Dodaj do ulubionych

Przyczepka

10.01.09, 18:06
Kochani kupie przyczepkę jednoosiową do traktorka
Obserwuj wątek
    • Gość: bladaczewskadziewk Re: Przyczepka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:23
      Łodojra dojra dojra łorara łorara łorara łorara. Diri diri diri diri.
    • Gość: Tomasz Re: Przyczepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 18:49
      profesionalne i za razem tanie przyczepki można kupić tutaj mi doradzili i mam teraz super przyczepkę w której wszystko przewiozę, piasek, węgiel, żwir itd a co najważniejsze dawno już na siebie zarobiła ;)
      • dyziek_o Re: Przyczepka 14.08.13, 22:38
        Zatrzęsienie przyczepek masz w:
        Castoramie.
        OBI.
        Na allegro.
        • Gość: do dyzia walniente Re: Przyczepka IP: *.static.chello.pl 14.08.13, 22:41
          Na oczy ci padło .Dzisiaj ty jesteś dyżurnym.Czy masz kredę do pisania?
          • Gość: do w.w. Re: Przyczepka IP: *.free.aero2.net.pl 14.08.13, 23:55
            przeca to ćwok!!!
      • Gość: Ania Re: Przyczepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 17:49
        Materiały takie jak węgiel to dowozi sklep w którym kupuje za darmo, haku w aucie nie mam i nie mam zamiaru mieć bo oszpeca. a w aucie mam assistance ze też mnie z holują, a jak będę potrzebowała pomocy wezwę pomoc np tutaj pomocdrogowawaw.pl poco więc przyczepka? żeby miejsce zabierała...
        • Gość: Ja Re: Przyczepka IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 19:49
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Materiały takie jak węgiel to dowozi sklep w którym kupuje za darmo, haku w aucie nie mam i nie mam zamiaru mieć bo oszpeca.

Jakby go prysnąć na jakiś ładny kolorek, oczywiście ,,grający" z kolorem torebeczki to kto wie.....
          a w aucie mam assistance ze też mnie z holują,

Gdzie to trzymasz?
          poco więc przyczepka? żeby miejsce zabierała...

Coś w tym jest

Ach te kobiety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka