yoma 02.12.05, 11:34 w stanie czystym" Żądajcie pod choinkę! Gwarancja prześmiania Świąt i mnóstwo cennych wskazówek do zrozumienia kota ))))) (-) Yoma właśnie wyszła z księgarni, gdzie zarykiwaniem się ściągała na siebie podejrzliwe spojrzenia kupujących i personelu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Inne ciekawe pozycje dla kociarzy 02.12.05, 11:54 Jak żyć z wyrachowanym kotem www.pinezka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1403 i Opowieść o kocie, mistrzu zen czytelnia.onet.pl/0,13745,0,1,nowosci.html Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Inne ciekawe pozycje dla kociarzy 02.12.05, 14:05 Tak, właśnie poluję na tę książkę! w księgarniach po 24 zł, w wysyłkowej www.merlin.pl czy też com.pl jest po 16 zł z grosikami. A kiedy już byłam w jednej z wielu księgarni zobaczyłam na ladzie w koszu księgarnianego kota rudego (ale to nie ten, dla którego wyszukiwano imienia). Taki kot pracujący tworzy naprawdę miłą atmosferę w księgarni. Pozdrowienia Odpowiedz Link
groha Re: Terry Pratchett "Kot 02.12.05, 14:34 Ja już napisałam list do Św. Mikołaja z wykazem książek, których pragnę i "Kot" Pratchetta jest na pierwszym miejscu. Mam nadzieję, że dostanę pod choinkę, bo starałam się być grzeczna. Naprawdę się starałam) Odpowiedz Link
yoma Re: Terry Pratchett "Kot 02.12.05, 15:29 Jak znam życie i ukochanych przyjaciół, to po Świętach będę miala 6 "Kotów" albo żadnego. Jak ja dostanę, a ty nie, to mogę się podzielić Odpowiedz Link
wrexham Re: Terry Pratchett "Kot 02.12.05, 16:27 ja nie bylam grzeczna...to sobie pojde i kupie))))))))) Odpowiedz Link
aniabe13 Re: Terry Pratchett "Kot 04.12.05, 13:39 Właśnie powiedziałam do Mikołaj drukowanymi literami co ma być pod choinką , Mikołaj zapisał. Odpowiedz Link
maga785 Re: Terry Pratchett "Kot 18.12.05, 13:21 Rewelacyjna ksiązkaSmiałam sie tak że mąż sie obawiał że zaraz urodzę.Cała prawda o kotach tych prawdziwych i nieprawdziwych napisana w lekki i dowcipny sposób.Pozdrowienia. Odpowiedz Link
snape82 Re: Terry Pratchett "Kot 20.12.05, 20:00 Ja wiem już, że Mikołaj właśnie tą ksiązkę pod choinkę mi podrzuci. Już doczekać się nie mogę!!! Wogóle w tym roku zostanę obdarowana ksiązkami o kociej tematyce, bo skądinąd wiem, że "Zaklinacz kotów" też mi się na prezent szykuje )))) Pzdr Odpowiedz Link