polnastokrotka 04.07.08, 14:03 Gdzie w cz-wa kupie ta herbatke? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateo Re: YERBA MATE IP: *.apus-net.pl 04.07.08, 14:33 nie pij bo zachorujesz na raka :) pl.wikipedia.org/wiki/Yerba_mate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik-nieporadek Re: YERBA MATE IP: *.centertel.pl 04.07.08, 15:04 W II Alei po stronie "oh la la", jak się idzie w kierunku orbisu, w którejś bramie jest herbaciarnia, tam można było kupić zestaw do yerba mate, czyli tą tykwę i bombillę (czy jak to tam się nazywa), więc pewnie i herbatkę też. Mój mąż kupował wysyłkowo kiedyś, ale przestał pić yerbę z uwagi na bóle jelit, żołądka, jakich dostawał od tej herbatki. No w smaku to jak wyciąg z petów:D Ale jeśli lubisz to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: YERBA MATE IP: 80.51.233.* 04.07.08, 15:41 Och to super. Zaraz tam polece kupic. Chyba wiem gdzie to jest bo to taka nowa knajpka gdzie mozna sie napic kawki i herbatki :D Potrzebuje energii i tyle. Dlatego mam zamiar pic yerbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: YERBA MATE IP: 195.205.202.* 04.07.08, 16:21 w sklepie z herbatami i kawami na ul. berka jaselewicza. idąc od strony daszyńskiego po lewej stronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: YERBA MATE IP: 85.202.144.* 07.07.08, 21:25 Herbatę zamówiłam przez ALLEGRO bo 5 razy tańsza, niż na Joselewicza. Wypiłam już 2 kg i dodaje mi sił jak żadna inna, więc polecam wszystkim cherlakom.Pobudza jak kawa,oczyszcza jelitka i można się przyzwyczaic do słomianego smaku. Warunek : parzyć w temp. 70-80st nawet 3 krotnie.Przepędzi wszystkie choroby i przy okazji odchudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: YERBA MATE IP: *.as.kn.pl 28.09.08, 12:40 a kiedy woda ma 70-80 stopni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: YERBA MATE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 01:53 >Gość portalu: bi napisał(a): > a kiedy woda ma 70-80 stopni?? - Jak zbliża się do konta prostego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- Re: YERBA MATE IP: *.rev.masterkom.pl 29.09.08, 12:53 > - Jak zbliża się do konta prostego... ale musi to być konto w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: YERBA MATE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:55 To jakiś lichwiarski bank! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m.o Re: YERBA MATE IP: *.apus-net.pl 28.09.08, 13:18 polecam ten sklep- www.yerbamatestore.pl/ fajne zestawy można kupic,naczynka mate,bombile itp,wystawiaja tez na allegro,o wiele taniej niż w czewie,tu drogo i jakosc tej mate pozostawia wiele do życzenia p.s.super sa paragwajska-PAJARITO i argentynska-ROSAMONTE(grubo ciete) Odpowiedz Link Zgłoś