agiee1988 25.07.08, 00:06 jak to mozeliwe ze na 600 miejsc, jestem 400 ktoras i sie nie dostalam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za_palniczka Re: politechnika- rekrutacja IP: *.centertel.pl 25.07.08, 07:54 Może miałaś za mało punktów? A może za wąskie plecy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: politechnika- rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:45 a co za roznica ze za malo punktow, jak jest 600 limit miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: politechnika- rekrutacja IP: *.centertel.pl 25.07.08, 09:10 Może taka, że powoli kończą się czasy, że byle głąbów /bez urazy/ będą przyjmować na każdą uczelnię. Szanujące się uczelnie wolą przyjąć mniej osób, ale z wyższymi notami, niż więcej miernoty. Może i nasza PCz poszła po rozum do głowy i stara się odbudować renomę, którą kiedyś posiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupaslonia Re: politechnika- rekrutacja IP: *.com.pl 25.07.08, 09:26 poza tym prędzej czy później z np 360 zostaje 130 osób po pierwszym roku wiec może lepiej od razu wybrać coś innego niż tracić rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: politechnika- rekrutacja IP: *.centertel.pl 25.07.08, 09:50 oj to musiałbyć u Was spory odsiew:) Gdzież to tak, na jakim kierunku? (u mnie na studiach, 8 lat temu, z 220 przyjętych na studia, terminowo je skonczyło- czyli bez powtórek, dziekanek itp. - około 50osób, reszta to spadochrony z roku wyżej, dwóch lat wyżej... na V roku w mojej grupie zebrało się niezłe "stadko" ludzi, którzy po 2-3 lata powtarzali, co któryś rok:))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: politechnika- rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:38 poszlam na politechnike zobaczyc liste przyjetych, doszlo do mnie kilkanascie osob z pretensjami ze jest informacja na internecie o nie dostaniu sie, a sa na liscie przyjetych, tak jak ja. jestem przyjeta na studia stacjonarne. byly bledy na irk (internetowa rejestracja kandytadow) i dopiero mieli ja dzisiaj uzupelnic o prawidlowe dane. a dlaczego mowisz glab? czy "inteligent" to jest osoba ktora zakuwa caly dzien i noc zeby dostac 5 i6 ? nie! inteligent to osoba ktora caly dzien i noc robi sciagi zeby miec 5 i6. mialam taka kolezanke, ktora robila na kazdy sprawdzian! z kazdego przedmiotu! sciagi. udawalo jej sie sciagac i przez to miala swiadectwo z wyroznieniem. i gdzie sie znalazla? poszla na studia zaoczne, a dlaczego nie na dzienne? i dlaczego ma byc porownany glab i inteligent? nie sciagalam na zadnym sprawdzianie i mialam gorsze wyniki, ale ze swoja wiedza a nie z wiedza pomocy dodatkowych i ja sie ciesze ze zdalam slabo, ale bez amnesti! mature. znana mi osoba juz drugi raz probowala zdac mature i bez skutecznie, choc wybrala najprostsze przedmioty. wiele osob z mojego rocznika zdawalo mature z amnestia a ja powtarzam drugi raz, zdalam slabo i bez amnesti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: politechnika- rekrutacja IP: *.centertel.pl 27.07.08, 17:14 > a dlaczego mowisz glab? > czy "inteligent" to jest osoba ktora zakuwa caly dzien i noc zeby > dostac 5 i6 ? Na studiach nie ma 6:) Jak skończysz studia, to zrozumiesz jaka jest różnica między dziećmi reformy, a nie-dziećmi reformy, wtedy pojęcie słowa głąb stanie się klarowne, nawet jeśli zostało użyte w przenośni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... refleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 23:18 i tak skończycie jako fizole lub bardzo słabo opłacani pracownicy umysłowi;) W dzisiejszych czasach liczy się ten kto jest cholernie dobry w swojej dziedzinie (+wiedza praktyczna) lub poprostu ma plecy, to bedzie pracował w swoim kierunku jak nie to czeka was przeciętność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: refleksja IP: *.centertel.pl 28.07.08, 15:41 > W dzisiejszych czasach liczy się ten kto jest cholernie dobry w swojej dziedzin > ie (+wiedza praktyczna) lub poprostu ma plecy... Ze wskazaniem na te plecy:) Odpowiedz Link Zgłoś