Gość: thedude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 18:27 Rune uratował nam zwycięstwo- jego atak jak zywo przypominał legendarne akcje Joe Maszyny Screena :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lotnik Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: *.premex.pl 14.09.03, 19:26 Chłop na kilka minut stał się bogiem w Częstochowie! Gloria Holta! Gloria Włókniarz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:34 ...do tej pory trzesa mi sie rece. to ptak? to samolot? nie! to norweg z polskim paszportem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRABSONFUN Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: *.poraj.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 19:53 no normalnie kochaM GOSCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 23:23 Piękna akcja. Sama esencja speedwaya. Od razu na myśli przywodzi niezapomnianą akcje Screena z przed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rain Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 23:48 Mnie tam przypomnial sie praktycznie taki sam manewr... a kogo by innego jak nie Joe Screena, ale z Gdanska w roku chyba 95' podczas meczu ligowego... ahh... to byly piekne czasy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Rune Holta -człowiek z kosmosu :)!!! IP: 195.116.246.* 15.09.03, 07:13 Jak ON to zrobił??? Niewiarygodne. Dobrze, że widziałam to w Polsacie, bo aż trudno uwierzyć. Odetchnęliśmy z ulgą:) Odpowiedz Link Zgłoś