kent29
16.12.08, 17:10
Witam. Interesują mnie opinie przyszłych mieszkańców nowo budowanego bloku przy ulicy wyzwolenia którego termin oddania przewidywany jest na koniec marca. Co sądzicie o wykonywanych pracach. Jestem przyszłym mieszkańcem i nie bardzo zgadza mi się wyglad elewacji zewnetrznej z wizualizacja którą mamy przedstawioną, a mianowicie ceramika w kolorze beżu która jest przedstawiona na wizualizaci została zastapiona tanim jasno kremowym akrylem , ktory w zaden sposób nie pasuje do kolorystyki w bloku. Dziś zobaczyłem że klatki sa też wykańczane takim samym kolorem mimo że w projekcie miały byc grafitowe z dodatkiem ceramiki na bocznej sciance. Nie wiem jak dla państwa ,ale dla mnie ważne jest też jak blok będzie wyglądał z zewnątrz. Mieliśmy przedstawioną wizaualizację a robione jest to inaczej. Druga sprawa jaka mi się nie podoba to rzecz gustu,ale ja bardzo chciałem mieć okna w kolorze drewna i załamałem sie gdy wszedłem do środka a tu okazało się że od wewnątrz sa okna białe. Pytam się dlaczego nikt z nami takich rzeczy nie uzgadniał.Jestem bardzo niezadowolony z takiego postepowania dewelopera oraz biura nieruchomości. Czy mam sobie niby te okna teraz wymienić??? Płacę tyle pieniędzy za to mieszkanie że powinno się z nami pewne rzeczy uzgadniać a nie tylko brać pieniążki i siedzieć cicho. Proszę o opinię poniewaz zamierzam się zainteresować sprawą. Pozdrawiam przyszłych mieszkańców.