Dodaj do ulubionych

Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!!

05.11.08, 06:01
Spójrzcie na place parkingowe przed marketami!!! SZOK - to jest jedna wielka
plama oleju!! Widać jaki jest stan techniczny "fur"
"nowobogackich"częstochowian - lakier błysk, szpachla zamalowana a pod maską
syf i 400-500tyś km przebiegu :))

Ciekawe że policji to nie przeszkadza i nie kontrololują stanu technicznego
szrotów 10 letnich!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: twój_szef Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:28
      jako, że jesteś odpowiedzialny za konserwację powierzchni płaskich - aktualne
      parkingu - to fakt dla ciebie taka plama oleju to może być problem... ale nie
      martw się poszorujesz trochę i zejdzie...
      • Gość: Twoj prezes! Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.ntlworld.ie 05.11.08, 11:14
        a to mam rozumiec ze Ty wlasnie takim szrotem jezdzisz? nie martw sie, sprzedasz
        kilku kolesi w pracy i awansujesz, moze dozbierasz na cos lepszego...co nie
        przecieka
    • pablo_79 Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! 05.11.08, 10:25
      Nie wszyscy mają bogatych rodziców.........praca może by Cie czegoś
      nauczyła.......Brylant!!!!!!!!!!!!!!hehhee
      • Gość: ? Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 11:04
        odezwal sie wlasciciel Dacii Logan ?
        • Gość: M Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 11:41
          Mam nadzieje ze ten penis stanie Panu kiedys w gardle
    • Gość: bmw Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:16
      lol? jaki temtat hahahahhahaha . a Ty brylan kupiles sobie z salonu
      fiata pande i chcesz sie dowartosciowac ? hahahhahahahahaa dawno tak
      tempego tematu nie bylo hahahhaha . Trolu :D
      • Gość: warlock Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: 195.205.202.* 09.11.08, 15:17
        ja mam na co dzien firmowa pande w dieslu i mysle ze twoje bmw jest h**a warte
        tam samo jak ty
        • Gość: :D Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 18:09
          Gość portalu: warlock napisał(a):

> ja mam na co dzien firmowa pande w dieslu i mysle ze twoje bmw jest h**a warte
          > tam samo jak ty

hahaha chu..a warte to sa twoje brednie . heh i spojrzenia ludzi zazdrosnych jak
          jadzie lepsze auto hehh ... wez chlopcze idz lepiej zakonserwuj podwozie w
          swojej pandzie :)
          • Gość: warlock Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: 195.205.202.* 09.11.08, 22:50
            Chlopcze? Tak napisales siusiorze ? To jakie jest to twoje lepsze auto? Moze
            je wyprowadzisz z blaszanego "szalasu" ,co ? Jesli masz prywatne to wyjedz
            swoim scigaczem na ulice, a ja wyjade swoim prywatnym. Boje sie tylko ze
            problem w tym ,ze pisze te slowa i wiem ze mam do czynienia z pierdołą.
            • Gość: do warlock Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 08:25
              jak bys nie zauważył "chlopcze" to ja sie nie porzechwalam czym jezdze poprostu
              wiem ze moje auto ktore jest z 2000 jest 10000000 razy lepsze od osranej Pandy
              ktora moze byc nawet prosto z salonu. i nie wmawaj mi tak ze tak nie jest bo
              jestes w błędzie ... a na firmowe auto sie nadaje z racji ze jest tanie a nikt
              ich nie szanuje .. jak to firmowe , wiec ochłon troszke :)...
    • Gość: lysa_pala Brylant jest frajerem - ja go znam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:01
      j.w - koles kupil fure, pojechali mu ze przeplacil bo auto lipne za ta cene, to
      teraz leczy kompleksy na forum :) buehehehe
    • Gość: xxx Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.prenet.pl 06.11.08, 11:51
      Każdy jeździ tym na co go stać ! - ważne aby był w jak najlepszym stanie
      technicznym.
    • Gość: Gitarzysta Re:Plamy moga byc rozne. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:13
      Plama oleju przed marketem,no coz,cos tam puscilo.Zdarzyc moze sie
      kazdemu.Ale prawdziwa plama jest,jak bywalcy marketow przyjezdzaja
      slicznymi furami,i kto wysiada z tego samochodu?.Z reguly wysiadaja
      zapasione osobniki ,pedzace biegiem uzupelnic brakujace
      kalorie.Plamy sa wszedzie,wystarczy sie obejrzec.
      • Gość: EKOLOG [...] IP: 193.138.241.* 09.11.08, 17:55
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: paris1978 Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:36
      Policja nie jest od sprawdzania stanu technicznego "fur",od tego są
      stacje diagnostyczne palańcie.
      • Gość: taksowkarz Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 20:24
        o ! odezwali sie "menagery" czy " leadery" z Opli Vectra, Toyot
        Avensis czy innych Mondeo .Ale maja "fury".Ale ci co maja 10
        letnie "szroty" maja wlasne
        • Gość: Motorowy No taksówkarz widziałeś te plamy po oleju IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 20:51
          Nie widziałeś , bo nie patrzysz jak odjedzasz.Kupić auto po taxi ,
          bosko.
          • Gość: taksowkarz Re: No taksówkarz widziałeś te plamy po oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:05
            A dlaczego ? moje kupuja ode mnie znajomi.Mimo ze jest sporo
            przejechane
            • Gość: MIMI Re: No taksówkarz widziałeś te plamy po oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:17
              Muszą cię bardzo lubić ;))))
              • Gość: brylant1 Re: No taksówkarz widziałeś te plamy po oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:33
                albo ma coraz mniej znajomych :)))))

Cieknącym szrotom - stop
                • Gość: big ben nie wiem co lepsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:45
                  nowe autko w krdycie tak jak w normalnym cywilizowanym kraju (USA,Niemcy,
                  FRANCJA, ITALIA itd) czy środkowo wschodnia mentalność -kupiłem tombak i wmawiam
                  wszystkim że to złoto :))

Większość "super fur" po krzyżakach powinna trafić na złom lub jeżdzić na
                  żółtych tablicach ::)))

A taryfy w czewie sa tego przykładem - brak jakiejkolwiek korporacji gdzie auta
                  nie są starsze niż 5 letnie!!! większość to piszcząco śmierdzące wraki a kasują
                  za kurs jak by człowiek limuzyną posuwał!!
                  • Gość: taksowkarz Re: nie wiem co lepsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 08:56
                    zapewniam cie "znawco" big benie ze sa auta majace wiecej niz 5 lat
                    a komfort jazdy w nich jest wysoki.coz to 5 lat czy wiecej na dobry
                    samochod ?Chyba ze kupisz jakies Renault,Fiata czy innego Opla wtedy
                    owszem zaczyna sie to rozpadac
                    • Gość: ja Re: nie wiem co lepsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 11:20
                      zgadzam sie z taksówkarzem , nie jeden mercedes/bmw/volvo ma 250tys
                      przejechane a jezdzi lepiej od nie jednego "nowego z salonu
                      oczywiscie mowie tu o jakiejs pandzie,czy innym badziewiu .sam mam
                      firmowa pande i żygam tym autem
                    • Gość: ;-) Re: nie wiem co lepsze... IP: 94.251.128.* 10.11.08, 16:17
                      Szanowny "zawodowcu" jeżdżę samochodem Renault Laguna. W ciągu 4 lat jego
                      używania przejechałem ponad 130.000 km. Zapewniam Cię, że chciałbyś mieć tak
                      sprawny samochód :-)
                      Jest to mój kolejny samochód Renault Laguna, poprzednim zrobiłem 300.000 km bez
                      kłopotów a jego nowy właściciel dalej nim jeździ bez problemów i "plam oleju"

PS. nie jestem "zawodowcem" czyli taksówkarzem. Używam samochód normalnie, czyli
                      tyle ile potrzebuję. Powtarzasz obiegowe opinie nie mając pojęcia o czym mówisz.
        • Gość: K2 taksówkarz = 100% racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 11:35
          10letnia avensis czy mazda 626 czy passat są o niebo lepsze od nowej corsy czy fabii, jeśli sa dobrze utrzymane.
          No i na dodatek są własne
    • Gość: K2 Załozycielu wątku zastanów się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 11:33
      wyobraź sobie że jest cała masa ślicznie zachowanych staruszków i cała masa samochodów nowych (do 3 lat) które wyglądaja jak bym miałey 20.
      A zresztą każdy jeździ tym na co go stać, nie problem wziąść kredyt i zadłużyć się na jakąś fabię którą rodzina będzie spłacać jeszcze 20 lat:D
      • Gość: puff dady do K2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:38
        Brylant ma rację: K2 wyobraź sobie piękny podjazd z granitu (lub nawet zwykłej
        kostki brukowej ale lepszego gatunku) a tu odjeżdża rodzina swoimi szrotvagenami
        a Ty zostajesz z zafajdanym olejem podjazdem!!!
        A zapomniałem - parkingi są niczyje i h. mnie obchodzi że są olejem zaje..ne!!!
        ale jak któryś z taksiarzy i innych zwolenników cieknących szrotów walnie białą
        koszulą i spodenkami w oleistą plamkę to moze i trochę oleju do łba się dostanie!!!!

Wątek jest prowokacyjny - ale widzę ze niektórzy nie mają dystansu do siebie i
        chodzby w gó... wpadli to dal nich i tak to perfumeria.
        • Gość: z boku Re: do K2 IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 10.11.08, 20:32
          Wystarczy spojrzeć na te rejestracje pod marketami / szczególnie
          soboty i niedziele / i wszystko jasne.
          Co do czystości tych " fur " - to szkoda gadać za to " przyjezdni "
          jacy odwaleni - folklor.
        • Gość: K2 Do duffy cfankiego:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 17:39
          A ile osób ma podjazd z granitu:D??

Pewnie najlepiej "poruszać się" bo nie jeździć najnowszą skodą fabią, szewroletem lacetti czy daciom sombrero:D:D za jedyne 29 tys zł i kupione na raty z których właściciel spłaci o 1/3 cen y więcej a rodzina wsadzi zęby w ścianę bo oto staruszek kupił sobie nówke samochód "z pod igły";), już nie wspomnę że takie wózki mają całą jedna poduszkę bezpieczeństwa o dwie elektryczne szyby no i ... hmmm to by na tyle było.... Ja bym do takiego cudeńka dziecka nie wsadził.
          Cudów nie ma te samochody z jakiegos powodu są tanie? A z jakiego to samo sobie dajcie odpowiedź.

A temat żeczywiście jest prowokacyjny!
          • kierowfca Re: Do duffy cfankiego:) 13.11.08, 10:03
            Widziałeś kiedyś co zostaje z auta po większym wypadku? :) Zarówno z Fabii,
            Loganki jak i nowego BMW nowego Mercedesa czy jak było widać Ferrari zostaje
            kupa złomu. Można sobie wsadzić kurtyny powietrzne i tym podobne bzdety, które
            się przydają co najwyżej przy kolizji.
            • Gość: Gość Re: Do duffy cfankiego:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:25
              Mało widziałeś.
              • kierowfca Re: Do duffy cfankiego:) 13.11.08, 20:29
                Aż za dużo, śmierci i cierpienia na drogach niezależnie od marki czy wartości
                pojazdu.
            • Gość: K2 Re: Do duffy cfankiego:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 00:22
              mało widziałeś! Znajomy z wrocławia miał wypadek jechał 9 letnia avensis z podporządkowanej wyskoczył mu fiat brava, fiat skończył bez tyłu, tył całkowice skasowany (widziałęm zdjęcia) a w avensis oprócz chłodnicy i tych całych pierdółek z przodu nic się nie stało.
              Niczego za darmo nie dają... żeby było taniej musi być gorzej cudów nie ma ... no ale to już pisałem.

Najprostrzy przykład to chińskie skutery:) czemu piagio jeździ 25 tys km bez awari a chiński wysiada po półtora tysiącu km... przeciez są takie same co nie:)?? odp jest prosta materiały eksploatacyjne maja mniejsze wytrzymałości, mniejsze właściwości na obciążenia i mniejsze właściwości temperaturowe a to wszystko ma kolosalne granice.
              Przecież stara octavia to passat a passat z tamtych czasów prszejedzie 300tys a octawia wysiada po 150tys??

A co do bezpieczeństywa to zgodze się że przy wypadku na kooles w słum uderza z prędkością 200km/h to wiadomo że nie ma się żadnych szans
    • Gość: zzz Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:37
      Skoro brylant tak błyszczy inteligencją i pomysłami,to niech brylant
      wymyśli,co by tu zrobić żeby WSZYSTKICH było stać na nowe bryki !
      • Gość: do "puff dady" Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 14:31
        twoim problemem jest to ze cie nie stac nawet na uzywany
        samochod i na taksowke tez
      • Gość: K2 Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 17:41
        Ależ zzz kredyt m oże każdy wziąść:D
        • Gość: agnieszka Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.11.08, 18:13
          a teraz brylant zrobi to mojemu szefowi co mu zrobila kolezanka i nie zaplacil za to
          • Gość: docieracz Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.54.169.139.tvksmp.pl 11.11.08, 21:47
            Brylant to pewnie jeździ codziennie innym nowym autem :) Raz
            czerwony mercedes a innym razem czerony ikarus :)
            • Gość: zzz Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 14:25
              tiaaa,szczególnie teraz łatwo wziąć kredyt..Ale tak,tak każdy
              POWINIEN mieć za priorytet kredyt i nowe auto,nic innego się nie
              liczy;-)
    • Gość: aczymjezdzibrylant Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:58
      Po lekturze watku sadze ze Mercedesem albo Ikarusem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=85301180
      • Gość: brylant1 do: aczymjezdzibrylant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 05:55
        złapałeś mnie!! chyba się ze wstydu spalę!! korzystam z komunikacji
        publicznej!!! A ci "biedni" londyńczycy czy nowojorczycy korzystający z
        komunikacji publicznej to też pewnie "dziady" bo nie mają "super szrotvagena 15
        letniego". Co za wstyd i upokorzenie !!!

Człowieku wyjmij palec z buzi (jeśli potrafisz) i zacznij myśleć!! Co ma do tego
        fakt czy ktoś jeździ kom. publiczną czy nie w aspekcie tego wątku!! Zauważyłem i
        stwierdzam FAKT - place przed marketami (z wyjątkiem dojazdów) to jedna wielka
        plama OLEJU (i innych płynów samochodowych)!!! Co to oznacza - uruchom "musk" !!
        To samo na stacjach paliw - plama goni plamę. Mam nadzieję że wdepniesz kiedyś
        swoim nowym adidasem (białym) w taką plamę i przeniesiesz na czyściutki dywanik
        w 15letni szrocie.
        • kierowfca Re: do: aczymjezdzibrylant 13.11.08, 09:58
          Chwalisz się czy żalisz? Myślę, że ci przykro że nawet na szrota cię nie stać
          ale jak kiedyś pójdziesz do pracy to się to zmieni i nie będziesz musiał ani
          mamie ani papie nosić wielkich siat zakupów na ich biednych garbach.
          • Gość: taksowkarz Re: do: aczymjezdzibrylant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:20
            ha ha ha" brylant "co koniom z pod ogona wypadl zostal zlapany.Na
            taksowke go nie stac ale wie ze to piszczace szrotwageny ,skoda to
            nie samochod itd ha ha ha
        • Gość: wlasciciel szrota Re: do: aczymjezdzibrylant IP: *.rev.inds.pl 13.11.08, 19:51
          Jak Ci się nie podobają plamy po oleju to nie patrz na ziemie jakbyś szukał
          pieniędzy! Głowa do góry!
      • budyn.czekoladowy Re: Ale szrotami jeżdżą Częstochowianie!!!! 13.11.08, 17:11
        Mały internetowy troll, który jeszcze mleka z pod nosa nie wytarł. Zaczyna żałosne wątki zaraz po odrobieniu lekcji z biologii ;)))))) TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
        • Gość: infinity kompleksy Polaków :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:17
          ale kompleksy wychodzą na forum :)) jeden gość ma odwagę przyznać się iż jeździ
          komunikacją miejską (a może ma nówke na podjeździe i na taxi go stać a może i
          pieszo też chodzi LOL!!) a reszta udaje twardzieli co to pod kasę w sklepie
          pewnie by swoimi "furami" chciała podjechać :)))
          W cywilizowanych krajach auto (nowe do 5 lat to standard - o zamożności decyduje
          MARKA na jaką Cię stać!!) w Polsce marzeniem jest 10 letni VW,BMKA AUDI :)) (ew
          nowa Fabia,oktawia) :)))
          A co gorsza każy bronie tych rupieci jakby to dorobek całego żywota był :)))
          Pozdro dla Brylanta za trzeźwy umysł!
          A co do plam to fakt - syf na parkingach jest duży.Ale to kwestia fikcyjnych
          przeglądów!
          • Gość: ? Re: kompleksy Polaków :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 11:41
            to zobacz ile Octavii jezdzi w Irlandii,Grecji,czy Niemczech.Akurat z tym
            porownaniem nie trafiles
            • Gość: TATADAREK Re: kompleksy Polaków :)) IP: 94.251.132.* 14.11.08, 13:38
              BRYLANT1 Z MYŚLENIEM U CIEBIE CHYBA NIE TĘGO!
              jak myślisz czemu ktoś jeździ starym gratem a nie nowym "mercem" z salonu? czy
              dlatego że ma taki kaprys ?Uważasz tych ludzi za IDIOTÓW? Skoro nie wiesz to
              Ci powiem że przeciętnego Częstochowianina po prostu nie stać na nic innego .
              Ile przeciętnych pensji trzeba by odłożyć na nowy samochód ? czymś trzeba
              dojechać na zakupy pracy ,coś trzeba zjeść w coś się ubrać itd. Jakie pensje nam
              płacą pracodawcy to chyba się orientujesz?Widzę że niestety żyjesz w jakimś
              wyimaginowanym świecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka