Gość: john IP: *.gen.twtelecom.net 17.09.03, 12:10 Hi ! Szukam dobrej firmy zajmującej się projektowaniem stron www, hostingiem oraz udostepnianiem łącza. pozdr. John T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mundek Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 16:42 to omijaj PREMEX Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie 17.09.03, 17:16 omijaj tez Pol-System 94. Polecam za to firme Kozak Import-Export, sam mam ich lacze i wszystko jest w nalezytym porzadku. Siedziba maja w II Alei w bramie naprzeciwko Banku Slaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mash Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 08:36 czemu radzisz omijac PREMEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 22:32 bo mam od nich lacze i co miesiac walcze o zmniejszenie rachunku za niewywiazywanie sie z umowy co do transferu i niedzialania internetu (przerwy wieksze niz byLo w umowie. na maile nie odpowiadaja udaja ze calu czas instaluja nadajniki i inne badziewia, i objecuja ze za 2 tyg skoncza (od 2 miesiecy obiecuja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:39 www.ampmedia.pl - firma z Częstochowy,robią niezłe stronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Internet provider, webdesigner w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 20:26 Serwery wirtualne, konta shell, konta www, wszystko dostosowywane bezposrednio pod klienta zyczenia. Webdesign, opieka nad stronami, php/sql, wszelkie bazy danych w/g zyczen klienta. jakub@cyfrowy.net gg: 33005 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Internet provider, webdesigner in Czestochowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:29 Cóż za wspaniała angielszczyzna! Dajesz może korki z angielskiego? Bo jak cos to ja chętnie!!! Odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Webmaster www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 22:36 Jezeli interesują cie stronki to ja zajmuje sie projektowaniem ich w technologii flash+php+mysql...nie wystawiam niestety fakturek Odpowiedz Link Zgłoś