Dodaj do ulubionych

dr. Kubacka

02.06.08, 22:45
Witam. Czy wiecie może gdzie przyjmuje dr. Kubacka prywatnie? Dziękuje za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: dr. Kubacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:17
      Wodzickiego-chyba 11. Zapisuje na godziny-ale po kilka osób na tą
      samą i czeka się bardzo długo. Wkurzające to jest
      • Gość: gg ręce precz od dr Kubackiej IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 00:18
        niech bedzie wkurzające, ale za to skuteczne. jest najlepszym
        dermatologiem w mieście. poza tym przemiła babka. jesli macie jakis
        problem ze skórą to jak w dym
        • Gość: aa Re: ręce precz od dr Kubackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:30
          Wiem, że jest dobra i dlatego do niej chodzę. Ale wkuzra mnie
          fakt,że zapisana na konkretną godzinę muszę czekać kilka.
    • Gość: x Re: dr. Kubacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:51

Ja tam mam bardzo duży uraz do tej Pani doktor i nikomu jej nie
      polecam.
      Parę ładnych lat temu zachorowałem na jakąś chorobę skóry na stopach
      i dłoniach.Wyglądało to tak fatalnie,że jeszcze trochę to skończyło
      by się to uogólnionym zakażeniem organizmu a co gorsza to wolę dalej
      już nie pisać.
      Wydałem masę kasy na przeróżne maście, tabletki sprowadzane z
      zagranicy, prywatne wizyty u tej "super" Pani doktor.
      Przy tych lekach co mi zapisywała zawsze musiałem je popijać olejem.
      Jej diagnoza brzmiała grzybica i koniec. Na to mnie leczył ładny
      kawałek czasu około 2 lat.
      Całe szczęście rodzice zabrali mnie do innego deramtologa.
      On na samym początku co powinna zrobić ta doktórka to dać na posiew
      skóry. Okazało się,że to nie żadna grzybica.
      Taka prosta choroba a nie mogła się poznać.
      Przecież grzybica to jedna z podstawowych chorób skóry.
      Dopiero tamten dermatolog (szkoda, że już nie przyjmuje pacjentów ze
      względu na wiek) zapisała mi zwykłe maście hydrokortyzon i jakąś
      robioną i po paru tygodniach objawy zaczeły ustępować.
      Ta lekarka doprowadziła moją skurę do takiego stanu, że szkoda słów.
      Tak więc nie polecam jej opierając się na moim przypadku.
      Ale jak ktoś chce to proszę spróbować.
      To jest moje zdanie na ten temat tej Pani doktor.
      Pozdrawiam
      • Gość: ;) Re: dr. Kubacka IP: 195.205.202.* 03.06.08, 14:56
        zgadza sie z poprzedniczką.
        byłam u niej bo miałam poważny problem z cera, nie dość, że zapisują kilkanaście
        osób na jedna godzinę, to jeszcze osoba pzrede mną spędziła w gabinecie jakieś
        1.5 godziny (kolejka jest wg kolejności przyjścia, więc jeśli chcesz być na
        początku to musisz przyjść jakieś 2 godziny przed wyznaczoną porą), potem
        jeszcze kilka osób, tak więc czekanie w kolejce parę godzin, kasa za wizytę i
        na leki robione na zamówienie również nie były tanie a wszystko to nic nie dało.
        także nie polecam tej Pani doktor. wiem na własnym przykładzie, byłam i sama sie
        przekonałam jak to jest z tą Pania "doktor". Dopiero inny dermatolog, niestety
        nie z czewy mi pomógł.
        • Gość: ss Re: dr. Kubacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:53
          Zapytalem tej miłej starszej pani która rejestruje wizyty dlaczego umawia tyle
          osób na tą samą godzinę, tym samym zmuszając ich do niemal dwugodzinnego
          czekania. Z rozbrajającą szczerością powiedziała że "jesli ktoś jest chory to
          bedzie czekał". Od razu skojarzyło mi się ze szpitalnym "jeśli ktoś jest chory
          to zapłaci", Boże uchowaj.
          • Gość: aaanka Re: dr. Kubacka IP: 89.174.23.* 03.06.08, 17:53
            ta pani doktor to porażka.Niejeden już się przejechał na jej kuracjach.Drogie,
            szkodliwe dla zdrowia z powodu licznych działań ubocznych, nieskuteczne,lub
            skuteczne na czas działania sterydu.Jednym słowem bardziej zaszkodziła niż
            pomogła.A umawianie to jedna wielka kpina.Z wizyty na godz.17- przyjęcie o 23.
            Nieporozumienie. Zdecydowanie NIE POLECAM !!!!
            • Gość: gg Re: dr. Kubacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 21:37
              zgadzam się, to porazka
              • winter.online Re: dr. Kubacka 03.06.08, 22:21
                kurcze, to mam problem....już od dłuższego czasu czekam na wizytę w przychodni
                na nfz, u tej dr. ale teraz to już sama nie wiem co robic. słyszałam ,że jest
                dobra, ale po waszych wypowiedziach- strach do niej iść.
                • Gość: Zowik Nieporadek Re: dr. Kubacka IP: *.centertel.pl 04.06.08, 07:38
                  jako dziecko leczyłam się u p. Kubackiej. Prywatnie. Miałam jakieś dziwne ranki
                  i bąble na skórze stóp i podudzi, oraz na skórze przedramion. Milion maści,
                  kremów, papek, zasypek p. Kubacka przepisywała, kupe pieniędzy brała za wizytę,
                  oczywiście czas oczekiwania na przyjęcie po kilka godzin. Udało mi się dwa razy
                  uniknąć czekania, jak sie dowiedziała, że moja ciotka pracowała z nią kiedyś,
                  jako pielęgniarka. Od razu wtedy mówiła "tutaj jest osoba ze służby zdrowia, to
                  bez kolejki". Wtedy tego nie rozumiałam- byłam za mała, ale teraz na miejscu
                  innych pacjentów też bym się tak oburzała.
                  A p. Kubacka ma taki zwyczaj właśnie. Jak ktoś ze służby zdrowia to na 100% bez
                  kolejki i nie ważne, że emeryt, czy kuzyn kogoś, kto 100 lat temu pracował w
                  jakieś placówce służby zdrowia.

A co do mojej choroby, to p. Kubacka o jedną podstawową rzecz nie zapytała: o
                  moją dietę. Okazało się po czasie, że zasypki, papki i inne nie są koniecznie,
                  wystarczyło odstawić z mojej diety orzechy włoskie, na które dostałam
                  piekielnego uczulenie, a które wprost wtedy uwielbiałam.

Polecam zdecydowanie panie dermatolog, obie są dobre, które pracują w przychodni
                  na ul. Wolności, tam koło bazaru i AJD. Obie leczyły moją mamę z jakiegoś
                  paskudztwa,które miała na rękach i wyleczyły:)
                  • agas86 Re: dr. Kubacka 04.06.08, 07:43
                    tak pomogła, ale zanim sie zorientowała co jest nie tak to naszpikowała Cie
                    niepotrzebnymi lekami i to za kupę kasy.
                    A jak masz iść do niej na nfz to tym bardziej sobie olewa, bo w końcu kasy nie
                    dajesz za wizytę ;) wiadomo o co chodzi :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka