Dodaj do ulubionych

Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujecie?

20.07.08, 17:56
j.w jakie marki samochodow preferujecie wg Was jakie sa najlepsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basss Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 80.54.175.* 20.07.08, 18:15
      Najlepszy ..........to służbowy nic go nie pobije :-)
      • Gość: do bass Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:15
        Dlaczego?
    • Gość: Do kierowców Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:30
      Ciekawy temat.Czy znacie się na samochodach.To piszcie typy i
      dlaczego akurat ten samochód Wam się podoba w eksploatacji.Jak
      najwięcej konkretów i ciekawostek oraz szczegółów o interesującym
      Ciebie samochodzie.
      • Gość: t Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.gprs.plus.pl 20.07.08, 21:54
        almera z silnikiem 1,8 benzyna:) niezawodność, moc i ekonomia:)
        • Gość: rere Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 00:03
          remont silnika przy 150000 juz przeszedl?
          • Gość: Michal Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.prenet.pl 21.07.08, 04:06
            Co Wy wiecie na temat aut ? Gawron to Wam Powie, takie na ktore wszystkie laski
            leca :DDD
    • Gość: angrusz Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 06:58

Taki , który mało pali np tico
      • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:23
        Mercedes E
        • Gość: e Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.tktelekom.pl 21.07.08, 13:18
          Seat.Praktycznie bezawaryjny.
          • Gość: chłopak z miasta Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 14:22
            BMW
            • k2i mazda6 21.07.08, 14:47
              niezawodność, praktyczność, doskonałe osiągi, i w miarę niewiele pali
              No może jeszcze mazda3, nissan almera n16, VW passat, opel vectra
            • Gość: mrc niekoniecznie najlepszy!! IP: *.com.pl 29.07.08, 10:25
              uhum |B|ędziesz |M|iał |W|ydatki i nic więcej no ok jakiś komfort
              jazdy, fajny dresik ( po co ci rozum skoro masz dres) i puste kieszenie gdy coś
              się wysypie

nie koniecznie najlepszy ale ciekawe rozwiązanie dla młodych ludzi nie
              posiadających dużej kasy

Posiadam Fiata Bravo 1,6 16v 1999 rok z klimką z niemca byłem po niego w Hamburgu.

Przebieg aktualny 121 tys z drobnymi
              Po mieście 8,6 litra
              W trasie lekko powyżej 6 litrów
              Za komplet Amory przód KYB + rozrząd (wszystkie paski) + filtry (kokpitowy,
              powietrza) zapłaciłem 560 pln nie oszczędzając (nie kupowałem zamienników i
              chińskich badziewi)
              Troszkę dziwnie zachowuje sie zwieszenie (słychać je na nierównościach)norma we
              fiatach i trzeszczy siedzenie kierowcy ale do zniesienia
              Części dostępne od oryginałów do różnego typu zamienników
              Autko prowadzi się bardzo ładnie bez jakichś odchyleń od normy
              Przy zakupie bałem się tego silnika (mówili że połyka paliwo powyżej 10 litrów
              po mieście) teraz nie zamienię na inne
              częste awarie (na forach) to:
              - silniczek krokowy (sterowanie wtryskami)ja nie mam problemów na allegro około
              100 pln
              - silniczek wycieraczki tylnej też koło 100 pln
              - klamki sie w jakiś dziwny sposób starzeją dostępne na allegro z opisem wymiany
              komplet 80 pln

Do tego dochodzi normalna eksploatacja olej, filtr paliwa i oleju około 200 -
              250 pln

Plusy:
              + dużo miejsca w środku i dosyć duży bagażnik z możliwością składania siedzeń
              + nie starzejący się mimo lat dizajn
              + dostępność części i łatwość ich wymiany w serwisach i zwykłych mechanikach
              + Autko za około 100 tyś pln w niezłym stanie i dobrym wyposażeniem
              Pozdrawiam
              Rozwiązanie Fiat Brava 1,6 16v dla ludzi z dzieckiem lub dziećmi
              Ps:Ale jak kto lubi i co woli

-
              • Gość: gosc Re: niekoniecznie najlepszy!! IP: *.tktelekom.pl 31.07.08, 17:38
                tylko honda:)
          • kszyszek Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec 28.07.08, 01:56
            Seatowi brakuje w ofercie samochodu klasy średniej - typu VW Passat, Opel
            Vectra, Renault Laguna, itp. Nowe Toledo nie podoba mi się strasznie.
            Praktycznie nie różni się od Altei. Toledo zawsze było flagowym modelem klasy
            średniej, a teraz zamiast jak limuzyna, wygląda jak van (i to brzydki). Jestem
            pewny, że Seat byłby popularniejszy gdyby miał w ofercie model lasy średniej z
            prawdziwego zdarzenia. Najlepiej w wersjach: sedan, hatchback (liftback) i
            kombi. To właśnie na autach tego typu opiera się sprzedaż producenta.
    • Gość: chłopak z miasta Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 14:56
      polecam BMW www.youtube.com/watch?v=ivtEqqGk5QI&feature=related
      • Gość: andzia Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:11
        Proponuję Mazdę bo Japończyki są najlepsze.Ja mam Mazdę 626 i kurczę nie
        narzekam :mało pali jest zrywna itd
        Pozdrawiam
        • Gość: aaa Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 89.174.23.* 22.07.08, 08:34
          Najlepsze samochody są sprowadzone z niemiec . Kupione od dziadka ktory jezdzil
          tylko do koscioła , auto ma 10 lat i 60 tys na liczniku po liftingu i
          krasz-teście ha ha :)
          • Gość: do chłopaka z mias Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 10:04
            Widać,że o samochodach mało kto ma jakieś pojęcie.Wypowiedzi są
            denne,wyblakłe i nie przedstawiające żadnej wartości dla
            przeciętnego człowieka.Że ktoś jeżdzi jakimś samochodem to niech
            potrafi napisać-dlaczego takim a nie innym,jego plusy i minusy i
            porówna go do innych.Wiele osób czeka na ciawe i konkretne
            wypowiedzi.Dyrdymał na forum jest dużo. Ciekawe czy znajdzie się
            ktoś co zna się na samochodach i rozumie co
            pisze.
            • Gość: fafa Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 11:24
              fordy zdecydowanie tylko blacha gnije niestety...
            • Gość: K2 znafca;) się znalazł:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 17:26
              mondralo to napisz cos wartościowego!?
            • Gość: Gitarzysta Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:39
              Powiem moze tak.Jezeli nie masz podstawowej wiedzy o samochodach z
              zakresu mechaniki,elektryki,i elektroniki,kup sobie naj
              nowoczesniejsze cacko naszpikowane wlasnie elektronika.Przy jakiej
              kolwiek awari wiedza ci jest nie potrzebna ,walisz prosto do
              dilera. Jezeli masz troche pojecia o mechanice,a na dodatek masz
              jakas szope z imadlem w srodku,i paroma kluczami polecam starsze
              typy tradycyjne, ktore przy wlasnej wyobrazni mozna bardzo ladnie
              zrobic,wzbudzajac zazdrosc wsrod znajomych.Co do wygladu,powiem
              krotko,nie ma brzydkich samochodow,ani kobiet ,sa tylko zaniedbane.
            • kszyszek Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec 28.07.08, 02:02
              Mówiąc szczerze, to jaki temat takie wypowiedzi. Jest to wszystko za bardzo
              uogólnione. To tak jakby zapytać jaka linia autobusowa jest najlepsza. Każdy
              odpowie, że taka, która dowiezie go do domu, lub w potrzebne mu miejsce. Gdyby
              uściślić temat, to na pewno odpowiedzi byłyby inne. Na przykład: jaki samochód
              klasy średniej jest najlepszy? Albo: jaki samochód sportowy jest najlepszy? To
              by miało sens. A ogólne pytanie o samochód mija się z celem. Rodzajów samochodów
              na rynku są setki, więc każda odpowiedź będzie się wydawała bez sensu.
        • Gość: piesnababy Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:52
          mi mazda bardzo psuje. szczególnie nowa szóstka. mam 184 cm wzrostu i w tym
          samochodzie czuje się bardzo komfortowo, mam mnóstwa miejsca .. następna sprawa
          zawieszenie: szóstka wyjątkowo dobrze się prowadzi, jadąc nią czuję stabilność,
          pewność;
          dodatkowo jest rewelacyjnie wciszszona! nowe rozwiązania tłumiące dźwięk
          eliminują hałas silnika: można swobodnie prowadzić rozmowę, ponieważ hałas kół
          oraz podmuchu powietrza należą do najniższych w tej klasie.
          • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:40
            no w dieslu z tym wyciszniem szóstki się nie zgodzę, ale mimo to jest to piękny samochód
    • Gość: kiki Moje zycie to alfa romero IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 21:03
      Czerwona najpiękniejsze cudo.1,9 turbo disel. Nic do szczęscia nie
      potrzeba.
      • Gość: do K2 Re: Moje zycie to alfa romero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:31
        Policz ile błędów zrobiłeś w swojej krótkiej wypowiedzi.Stop na
        forum dla alfabetów.
    • merkawa Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec 22.07.08, 22:10
      Kupcie sobie psa,a najlepiej wescie ze schroniska.Jezdzic najlepiej sluzbowym
      lub tesciow.Jednak takie buraki nie zalapia co jest OK,bo cala masa ich
      znajomych,sie lansuje i miec na raty ,ale miec to jest TO !
      • Gość: do merkawa Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:10
        Jak chcesz pisać na forum to pisz o konkretach i w temacie ,a nie
        bzdury bez sensu.
    • Gość: subaru Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.21.pl 23.07.08, 16:15
      ferrari jakośc i tradycja poprostu autko marzeń :D a narazie subaru :
      (
      • szymsikk Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec 24.07.08, 12:37
        A ja mam stare pocziwe audi 80 B3:) Zero problemow z rdza oczywiscie :D blacha
        jest w stanie nienaruszonym!!! Nawet specjalnie podwozie przegladalem i ani
        grama rdzy nie znalazlem :) jezdze nim od maja zeszlego roku i wymienilem tarcze
        z przodu i miesiac temu nagrzewnice , a tak nigdy mnie to auto nie zawiodlo ,
        bradzo tanie auto w ekspoatacji wymiana rozrzadu to groszowe sprawy , czesci
        zapasowe rowniez kosztuja grosze , zalozylem gaz i spalanie w granicach 10
        litrow przy silniku 1.8 i dynamicznej jezdzie :) troche mam problemy z obrotami
        na gazie na biegu jalowym ale da sie przezyc , dodac do tego 4x el. szyby i el
        lusterka to czego mozna chciec wiece za auto na ktore wydalem 5 tys zl?? a a
        utkiem zrobilem z 30 tys km od kiedy kupilem. Polecam jak kogos nie stac na nowe
        auto a chce miec wygodne autko na dluzsze podroze :) Pozdro
        • Gość: hi-fi Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 195.205.202.* 25.07.08, 01:06
          A jakbys mial nim jechac np. do Jastrzebiej Gory to co ? To dalbys rade,czy
          trzeba zabrac rezerwowe bilety na przejazd koleja .
        • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 06:57
          no i co się chwalisz, moja dziewczyna miała nissana sunnego 1.4 z LPG wersja wypasiona;), zrobiła nim 70tys a samochód był z 1993roku, i przez te cztery lata nawet raz jej nie zawiódł, naprawdę mam wielki szacuneczek do słonka:)
          • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:15
            sa dwa rodzaje aut .Mercedesy i reszta
            • Gość: szymsikk Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 80.50.54.* 25.07.08, 12:23
              Do gdanska to auto jezdzi raz na miesiac wiec mysle ze i do jatrzebiej gory by
              dojachalo :) A jezeli chodzi o japoncow to masz racje niezawodnosc to tam
              podstawa ale te stare roczniki maja slaba blache , wole audi ;) Pozdro
              • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:31
                W japonskich rozwala mnie jakosc plastikow.A widzieliscie nowa
                Toyote Camry!!!Poczatkowo myslalem ze to jakas odmiana Corolli ha ha
                ha
                • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:54
                  co do plastików to nie ma jak opel (obojętnie jaki) w dieslu:D, jeden rumot:)))
            • Gość: K2 może ciut inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 20:02
              Gość portalu: gosc napisał(a):

> sa dwa rodzaje aut .Mercedesy i reszta

mylisz się kolego, mercedesy skończyły się z końcem lat 90tych, teraz są to zwykłe samochody podobnie jak VW, Audi, BMW, Renault, Toyota, Mazda.

Nie ma w nich nic nadzwyczajnego co by je wyrózniało pośród innych samochodów, no może poza ceną.

Jak to jeden gościu z pewnego pisma motoryzacyjnego napisał o mazdzie 626 (WO) "mazda nazywana dawniej japońskim mercedesem skończyła się tak samo jak jej niemiecki odpowiednik z końcem 1998roku" (cytat pochodzi z testu mazdy w Wysokich Obrotach)
              • Gość: gosc Re: może ciut inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 10:28
                Pleciesz jak zwykle.Mercedesa stawiesz na rowni z Renault,Toyota czy
                Mazda.Widac ze nigdy nie miales Mercedesa.Sa Mercedesy i sa samochody
                • Gość: K2 Re: może ciut inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:00
                  A co ty człowieku masz do mazdy? tą są znakomite samochody które w takiej samej kategori cenowej przewyższają merchole. Porównaj sobie merca do 100tys i mazde do 100tys w tej samej klasie zobaczymy czy będzie ci jeszcze tak wesoło.
                  Wcale nie twierdzę że mercedes jest złym samochodem, jest naweet bardzo dobrym samochodem tylko że za sama nazwę każe sobie płacić grube tysiące.
                  Ale ogólnie moje zdanie jest takie że doskonałe samochody jakimi były merchole do końca lat 90tych odeszły w zapomnienie, teraz mercedes produkuje równie awaryjne samochody jak reszta a i z wyposażeniem tez nie jest za wesoło.
                  Na jakimś forum motoryzacyjnym kiedyś facet się żalił że ma merchola za 200tys i przynajmniej raz w miesiącu siedzi w serwisie
                  • Gość: gosc Re: może ciut inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 10:46
                    Nie ma Mercedesa do 100 tys !Nie plec tych bzdur.Przejedz sie
                    Mercedesem potem przyjdz do komputera i napisz jakie wrazenia.Nie
                    powtarzaj opinii niedouczonych mechanikow ze skonczyl sie Mercedes
                    i takie tam.Moze i Mazda jest dobrym autem ale do Mercedesa jej
                    daleko.I jeszcze jedno tylny naped .Tego nie ma w mazdach,toyotach
                    czy innych renault !
                    • Gość: Gitarzysta do gosc Re: może ciut inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 11:23
                      Troszeczke dales gafy , akurat Mazda MX-5 ma naped na tylne kola.
                      • Gość: gosc do gitarzysty Re: może ciut inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 13:51
                        no dobra jedna na milion
            • Gość: mrc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.com.pl 29.07.08, 10:36
              pomyśl facet
              czasy mesia skończyły sie już dawno teraz 3 -4 letni misiek to metalik (jedna
              wielka plama rdzy) spotkałem sie z akcją że gostkowi 9 miesięczne auto szamało
              jak szczury trabanta
              Pojechał do serwisu to go olali (zaznaczam auto na gwarancji) powiedzieli mu że
              mu to zrobią jako naprawę gwarancyjną czytaj szpachla i malowanie <rotfl> nie ma
              to jak niemiecka precyzja wykonawstwo chińskie
              nie wspominam juz o Vito bo 2 latek to wrak trzymający sie na farbie
              • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:56
                a lyzka na to niemozliwe !
    • Gość: ona Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.sfc.pl 26.07.08, 10:56
      Najlepiej napiszcie jeżeli chcecie kupic ile chcecie przeznaczyć kasy na to autko bo tak to taka bez sensu gadanina bardzo ogólna:)
      np: do 10tys to:)? pozdro
      • Gość: do ona Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:52
        Samochód do 10000 to samochód używany i mający już kilka lat.Więc
        dyskusja o starszych samochodach jest nie typowa i może być
        dziwna .Starych samochodów jest ogrom i na internecie trudno wybrać
        bo o jakośc chodzi.
    • Gość: Gitarzysta Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 09:50
      Wiekszosc gosci,ktorzy tutaj pisza wogole nie rozumieja
      tematu.Rozwazajac ten temat nie chodzi tutaj co kto ma w garazu,czy
      pod blokiem itp.Problem nie lezy tutaj ile samochod spala ,i jak
      szybko jezdzi.Wiekszosc zwlaszcz mlodych kierowcow przy jezdzie
      stosuje regole gazu,i hamulca,przy takiej technice jazdy nie ma
      znaczenia ile on spala.Caly problem lezy w tym ,gdy kupujemy
      komputer na kolkach.Sa samochody,czytalem w gazecie Auto Swiat,ze
      wymiana zarowek ,z przodu trwa pare godzin ,i trzeba rozebrac caly
      przod samochodu.Konczac powiem krotko ,kupujac samochod musimy
      wziasc pod uwage nastepujace cechy:do czego nam ten samochod bedzie
      sluzyl,jaki mamy wlasny wklad w reperacje tego samochodu,jaka mamy
      wiedze z zakresu mechaniki,czy elektroniki.Ja mam osobiscie warsztat
      samochodowy,ostatnio przeprowadzilem remont kapitalny samochodu
      Mazda MX-5-MIATA dwuosobowy gadzet, cabriolet latwy w
      reperacji,elektronika z zakresu wiedzy technika samochodowego.Czesci
      mozna kupic bez problemu na Alegro,ceny zaleza od szczescia.Teraz
      poluje na Alegro na Fiata Barete ,tez dwuosobowy gadzet ,tylko ma
      takie owalne ksztalty,cabriolet,latwy w reperacji,malo
      elektroniki,rzucajacy sie w oczy,zeby mnniej palil mozna zalozyc
      gaz,ale czy jest sens niszczyc porzadna prace Wloskich
      rzemieslnikow.Posiadam podnosnik samiochodowy
      czterokolumnowy,porzadna tokarnie ,frezarke,spawarki MIG,MAG,TIG
      DC,AC ,kompresor,pistolety do malowania,zgrzewarke,butle z
      wszystkimi gazami,i cale zestawy porzadnych kluczy ,i elektro
      narzedzi,pisze o tym dlatego ,ze mi juz brakuje sil,po prostu
      starzeje sie ,i co z tym ztobic.
      • Gość: do gitarzysty Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 22:32
        Nareszcie trochę sensowna ostatnia wypowiedż pod hasłem
        gitarzysta.Dyrdymał i pierduł pisanych bez sensu jest pełno.No ,ale
        co się dziwić skoro wiele wypowiedzi piszą ludzie którzy nie
        rozumieją wogóle tego co piszą.Poziom wielu wypowiedzi jest po
        prostu żenujący.Tytuł tematu jest konkretny a autorzy wypowiedzi
        piszą na poziomie -mój samochód jeżdzi do przodu i nieraz do tyłu -
        jak potrzeba to się zatrzyma.Nie kompromitujmy się bo to świadczy o
        bardzo małej kulturze i słabych umiejętnościach piszącego.Chętnie
        przyjadę do pana warsztatu do naprawy mojego samochodu-proszę
        napisać gdzie-chyba to nie tajemnica.
        • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 22:55
          powiedzial co wiedzial.
      • Gość: autoreklama Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.com.pl 29.07.08, 10:54
        próbujesz się dowartościować czy reklamujesz swoje usługi serwisowe
        Odnośnia do życia Auto Świat no brawo facet
        Zacznij czytać Mój Pies a będziesz ekspertem w sprawach kynologicznych BARAN
    • Gość: OwnU Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.prenet.pl 29.07.08, 11:09
      kup se niemieckie auto bo tego jest juz wchuj na polskim rynku
      • Gość: do ownu Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 15:50
        Czym więcej wypowiedzi tym głupsze.
        • Gość: OwnU Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.prenet.pl 30.07.08, 19:45
          jak jest pytanie zbyt malo sprecyzowane to nic dziwnego ze odpowiedzi sa jakie sa
          • Gość: do OwnU Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:43
            Pytanie jest konkretne i jasno postawione.Temat jest ciekawy.Tylko
            trzeba mieć jakieś pojęcie o samochodach.I okazuje się,że jest
            problem -dlaczego?????Np.Ktory z samochodów o pojemności 1.6 mocy ok
            110 KM,5 dzwiowy byś wybrał-Peugeot,opel,volfxvagen czy ford. I
            dlaczego.
            • Gość: Jane najlepszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:58
              4x4 w kolorze red rock crystal pearl, pali jak smok ,wyglada jak
              czołg, 250KM, cały moj i przewrotnie daje się prowadzic w
              szpileczkach , suuuper maszynka:-)))
            • Gość: OwnU Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.prenet.pl 31.07.08, 11:36
              wzialbym mazde, ale niestety nie majej na liscie
              • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:39
                Gość portalu: OwnU napisał(a):

> wzialbym mazde, ale niestety nie majej na liscie

To się nazywa gust:)!!!

Pozdrawiam JA właściciel mazdy;)
                • Gość: gosc Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:02
                  wspolczujemy
                  • Gość: Też kierowca Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:07
                    Dlaczego akurat niektórym tak pasuje Mazda a nie np honda lub
                    Citroen.Napisz konkrety,ale nie dyrdymały.
                    • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:38
                      citroen się zwyczajnie pieprzy (chodzi mi o modele od 2002 gdzie siada elektronika) a honda acord jest fajnym samochodem ale jak dla mnie mi się poprostu nie podoba.
                      A mazda6 jest JAK DLA MNIE świetnym samochodem, pod każdym względm, jestem poprostu zakochany w tym samochodzie.

Wystartczy chyba?!
    • Gość: zz Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 83.2.140.* 02.08.08, 16:06
      Ja bym preferował SYRENĘ 102.Piękny wóz.
    • Gość: zorro Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:36
      Oczywiście że BMW oprócz tych najnowszych. Pozdro....
      • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:32
        no właśnie te najnowsze są najładniejsze a reszta to wsiowe wozy
        • Gość: Podróżnik Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 17:07
          Jezeli szukasz przestronnego ,wygodnego auta ktore dobrze sie prowadzi i
          spalanie jest bardzo przyzwoite to polecam Forda Mondeo
          • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 23:23
            mi tam przestronna i wygodna mazda6 wystarczy
            • Gość: OwnU Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.prenet.pl 04.08.08, 00:04
              i jeszcze do tego MPS i baja

• Gość: kierowca poważny Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:45
                Pisanie bzdur ciąg dalszy.Nikt nie potrafii porównać kilku
                samochodów.I wybrać jego zdaniem najlepszy.
                • Gość: re Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: 195.205.202.* 05.08.08, 17:31
                  porównania znajdziesz w gazetach ,ja uwazam ze najlepsze jest takie jakim
                  jezdzisz ,od lat jezdze alfami bo je poprostu kocham ,mam w nosie opinie ze sie
                  psuja itd .moj sasiad jezdzi wylacznie vw i tez bedzie bronil pasatow na calego.
                  • Gość: K2 Re: Jaki samochod jest najlepszy?jaki preferujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:55
                    dokladnie. ja jezdze mazda i bede chwalic te marke, a jesli kiedys zmienie marke
                    (choc to watpliwe) to bede chwalic te inna ;) najlepszy samochod to zawsze ten,
                    ktorym jezdzisz (choc oczywiscie mazda jest najlepsza ze wszystkich :p
                    • k2i ktoś sie podemnie podszywa!!!! 06.08.08, 20:49
                      !!!!
                      • Gość: K2 Re: ktoś sie podemnie podszywa!!!! IP: *.chello.pl 07.08.08, 22:56
                        no co za zbieg okoliczności;>

pozdrawiam, K.K. (=K2), lat 20 kilka, fan mazdy
    • lowca_debili Krzyk mody to Szrott-Golf, na drugim miejscu... 04.08.08, 22:34
      BezMózgWagen, no i trzeba mieć jeszcze krok spodni opuszczony do kolan bo
      inaczej pielucha sie nie mieści.
      • Gość: Kubiś Re: Wracając do tematu IP: *.sub-75-221-249.myvzw.com 06.08.08, 17:07
        Najlepsze auto powinno być takie które pozwoli WAM przeżyć ewentualne zderzenie
        i innym pojazdem który nagle zjechał na WASZ pas ruchu .

Takich przypadków jest coraz wiecej .
        • Gość: do kubis Re: Wracając do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:55
          Jeśli jesteś mzłym dzieckiem to wolno ci pisać to co myślisz.Ale
          jeśli jesteś nieco starszy to nie wypisuj bzdur nie realnych bo to
          wstyd.Zderzenie dwóch samochodów to nie zderzenie się dwóch dzieci
          bawiących się w piaskownicy.
        • lowca_debili Re: Wracając do tematu 08.08.08, 11:20
          proponuje zainwestować w wykrywacz nadjeżdżających z naprzeciwka rozklekotanych
          złomów, klepanych nocą w okolicznych wioskach. Szczególnie BezMózgWagen jest
          niebezpieczny, niby to umyte i błyszczy ale szpachla przecież nie utrzyma
          wszystkiego na wieczność
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka