Dodaj do ulubionych

donbas zrywa pakiet?

30.06.08, 14:43
coraz glosniej ze od 1 stycznia powstaje spolka ,,cks"-prefmet,konsmet,inzyniering i rurownia i co wtedy/ jak z 10 letnim pakietem? czy obejmie pracownikow czy zostana na lodzie? a moze zaproponuja nowe warunki a dla tych co nie chca bedzie propozycja wyplaty jednorazowej za zerwanie pakietu? okolo 8 lat to ponad 100 tys? czy ktos zna sprawe?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: donbas zrywa pakiet? IP: 80.54.173.* 30.06.08, 14:53
      jaki dombas koles obudz sie ładne pierdoly wypisujesz nic takiego
      nie ma miejsca ty juz jakis bzdetny watek zalozyles hute przejeli
      ukraincy a nie hindusi
      • Gość: cks Re: donbas zrywa pakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:51
        akurat pracuje w cksie na hucie wiec pie..ten gosc nie wypisuje a napisal donbas a nie dombas.....isd donbas to ukraincy ,wlasnie tez slyszalem o takiej akcji od 1 stycznia 2009 mam nadzieje ze jak do tego dojdzie to pakiet zostawia
    • missiaczek Re: donbas zrywa pakiet? 30.06.08, 16:53
      kolo! umiesz czytac? donbas a nie dombas napisalem,a pracuje w prefmecie wiec slysze co sie mowi ale nie wiadomo jak to bedzie z pakietem i jak na to zwiazki wiec nie pisz ze glupoty wypisuje,najlepeij jesli nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj!
    • Gość: hutnik Re: donbas zrywa pakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:39
      mysle ze mozliwe ze stworza spolke ale pakiet zostanie,za duzy halas by byl.Dla nich moze to jakos finansowo sie spelni a dla pracownika nic sie nie zmieni-tak mysle...zobaczymy
      • Gość: gość Re: donbas zrywa pakiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:11
        od jakiegoś czasu koksownia tez jest spółką a jednak pakiet obowiązuje pakiet
        jest przypisany do człowieka a nie do zakładu w którym pracuje.
        • Gość: bubas1 Re: donbas zrywa pakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:21
          Ludzie co wy piepszycie za bzdety nie po to związki debatowały
          prawie rok zeby teraz ukraińcy zerwali pakiet. Jak juz chcecie
          dyskutować na takie tematy to może pod kioskiem z piwem.
        • Gość: pracuś Re: donbas zrywa pakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:33
          missiaczek dobrze słyszał ja tez słyszałem ze od 1 stycznia 2009 ma
          powstać spółka z cks-u i rurowni myślę ze to zabieg typowo
          ekonomiczny oczywiście dla donbasu co do pakietu wszystko mozliwe
          ale coś za coś dla tych co nie przyjmą nowych warunków -kasa
          za 8lat byłoby ok.120 000 .?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka