m4ryjush3k 23.08.08, 16:26 Czy wie ktoś może czy jest u nas w Częstochowie hurtownia telefonów komórkowych o ile jest coś takiego. Jeśli ktoś wie to proszę podać gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olivier_112 Re: hurtownia telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 20:05 a zna ktoś jakiś sklep z telefonami który był by dobrze zaopatrzony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: hurtownia telefonów IP: *.alfanet24.pl 23.08.08, 20:22 Allegro - tu jest wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAsALEK Re: hurtownia telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 23:04 chyba na al.NMP 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: hurtownia telefonów IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 12:05 taniej w NIEKTóRYCH hurtowniach niż NA ALLEGRO np sprawdź tutaj www.e-halo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula_23 Re: hurtownia telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 22:45 Suchajcie ja też mam problem. Muszę kupić telefon do 28.08.08. gdzie polecacie?. Żeby było szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strefakrzysiek Re: hurtownia telefonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:28 al.nmp 8 w podworzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy 12 Re: hurtownia telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 23:03 a co jeszcze polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SErwis Re: hurtownia telefonów IP: 78.9.120.* 03.08.13, 12:37 Bardzo Dobra hurtownia telefonów komórkowych www.matmarkmedia.pl można sie z nimi dogadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: hurtownia telefonów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.08.13, 01:21 matmarkmedia.pl nie polecam kiedyś nazywali się besttech gsm i dalej probują okradać ludzi z pieniędzy. Sprzedają towar, którego nie mają i są wielkie problemy z odzyskaniem pieniędzy, jak ktoś ludzi codzienne odwidziny na policji w celu odzyskania po kilku miesiącach swoich pieniędzy to jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: hurtownia telefonów IP: *.lss.net.pl 20.09.13, 11:54 Po prostu złodzieje i oszuści! Marek czy Mateusz Deczkowski, nie wiem dokładnie, bo raz jest jedno imię raz drugie, a sądzę, że to jedna osoba tak na prawdę, wcześniej prowadzona działanośc Besttech.GSM a teraz już Matmarkmedia, bierze pieniądze na co mam potwierdzenie w przelewie bankowym i niestety do dnia dzisiejszego nie mam telefonu ani zwrotu pieniędzy. jak najbardziej nie polecam współpracy z tym gościem. Zresztą długo na wolności nie pobędzie jak tak robi czego odwzorowaniem jest masa oszukanych klientów opisujących te same sytuacje w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś