Dodaj do ulubionych

Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ?

13.08.08, 13:34
Wiem ze jest wiele secondhand'ow w Częstochowie ale mało jest takich..hm
wartych uwagi Chodzi o ciuchy dla 20latki:) Fajnie byłoby żeby znajdowały się
tam schludne i prawie nowe ciuszki z firm takich jak:h&m,zara,Tally Weijl itp
Jest to możliwe? jeśli takie znacie proszę o namiary;)
Obserwuj wątek
    • poli-mama Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 13.08.08, 14:17
      ja polecam SZAFĘ (ul. Jagiellońska, przy Sezamie) - sklepik mały,
      choć bogato wyposażony - firmowe ciuszki dla dzieci, młodych i
      starszych. Sama często kupuję dla siebie letnie bluzeczki za 12zł.
      Od niedawna mają ciuszki NEXT z metkami.
      • mirabela789 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 13.08.08, 14:42
        dzięki:-* mieszkam na Rakowie więc z pewnością tam zajrze:)
        • Gość: Kowal Nowy lumpex obok Klubu Bilardowego DAST wolności IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 22:56
          Ul Wolności 16. Na przeciwko dworca PKP. Nie wiem czy dobry ale na początku
          zwykle się starają.
      • Gość: meg Re: Gdzie fajne ciucholandy z OBRUsami IP: 109.95.26.* 30.06.11, 22:35
        A gdzie zaopatrzone w obrusy,serwety , bieżniki?
    • Gość: Jeniulka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 85.202.153.* 13.08.08, 23:09
      A ja polecam ciucholand na Jesiennej w pawilonie jest zaraz po
      wejściu po schodach przy przystanku autobusowym Jesinna Szkoła. Jest
      dużo fajnych ciuszków i podobno są tam jakieś rabaty czy coś w tym
      stylu.A ciuszki też w miarę. Zresztą są tam ciuchy dla każdego.
      • Gość: q Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 23:20
        Fajne sa w Al.NMP 23 w bramie.Duzo ciuszkow h&m.Pozdrawiam
        • Gość: karo Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:15
          Metki rożnych firm można kuoić nz rynku.Ciuchów na zawodziu rynkowym
          jest pełno.Zanim kupisz używanego ciucha zastanów się na którym
          śmietniku leżał.
          • Gość: Muniek Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 83.2.141.* 14.08.08, 18:19
            do karo a co szukasz po smietnikach ?? haha zenua

LUMPEKSY SA SUPER
            • Gość: nauczycielka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 22:14
              Szkoła Podstawowa nr 53,ul.Orkana 95/109
          • gniesia3012 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 13.07.09, 21:34
            fajnie ciuchy sa. w Al.NMP 9 w bramie.Fajne i niedrogie ciuchy. sprzdaje tam
            dziewczyna ktora zawsze doradzi w przeciwienstwie do wielu innyc pan .Czeto
            bywaja wyprzedaze
          • Gość: mickey Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:43
            a w jakim ciucholandzie w czestochowie moge znalezc ciuchy od disneya ? ;D
            szukam fajnych duzych bluzek lub bluz. w stylu hip hop. czekam na odp. ;]
            • oleczka69 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? Disney 22.05.10, 01:52
              a ja znalazłam ;p W estakadzie jest na górze ciuchpol o nazwie Scandia.. i
              własnie tam ja osobiście znalazłam czerwoną bluzeczke w kaczorem donaldem za 8
              zł :) ciuszek z metką..widziałam również swego czasu koszue nocną z wileką myszą
              micki i o ile pamiętam cena 17 zł :P generalnie jest tam mnóstwo ubrań z vero
              mody i h&m.. sama mam w szafie tego całe mnóstwo za grosze..
          • Gość: Klijent Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.net.stream.pl 01.02.10, 15:17
            Na śmietniku to leżałeś Ty umyli ci ubrali a i tak się zachować nie
            umiesz.Pozdrawiam
            • Gość: '''' Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 15:30
              czy ktos był na wolnosci 16 na przeciwko pkp??? jakie wrazenia? opłaca sie tam
              wybrac?
        • Gość: monika Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 19:49
          Nowy Ciucholand ul. Michałowskiego 11/13 koło Mody Włoskiej (Północ)
          Ciuszki zadbane i tez nowe są tam tez kosmetyki nowe dobrych marek za rozsądną cene.
          Polecam
    • Gość: zatex Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 80.51.147.* 03.01.09, 18:02
      poszukaj sklepu "Dukat" nie wiem czy jest w Częstochowie ale na pewno w Kłobucku
      lub w Zawadzkim. tam są ciuszki z firm, które wymieniłas. no i przystępne ceny!!!
      • Gość: korek Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 13:56
        Na rynku zawodzie jest kupa ciuchów.
        • Gość: szperaczka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 16:05
          2 sklepy Aleja Wolności 11
          2 sklepy Aleja NMP 21
          2 sklepy Aleja NMP 23

:)
          • Gość: wiola Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 83.19.32.* 04.01.09, 16:20
            AL. NMP 35 duży wybór!
            • Gość: anka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.tpnet.pl 04.01.09, 18:34
              Szkoła Podstawowa nr 53 w Częstochowie, ul. Orkana 95/109.
              • Gość: ela Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 18:48
                Scandia w Estakadzie.
                • Gość: ola Wegloblok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:16
                  od niedawna chyba jest nowy własciciel ciucholandu Weglobloku na
                  Aleji Wolnosci .. mozna wybrac cos ciekawego na przykład extrra nowe
                  torby .

najfajniejsze rzeczy bo tanie sa na wyprzedazy w dawnym Olimpie ,
                  ale jak jest 5zl za kg ;0 czesto chodze tez do Polnamu , choc
                  oststnio nic nie powaliło mnie na kolana;)

za drogie rzeczy sa na Waszyngotona u P.Beaty
                • Gość: paris1978 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 13:37
                  Ciuchy w scandi może i nie najgorsze ale panie tam obsługujące mają
                  wiecznie miny jak by się ze.......ły, i z tego względu nie chce mi
                  się tam chodzić.
              • Gość: wiola Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 83.19.32.* 09.02.09, 08:20
                Nie ma już tego sklepu dawno!!!!
      • Gość: LOLA Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.chello.pl 28.03.09, 20:08
        No właśnie był "Dukat" na Al. Pokoju .Niestety któregoś dnia
        rozpłynoł się i na jego miejsce pojawiła się jakaś
        chińszczyzna...czy ktoświe gdzie został przeniesiony?
      • 0katiusza Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 09.04.09, 12:42
        TO JUŻ TERAZ WIEM DLACZEGO SKLki tak się w tych golfach w markowe
        ciuchy ubierają ha ha ha
    • Gość: a Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:17
      Na Waszyngtona juz dawno nie chodzę bo za drogo. Czasem na Barbary a
      najczęściej do skandii choć też tanio nie jest. Warto tam isć kiedy
      są wyprzedaże.
      • Gość: Madzia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 05.01.09, 22:13
        Polnamu juz nie ma co wy wogule piszecie

fajny jest butik u dzodza czy jakos tak na wolnosci - kosciuszki nie
        wiem dokladnie bo dla mnie to jedna ulica
        • Gość: Mustafka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.centertel.pl 28.01.09, 10:55
          Polecam ciucholand Na ul.Wręczyckiej koło myjni samochodowej i
          obiadów domowych jest to podajze numer 96. Jest tam bardzo duzo
          firmowych zeczy i sa tam ubrania co zatko spoykane w czestochowskich
          ciucholandach bardzo modne i wiele jest nowych. Naprawde super sa
          tam zeczy wygladaja jak owe i sa modne.
          Są tam równiez rzepiękne dzieciece ciuszki oraz wiele innyh
          artykułów. Ja chodze o wielu ciucholandach ale ten największe na
          mnie wywarł wrazenie. Nowe dostawy towaru sa w Wtorki i Piątki a
          wyrzedarze w ponieniedziałki i czwartki.
          Polecam!!
          • Gość: ja Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:16
            Gość portalu: Mustafka napisał(a):

> Polecam ciucholand Na ul.Wręczyckiej koło myjni samochodowej i
            > obiadów domowych jest to podajze numer 96. Jest tam bardzo duzo
            > firmowych zeczy i sa tam ubrania co zatko spoykane w
            czestochowskich
            > ciucholandach bardzo modne i wiele jest nowych. Naprawde super sa
            > tam zeczy wygladaja jak owe i sa modne.
            > Są tam równiez rzepiękne dzieciece ciuszki oraz wiele innyh
            > artykułów. Ja chodze o wielu ciucholandach ale ten największe na
            > mnie wywarł wrazenie. Nowe dostawy towaru sa w Wtorki i Piątki a
            > wyrzedarze w ponieniedziałki i czwartki.
            > Polecam!!

o litości, co za analfabetyzm... radze przestudiowa słownik
            poprawnej polszczyzny a nie oglądac sie za ciuchami
          • Gość: Lutek Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.connecta.pl 22.02.09, 21:38
            Bylam w tym na Wreczyckiej. Nie polecam. Malo fajnych ciuszkow, niektore bardzo
            zniszczone, ceny wcale nie takie niskie.
        • Gość: Asia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 195.205.202.* 28.01.09, 12:14
          Ja tam nie widziałam nic ciekawego, fajny mają szyld i tyle, ciuszki raczej dla
          starszych pań, no ale może akurat tak trafiłam.
        • rum.bass Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 28.01.09, 12:20
          Polnam został przeniesiony już jakiś czas temu na Stradom, koło wiaduktu. Ulica Filomatów albo Filaretów.
    • Gość: ja Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 94.251.143.* 28.01.09, 16:51
      Czy w tych ciucholandach można też znależć ciuchy na bal przebierańców , ale dla
      dorosłych?Bardzo mi zależy na konkretnych odpowiedziach,bardzo dziękuje.
      • Gość: klientka zawodzia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:04
        Dużo szmat i różnych ciuchów nawet markowych jest pełno na rynku na
        zawodziu.Można tam przebierać i wybierać już od 2 złotych.
        • Gość: ania Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:47
          no dobrze a gdzie znajdę ubrania w rozmiarze xxxl? chyba nigdzie :-((
          • Gość: Karlaa88 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:42
            Na Stradomiu przy Piastowskiej 69.Nowo otwarty chyba miesiąc czy dwa
            duży wybór ciuszków w kazdym rozmiarze
            męskie,damskie,dziecięce.Chyba pod koniec tygodnia albo miesiąca
            wszystko po 5zl.Co ważne nie na wage i markowe.
            • Gość: jaa Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:05
              A moze ktos napisac kiedy sa nowe dostawy w Scandii tej w Plejadonie
              w alejach?? z góry dzieki
              • Gość: ja Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 193.138.241.* 25.02.09, 21:08
                Nowe dostawy sa co dwa tygodnie w soboty po wyprzedazy teraz bedzie 28 lutego
            • Gość: mala Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 19:20
              Dzieki Karla bylam super ciuszki na tej piastowskiej69 i co
              najwazniejsze tanie.Pytałam ekspedientki i teraz bedzie wszystko po
              5zl bo sie przenoszą.
              • Gość: ciucholandia Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 18:07
                nie ma juz fajnych ciuchow
                wiekszosc to szmatławe rzeczy z Anglii , az dziw bierze , że ludzie
                to kupuja a wcale do tanich nie nalezy
                w Alejach za 46zl za kg, ale naprawde nie ma co wybrac

wybiore sie na Piastowska
                • Gość: karolina Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 20:49
                  Byłam dziś z koleżanką na obidzie w Obiadach u matuli, tylko w tym
                  drugim punkcie na Wolności a tam na końcu jest taki niepozorny
                  sklepik CIUCHY. Kupiłam sobie 4 bluzeczki i torebkę, razem za 20
                  zł :)) Super no i fajny sprzedawca am jest :)
          • Gość: XXXL Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.116.125.121.tvksmp.pl 21.05.10, 17:53
            w rozmiarach XXXL polecam EURO MODĘ(na drugim pietrze PASAŻU)jest
            duzy wybor naprawde oryginalnych rzeczy.spodnic,sukienek i
            bluzek.wszystko nowe ale dobrej w cenie.
    • Gość: Kaja Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.connecta.pl 22.02.09, 21:36
      Polecam Skandal w bramie na Pilsudzkiego, dokladnego adresu nie pamietam,
      wchodzi sie w duza brame, sa tam tez tapety- skandal jest po lewej stronie na
      scianie w podworku. maja fajne ciuchy- zalezy od dostawy. Prawie nowe bluzeczki
      mozna nabyc juz za 10-12 zl (markowe oczywiscie)
      • headcharge Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 22.02.09, 23:02
        Aleja Wolności 11 - CIUCHY obok Obiadów u Matuli. Wyprzedaż w
        ostatnim tygodniu lutego. Głównie towar letni, często
        firmowy...trochę obuwia i kurtek zimowych. Zapraszam od 8:45 do
        16:30 :)
    • Gość: kasia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:44
      najlepsze ciucholandy sa na smietnikach osiedlowych lub na
      wysypiskach smieci
      • Gość: s Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.prenet.pl 25.02.09, 13:56
        po co marnowac czas na glupie komentarze.........nie interesuje cie temat nie
        wchodz i nie wypisuj glupot tylko dlatego ze ci sie np nudzi.....
        • Gość: wiki Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:54
          Dowiedziałam sie gdzie w koncu przeniosł sie sklepik ze stradomia z
          piastowskiej.Jest teraz na Fieldorfa Nila w pawilonie na północy.
          • Gość: janka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 94.251.140.* 05.03.09, 19:42
            Dzis odwiedziłam ten ciuszek na Fieldorfa.W srodku jak w eksluzywnym
            butiku super wystroj i super ciuszki i oczywiscie tanizna.Polecam:)
            • Gość: aga Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:40
              no coz - ja moge polecic :
              -dzo-dza- ladne i nie drogie ciuszki
              -scandia- duzo ale ciuszki za kilkanascie zl.
              -przy obiadach u matuli - ladne ubrania ale malo
              -ten sklepik przy akcesoriach do wlosow, na wolnosci ( punkt oplat za gaz)-
              przed nowa dostawa, jest wycena, niektore ciuszki mozna dostac za 2-4 zl :)

-
              czy nadal jest butik przy baczynskiego 6?
              byl ktos na rejtana? tam podobniez jest M&M(?) - gdzie sa angielskie ciuszki?!
              • Gość: Agnes Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 14:56
                Hmm u dzo-dza kupilam raz i musiałam leczyc sie u dermatologa :(
                może użyli jakiejś mocnej chemii do czyszczenia :( w każdym bądz
                razie nie kupie juz tam a moze w przyszlosci...
          • Gość: asia1784 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 06.03.09, 08:06
            A gdzie to jest dokładnie na Fieldorfa? Bo mieszkam od niedawna na północy i z
            chęcią bym się tam przeszła, z tym że nie bardzo wiem w którą stronę. Z góry
            dzięki za info :)
            • Gość: patrysia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 09.03.09, 08:10
              no właśnie może ktoś napisze gdzie to jest dokładnie na fieldorfa bo też bym ten
              sklepik odwiedziła.
              • Gość: kromka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:56
                czesc,
                pawilon znajduje się obok "biedronki",

pozdrawiam wszystkich szukaczy:)
              • Gość: zysia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:44
                Na Fieldorfa 1 takie nowe pawilony koło solarium.Byłam ciuszki dla
                wymagjących cały przediał wiekowy.Wystrój jak w jakimś butiku:)Tylko
                nie powiem kiedy jest dostawa bo wykupicie przede mną:))
                • Gość: xyz Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 80.48.157.* 15.03.09, 18:42
                  zapraszamy do blachowni ;)
                  • Gość: pola Wełnopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:38
                    Najfajniejszy ciucholand to Wełnopol. Teraz same promocje 6zł za kg
                    i wsjo za 80 procen przecenione. Nowka ciuchy.,
                    Podobnie odlotowe sa kolo dawnej Polikliniki.
                    • Gość: mieszkaniec Re: Wełnopol IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.09, 16:18
                      Nieprawda, w wełnopolu przepłaciłam za garsonkę, na allegro o wiele taniej,
                      chyba, że się kupuje na kilogramy wypłowiałe rzeczy to wyjdzie taniej, a poza
                      tym lepiej było w ich starej siedzibie, bliżej.
                      • Gość: ania Re: WełnopolWełnopol IP: *.2.8.61.tvksmp.pl 24.03.09, 13:09
                        Wypłowiałe rzeczy to można kupić właśnie na allegro, bo często to co
                        widzimy na zdjęciu ma się nijak do tego w rzeczywistości. Jeśli
                        chodzi o Wełnopol to można tam kupić wiele ciekawych ubrań, również
                        na wagę tylko trzeba trochę poszperać, większość mojej garderoby to
                        własnie rzeczy z tego SKLEPU, wiele moich koleżanek pytało już mnie
                        gdzie kupuje takie fajne ubrania.
                        • Gość: znawca tematu Re: W Dużych ciucholandach jest syf. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 20:52
                          W dużych ciucholandach zaopatruja sie małe wybierają perełki i
                          wkładają do siebie więc jak szukacie czegoś stylowego to
                          odwiedzajcie małe butiki.
                          • Gość: rysia Re: W Dużych ciucholandach jest syf. IP: *.prenet.pl 30.03.09, 21:53
                            Polecam ciuszki przy szkole nr.8. bardzo fajne rzeczy mozna znalezc.
                            • Gość: bka Maskarada IP: *.prenet.pl 30.03.09, 22:02
                              Czy wiecie cos na temat tego ciucholandu? Czy bedzie przeniesiony?
                              Pozdrawiam
                              • Gość: dominik tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:43
                                Aleja NMP 21 i 23. Dwie bramy, cztery sklepy :)
                                • Gość: AGNESka Re: tu IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 31.03.09, 20:03
                                  Zgadza sie ale towar z nimiec nie jest na czasie - tylko duza zaleta
                                  ze jest tanio
                                  • Gość: Koleżanka Mega Ciuszki na Fieldorfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 21:39
                                    Mały sklepik na koncowym na północy.Na koniec miesiąca wszystko za
                                    pół darmo.Bywam tam zawsze, jestem na koniec i początek tygodnia gdy
                                    wyprzedaż i nowy towar.Ciuszki mało uzywane albo z metkami nówki.
                                    • Gość: aaa Re: Mega Ciuszki na Fieldorfa IP: *.rev.inds.pl 09.04.09, 13:12
                                      gdzie to dokładnie jest na Fildorfa???
                                  • Gość: dominik Re: tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 09:40
                                    Może w Alei NMP 23 jest niemieckI, ale w Alei NMP 21 uwierz mi, że
                                    nie :)
      • Gość: Kasia Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 193.138.241.* 31.07.09, 20:45
        Witam
        ostatniu otworzył sie nowy salonik mody na Promenadzie weszłam przpadkowo i
        kupiłam kilka fajnych ciuszków i dostałam nawet rabat.Goraco polecam mozna kupić
        dużo fajnych ciuszków z mwetkami i nie tylko.:)))
    • Gość: disney Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.anonymouse.org 01.04.09, 16:34
      Witam.Mam pytanie do was. Czy znacie jakis ciucholand z ciuszkami
      dla malych dzieci.Czy ma racje bytu taki sklepik tylko z ciuszkami
      dla maluchow. Mam dojscie do bardzo ladnych dzieciecych ciuszkow.
      To co widzialem w Cze-wie np w olimpie bylym to nie da sie porownac.
      Tak sie zastanawiam czy by nie otwozyc. Ale czy da sie zarobic tylko
      na maluchach?
      • Gość: ola Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 12:24
        straszne rzeczy sa na tym Fieldorfa, albo nie bylam tam gdzie
        napisalas,, same łachy po 8zł .. ale moze w jednym budynku sa dwa
        sklepy??

najfajniejsze rzeczy sa na Witosa kolo Poczty.Polecam
        • Gość: MŁODA Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 212.87.241.* 05.04.09, 21:14
          Polecam "Szafę" pod PZU,mały sklepik,ale zopatrzony w dużo ślicznych
          sukieneczek dla dziewczynek,dżinski Nexta dla chłopców.Dla kobiet
          dużo fajnych rzeczy,niedrogich,jest w czym wybierać.Ostanio kupiłam
          tam białe spodnie,elegancką tunikę,błękitną,śliczną tuniczkę
          Orsaya,siateczkową bluzeczkę,dżinsowe rybaczki.Za te 5 rzezcy
          zapłaciłam niecałą stówę.Uważam,że to i tak niedrogo.Ciuchy nie
          wyglądają na uzywane.Ja polecam!
          • Gość: bka Re: Maskarada IP: *.prenet.pl 07.04.09, 23:03
            Kochani! Czy wiecie co stało się z ciucholandem Maskarada, który byl
            w dawnej Elei?
            • Gość: tomasz Re: Maskarada IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 23:23
              Witam wszystkie Panie. Jestem facetem i chciałbym kupić fajny, modny, tani
              garnitur, najlepiej ciemny w paseczki. Możecie mi doradzić gdzie będę mógł coś
              wybrać? Najlepiej coś w pobliżu centrum.
              Pozdrawiam
              • Gość: ja Re: Maskarada IP: *.centertel.pl 08.04.09, 12:11
                polecam ciucholand na Armii Krajowej 64.bardzo duży wybór fajnych
                ciuszków,co tydzień wyprzedaż -50%.można tam znależć fajne firmowe
                rzeczy.
                • Gość: TomeksS Re: Maskarada IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 09.04.09, 08:16
                  widze ze jeden Butik wymyslił - 50 % a teraz wszystkie go nasladują
                  hehee

a widzieliscie ten Butik w al wolnosci 19 ?
                  • Gość: lila Re: Maskarada IP: *.prenet.pl 09.04.09, 12:21
                    A ciucholand na Armii Krajowej 64 w który dzień ma -50%?
                  • Gość: mimoza Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 19:01
                    Ciucholand przeniosl sie do Mimozy dawnej kwiaciarni , róg Kopernika
                    i Nowowiejskiego ..
                    a mnie ciekawi czy na rogu na Garncarskiej są fajne rzeczy ? to
                    daleko od centrum , to moze jeszcze nie wykupili ..
                    • Gość: :) Re: Maskarada IP: *.prenet.pl 20.04.09, 10:57
                      up
                      • Gość: ryszard Kopernika 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:12
                        Niezłe rzeczy sa na Kopernika . W poniedzialek przecena o 50 procent.
                        • Gość: polecam Re: Kopernika 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:06
                          i na Korczaka kolo hurtownia Tara
                          • Gość: gość Re: Kopernika 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 21:17
                            a w których sa ubranka dla dzieciaków, ale na kg? Bo na sztuki to maja niezłe
                            ceny wystawione.
                  • Gość: weee Nowa dostawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:35
                    jest w wełnoplu , mozna tam wybrac jak sie dobrze poszuka .. rany ,
                    a ile osób w soboty .. niestety troche tam zdrozało
                • vvrotka na 24.04.09, 12:32
                  Na Armii Krajowe , jeśli to jest ten nad obuwniczym, to nie ma co polecać, co z
                  tego że 50% jak nie ma w czym wybierać, szmaty, koszulki polo poplamione tylko
                  mają metkę umbro 13zł... bluzki szmaty i po 15zł. Joltex można odwiedzić, a
                  maskarady szkoda oj szkoda
                  • Gość: ania Re: na IP: *.2.8.61.tvksmp.pl 24.04.09, 14:05
                    Gdzie dokładnie jest ten ciucholand na Witosa?
                    • Gość: Grypcia Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 08:38
                      Najlepszy ciucholand to taki w którym sa ciągle nowe rzeczy modne i
                      tanie.Na Fieldorfa jest co tydzien dostawa ekstra rzeczy każdy
                      przedział i ceny normalne.
                      • Gość: cukierek Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 00:01
                        najlepszy w al. NMP (chyba 21,23) w bramie ;) super ciuchy zwłaszcza
                        rano ,, a jaka obsługa ... ;)
                        • vvrotka Re: Najlepszy ciucholand 05.05.09, 19:57
                          no jaka? znudzona...
                          • Gość: Pralnio kawiarnio Butik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:01
                            jestem swiezo po zakupach w nowym ciucholandzie , a moze butiku ..na
                            dekabrystów w pawilonach nad pizzeria Grappa.
                            Extra modne rzeczy , swietne bluzki Zara , kolrowe koszulki i tuniki
                            a jakie buty, Na szczescie tanio i wcale nie widac ze to uzywane.
                            Idzie sie po schodach do dawnej pierwszej pralni , gdzie mozna
                            wyprac sobie rzeczy samemu .. i tam jest extra sklep.Polecam.
                            Nie sa to ciuchy czesto spotykane!
                            extraaaaaaaaaaaa
                          • Gość: cukierek Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:10
                            to chyba o innej obsłudze mowimy ... hehe
                            • Gość: wełnopol Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 12:12
                              wełnopol , tam sa fajne spodnie po 14zł , najtansze w porównaniu z
                              kosmicznymi cenami na waszyngtona , czy na dabrowskiego , bluzki
                              troche drogie 8-14, ale ludzi cała masa. we wtorek 20proc taniej
                              • Gość: sukienki Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:54
                                Doradźcie jeszcze gdzie można kupić fajne sukienki wieczorowe na wesele (nie mam tu na myśli ogromniastych falbanek:)) takie z klasą, dla studentki. I jeszcze jedno pytanie, czy można gdzieś kupić ciuchy Apart?
                                • Gość: fanka ciucholandów Re: Najlepszy ciucholand IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.06.09, 23:09
                                  Polecam na Bohaterów Katynia mały ciucholand ze świetnymi ciuszkami:)
                                  • Gość: aaa Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:00
                                    Najwiecej ludzi Korczaka , po schódkach;)
                                    • Gość: iiiix Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 23:16
                                      Gdzie można kupić sukienki do tańca?
                                      Proszę o pomoc!
                                      • Gość: sukineka Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 07:44
                                        ienkisu mysle ze najlepiej na waszyngtona , kolo Vikinga , ale
                                        troche tam drogo .. poza tym tani Versace w dawnej Mimozie
                                        • Gość: ulotka Re: Najlepszy ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:26
                                          sklep z odzieza uzywana , Aleja 51 w podwórzu , lub od
                                          ul.Szymanowskiego.
                                          Angielskie .. ale ja za nimi nie przepadam , wole solidne niemieckie
                                          • Gość: mama A gdzie jeszcze są na wagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:20
                                            W których sklepach można kupić na wagę? Teraz wszyscy raczej wyceniają, oprócz
                                            b.Olimpu i częściowo wełnopolu nie znalazłam fajnych sklepów gdzie sprzedawali
                                            by na wagę. Może macie jakieś namiary - raczej chodzi mi o ciuszki dla dzieciaków.
                                            • Gość: waga Re: A gdzie jeszcze są na wagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:12
                                              Na wage w Alejach , brama za Levisem , tanie i ładne
                                              • Gość: Monia19 Re: A gdzie jeszcze są na wagę? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.06.09, 07:51
                                                na Kosciuszki tez widzialam na wage
    • Gość: GOŚĆ Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 20:34
      NA BRZEŹNICKIEJ KOŁO PARKINGU PRZY KOŚCIELE ŚW. WOJCIECHA
      MOŻE NIE JEST BARDZO TANIO ALE FAJNE CIUCHY I JAKA MIŁA PANI. :-)
      • Gość: gosc Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.net.stream.pl 18.08.09, 20:17
        przy promenadzie przystanek tramwajowy koncowki serii nexta
        • Gość: koncowki Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 17:43
          Teraz obecnie najwieksza popularnoscia cieszy sie Kiermasz Odziezy ,
          ale za 56zl za kg to za drogo. Podrozało tez w Polanamie , a towar
          gorszy. Najbardziej opłaca sie w Alejach za Megasamem . Ładne rzeczy
          sa tez w ciucholandzie na dekabrystów , jak jest pralnia
          samoobsługowa. Teraz 50 procent.
          Kolezanki kupuja tez na Katedralnej/ogólnie cichow jak mrówkow.;)

a jak iedzie na Zawodziu? mozna tam sprzedawac własne zreczy?
          • Gość: szperacz Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 18:42
            Fajne ciuchy maja na Plsudskiego podobno nowa wlascicielka dodatkowo uzywane meble porcelana taki jarmark europa
        • Gość: lumpki Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 14:53
          nowe lumpki sa na Wolnosci , w dawnym Medyku , nisko
          i na kOPERNIKA kolo salonu broni
          • Gość: . Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 15:04
            Gość portalu: lumpki napisał(a):

> nowe lumpki sa na Wolnosci , w dawnym Medyku , nisko
            > i na kOPERNIKA kolo salonu broni

ten na kopernika to jzu jest długo, w medyku nie wiedziałam..a mogłabys napsiac jakie ciuchy, jest cos ciekawego??? jezeli bylas oczywicie ;) i do odwiedzajacych scandie w alejach, czy byla jakas dostawa ostatnio?? ewentualnei kiedy bedzie..z gory dzieki
    • Gość: sd Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 18:39
      Najtaniej jest po prostu w podczestochowskich miejscowościach. Na
      pewno nie w mieście tylko na wsi.
      • Gość: polepszyło sie Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:33
        Niezłe rzeczy sa na Piłsudskiego w bramie po danej silowni.
        Angielskie.
        Obsługuja 2 mile laski. Sporo ludzi kupuje tez na Mirowskiej w
        pawilonach kolo szpitala.
        Ale najwiecej jest na Kiermaszu odziezy w Alejach. a ceny szok
        • Gość: anya Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 10:35
          żałuję, że maskarady w dawnej billi juz nie ma - zawsze wychodziłam stamtąd z
          reklamówką odziezy - dla siebie , męża czy córki...
          • Gość: ;) Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 188.33.136.* 20.10.09, 23:05
            a ja polecam ciucholand na Baczyńskiego w pawilonie nad poczta ;)
    • Gość: Szperaczka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.8.33.tvksmp.pl 20.10.09, 18:34
      Witajcie.
      Namierzyłam fajny ciucholand na Północy(Wyzwolenia 9,obok zakładów
      bukmacherskich w piwnicy)
      Zwie się Ciuchcia.
      Mają markowy i bardzo tani towar(5,10,15zł/szt).
      Kupiłam sobie fajne spodenki Diesla i superaśny sweterek Nexta.
      Jak tylko dostanę wypłatę to znowu tam popędzę.
      Naprawdę wszystkim polecam.

Acha...Dostawy podobno co tydzień we wtorki
      Magda
      • Gość: ja Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.142.133.tvksmp.pl 20.10.09, 22:10
        a w jakich godzinach jest otwarty?
        • Gość: szperaczka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.2.8.33.tvksmp.pl 23.10.09, 22:40
          z tego co wiem to czynne jest od 10 do 17 a w soboty do 14
          w każdy wtorek mają nową dostawe
      • Gość: karmelowa Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:07
        jak dla mnie to trochę za daleko w + nie wiem gdzie jest dokładnie ta Wyzwolenia 9, ale poleciłabym [oprócz Kiermaszu Odzieży w Alerjach i Scandii na Rakowie] taki mały ciucholandzik na Okrzei przy kolorowych wieżowcach, dostawa w Soboty i Poniedziałki co 2 tygodnie (dzisiaj była, i w poniedziałek, 25.01.2010 też będzie ;)). Ponadto pani robi wyprzedaże do -50%, a nawet wszystko po 3 zł.
        Jeszcze jeden ciucholand, na Korczaka [dawne Polo], w Srody dostawy, ale żeby cos fajnego iładnego upolować trzeba tam być już od rana od otwarcia, czyli od 9, później ok. 14tej dorzucają parę ciuchów do boxów, ale to już nie to samo co rano ;).
    • najszczesliwsza Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 24.10.09, 19:27
      A ja polecam ciucholand ANZAY SHOCK na ul. Strażackiej 7 nad Bodzio Meble, jest
      dwupoziomowy, na dole wycena, na górze towar na wagę 12 zł/kg i to chyba jedyny
      ciucholand, gdzie można płacić kartą! :) Do zobaczenia :)
      • Gość: fifi Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 195.205.202.* 03.11.09, 11:08
        Też go polecam ciuchy fajne i ceny też przyzwoite w przeciwieństwie
        do byłego olimpu oni tam chyba powariowali 56 zł kg
    • Gość: lala Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 193.138.241.* 09.11.09, 10:04
      podobno gdzieś w alejach otworzyli nowy ciucholand..wiecie coś na ten temat??
      gdzie on jest dokładnie i jakie są tam ciuszki..? :)
      • Gość: . Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 12:13
        Gość portalu: lala napisał(a):

> podobno gdzieś w alejach otworzyli nowy ciucholand..wiecie coś na ten temat??
        > gdzie on jest dokładnie i jakie są tam ciuszki..? :)

teraz nowy jaki otworzyli to na wolnosci 71, czyli blisko aleii ;]
    • Gość: ja ciuszki w rozmiarze xs , 34 kupię... IP: 193.138.241.* 09.11.09, 10:09
      jeśli macie jakieś ciuszki do odsprzedania dla osoby szczupłej i wysokiej ponad
      175cm wzrostu...rozm. ciuszków xs / 34 to proszę o kontakt.
      • Gość: ulka aleja wolnosci wegloblok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:34
        tam otworzyli nowy , ale niektóre ceny z kosmosu !
        nie ma juz niestety fajnych rzeczy tak jak dawniej w Alejach kolo
        Levisa :( , skonczyl sie towar wyceniany a rozpoczał tani z kg
        • Gość: elik Re: aleja wolnosci wegloblok IP: *.spidernet.pl 28.12.09, 18:41
          w listopadzie otwierali ten ciucholand na wolności i ceny były wysokie, ale teraz jest już ok, i rzeczy naprawde super,dużo nowych i żadnych szmat.
        • Gość: elik Re: aleja wolnosci wegloblok IP: *.spidernet.pl 29.12.09, 18:20
          to fakt ,że były z kosmosu w listopadzie po otwarciu, ale teraz jest już przyzwoicie i świetne rzeczy prawie same firmówki, ja tam latam często, szczególnie fajne torebki..
    • Gość: mama Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.09, 23:49
      Fajne rzeczy dziadkowie kupili dla mojej córci w nowym ciucholandzie na
      Krasińskiego , Dla mamy i dziecka chyba się nazywa. Wszystko podobno wycenione,
      z wieszaków, ceny nie za wysokie. Większość rzeczy na dzieciaki.
    • Gość: Ann Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 05.12.09, 01:16
      Hej ja tam nie muszę sie martwić bo mogę sobie nie takie ciuszki o jakich Wy
      mówicie kupić.Wszystko to co jest w Polsce to już jest dokładnie
      przejrzane,nawet nie wiecie jakie można ciuszki w ciucholandach w Anglii kupić
      za psie pieniadze.Pozdrawiam:))
      • Gość: nwe ŚLASKA 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 10:13
        Nowy ciucholand jest na Ślaskiej w nowej kamienicy , ale ceny
        tragedia .Ogólnie wiecej powstaee cicholandów niz nowych sklepów
        odziezowych.
        W Czestochowie na kazdej ulicy po 2;)
        Nowy jest na Wolnosci , zmienia sie tam towar , ale ceny niektórych
        rzeczy wysokie. PErelki mozna wykupic po 1zl.;)
        • Gość: elik Re: ŚLASKA 22 IP: *.spidernet.pl 27.12.09, 17:56
          ciucholand na Wolności bardzo polecam! na początku było drogawo, ale spuścili ceny i są teraz ok.ciuchy często nowe firmowe, a fajne jest to ze można się trochę targować i babki które tam pracuja sa naprawde super.Ubrałam tam już całą rodzinę za niewielkie pieniądze, jak za tą jakość i markę ciuchów, polecam
          • Gość: . Re: ŚLASKA 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 18:20
            faktycznie na wolnosci to jest fenomen ;] ja kupilam tam super kurtke mango za 5
            zł, moja mama mnostwo rzeczy od marca spencera po złotówie, a brzydkie
            dziadostwo jest wysoko powyceniane ;]
            • Gość: asd Re: ŚLASKA 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:03
              W którym miejscu jest ten na Wolności?
              • Gość: . Re: ŚLASKA 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:20
                dawny wegloblok, po tej stronie co tory tramwajowe, kawałek dalej niz
                przychodnia kolejowa...za takim sklepem z wyposazeniem do łazienek..
                • Gość: bywalec Re: ŚLASKA 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 10:23
                  Na Wolności ceny są bardzo wygórowane, tak jak ktoś napisał z kosmosu-spodnie po
                  20-30zł z poobrywanymi nogawkami, kurtki w lepszym stanie po 40-80zł ( a takto z
                  plamami), zakiety po 30zeta, tuniki ok25zł- w tych cenach lepiej kupowac na
                  allegro. I wcale nie można się targować.
    • Gość: ff Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.prenet.pl 28.12.09, 14:09
      eeeee
      • 31anna Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 28.12.09, 20:34
        A ja dzis byłam na ul. 7 Kamienic 7A - duzy wybór fajnych ciuszków (nawet w
        duzych rozmiarach) dla osób dorosłych i dzieci. polecam. ale i tak szkoda, że
        nie ma juz tego ciucholandu w elei:(:(
    • piotrus0383 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 29.12.09, 11:31
      Zobacz u Dżo-Dża na Kościuszki!

www.ogloszenia-czestochowa.pl - ogłoszenia z Częstochowy i okolic
      • Gość: lalka odkupię fajne ciuszki w rozm. xs (34) IP: 193.138.241.* 17.01.10, 14:03
        jeśli macie jakieś ciuszki do odsprzedania dla osoby szczupłej i wysokiej ponad
        175cm wzrostu...rozm. ciuszków xs / 34 to proszę o kontakt.
        • Gość: xyz kiedy nowa dostawa w ''kiermaszu taniej odzieży''? IP: 193.138.241.* 17.01.10, 14:04
          kiedy będzie teraz nowa dostawa w ''kiermaszu taniej odzieży''?
          ...jutro...??
        • najszczesliwsza Re: odkupię fajne ciuszki w rozm. xs (34) 03.02.10, 21:25
          Lalka daj jakiś namiar do siebie, albo napisz do mnie na maila
          najszczesliwsza@wp.pl mam kilka z H&M w tym czarne rurki rozmiar 34.
      • Gość: xyz ciucholand za galerią (ul. Strażacka?) co sądzicie IP: 193.138.241.* 17.01.10, 14:07
        byłyście może w tym ciucholandzie, bodajże jest to ul. Strażacka, meble Bodzio
        są w tym samym budynku z tego co kojarzę.. :)
        jeśli tam byłyście to napiszcie mi czy są tam ciuszki w miarę godne uwagi? ważne
        żeby były w małych rozmiarach xs/s.. ;)
        i jak to wszystko wygląda mniej więcej cenowo...??
        proszę o odpis pozdrawiam.
    • Gość: iten Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.zana.trustnet.pl 17.01.10, 14:56
      bit.ly/68JWo9
      • Gość: up Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 193.138.241.* 17.01.10, 21:10
        up
    • Gość: mmm Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 08:20
      kupować polskie i popierac polska produkcję
      • Gość: obiektywny ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 10:41
        sa na wolności. niedługo byle jaki łach ze szmateksu, będzie kosztował tyle, co
        nowy w sklepie.
        moja znajoma zaraziła się brodawkami stóp bo kupiła buty w szmateksie -teraz ma
        problem straszliwy i wydaje tyle na leki, ze miałaby 2pary nowych butów.
        • Gość: ciekawa Re: ceny z kosmosu IP: 109.243.10.* 20.01.10, 21:47
          Zamierzam otworzyć fajny sklepik z odzieża używana damską, dziecięcą na wagę i
          wycenioną oraz z koncowkami serii znanych firm (towar z metkami), jednak ze
          trochę juz tych sklepow jest zastanawiam sie gdzie brakuje takiego, gdzie by się
          przydał? Mam kilka miejsc na oku jednak chcialabym poznac opinie innych. Prosze
          o sensowne odpowiedzi.
          • Gość: ja kiedy nowa dostawa w ''kiermaszu taniej odzieży''? IP: 193.138.241.* 23.01.10, 14:53

pytanie takie jak w temacie... :)

• Gość: karmelowa Re: kiedy nowa dostawa w ''kiermaszu taniej odzie IP: *.chello.pl 24.01.10, 11:17
              www.tomitex.com.pl wchodzicie tam, i chyba zakładka Dostawy czy jakos tak... wybieracie miasto i już =)
            • Gość: nn Re: kiedy nowa dostawa w ''kiermaszu taniej odzie IP: 212.87.241.* 14.02.10, 13:26
              podbijam, kiedy teraz bedzie dostawa?
          • Gość: natomiast Re: ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 17:23
            Jak jest dobry towar ciuchoandy ida wszedzie ;)
            bylam ostatnio nad jagiellonczykami , towar angielski , troche za
            drogi , ale schodzi
            za to na Wolnosci sa same pustki

Otworz tam gdzie chodza ludzie
          • Gość: karmelowa do ciekawej. IP: *.chello.pl 24.01.10, 11:33
            słuchaj brakuje ciucholandów w Srodmiesciu ! na Kopernika jest jeden [Safari], sa dostawy we wtorki, ale w sumie takie srednie rzeczy tam sa... nie wiem czy wiesz i pamiętasz ciucholand Maskarada, który był w ELEI, i od dawna już go nie ma. TAM TO BYŁY CIUCHY !!! mmm marzenie =)
            kolejny na Kopernika, po dawnej MIMOZIE, ciuchy tam sa w ogole jakies ....żenująco brzydkie, nic fajnego nie ma !!!
            na Waszyngtona tez nic fajnego, wiec jeslibys znalazla fajnego dostawce z ciuchami ANGIELSKIMI [bo niemieckie są takie brzydkie] to otwórz gdzies wlasnie w poblizu Focha, Sobieskiego moze?
            albo Raków bo tam teraz tylko Scandia [a ceny z kosmosu czasami...] i ten malutki na Okrzei, oblegany przez wszystkie baby z Rakowa..
          • Gość: jajajajajajaja do ''ciekawej'' IP: 193.138.241.* 24.01.10, 12:23
            może w okolicach Rakowa? (ale nie starego rakowa :P ) Błeszna?

pozdrawiam.
          • vvrotka Re: ceny z kosmosu 02.02.10, 09:58
            Otworzyć to nie problem, może być i na odludziu, ważne, aby ceny były dla ludzi
            i towar przyzwoity, bo nie jeden już upadek i likwidację widziałam, od razu nikt
            się nie dorobi, a niektórzy tak właśnie chcą.
        • Gość: . Re: ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 22:49
          Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> sa na wolności. niedługo byle jaki łach ze szmateksu, będzie kosztował tyle, co
          > nowy w sklepie.
          > moja znajoma zaraziła się brodawkami stóp bo kupiła buty w szmateksie -teraz ma
          > problem straszliwy i wydaje tyle na leki, ze miałaby 2pary nowych butów.

dzizas - to kolezanka nie wie ze w lumpkach sie nie kupuje butów, bielizny,
          podkoszulek bieliznianych itd??? chyba ze maja metki sklepowe,
          oryginalne...przeciez własnie przez to najłatwiej cos złapac
          • Gość: cipcia Re: ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 22:57
            ja kupuje majtki i jestem zadowolona
            • Gość: Ania Re: ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:30
              Byłam ostatnio na Baczyńskiego ale tam strasznie strasznie drogo .Ceny takie że
              nowe sobie ciuchy kupię.
              • Gość: wiedzący Re: ceny z kosmosu IP: 88.128.90.* 24.01.10, 16:07
                jest drogo bo ta kobieta kupuje perełki z innych sklepów i pózniej
                wycenia znacznie drożej...i się kręci :P
                • Gość: ciekawa Re: ceny z kosmosu IP: 109.243.154.* 25.01.10, 11:24
                  Dziękuję za sugestie, postaram się znależć jakieś dogodny punkt, choć ciężko
                  jest. Jeśli jeszcze ktoś chciałby się podzielić swoją opinią to proszę bardzo.
                  • Gość: żaluzja Re: ceny z kosmosu IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 11:11
                    proponuje sobieskiego, focha, III aleję, okolice jasnej góry:) zawsze sie ktoś
                    kręci..
                    • Gość: karmelowa Re: ceny z kosmosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:42
                      podwajam !! Focha, Sobieskiego, tam nic nie ma! a szkoda.
                  • Gość: Monika Re: ceny z kosmosu IP: *.strefa.com 11.02.10, 20:15
                    A może Parkitka, bo tutaj wogóle niema!
    • madamo Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 26.01.10, 12:27
      Polecam Angielska Szafe na Jesiennej obok szkoly fajne ciuszki
      czyste wycenione i kazdy znajdzie cos dla siebie daja rowniez karty
      rabatowe towar dokladany jest codziennie.
      • Gość: spadek korczaka a wolnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 18:31
        Ciucholandów jest jak mrowkow;) Kiedys były moze ze 4.
        Najlepsze rzeczy kupuje na Wolnosci w Weglobloku. Codzienie
        dorzucaja , swietne bluzki i ostatnio coraz taniej.Ludzi tam mało.
        Szmatex typowy jest na Korczaka .Niesmamowite ze jest tam full , ale
        pewnie to przez lokalizacje.
        Swietne rzeczy bywaja w Wełnopolu, ale troche drogo sie tam zrobilo
        Ogólnie jedynymi sklepami gdzie jest klientela to second hand;)
        • Gość: karmelowa Ciucholandia... ceny z d*** wzięte. IP: *.chello.pl 11.02.10, 19:23
          a byłyscie w Ciucholandii w Okrąglaku na Rakowie? Masakra, JAKIE CENY ! z kosmosu. To już wolę isc do dżalerii i kupić nowe, lepsze [albo i nie, ale fajniejsze, inne] za tą cene co nowe ciuchy [lub używane] w Ciucholandii !
          żenada, wiecej tam nie pójdę, ra ta babka to pewnie niidługo zbankrutuje, bo ruchu to tam nie ma, a powierzchnie wielką :|
          • Gość: jakma Re: Ciucholandia... ceny z d*** wzięte. IP: *.realestate.net.pl 11.02.10, 21:01
            Potwierdzam ciucholand w okręglaku na górze to PORAŻKA.

PANI MYŚLI CHYBA ŻE sprzedaje ubrania prosto z francuskich butików.

Pomyłka totalna.
            Daje jej 2 mce i albo spuści się :)) albo zwinie interesik.
            • Gość: ciucholandia Re: Ciucholandia... ceny z d*** wzięte. IP: 212.87.241.* 12.02.10, 16:50
              Bylam tam dzisiaj z ciekawosci. Faktycznie - ceny wygorowane a towar
              szczerze mowiac taki sobie. Wszystko ladnie wyglada, wystroj,
              wszystko na wieszakach, itp. Ktos chcial zrobic cos na wzor Scandii.
              Ale mu sie nie udalo. Ceny sa naprawde zbyt wysokie. Juz wole
              kupowac w Scandii. Zawsze cios sie wybierze bo mozna trafic na
              perelki. Choc ceny tez podniesli. Ale jest lepiej niz w
              Ciucholandii. Czy ktos zna jakis fajny ciucholand na Rakowie?
              • Gość: sylwia Re: Ciucholandia... ceny z d*** wzięte. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 11:18
                Tam sa ceny z kosmosu , a te rzeczy jakies ryneczkowe;) PRZYPOMINAJA
                Plac Jacka . Nie ma zadnych z porzadnych materiałow.
                Ale maja troche ruchu , bo punkt dobry.,
                Ogólnie narzekaja w lumpkach ze nie ma ruchu.No ale zima trzyma ;)

sama wybralam sie dzis na Wolnosci i kupilam extra bluze z Gortexu ,
                nówka za 14zł plus golf Bandolera za 11zl
                • Gość: :) Cucholandia jak najbardziej TAK IP: 94.254.255.* 15.02.10, 13:42
                  drogo nie utrzymają się nie znają się itd

szkoda że tylko nikt nie wziął tego po uwagę że Ciucholandia jest w Częstochowie
                  w 3 miejscach (Baczyńskiego, Westerplatte, w Okrąglaku)
                  te sklepy mają swoich klientów od lat i Ciucholandia cieszy się powodzeniem u
                  ludzi bogatych bo fakt ceny są wyższe niż w lumpkach, weźcie pod uwagę że rzeczy
                  są ładne i nie zniszczone.
                  ja tylko tam kupuje najczęściej właśnie na Baczyńskiego, przede wszystkim
                  dlatego że ubrania są wyprane i wyprasowane i nie brzydzę się ich przymierzyć.
                  w tych małych lumpkach przeraża mnie to że można znaleźć przepocone koszulki i
                  "osrane" majtki... brak profesjonalizmu.
                  • Gość: pytanko 56 zł za kg , to lekka przeasda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:28
                    na Kiermaszu , ale wszedzie teraz full ludzi
                    wymieniaja gaderobe na wiosne

gdzie polecicicie najlepsze niemieckie ciuchy?
              • Gość: karmelowa na Rakowie IP: *.chello.pl 06.03.10, 19:47
                taki malutki ciucholand na ul. Okrzei przy wieżowcach kolorowych. Tam dawno dawno temu był warzywniczy, ale teraz babeczka ma naprawde fajne ciuszki, polecam! :)
    • Gość: nn Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 212.87.241.* 20.02.10, 23:18
      Czy ubrania w ciucholandzie SZAFA kolo sezamu na rakowie sa
      oryginalne? Maja fajne rzeczy, z metkami . Ale zastanawiam sie czy
      to oryginaly czy tylko podrobione metki? Czy to jakis outlet?
      • Gość: aga Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 212.87.241.* 21.02.10, 18:52
        sądzę że są to oryginalne rzeczy.Kiedyś duzo rzeczy tam kupowałam
        dla siebie i dla dziecka.Teraz mają za wysokie ceny jak dla ciuchów
        uzywanych a i dla dzieci nic nie ma
        • Gość: nn Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 212.87.241.* 21.02.10, 22:17
          Dziekuje za odpowiedz. No wlasnie ja tez tam kupowalam dla synka
          ubranka i to fajnych wiele znalazlam. A gdzie teraz mozna cos
          fajnego dosac dla dzieciakow? Bo wszedzie takie jakies "szmaty" albo
          nic nie ma.
          • Gość: xxx Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: 212.87.244.* 22.02.10, 14:43
            ja kiedyś dużo kupowałam w ciucholandach ale teraz przerzuciłam się
            na wyprzedaże w Galerii. Można trafić niezłe perełki, co prawda w
            zasadzie 2 razy do roku (sierpień i styczeń/ luty) ale naprawdę
            warto. kozaki staram się kupować w lutym/ marcu a letnie ciuchy w
            sierpniu i jest OK.
            • Gość: do Pani wyzej Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.02.10, 14:56
              a chleb maslo w czerwcu ?
              • Gość: ulka w czestochowie tylko banki i ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 13:47
                ciuchy przezywaja teraz oblężenie , wszedze full ludzi
                a jakie sa ciuchy w Kiermaszu Odziezy ? da sie cos wybrac
                • Gość: amelia Re: Nowy ciucholand na strażackiej IP: *.alfanet24.pl 30.03.10, 17:30
                  Sklep znajduje sie w miejscu byłego sklepu meblowego. Mają na prawdę
                  super ciuszki, można znaleźć nawet nowe sztuki.
            • Gość: kwiatuszek Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.cdma.centertel.pl 09.03.10, 15:37
              a gdzie jakies fajne i wypróbowane sa bo ja chcialam sie wybrac nigdy nie bylam
              i nie wiem gdzie sie udac
    • ciekawski121 Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 09.03.10, 22:53
      Ja i tak wolę pójść do zwykłego sklepu;)
      • domislawa Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? 10.03.10, 00:30
        kiermasz odzieży II Aleja NMP :)
        • Gość: modna Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 16:33
          Moim zdaniem najfajniejsze ciuszki są w tym nowym ciucholandzie obok
          Galerii, w dawnej WARCIE, przenieśli się ze Strażackiej. Mają
          przystępne ceny, codziennie coś nowego i przecudne ciuszki dla
          dzieci. Kupiłam tam sobie super rzeczy z Zary, Nexta itp. firm.No i
          nie trafisz u nich na osrane majtki . GORĄCO POLECAM!
          • Gość: yuta wyprzedaz na Wolnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 17:19
            likwiduja chyba ciucholand na Wolnosci i sa tam wyprzedaze po 5, 9zł
            extra ciuszki , naprawde warto

a ciekawe co tam na Kiermaszu Odziezy?
          • Gość: majka Re: Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 00:18
            bardzo prosze o dokladniejsze dane jak tam dojsc :) mieszkam w
            czestochowie od niedawna :)
    • galea5 outlet - Al.NMP35 w podwórzu 06.04.10, 23:18
      Byłam tam dzisiaj i bardzo mi się spodobało. Ceny różne. Ja akurat mierzyłam bluzki za 30 zł, ale droższe czy tańsze też są. Plusem jest to, że ciuchy są nowe, z metkami i zazwyczaj w kilku rozmiarach, co w przypadku zwykłych ciucholandów się nie zdarza. Jeśli chodzi o marki, to rzucił mi się w oczy Marks&Spencer, na inne nie zwróciłam uwagi.

Sklep znajduje się w podwórzu, w tym samym budynku co rentgen i studio urody (czy jak to się tam nazywa) - budynek widać od razu jak się spojrzy w bramę.

PS Ciuszki dla dzieci też są, gdyby kogoś to interesowało.
      • Gość: szpareczka gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 01:45
        ten ktory był koło węglobloku? wie ktoś? mieli poinformować o nowym miejscu
        otwarcia, ale nie ma żadnej kartki ani nic.
        • Gość: odpowiedz gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 13:18
          Mysle ze ten biznes calkowicie zamkneli. Nie szło im tam , troche
          moze drogo ale nie mieli szmat , tylko same nówki na wycene.
          Ludzie chodza z przyzwyczajenia tam gdzie maja po drodze;) np na
          Korczaka szmaty makabryczne a stoja kolejki:)

popularnoscia cieszy sie Strazacka
          • Gość: elik Re: gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.spidernet.pl 16.06.10, 17:05
            wiem napewno, że sklep z ul.Wolności ma wrócić juz wkrótce i możliwe że w to samo miejsce lub blisko tego starego.mają wejść z jeszcze lepszymi ciuchami niż mięli do tej pory,mają sklep m.in. w bielsku i tam są tłumy bo towar extra.
            • Gość: .. Re: gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.centertel.pl 16.06.10, 17:13
              Gość portalu: elik napisał(a):

> wiem napewno, że sklep z ul.Wolności ma wrócić juz wkrótce i
              możliwe że w to sa
              > mo miejsce lub blisko tego starego.mają wejść z jeszcze lepszymi
              ciuchami niż m
              > ięli do tej pory,mają sklep m.in. w bielsku i tam są tłumy bo
              towar extra.

ten z weglobloku? byloby fajnie
              • Gość: elik Re: gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.spidernet.pl 16.06.10, 17:24
                ten sam tylko z lepszym towarem , ja też czekam z niecierpliwością, bo ubierałam tam całą rodzinę:)
                • Gość: ola gdzie przeniesiono ciucholand z wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 16:10
                  Ojejku jak sie ciesze bardzo.Duzo ludzi tam nie chodzilo, bo sie nie znało.
                  Kupowalam tam extra rzeczy , nowe w większosci ,moze czasami drogo, ale lubie te
                  rzeczy.
                  bardzo chcialabym by powrocil! a od kiedy? nie ma tam na razie nic i stoi puste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka