ch3heg 26.11.08, 09:39 www.radiozet.pl/programy/ProgramSzczegoly.aspx?AudycjaId=1416&PageIndex= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: RSM HUTNIK i Janusz Weiss IP: *.strefa.com 26.11.08, 10:31 Powiem szczerze, z uwagą słuchałam audycji Pana redaktora i niezmiernie ucieszyłam się, iż mimo słodkawego bełkotu szanownego prezesa Jarosza, redaktor nie uwierzył w te opowiastki. Powiem szczerze iż poczułam się naprawdę zażenowana kiedy słuchałam o tym jakaż to wolność wyboru panuje na terenie spółdzielni, że nikt nikogo do niczego nie zmusza, nikt nikomu niczego nie nakazuje, a tak w ogóle to wszyscy mogą korzystać z usług operatora jakiego chcą a uzyskanie pozwolenia to naprawdę pestka! Przecież to wszystko jest farsa i każdy mieszkający w Hutniku o tym wie, nasuwa się pytanie czy Prezes Hutnika ma mieszkańców za totalnych idiotów czy liczył na to iż nikt nie słuchał tej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: RSM HUTNIK i Janusz Weiss IP: 195.16.88.* 26.11.08, 10:39 Up . Lubudubu itd , wypie...j jarosz Odpowiedz Link Zgłoś
rosefinder Re: RSM HUTNIK i Janusz Weiss 26.11.08, 10:44 Zacznę od podziękowaniaza ten link - radia nie słucham. Audycja jest przepocieszna. Rozbroił i rozczulił mnie sposób wypowiadania prze Jego Wysokość Prezesa słowa "pajęczarstwo". Można sobie pięknie zwizualizować drukowane litery :). Można też domyślać się że prezes ma tylko ogólne pojęcie co ów termin oznacza. Może po prostu jest arachnofobem i biedak ma złe skojarzenia. I w ten sposób zaczyna pomawiać ludzi o przestępstwo którego nie popełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffgg Re: RSM HUTNIK i Janusz Weiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:32 Dobrze ze wypowiedzial sie urzad konkurentow i konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: RSM HUTNIK i Janusz Weiss IP: *.strefa.com 27.11.08, 22:33 www.radiozet.pl/programy/ProgramSzczegoly.aspx?AudycjaId=1424&PageIndex= Dalszy ciąg tej żenującej historii, może zainteresowanie mediów coś zmieni, może warto zadzwonić i odpowiedzieć na apel Pana Redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś