dep 03.06.03, 08:09 Popsula sie kamera i w zwiazku z tym musze ja oddac do serwisu. Ktory z autoryzowanych serwisow w Warszawie mozecie polecic? pzdr dep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: POMOCY SERWIS PANASONIC W W-WIE IP: *.int.warszawa.sint.pl 03.06.03, 11:17 Ul. Żelazna ( nie wiem ile...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbójnik Janosik Re: POMOCY SERWIS PANASONIC W W-WIE IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 14.06.03, 12:21 Ja ze swojej strony tylko spróbuję ostrzec Cie przed serwisem Panasonic na placy inwalidów (nie jestem pewien jak sie nazywa ten plac ale jest to pomiędzy placem wilsona a dworcem gdańskim). Straszliwie zdzierają - przykład. zespuł mi sie potencjometr w discmanie jeszcze pare lat temu - cena naprawy przewyższała cene discmana!!!! oczywiście nie oddałem tego do naprawy, bo wolałem sobie kupic nowego, ale znajomy ojca za zakład prywatny i naprawił mi to w pare chwil i kosztowało go to dokładnie 70 groszy!!!! naprawde!!! Odradzam ten serwis Panasonica jak tylko moge. Ceny sa zabójcze choć może teraz obniżyli, bo pewnie klienci szli gdzie indziej. ale i tak nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: POMOCY SERWIS PANASONIC W W-WIE IP: *.idzik.pl 14.06.03, 22:36 Potwierdzam. Omijaj ten pożal się boże "serwis" razem z jego "fachowcami" przegląd 6 głowicowego magnetowidu wraz z rutynową wymianą paru gumek napędowych to "no wie pan tak ok 350-380zł". Oczywiście zawiozłem sprzęt na Ursynów i za tę czynność wzięli 170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś