Gość: WWiatrak IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 16:31 Widziałem ifo o TW ,też proszę o zdięcia, łatwo wziąć je ze strony Rady MIasta - dzięki za uprzejmość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: Wiatrak Wiesław IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 10:55 Puk ! puk , czy ktoś moja prośbę usłyszy już nie myślę o zrealizowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiew2@wp.pl Re: Wiatrak Wiesław IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 16:25 Szkoda że administrator nie zagląda na strony aby je uaktualniać i moja prośba od listopada nie może być spełniona. puk, puk !!!! POZDRAWIAM ww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuch Re: Wiatrak Wiesław IP: *.premex.pl 07.02.04, 12:57 I dlatego o naszym ratuszu mówią "Mulin Rouge"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolowent OLW Re: Wiatrak Wiesław IP: 80.51.233.* 31.05.04, 11:44 Witam Panie Wiesławie! Muszę przyznać publicznie iż miałem zaszczyt być Pana uczniem w nieistniejącym już OLW. Nie mam wprawdzie wiedzy na temat Pan aktualnej pracy, jednakże jeśli wykonuje Pan ją tylko w 50% zaangażowania i kreatywności, jakim wykazywał się Pan w swojej pracy dydaktycznej to jest to Urząd Statystyczny, który z pewnością jest jednym z najlepszych w kraju. Brak w Polsce ludzi o podobnym profilu działania i myślenia. Z całą pewnością ma Pan mój głos w koleinych wyborach do Samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wiatrak Wiesław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:23 A cóż to za autoreklama??? No no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent OLW Re: Wiatrak Wiesław IP: 80.51.233.* 01.06.04, 09:31 Widzę że pozytywna ocena czyjejś pracy jest dla wielu solą w oku. Wydaje mi się iż jest to nasza wada narodowa - krytykować wszystko i wszystkich. Dzieki temu w Sejmie królują MIERNOTY, PIENIACZE i POPULIŚCI. To jednak już Panu chyba mniej przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx towarzysz Wiesław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:46 OLeWactwa? Odpowiedz Link Zgłoś