze do nich wracam i jestem
              zadowolony.
    • Gość: gościuuu Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 12:33
      Proponuję u rzeźnika albo w papierniczym.
      • Gość: gosc Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:07
        Gość portalu: gościuuu napisał(a):

> Proponuję u rzeźnika albo w papierniczym.

Albo w piźd.zie u twojej starej !!!!
        • Gość: Ania Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:11
          Zdecydowanie polecam,serwis wymiany olejów na Piotrkowskiej,przemiły
          i bardzo przystojny pan na sklepie ,chyba Piotr,świetnie doradził mi
          bo miałam problem,po wymiance u nich problem zniknął,bardzo ładny
          serwis,nawet maja kamery w kazdym kanale i widziałam co mechanik
          robi w mojej toyotce,bardzo nowoczesnie.
          • Gość: lolek Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 18:22
            co prawda ja olej wymieniam w misce olejowej.Ania ty nic nie widziałaś,
            co mogłaś zobaczyć??????????????NIC
            • Gość: Ania Re: gdzie wymienic olej w samochodzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 23:48
              Lolku drogi,wiem ze olej wymienia sie w misce olejowej,pisze ze maja
              kamery zamontowane w ten sposob ze widac co mechanik robi pod moim
              autkiem,akurat to jest dla mnie fajne ze widze,taka kontrola,uwazam
              to za swietne rozwiązanie.Widzialam to co chcialam zobaczyc i chyba
              o to chodzi,zeby klient byl zadowolony,pozdrawiam
    • Gość: Tomek30 Ja bym se sam wymienił IP: 89.25.227.* 31.08.08, 12:01
      ale że masz pieniążki to ja ci chętnie olej wymienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka