ufok100 05.12.08, 23:29 Jeśli w przyszłym roku nie rozpocznie się budowa komisariatu w Kłomnicach Policję czeka eksmisja na bruk. ciekawe co wtedy zrobi komendant Wojewódzki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angrusz1 Gdzie cuda Tuskowe 06.12.08, 07:18 Którzy to byli politycy - po nazwisku . Tak to spełniają się cuda Tuskowe Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Gdzie cuda Tuskowe 06.12.08, 18:35 Gruszczynski jak chceta po nazwisku to czemu nie. A Tuskowy cud to jest niewatpliwie jeden i to wazny dla ciebie. Jeszcze dotad NIKT cie wyrzucil ze szkoly na zbity pisk. Z nieuctwo pedagogiczne i glupoty wypisywane na tym forum. O inne cuda zapytaj Ryszki, albo Skubisia, w braku obu proboszcza. Sa jeszcze dwie pokraki na kaczych lapach w twojej ferajnie. Oni tez sie znaja na cudach. Przecwiczyli w ciagu ostatnich kilku lat inny cud tarzanie sie w lajnie i udawanie, ze to perfumeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Gdzie cuda Tuskowe IP: *.dsl.bell.ca 07.12.08, 05:33 ...RZECZYWISCIE ....to mi wyglada na cud...abra kadabra...bylo i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja44 Partaczenie na budowie 06.12.08, 07:55 Łazienki wyremontowane w 1998 r, klatki schodowe też a teraz szukają pieniędzy na wymianę drewnianych stropów. Czy to jest nowy styl w budownictwie za nie swoje pieniądze?. Faktycznie cały czas można robić obrót. Rozwalić i od nowa budować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Gdzie są miliony z policyjnej kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 17:06 Może ktoś wreszcie napisze, kto był szefem w 2002 roku w komisariacie na ul. Strażackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Gdzie są miliony z policyjnej kasy IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 20:42 ja bylem. Cos nie teges? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie są miliony z policyjnej kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 20:59 co? wstyd sie przyznac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Nie wiecie ??? IP: *.realestate.net.pl 06.12.08, 21:15 Mikołaj w mundurze rozdawał dobrym ;-) policjantom (donosicielom) premie w dużej wysokości ok.2500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st.sierż Bolo A po co ?? IP: *.realestate.net.pl 06.12.08, 21:22 Nie będę dojeżdżał do roboty w kłomnicach, bo za daleko jak komuś coś zginie to niech da znać w KMP(wtedy napiszę protokół). museli by mi dopłacić do przejazdów zamiast obecnie 120zł. to jakieś 220zł. (tak na oko licze) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin.czest Już 10 lat pod butem Katowic... 06.12.08, 22:56 Pieniążki leżą sobie spokojnie w Katowicach i tylko głupi może sądzić, że trafią do Częstochowy. Tam są pilniejsze potrzeby i koniec! Już prawie 10 lat jesteśmy pod butem Katowic i jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że Ślunsk nas cycka na każdym kroku? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun42 Re: Już 10 lat pod butem Katowic... 07.12.08, 21:49 Heh. Jak nie sejmik, to teraz nawet instytucje nas robią na szaro... Jeszcze może się okazać, że to w pierwszym szeregu nasi policjanci i strażacy będą protestować i żądać województwa w Częstochowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gdzie są miliony z policyjnej kasy IP: *.acn.waw.pl 07.12.08, 19:39 Błąd, ponieważ, nic nie zginęło, jak twierdzi autor, tylko nie przyznali chociaż obiecywali, a wiadomo obiecanki cacanki, a głupiemu radość Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online rudy zbiera 08.12.08, 12:07 na wybory,forsy nalezy szukac w min.niesprawiadliwosci albo u mariana do pawlakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Gdzie są dziennikarze GW IP: *.trustnet.pl 10.12.08, 12:23 Natychmiast na ul. Strażacką, obejżeć , obfotografować i napisać ludziom jakie warunki ma częstochowska policja - skandal !, wstyd ! i kompromitacja ! a obok POMNIKI za miliony. I kto będzie chciał być policjantem w cz-wie ja to zobaczy . Byłem tam i wiem , że "Częstochowa to dobre miasto" dla fanatyków różnej maści ale nie dla bezpieczeństwa mieszkańców. Brawo Tadziu W , ty już musisz do okulisty ! Twoja krótkowzrocznośc ZACZYNA BYĆ NIEULECZALNA ! Odpowiedz Link Zgłoś