and1a1 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 08.09.08, 15:06 następny nygus i naciągacz vatykański. a ten wójt powinien mieć urzędową konntrolę dokumentów których nie może odszukać bo się gdzieś zawieruszyły pewnie dzieci wójta się nimi bawiły i gdzieś zawieruszyły. media powinny pociągnąć sprawę dalej aby sprawa nie przyschła a ksiądz i wójt powinni mieć przez najbliższy miesiąc na karku 20 dziennikarzy z radia ,telewizji , prasy i portali internetowych -- "Polsce potrzeba dziś antyklerykalizmu jak niegdyś antykomunizmu". Magdalena Środa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hik Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 89.174.23.* 08.09.08, 16:05 przeciez ksiadz na parafi nie slubuje ubustwa wiec o co ten krzykl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 15:22 Dziwie się że jeszcze oburza was to co robią księża,przcież są to profesjonalni biznesmeni którzy jedyną rzeczą jaką się zajmują jest pomnażanie majątku swojej firmy,za pieniądze i dla pieniędzy są w stanie zrobić prawie wszystko i nie mają żadnych dylematów moralnych,większość z nich nierobi nic co miałoby cokolwiek wspólnego z nauką JCHS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sieje ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 19:46 enawiść. Droga za to wszyscy zapłacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziolek matolek Re: poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sie IP: 193.222.126.* 08.09.08, 20:35 jesli za drogo, to niech gmina nie kupuje. Inni moze sprzedadza taniej, albo dadza za darmo. To wojta sie trzeba czepiac anie ksiedza. Parafia tez ma pewnie swoje potrzeby i wyzbywajac sie ziemi na wieki cos chce z tego miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:34 A ty to pewno dewota jakas jestes lub pajac co ksiedzu daje !! Ciemnota ten wasz plewan i ten Wojt jak z koziej dupy traba .. w tej gminie rzadzi pare osob a to są sami złodzieje .. W pierwszej Ławie w kosciele siedzą a ludzi okradają ! Oby i na nich Bat Przyszedł ,a przyjdzie wczesniej czy puzniej ! w pewnej firmie w powiecie połowa panek czerpie zyski ! i jest dobrze,ludzie milcza bo boja sie robote za 900 zł stracic !! Wyłapac wszystkich i sprawic taki w.....l,aby sie zesrali w gacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.hknxx5.dynamic.dsl.tele.dk 08.09.08, 19:48 i znowu nagonka na kościół w wykonaniu szmatławca, czy ktoś z was zauważył ile w ostatnim czasie było negatywnych artykułów na temat księży, Jasnej Góry, przybywających pielgrzykmów i wszystkiego co się wiąże z wiarą katolicką, nie wspomnę już o sposobie przedstawiania faktów, ciekawe jakby szmatławiec zareagował jakby ktoś tak opluwał judaizm ? szukanie za wszelką cenę sensacji, nienawiść do wszystkiego co polskie i katolickie, tym właśnie kieruje się szmatławiec wyborcza, a jeśli chodzi o sprzedaż ziemi przez księdza - dlaczego miał sprzedawać taniej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:53 Alonzo, poznałem cię, to ty chodzisz w tym brązowym mocherku, prawda?. a tak naprawdę-w gminie Panki jest tyle ziemi do sprzedania w atrakcyjnych miejscach i ceny bez porównania, czy ksiądz lub jak kto woli kościół zapłacił za ogrodzenie dwukrotne, placu przed kościołem, za sprzątanie przez pracowników gminy wokoło kościoła?, za koszenie? itd.za dużo pisania. Kontrola gminy powinna być bardzo wnikliwa we wszystkim. Wędkarze powinni wystąpić o odszkodowanie za ryby wpuszczone do zbiornika, w którym obniżono poziom wody, bo komuś zalewało nieużytki, odprowadzenie deszczówki i nie tylko,bo jeszcze wszystko co woda zmyje ze stacji paliw do rzeki, czy więcej wymieniać? szkoda klawiatury. pozdrawiam i idę spać, może dać 300000? zastanowię się, dobre miejsce na klub GO-GO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cghnfg Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:47 a czym sie zasłużyli dla tego miasta lub regionu, żeby o nich pisać inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popi Re: Ksiądz dostal ta ziemie od ludzi zadarmo!! IP: *.midd.cable.ntl.com 08.09.08, 19:48 Chrystus byl biedny i innym pomagal!!W Polsce Kosciol jest maszyna do robienia pieniedzy!!A mieli nasladowac Chrystusa a zrobili sie pazerni na kase i nasladuja Diabla!!Ten kosciol zginie w POlsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:43 Gdyby żyd to sprzedawał to zaśpiewałby 500 000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isdfh Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:41 znaczy że tłumaczysz księdza, że jest czymś pomiędzy zydem, a zwykłym dobrym człowiekiem chćacym mieć swój wkład w społeczeństwo? heheh coś w tym jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 10:30 To są największe zakalce w całej gminie czyli Ks.wojt i organista bydlaki chcieli zrobic w nieuczciwy sposob niedługo dewoty sie skonczą to ciekawe kto im bedzie dawał kase !! zamknac ich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:23 Pracuje w pokuraturze w czesochowie i powiem ze na tego waszego Wojta jest niezła teka i wczesniej czy puzniej wpadnie ! takich cwaniakow trzeba tepic .. to jest duet Ks. i wojt tak sie robi majatek dla siebie a nie dla parafi to ziemia parafian i koscioła a nie szanownego Ks. hazardzisty i tak by w karty przegrał ! kiedys dawno temu ludzie oddawali kosciołowi ziemie za DARMO.. a teraz jakis plewan rzadny kasy chce ja odsprzeac gminie aby wszyscy zarobili czyli pan wojt,Ks.i jescze jeden kler ! jakim prawem wojt ks. przekwalifikował ziemie na zabudowe ? po to aby zarobic .czysty interes !! takich to powinni.... jak za hitlera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 21:07 Ku.. , znowu te same aniołki się wpisują.Na okragło po sto wpisów.Zaden nie zgrzeszył. Nie skłamał, nie ubliżał na necie.Padalce zrobiły sobie , w Częstochowie najazdówkę na kościół katolicki.A za siebie samego się brać cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:47 jaki ty ciemny jestes !! ziemia jest parafian a nie księdza .. kiedys dostał koscioł ja za darmo,a teraz jakis Frajer co w karty gra i chce sie wieszac potem ! ja sprzedaje za 25000tyś gdzie tu jest Bog ? oddaj Kleru za darmo to dla dzieci ! ale wy nic za darmo niedajeci za wiare trzeba Płacic !! A podatkow kler niepłaci i w szkole zarabia wiecej niz przecietny nauczyciel ..Za co ??? za religje ?? w miescie ksieza niemaja stawek za koledy i organista nie nosi opłatka przed swietami zycząc sobie 15zł teraz obiecuje mu psa wypuszcze i po policje zadzwonie ! podatki omija na koscielnym mieszka i jest drogi ! dla mnie jest chamem i bezczelnym gosciem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 00:00 Frajerem to jesteś TY. Jak tego gościa nie znasz i prawdziwych zdarzeń to nie pisz steku bzdór.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hogata.3 Re: To forum regjonalne , a nie religijne 09.09.08, 06:25 A ty znasz prawdę??? To powiedz może bo wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne aby ktokolwiek znał prawdę. I obawiam się że tymi wpisami to tylko księdza zdrażnicie i powie, że 250 000 to była cena netto, jutro już będzie +22%.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:52 Jak nic sie nie zmieni , kosciołem w niedługim czesie (mam nadzieje ) stanie sie to co stało sie z komuną Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: To forum regjonalne , a nie religijne 11.09.08, 15:16 Anty, obciągnij wielebnemu... sukienkę, ucałuj w rączkę. To cię uspokoi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isahdfi Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:39 Popieram wszytskie posty krytykujące proboszcza i wójta. To jasne ze ksieza to najweiksza legalna mafia na siwecie ale tylko w Polsce i malutkim symbolicznym Watykanie mogą jawnie dymać ludzi w d...e i zaslaniac sie Bogiem :D Parodia ludzie zrobmy cos z tym bo neidlugo okaze sie ze jest zapozno i od wyplaty beda nam odciagac podatek na koscil bo to kraj katolicki :D Ciekawe czy wojt mysli ze ksiadz mu cos odpali pewnie tez go wydyma tak jak zwyklych ludzi wiezacych w Boga niestety czesto tez wiezacych w ludzi w sutannach zamiast Boga :D PozDro Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 08.09.08, 21:39 a to jego prywana ziemia że tak handluje?? Odpowiedz Link Zgłoś
bary1234 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 06:24 To skandal i hańba dla księdza który dla mnie już nie jest księdzem a wojt nie jest wójtem. Tak sie dzieje kiedy spotykają się 2 cwaniaczki. Nas nie powinno to dziwić okolice Częstochowy tak właśnie wyglądają. Najwieksze bagno mieści się u stóp Jasnej Góry. Szukam wiadomości co z księdzem który chciał zabić własne dziecko. Pewnie szuka innej gospodyni/ młodej /. Czy może ktoś wie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 10:08 miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,5677985,Ksiadz_moze_byc_ojcem__ale_nie_jest_morderca.html Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ty Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 08:09 a ile jest tego pola bo za taką kwotę można kupić ok 15-20 ha działki rolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:47 Tylko, że jest to grunt budowlany a nie rolny to jedno a po drugie jest to własność kościoła i kościół potrzebuje pieniędzy na remonty i na ogrodzenie a tych pieniędzy nie otrzymają od państwa tylko muszą mieć własne środki. Po trzecie ziemia była wyceniona przez rzeczoznawcę a nie przez laika(ciebie). Ja mam działkę z dala od Warszawy, moja działka 1000m2 na dzień dzisiejszy warta jest ok 350tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fousek Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:38 W naszej i okolicznych parafiach dzieje się ostatnio bardzo wiele. Jeden ksiądz chce zabic swoje dziecko w szpitalu, Parafia Janiki. W parafi Truskolasy prefekt stuka dyrektorke szkoły w dzień nauczyciela na szkolnej ławce, trzeci sprzedaje ziemie która nie należy do niego Parafia Panki, moja parafia urodziłem sie tam, przyjąłem pierwsza komunie, bierzmowanie. teraz jak mam isc do kościoła to mnie trafia jak widze tego "Łysego" złodzieja. Najbardziej przypomina mi faszyste i wyzyskiwacza! Obiema rękoma garnie do siebie, wydusi ostatni grosz.... Idiotyzm i debilizm. kler jest najwiekszą mafią w Polsce! I jeszcze jedno słowo ksiądz pasuje do Boga jak pięśc do oka. Ksiądz nie ma nic wspólnego z bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:57 Jakim rydwanem jezdził Jezus zGalileii Jaki miał pałac ile miał kart kredytowych -moze odpowie jakiś duchowny(najlepiej biskup) Odpowiedz Link Zgłoś
fan75 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 11:28 to wszystko są złodzieje w czerni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u 11 Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 14:08 im bardziej wulgarnych słów używasz krytykując tym jesteś bliżej Boga....dużo sprawiedliwych na tym forum co to bezinteresownie innym od lat pomagają a jak potrafią zwalczać zło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 15:01 polskatimes.pl/dziennikzachodni/fakty24/43567,rada-z-rada-zrobily-interes,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.mia.three.co.uk 11.09.08, 23:42 Niech ksiadz odda grunt za darmo bo dostal go za darmo i dla dobra nowego pokolenia a nie umarlych na cmentarzu, niech wspiera nauke i wychowanie mlodziezy a nie materialne dobra dla biskupow i dla siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś