Dodaj do ulubionych

Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000

• and1a1 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 08.09.08, 15:06
      następny nygus i naciągacz vatykański. a ten wójt powinien mieć urzędową
      konntrolę dokumentów których nie może odszukać bo się gdzieś zawieruszyły
      pewnie dzieci wójta się nimi bawiły i gdzieś zawieruszyły. media powinny
      pociągnąć sprawę dalej aby sprawa nie przyschła a ksiądz i wójt powinni mieć
      przez najbliższy miesiąc na karku 20 dziennikarzy z radia ,telewizji , prasy i
      portali internetowych

--
      "Polsce potrzeba dziś antyklerykalizmu jak niegdyś antykomunizmu". Magdalena Środa
      • Gość: hik Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 89.174.23.* 08.09.08, 16:05
        przeciez ksiadz na parafi nie slubuje ubustwa wiec o co ten krzykl
    • Gość: Olo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 15:22
      Dziwie się że jeszcze oburza was to co robią księża,przcież są to
      profesjonalni biznesmeni którzy jedyną rzeczą jaką się zajmują jest
      pomnażanie majątku swojej firmy,za pieniądze i dla pieniędzy są w
      stanie zrobić prawie wszystko i nie mają żadnych dylematów
      moralnych,większość z nich nierobi nic co miałoby cokolwiek
      wspólnego z nauką JCHS.
    • Gość: ed poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sieje ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 19:46
      enawiść. Droga za to wszyscy zapłacimy.
      • Gość: koziolek matolek Re: poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sie IP: 193.222.126.* 08.09.08, 20:35
        jesli za drogo, to niech gmina nie kupuje. Inni moze sprzedadza
        taniej, albo dadza za darmo. To wojta sie trzeba czepiac anie
        ksiedza. Parafia tez ma pewnie swoje potrzeby i wyzbywajac sie ziemi
        na wieki cos chce z tego miec.
        • Gość: gosc Re: poziom dyskusji jest porażający. GW tylko sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:34
          A ty to pewno dewota jakas jestes lub pajac co ksiedzu daje !! Ciemnota ten wasz
          plewan i ten Wojt jak z koziej dupy traba .. w tej gminie rzadzi pare osob a to
          są sami złodzieje .. W pierwszej Ławie w kosciele siedzą a ludzi okradają ! Oby
          i na nich Bat Przyszedł ,a przyjdzie wczesniej czy puzniej ! w pewnej firmie w
          powiecie połowa panek czerpie zyski ! i jest dobrze,ludzie milcza bo boja sie
          robote za 900 zł stracic !! Wyłapac wszystkich i sprawic taki w.....l,aby sie
          zesrali w gacie..
    • Gość: Alonzo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.hknxx5.dynamic.dsl.tele.dk 08.09.08, 19:48
      i znowu nagonka na kościół w wykonaniu szmatławca, czy ktoś z was
      zauważył ile w ostatnim czasie było negatywnych artykułów na temat
      księży, Jasnej Góry, przybywających pielgrzykmów i wszystkiego co
      się wiąże z wiarą katolicką, nie wspomnę już o sposobie
      przedstawiania faktów,
      ciekawe jakby szmatławiec zareagował jakby ktoś tak opluwał judaizm ?
      szukanie za wszelką cenę sensacji, nienawiść do wszystkiego co
      polskie i katolickie, tym właśnie kieruje się szmatławiec wyborcza,
      a jeśli chodzi o sprzedaż ziemi przez księdza - dlaczego miał
      sprzedawać taniej ????

• Gość: lolek Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:53
        Alonzo, poznałem cię, to ty chodzisz w tym brązowym mocherku, prawda?. a tak
        naprawdę-w gminie Panki jest tyle ziemi do sprzedania w atrakcyjnych miejscach i
        ceny bez porównania, czy ksiądz lub jak kto woli kościół zapłacił za ogrodzenie
        dwukrotne, placu przed kościołem, za sprzątanie przez pracowników gminy wokoło
        kościoła?, za koszenie? itd.za dużo pisania. Kontrola gminy powinna być bardzo
        wnikliwa we wszystkim. Wędkarze powinni wystąpić o odszkodowanie za ryby
        wpuszczone do zbiornika, w którym obniżono poziom wody, bo komuś zalewało
        nieużytki, odprowadzenie deszczówki i nie tylko,bo jeszcze wszystko co woda
        zmyje ze stacji paliw do rzeki, czy więcej wymieniać? szkoda klawiatury.
        pozdrawiam i idę spać, może dać 300000? zastanowię się, dobre miejsce na klub GO-GO
      • Gość: cghnfg Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:47
        a czym sie zasłużyli dla tego miasta lub regionu, żeby o nich pisać inaczej?
    • Gość: popi Re: Ksiądz dostal ta ziemie od ludzi zadarmo!! IP: *.midd.cable.ntl.com 08.09.08, 19:48
      Chrystus byl biedny i innym pomagal!!W Polsce Kosciol jest maszyna
      do robienia pieniedzy!!A mieli nasladowac Chrystusa a zrobili sie
      pazerni na kase i nasladuja Diabla!!Ten kosciol zginie w POlsce!!
    • Gość: eska Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:43
      Gdyby żyd to sprzedawał to zaśpiewałby 500 000zł.
      • Gość: isdfh Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:41
        znaczy że tłumaczysz księdza, że jest czymś pomiędzy zydem, a zwykłym dobrym
        człowiekiem chćacym mieć swój wkład w społeczeństwo? heheh coś w tym jest :D
        • Gość: xxx Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 10:30
          To są największe zakalce w całej gminie czyli Ks.wojt i organista bydlaki
          chcieli zrobic w nieuczciwy sposob niedługo dewoty sie skonczą to ciekawe kto im
          bedzie dawał kase !! zamknac ich !!!
        • Gość: Prawo Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:23
          Pracuje w pokuraturze w czesochowie i powiem ze na tego waszego Wojta jest
          niezła teka i wczesniej czy puzniej wpadnie ! takich cwaniakow trzeba tepic ..
          to jest duet Ks. i wojt tak sie robi majatek dla siebie a nie dla parafi to
          ziemia parafian i koscioła a nie szanownego Ks. hazardzisty i tak by w karty
          przegrał ! kiedys dawno temu ludzie oddawali kosciołowi ziemie za DARMO.. a
          teraz jakis plewan rzadny kasy chce ja odsprzeac gminie aby wszyscy zarobili
          czyli pan wojt,Ks.i jescze jeden kler ! jakim prawem wojt ks. przekwalifikował
          ziemie na zabudowe ? po to aby zarobic .czysty interes !! takich to powinni....
          jak za hitlera !!!
    • Gość: Anty To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 21:07
      Ku.. , znowu te same aniołki się wpisują.Na okragło po sto
      wpisów.Zaden nie zgrzeszył. Nie skłamał, nie ubliżał na
      necie.Padalce zrobiły sobie , w Częstochowie najazdówkę na kościół
      katolicki.A za siebie samego się brać cioty.
      • Gość: prawda Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:47
        jaki ty ciemny jestes !! ziemia jest parafian a nie księdza .. kiedys dostał
        koscioł ja za darmo,a teraz jakis Frajer co w karty gra i chce sie wieszac potem
        ! ja sprzedaje za 25000tyś gdzie tu jest Bog ? oddaj Kleru za darmo to dla
        dzieci ! ale wy nic za darmo niedajeci za wiare trzeba Płacic !! A podatkow kler
        niepłaci i w szkole zarabia wiecej niz przecietny nauczyciel ..Za co ??? za
        religje ?? w miescie ksieza niemaja stawek za koledy i organista nie nosi
        opłatka przed swietami zycząc sobie 15zł teraz obiecuje mu psa wypuszcze i po
        policje zadzwonie ! podatki omija na koscielnym mieszka i jest drogi ! dla mnie
        jest chamem i bezczelnym gosciem !
        • Gość: robert Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 00:00
          Frajerem to jesteś TY. Jak tego gościa nie znasz i prawdziwych zdarzeń to nie pisz steku bzdór.Pozdrawiam
          • hogata.3 Re: To forum regjonalne , a nie religijne 09.09.08, 06:25
            A ty znasz prawdę??? To powiedz może bo wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne
            aby ktokolwiek znał prawdę.
            I obawiam się że tymi wpisami to tylko księdza zdrażnicie i powie, że 250 000 to
            była cena netto, jutro już będzie +22%....
        • Gość: realista Re: To forum regjonalne , a nie religijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:52
          Jak nic sie nie zmieni , kosciołem w niedługim czesie (mam nadzieje )
          stanie sie to co stało sie z komuną
      • fanpanajurka Re: To forum regjonalne , a nie religijne 11.09.08, 15:16
        Anty, obciągnij wielebnemu...
        sukienkę, ucałuj w rączkę.
        To cię uspokoi. ;)
    • Gość: isahdfi Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: 193.138.241.* 08.09.08, 21:39
      Popieram wszytskie posty krytykujące proboszcza i wójta. To jasne ze ksieza to
      najweiksza legalna mafia na siwecie ale tylko w Polsce i malutkim symbolicznym
      Watykanie mogą jawnie dymać ludzi w d...e i zaslaniac sie Bogiem :D Parodia
      ludzie zrobmy cos z tym bo neidlugo okaze sie ze jest zapozno i od wyplaty beda
      nam odciagac podatek na koscil bo to kraj katolicki :D Ciekawe czy wojt mysli ze
      ksiadz mu cos odpali pewnie tez go wydyma tak jak zwyklych ludzi wiezacych w
      Boga niestety czesto tez wiezacych w ludzi w sutannach zamiast Boga :D PozDro
    • dalton78 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 08.09.08, 21:39
      a to jego prywana ziemia że tak handluje??
    • bary1234 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 06:24
      To skandal i hańba dla księdza który dla mnie już nie jest księdzem
      a wojt nie jest wójtem. Tak sie dzieje kiedy spotykają się 2
      cwaniaczki. Nas nie powinno to dziwić okolice Częstochowy
      tak właśnie wyglądają. Najwieksze bagno mieści się u stóp Jasnej
      Góry. Szukam wiadomości co z księdzem który chciał zabić własne
      dziecko. Pewnie szuka innej gospodyni/ młodej /. Czy może ktoś
      wie coś na ten temat.
      • Gość: tralala Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 10:08
        miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,5677985,Ksiadz_moze_byc_ojcem__ale_nie_jest_morderca.html
    • michal.ty Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 08:09
      a ile jest tego pola bo za taką kwotę można kupić ok 15-20 ha działki rolnej
      • Gość: stella Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:47
        Tylko, że jest to grunt budowlany a nie rolny to jedno a po drugie
        jest to własność kościoła i kościół potrzebuje pieniędzy na remonty
        i na ogrodzenie a tych pieniędzy nie otrzymają od państwa tylko
        muszą mieć własne środki. Po trzecie ziemia była wyceniona przez
        rzeczoznawcę a nie przez laika(ciebie). Ja mam działkę z dala od
        Warszawy, moja działka 1000m2 na dzień dzisiejszy warta jest ok
        350tys.
    • Gość: fousek Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:38
      W naszej i okolicznych parafiach dzieje się ostatnio bardzo wiele.
      Jeden ksiądz chce zabic swoje dziecko w szpitalu, Parafia Janiki. W
      parafi Truskolasy prefekt stuka dyrektorke szkoły w dzień
      nauczyciela na szkolnej ławce, trzeci sprzedaje ziemie która nie
      należy do niego Parafia Panki, moja parafia urodziłem sie tam,
      przyjąłem pierwsza komunie, bierzmowanie. teraz jak mam isc do
      kościoła to mnie trafia jak widze tego "Łysego" złodzieja.
      Najbardziej przypomina mi faszyste i wyzyskiwacza! Obiema rękoma
      garnie do siebie, wydusi ostatni grosz.... Idiotyzm i debilizm. kler
      jest najwiekszą mafią w Polsce! I jeszcze jedno słowo ksiądz pasuje
      do Boga jak pięśc do oka. Ksiądz nie ma nic wspólnego z bogiem!
      • Gość: realista Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:57
        Jakim rydwanem jezdził Jezus zGalileii
        Jaki miał pałac
        ile miał kart kredytowych
        -moze odpowie jakiś duchowny(najlepiej biskup)
    • fan75 Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 09.09.08, 11:28
      to wszystko są złodzieje w czerni!!!
      • Gość: u 11 Re: Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 14:08
        im bardziej wulgarnych słów używasz krytykując tym jesteś bliżej
        Boga....dużo sprawiedliwych na tym forum co to bezinteresownie innym
        od lat pomagają a jak potrafią zwalczać zło!
    • Gość: :) Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 15:01
      polskatimes.pl/dziennikzachodni/fakty24/43567,rada-z-rada-zrobily-interes,id,t.html
    • Gość: Regina Ksiądz sprzedaje grunt pod szkolę za 250000 IP: *.mia.three.co.uk 11.09.08, 23:42
      Niech ksiadz odda grunt za darmo bo dostal go za darmo i dla dobra
      nowego pokolenia a nie umarlych na cmentarzu, niech wspiera nauke i
      wychowanie mlodziezy a nie materialne dobra dla biskupow i dla
      siebie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka