walkiria666 24.09.08, 22:41 znacie jakieś godne polecenia ośrodki SPA?dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:38 śmiało polecam Sandra Spa w Pogorzelicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 15:45 polecam bardzo serdecznie spa samsara dawny instytut rvb w czestochowie na ulicy3maja jest bodajze, niesamowity klimat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SPA IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 04.02.09, 18:17 www.spaelegance.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralina Re: SPA IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 05.02.09, 00:05 Samsara to juz nie to samo co RVB. nie czarujmy sie, inna kadra, słabsza.klimat nadal ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1 Re: SPA IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.09, 00:37 z tego co sie orientuje to kadra została ta sama co wczesniej a Samsara to autoryzowany salon RVB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralina Re: SPA IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 05.02.09, 11:00 nie, z kadry rvb została tylko jedna kosmetyczka, która pracuje nadal w salonie. Zgadza sie, Samsara to autoryzowany salon RVB, tez pracują na kosmetykach RVB ale nie tylko na nich juz w tej chwili. zmienił sie własciciel tego salonu ale to juz nie to samo.... tamte kosmetyczki były dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 10:35 no wkońcu coś nowego, bardzo sie ciesze. Już brakowało mi nowosci w RVB. I to chyba dobrze, że salon się rozwija i poszerza swoją oferte. Ja jestem bardzo zadowolona z personelu również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 13:15 Najlepsze SPA jest w hotelu Centuria w Ogrodziencu Fajnie odnowe robią na ul Jana Pawła II . pOLECAM zalezy tez o jakie spa chodzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SPA IP: *.ludowa.netcominternet.pl 06.02.09, 17:41 Witam a co myślicie o spa na barbary (dawny eris)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: SPA IP: *.rev.inds.pl 06.02.09, 22:55 W Erisie nie byłam ale chodze do dawnego RVB teraz Samsara tam jest super! relaks,odpoczynek,klimat:)))miejsce warte polecenia,dla mnie tam jest zawsze tak samo a ostatnio dużo sie tam dzieje bo jak bylam ostatnio to kosmetyczki mowiły mi o jakimś nowym fotelu do pedicuru z masażami że ma być i o tym że ma tam byc fryzjer,jak dla mnie to super wszystko w jednym miejscu nie trzeba nigdzie latac:))) Odpowiedz Link Zgłoś