Dodaj do ulubionych

Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty

04.08.08, 16:48
3 misiące - 1 kilometr?
Obserwuj wątek
    • Gość: jokerwmb Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.pl 04.08.08, 18:19
      to jak teraz mam dostac sie na lotnisko do Pyrzowic????
      • Gość: pilot Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:17
        jak to jak, samolotem
        • Gość: ja Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 20:30
          3 miesiące - jeden kilometr. To szybko jak na Polskę:) A znając życie to będzie
          5 miesięcy albo i dłużej.
      • Gość: vuvu Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 21:17
        normalnie-tylko weź sobie duży zapas czasu na stanie w korku...
      • Gość: Kierowca Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 21:51
        Do Pyrzowic dojedziesz bez problemu jadąc trasą na Tarnowskie góry przez
        Konopiska, Rększowice itd. W odpowiednim momencie musisz odbić w lewo na
        Siewierz (sprawdź na mapie bo ja nie pamiętam nazwy miejscowości) i wjedziesz na
        lotnisko od drugiej strony. Jechałem tak rok temu, droga była dobra, teraz
        jeszcze wymienili trochę nawierzchni więc będzie się dobrze jechało.
    • johny5678 remont DK1 04.08.08, 22:31
      Ten remont to i tak kropla w morzu potrzeb na tej trasie.
      Co z tego że wyremontują jeden czy drugi kilometr,jeśli dalej koleiny są
      takie,że właściwie można kierownicę puścić a samochód sam jedzie.
      Przed skrzyżowaniem w Kamienicy Polskiej są naprawdę imponujące "szyny".
      Fajnie jest tam zwłaszcza po deszczu.
      Należałoby właściwie zerwać nawierzchnię między Częstochową a Siewierzem i
      położyć na nowo.Wtedy byłby to prawdziwy remont,a nie jakieś tam poprawki.
      • mrucus Re: remont DK1 04.08.08, 22:37
        Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem :)
        Jak już coś zrobić do całość,a nie po kawałku.
    • Gość: joker Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: 212.87.244.* 04.08.08, 23:11
      a myslicie ze o 2-3 w nocy beda duze korki? raczej nie... mam byc w czwartek na
      lotnisku wiec musze sobie jakos to zaplanowac, a moze ktos juz jechal tamtedy w
      nocy, ile czasu musialbym poswiecic na korki??
      • Gość: xxxx Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 00:27
        Remont jest od 4 więc dzisiaj jest pierwsza noc :D
    • Gość: kierowca Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 18:00
      Remont trwa juz miesiąc tylko że na pasie w stronę warszawy a od 4.08 w stronę
      katowic, a jeśli chodzi o noc to korków nie ma, można śmiało jechać.
      • Gość: causa Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:10
        Pan Redaktor zbytnio się nie wysilił. Napisał i już. W takich sytuacjach należy
        zamieścić mapkę z trasą objazdu i objaśnieniami od zarządcy drogi, co wymaga
        jednak pewnego wysiłku. Inaczej - jest tak jak jest - niewiele z tego pisania
        jest warte. Kierowcy nie mają map w głowie, a nazwy miejscowości, dla
        większości, to bardzo niewielka informacja.
    • Gość: jokerwmb Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: 212.87.244.* 05.08.08, 23:03
      dzieki dla Tych, ktorzy starali sie pomoc a inni wogole nie powinni pisac na
      forum jesli nie wnosza nic do sprawy!

• Gość: bio_hazard Re: Kierowco, na DK1 czekają Cię kłopoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:54
        A co Twoje forum??? Zalozyles chociazby ten topic czy jak?
        Ten temat jest do narzekan - a nie do pomagania, a przynajmniej nie
        tylko do tego, wiec o co Ci kaman?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka