aaola 27.12.08, 13:59 szczególnie dziecięce a czy są gdzieś wyprzedaże-promocje jeansów dla kobiet;) (wrangler, lee cooper, lee, big star, levis......) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaola Re: od kiedy wyprzedaże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:45 Dzieki ;) Swietna strona ;) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
aaola ???????????????? 27.12.08, 19:42 Gość portalu: aaola napisał(a): > Dzieki ;) Swietna strona ;) > > Pozdrawiam serdecznie! hehe to nie ja ale ja też dziękuje tyle że tam nic dla mnie-sama elektronika..........cięzko w to dziecko ubrać;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Restop żartom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:51 Wysprzedaże dotyczą masówki a nie firmowych i porządnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Restop żartom 27.12.08, 22:05 Gość portalu: karolina napisał(a): > Wysprzedaże dotyczą masówki a nie firmowych i porządnych rzeczy. no prosze cię czyli zara h&m lee cooper nie są "firmowych i porządnych rzeczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Restop żartom IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.08, 12:50 Oczywiście, że nie - to najtańsza chińszczyzna z doszytą metką która podraża produkt o kilkaset procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: od kiedy wyprzedaże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 12:42 aaolo!!!!! zara, hm to typowe sieciowki, ktore np w Niemczech stanowia ogrom z półki nisko-sredniej. Niestety chyba tylko w Polsce isteniej jakis dziwne przekonanie ,ze nie wiadomo co to sa za cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: od kiedy wyprzedaże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 13:54 Wysprzedaże są przez cały rok.Koleżanka kupuje z wysprzedaży /dawniej przeceny/towar nie chodliwy i jedzie na rynek zawodzie,na Wały dwernickiego lub na wieś i wszystko sprzedaje z dobrym zarobkiem.Bo klient ma manię kupowania co w oko wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enn Re: od kiedy wyprzedaże??? IP: 94.254.234.* 28.12.08, 14:55 nie ma czegoś takiego jak "wysprzedaż". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: od kiedy wyprzedaże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 15:01 ewelinko, proponuje zakup słownika poprawnej polszczyzny ;] Odpowiedz Link Zgłoś