nokia_6030 18.01.09, 13:12 Zauważyłem jakis czas temu, że budynek elei zmienił kolor na żółty, czyżby kolejna zmiana nazwy ? Jak teraz będzie się nazywał market ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryczkarz Re: Co z Eleą ? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 13:12 Simply Market Odpowiedz Link Zgłoś
nokia_6030 Re: Co z Eleą ? 18.01.09, 13:19 Gość portalu: bryczkarz napisał(a): > Simply Market heh, znowu rembranding ;) Posiadają jakąś stronę www w ogóle ? chyba nie, ale wolałem się upewnić hehe Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: Co z Eleą ? 19.01.09, 19:02 i że co zmienią nazwę i nie będą podatków płacić czy jakoś tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
nokia_6030 Re: Co z Eleą ? 19.01.09, 19:09 też mi się tak wydaje. Billa zamieniła się w eleę po to by podatków nie płacić, a teraz elea w sipmly market hehe. BTW. dzwoniłem do nich na numer z elei, ale telefon jest nie czynny ;P NIe mają ani strony www, ani nc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polok Re: Co z Eleą ? IP: *.chello.pl 19.01.09, 19:15 Tak jest. Nowe markety mają 5-letni okres ochronny od podatków, bo tworzą miejsca pracy. Wykorzystując ten fakt Billa zmieniła się w market Elea a teraz w Simply. Stoi tam już nieboracvzek ponad dekadę a 5 urodzin jeszcze nie miał. Zmienią numery telefonów, strony www nie mają, a reszta zostanie po staremu, może tylko zamienią jogurty z masłem stronami i jazda. Są tam panie, które pracują już w 3 markecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Co z Eleą ? IP: 94.251.137.* 19.01.09, 19:32 lepszy jest Media Markt, urodziny obchodzi ale co 5 lat zmienia formę własności ;-) Lepiej na tym wychodzi, bo nazwa pozostaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: Co z Eleą ? 19.01.09, 21:45 co za gó... nie mogę ja jakiej bym firmy nie założył muszę bulić podatki a taki markecik kase trzepie i podatków płacić nie musi super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co z Eleą ? IP: *.strefa.com 19.01.09, 22:43 a zrownac z ziemia ten blaszak albo przebudowac taki teren a tak szpeci niesamowicie://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Co z Eleą ? IP: 217.153.106.* 20.01.09, 10:01 Przepraszam, ale bzdury tu wypisujecie. BILLA nie zmieniła się w Elea tylko została jej sprzedana. Tj. grupa należaca do Auchan. Teraz Elea przechodzi rebranding na Simply, ale struktura własności się nie zmienia, czyli dalej jest to Auchan. Zatem podatki płacić będą tak jak płacili dotychczas. Zasadnicza większość ruchów na rynku tej branży nie jest związana z uniknięciem płacenia podatków. To jakiś bezsensowny stereotyp, który się utrwalił. pozdr, wiedzący bo pracujący w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Co z Eleą ? IP: 79.191.91.* 05.02.09, 11:54 wiedzący, ty wcale jesteś nie obeznany w tym temacie, tylko po to aby nie płaci podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quistiska Re: Co z Eleą ? IP: 89.174.23.* 20.01.09, 10:40 teraz będzie się nazywać ąele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwa Re: Co z Eleą ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.09, 08:34 Jak na razie w naszym mieście powstają markety ,albo zmieniają nazwy i nic się nie dzieje,jakoś nie widać więcej obsługi w sklepach gdzie te miejsca pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: Co z Eleą ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.09, 20:43 miejsca pracy- kto ci przyjdzie to tego b.....elu- tam jest obóz pracy,a zarobki masakra!!!!!!!!!!!! zresztą widać jak tam zmieniaja sie pracownicy np kasierki lub na napojach sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: Co z Eleą ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.09, 20:36 zmieniają nazwe-okradają kraj i pracowników-mam znajomych i to co oni mówia o zarobkach to skandal- 1050zl na reke po 15latach pracy!!!!! nie kłamie wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Co z Eleą ? 20.06.09, 00:15 15 latach? Billa-Elea-Simply Market stoi ok. 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irys Re: Co z Eleą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:04 > zmieniają nazwe-okradają kraj i pracowników-mam znajomych i to co > oni mówia o zarobkach to skandal- 1050zl na reke po 15latach > pracy!!!!! nie kłamie wiem co mówie. Nie narzekaj nauczyciel stazysta i kontraktowy mniej zarabiaja od ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś