Dodaj do ulubionych

zwolnienia z hansa tex

• Gość: asdghj Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 05:59
      Dotychczas największym szczęściem w mojej pracy zawodowej było zwolnienie mnie z
      tej firmy.Nie zazdroszczę garstce chłopaków którzy tam zostali i tyrają teraz
      na tych wszystkich kretów szczeny
    • dziurkacz1 Re: zwolnienia z hansa tex 30.04.09, 00:19
      teraz w chwili gdy firma jest na skraju upadku,sprarwą żenującą jest że dalej
      główne role grają tam osoby z mojego punktu widzenia nikczemne.Pomijam P.K.Bo na
      dzień dzisiejszy jest to osoba nie do ruszenia,pomijam Jego siostrę która nie
      potrafiła mi wydrukować czytelnego paska z wypłatą,jednocześnie przesuwając
      Kwiatka na produkcje.Problem w tym że osób nie odpowiądajacym wykonywanym rolą
      jest znacznie więcej.Moje pytanie brzmi czy chcąc utrzymac się w tej firmie
      muszę zacząć donosić jak Krecik czy Lis musze mieć więzy krwi? bo widzę że
      solidna praca nie wystarczy!!
      • Gość: były pracownik Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 16:14
        Co tam słychać w mojej byłej firmie :). Pracuje tam ktoś jeszcze\? a tą
        instrukcje trzymania lajstra napisali :)) ?
        • Gość: r Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.alfanet24.pl 30.08.09, 16:02
          nie licz ze Ci ktoś odpisze na rodzine sie nie donosi...:)a poza rodzinkom i
          znajomymi to załogę policzyłbyś na palcach dłoni:)Ale Bóg nad Nami czuwa już nie
          musimy tyrać na darmozjadów:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka