Gość: asdghj Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 05:59 Dotychczas największym szczęściem w mojej pracy zawodowej było zwolnienie mnie z tej firmy.Nie zazdroszczę garstce chłopaków którzy tam zostali i tyrają teraz na tych wszystkich kretów szczeny Odpowiedz Link Zgłoś
dziurkacz1 Re: zwolnienia z hansa tex 30.04.09, 00:19 teraz w chwili gdy firma jest na skraju upadku,sprarwą żenującą jest że dalej główne role grają tam osoby z mojego punktu widzenia nikczemne.Pomijam P.K.Bo na dzień dzisiejszy jest to osoba nie do ruszenia,pomijam Jego siostrę która nie potrafiła mi wydrukować czytelnego paska z wypłatą,jednocześnie przesuwając Kwiatka na produkcje.Problem w tym że osób nie odpowiądajacym wykonywanym rolą jest znacznie więcej.Moje pytanie brzmi czy chcąc utrzymac się w tej firmie muszę zacząć donosić jak Krecik czy Lis musze mieć więzy krwi? bo widzę że solidna praca nie wystarczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 16:14 Co tam słychać w mojej byłej firmie :). Pracuje tam ktoś jeszcze\? a tą instrukcje trzymania lajstra napisali :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: zwolnienia z hansa tex IP: *.alfanet24.pl 30.08.09, 16:02 nie licz ze Ci ktoś odpisze na rodzine sie nie donosi...:)a poza rodzinkom i znajomymi to załogę policzyłbyś na palcach dłoni:)Ale Bóg nad Nami czuwa już nie musimy tyrać na darmozjadów:) Odpowiedz Link Zgłoś