kuchareczka9 23.06.08, 19:40 jutro zdaję na prawko i zastanawiam się co sadzicie o częstochowskich egzaminatorach:) jakie macie doświadczenia??? a może absurdy niezdanych egzaminów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tg Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 19:45 teee kuchareczka dej se dupie siana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:01 i następny mądrala co mordę chowa za szkalnym ekranem... ciekawe czy w realu jest taki mocny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gert Re: egzamin IP: *.trustnet.pl 23.06.08, 21:28 Ty też możesz przeglądać i dodawać ogłoszenia z regionu nie płacąc za to ani złotówki. Wejdź i sprawdź: www.gazetaposrednik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_kursant Re: egzamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:08 To zależy na jakiego egzaminatora trafisz.Są zarówno dosyć wyrozumiali,którzy czepiają się tylko naprawdę poważnych wykroczeń na drodze,jak i tacy,którzy za najechanie 1 cm na linię na ulicy oblewają zdającego (w sytuacjach nie powodujących zagrożenia).Ci drudzy niestety są w przytłaczającej większości. No ale to przecież mafia mająca na celu wyłudzanie pieniędzy od kursantów. W każdym razie życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2366 Re: egzamin 24.06.08, 08:56 hehe! ja zdawałam 4 razy a najgorszym egzaminatorem jest pan Marciniak;D Najbardziej przerąbane u niego mają dziewczyny więc jak na niego trafisz to musisz bardzo pilnować swoich nerwów żeby nie dać sie wyprowadzić z równowagi i zdać;D powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchareczka9 Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 11:14 zdałam za pierwszym razem!!! Nie było tak źle, chociaż denerwowałam się okropnie, egzaminator ok:) życzę powodzenia wszystkim i dziękuję mojemu instruktorowi:) ale się z tego zrobił koncert życzeń...hihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś