loncia_czwa 06.08.08, 10:31 witam czy ktos z was byl moze w nowo otwartej silowni w budynku akademii polonijnej?jak wrazenia , jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Silownia-akademia polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:40 Tez jestem ciekaw jakie ceny i jakie warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Silownia-akademia polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:42 Też jestem ciekaw jakie ceny i jakie warunki tam mają Odpowiedz Link Zgłoś
djw Re: Silownia-akademia polonijna 06.08.08, 18:43 to jest Fitness Studio Ada - www.fitnessstudioada.com albo jakoś tak. chodziłam tam kiedyś, jeszcze jak byłi na ul. Jana. Co myślę o nowym miejscu - byłoby o niebo lepiej, gdyby to nie była piwnica - teraz na aerobiku nie ma czym oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
doliwczyk Re: Silownia-akademia polonijna 06.08.08, 19:16 tzn akurat u was na aeorobiku, bo na siłowni jest nieźle, klimatyzacje muszą dorobić ewntualnie tak jak na siłowni czyli wiatraki ;) i jest OK na pewno warunki lepsze niz w poprzednim miejscu, tam akurat w czasie wakacji to na siłowni nie było czym oddychać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Silownia-akademia polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 21:48 A jakie ceny za siłownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Silownia-akademia polonijna IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 22:55 duszno, bardzo duszno, aż się podłoga poci, klimatyzacji trza, reszta ok, ceny ok, choc piwnica przygnębia trochę Odpowiedz Link Zgłoś