Dodaj do ulubionych

brawo wyborcza!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:49
Gratuluje Panom CW i PT relacji z meczu koszykówki. To co wyprawiał spiker
na tym meczu (i na wszystkich poprzednich meczach Tytana) to jeden wielki
skandal. KTO TO JEST!? A może by tak redakcja, albo kibice i forumowicze
utworzyli ranking spikerów w Częstochowie. Osobiście zaglądam wprawdzie
tylko na kosza i Raków, ale wiem, że paru ludzi się tym zajmuje i idzie im
ponoć całkiem nieźle.
Kto jest najlepszy?
Tomasz Lorek (Włókniarz)
Janusz Wróbel (były Włókniarz i AZS)
Marek Magiera (AZS + największe imprezy siatkówki w Polsce + Małysz)
Wojtek Wierzbicki (Włókniarz)
Iwo Mandrysz (Raków)
i cała reszta mniej lub bardziej aktywnych
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: brawo wyborcza!!! IP: 80.49.114.* 13.10.03, 17:28
      PAN NA TYTANIE TO TOMUS PIETRYZKOWSKI...
      KOLO JEST PROSTACKI I BARDZO NIE KUMATY.
      ZNA KILKU GOSCI Z CZESTOCHOWSKIEGO SWIATKA SPORTOWEGO,
      ALE SÆDZE ZE NIKT GO NIE LUBI. POZA TYM CZASAMI WIDAC GO
      W TV ORION.POZA TYTANEM SŁYCHAC GO CZASAMI NA CKM, JAK
      WOJTEK NIE MOZE.
    • Gość: WM brawo spikerzy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 23:54
      jednyni normalni tutaj wymienieni to Magiera, Lorek i Mandrysz, który na
      dodatek jest jeszcze dobrym dziennikarzem
      • Gość: Kolo Re: brawo spikerzy IP: 195.116.246.* 14.10.03, 07:00
        Nie przepadam za komentarzami Wróbla. Spikerkę dobrze robią Magiera i Lorek
    • Gość: blanc Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:43
      Ja najbardziej lubiłem słuchać komentarzy Janusza Wróbla
    • Gość: fan Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 08:03
      Jestem kibicem, który chodzi na wszystkie imprezy w Częstochowie i muszę
      stwierdzić, że ciężko powiedzieć, który z nich jest najlepszy bo każdy jest
      inny i komentuje inną dyscyplinę.
      W tym co robią najbardziej podobają mi się Lorek i Magiera. Ten pierwszy stara
      się wytworzyć taki trochę rodzinny klimat imprez i zauważyłem, że często
      próbuje dowcipkować. Ma jedmnak jedną wadę: CZASAMI WYDAJE MU SIĘ CHYBA ŻE
      JEST NAJWAŻNIEJSZY NA STADIONIE!
      Magiera: Ma duże doświadczenie, które z powodzeniem wykorzystuje w hali. Wie
      kiedy się odezwać i przede wszystkim jak. To co zrobił w poprzednuim sezonie
      podczas meczy z Mostostalem to było mistrzostwo świata. Typ showmena. No i ma
      jeszcze jedną zaletę - prowadzi największe imprezy w Polsce. Wada: ZA CZĘSTO
      UŻYWA POWIEDZONKA MILI PAŃSTWO!
      Teraz dwa słowa o pozostałych...
      Wierzbicki i Mandrysz - jedna miara - siedzą w budzie i tylko informują - i
      dobrze, bo do niczego innego się nie nadają.
      Wróbel - a jego akurat mi szkoda. Bo to co robił - robił dobrze. Super wiedza
      i masa ciekawostek sperzedawana kibicom w czxasie kiedy na stadionie nic się
      nie działo. Największą zaletą był jego charakterystyczny głos rozpoznawalny
      zawsze i wszędzie. Brakuje faceta...
      I to tyle, dziękuję. Uważam, że o spikerach pokroju pana z koszykówki nie ma
      się co wypowiadać bo tym co robi przynosi ujmę takim ludziom jak Lorek,
      Magiera, Wróbel itd. Dziwi mnie tylko, że po pierwszym popisie nikt go nie
      wywalił z roboty!!!
      • Gość: Lotnik Re: brawo wyborcza!!! IP: *.premex.pl 14.10.03, 11:02
        Ja również zawsze lubiłem jak komentował Wróbel. Szkoda że już go nie ma na
        Włókniarzu, ale Tomek Lorek też robi dobrą robotę, chociaż nie potrafi jeszcze
        rozgrzać naszej publiczności do czerwoności. No i taka mała wada: przesadza
        często z angielszczyzną, i wielu ludzi może nie załapać o co chodzi :)
        Jeśli chodzi o Wierzbickiego, dla mnie nadaje się on do komentowania w radio
        fon. To mu akurat wychodzi bardzo dobrze, ale w tym sezonie jeśli się nie mylę
        zastępował go Damian Pakosz, z RadioFon - i szło mu w sumie nie najgorzej.
        • Gość: CKM Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 19:24
          Lotnik, nawiązując do Twojego komentarza uważam ,że Pakosz lepiej nadaje od
          Wierzbickiego. Lorek life is good:) Podoba mi sie prowadzenie Tomka L. Ktos tu
          napisał, że M.Magiera zbyt czesto używa zwrotu "mili państwo..." ale on własnie
          z tego słynie, to takie powiedzonko M.Magiery.
          PS
          A tak na marginesie Pakosz to ma Konrad na imie, ale mysle, że sie nie obrazi
          za to, że go "przechrzciłeś:)
          • Gość: jonsson Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 07:46
            Lorek na żużlu i Magiera na siatkówce są najlepsi nie tylko w Częstochowie,
            ale i w kraju!!! Pokażcie mi lepszych... Ciekawe jakby sobie poradzili, gdyby
            ich zamienić - Lorek na AZS, a Magiera na Włókniarz. Ciekawie by było, no nie!?
            • Gość: Gość Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:34
              O Magiere to sie nie martw - ten da se rade nawet na żużlu i też pewnie będzie
              świetny. Gorzej z Lorkiem.
              Tomek na AZSie??? uuuuuuuuuuuu to byłoby nieporozumienie.
              Z tym się zgadzam - mamy najlepszych spikerów w kraju i cieszmy sie z tego.
    • Gość: aa Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 07:49
      vsgvsgvsvsgv
      • Gość: AZS Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 07:39
        Magiera number one!!!
        • mini.d Re: brawo wyborcza!!! 19.10.03, 18:11
          Na pierwszym miejscu Magiera - to absolutny nr 1 nie tylko u nas, ale tez w
          Polsce (oczywiście jeśli chodzi o spikerkę na imprezach sportowych)
          Drugie to Lorek
          Red. Wróbel w moim rankingu zajmuje miejsce 3cie. A co sie właściwie z nim
          dzieje?
          • Gość: JAx'@ Re: brawo wyborcza!!! IP: 195.116.246.* 20.10.03, 10:15
            Prym wiedzie M.Magiera, za nim T.Lorek - to jeśli chodzi o imprezy sportowe.
            Może na rodzinne pikniki dobry jest Bulion, ale na finałowym meczu CKM to sie
            IREK nie popisał... Wyszło to nienaturalnie i już!
            Mamy najlepszego spikera sportowego, najlepszych żużlowców - kiedy do tego
            grona dołączą siatkarze???
            Liczę na to, że w najbliższej przyszłości
          • Gość: jagienka Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:19
            Wróbel jest spikerem na stadionie Tarnowskich żużlowców, niestety... Chociaż
            Lorek też jest ok. A co do Bieleninika to chwilami jego zachowanie podczas
            meczu finałowego z Apatorem było żenujące. Chyba facet nie do końca zdawał
            sobie sprawę, że rozbudza niedobre emocje i prowokuje. Dobrze, że częstochowscy
            kibice reagowali inteligentnie. Pozdrawiam
    • Gość: Wrocławiak Magiczny MAGIERA IP: 195.116.246.* 20.10.03, 13:06
      Nie jestem związany ze sportem w świętym mieście, mam żonę z Częstochowy
      dlatego wpadam tu na Forum. Jako postronny obserwator stwierdzam, że M.Magiera
      jest z całą pewnością najlepszym w Polsce spikerem, prowadzącym masowe imprezy
      sportowe. Miałem sposobność by się o tym przekonać na meczach LŚ w Katowicach
      i Łodzi, ale te mecze to jeszcze nic. Po tym, co zrobił na Pucharze w
      Zakopanym, to... chyba wszystko już było powiedziane:)
      Nie znam innych spikerów z Cz-wy, ale Magiera jest najlepszy w kraju.
      Pozdrawiam
      • Gość: Fan sportu Re: Magiczny MAGIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:52
        Magiera najlepszy w Polsce
    • Gość: jurekazs Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 10:40
      zgadzam się z wrocławianinem
    • Gość: jurekazs Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 18:26
      mówiłem, że jest najlepszy - mecz z bełchatowem tylko mnie w tym utwierdził. A
      widzieliście minę Mazura? Jak Magiczny zaczął swoje, temu aż piana szła ze
      złości z pyska!!!
      • Gość: Anka-aZs Re: brawo wyborcza!!! IP: 195.116.246.* 24.10.03, 09:47

> mówiłem, że jest najlepszy - mecz z bełchatowem tylko mnie w tym utwierdził.
        A
        > widzieliście minę Mazura? Jak Magiczny zaczął swoje, temu aż piana szła ze
        > złości z pyska!!!

A ja mam nadzieję, że magiczny Magiera pomoże AZSowi - wspólnie z publiką
        wygrać najbliższy meczyk z Jastrzębiem. Marek is the best!!!
    • Gość: skra Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 11:21
      Magiera to palant! TYLKO SKRA BEŁCHATÓW!!!
      • Gość: AZSiak Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:53
        Gość portalu: skra napisał(a):

> Magiera to palant! TYLKO SKRA BEŁCHATÓW!!!

Typowa opinia człowieczka z małej mieścinki, zapatrzonego we własne podwórko i
        czubek własnego nosa. Zobacz chłopie - nawet gość z Wrocławia potrafi docenić
        profesjonalizm Magiery. On ma to po prostu w sobie. Ale TY najwyrazniej w ogóle
        nie wiesz o co tutaj chodzi, a zabierasz niepotrzebnie głos
    • Gość: bankier Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:04
      Nie wiem moze troche za wczesnie o tym mowic ale - byliscie w sobote na Rakowie?
      Mlodego chlopaka jakiegos dali na spikera i radzil sobie naprawde calkiem
      niezle.Rosnie nam nowa gwiazda?
    • Gość: e tam! Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 15:38
      E tam! Zgadza się tylko tyle, że był młody - jąkał się i mylił cały czas.
      Najlepszy był jak powiedział po pięciu minutach drugiej połowy, że jest 60
      minuta meczu, a później przeprosił wszystkich i powiedział, że jest 60
      minuta!!!:)
      Może chłopaczyna się jeszcze wyrobi.
      I niech mu magnetofon nie zwalnia bo Krzysztof Krawczyk brzmi jak Miecio FOG:)
      Ave Racovia
    • Gość: kaśka Re: brawo wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:29
      Nie ma lepszego spikera niż Marek Magiera!!!
      Magic!!! To co zrobiłeś na AZS-ei to było mistrzostwo świata!!!!
      I nie odchodź od nas - prosimy Cię!!!!
      ZOOOOOSTAAAAŃ!!!!
      TYLKO TY MOŻESZ TO ROBIć!
      www.klubkibica.azsczestochowa.pl - piszcie i proście go, żeby został, please
      • Gość: lokos Re: brawo wyborcza!!! IP: *.example.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:48
        i co z tym Magiera? odchodzi czy zostaje? bo dzisiaj widzialem ze Pakosz
        spikerke prowadzil. czyzby wiec Magic juz odszedl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka