gryzli6 20.01.09, 16:07 Witam . AS Agencja Pracy. Czy zna ktoś może tą agencję pracy?.Chodzi mi dokładniej o wyjazdy za granicę.Czy jest to firma uczciwa ? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj Re: Swiat Pracy agencja pracy IP: 212.87.244.* 20.01.09, 16:20 Ja też szukam jakiejś agencji z której można wyjechać do pracy za granice. Jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Swiat Pracy agencja pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:47 Czy naprawdę nikt nic nie wie? Szukałam w google ,ale nic się nie dowiedziałam ,a naprawdę zależy mi na dowiedzeniu się czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
headcharge Re: Swiat Pracy agencja pracy 20.01.09, 23:57 Poszukaj tu na forum jest opisane działanie innej firmy zdaje się In Person...sam jestem ciekaw z której agencji warto jechać. Na Al. Jana Pawła II jest też jakiś pośrednik, niestety nie znam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
2_mori Re: Swiat Pracy agencja pracy 24.01.09, 11:41 ta firma czy lepiej powiedziec agencja ma siedzibe jak widze z adresu na michalowskiego w prywatnym mieszkaniu wiec co to za firma jak nie stac ich na biuro... pewnie znowu jak ten gosc z zawodzia o ktorym pisali ludzie wczesniej co naciaga ludzi na kase i przyjmuje klienow we wlasnym mieszkaniu lepiej poszukaj agencji ktora dluzej jest na rynku i mozesz zobaczyc ich biuro, sprawdzic siedzibe. oszustow jest masa jesli chodzi o wyjazdy za granice wiec nie daj sie naciagnac na takie tanie chwyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Swiat Pracy agencja pracy IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 24.01.09, 16:09 Poltrop koło Reala Odpowiedz Link Zgłoś
stop-oszustom Re: Swiat Pracy agencja pracy 29.01.09, 22:17 Swiat Pracy- AS agencja pracy byli kiedys na Łódzkiej 8/12, tam mieli biuro, ale od połowy tamtego roku zlikwidowali biuro i przeniesli na Michałowskiego. Czy to że firma ma piekne biuro swiadczy o tym, ze sa uczciwi??? Nie ma złych opini na tą Agencje poszukaj sama. Oni specjalizują sie w specjalistach (nie w masowych wyjazdach) Jakby oszukiwali to by było napewno na forum widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Większość agencji działa w podobny sposób. IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.09, 17:36 Jak, ano macie linka: www.polonia.de/forum.0.html?&no_cache=1&view=single_thread&cat_uid=4&conf_uid=16&thread_uid=697 Sami widzicie, szukają przez ogłoszenia, znajomych, różnymi sposobami. W jako sposób można sprawdzić wiarygodność oferty, jeśli po drodze jeszcze jest najczęściej co najmniej jeden pośrednik. Poza tym agencja tak naprawdę najczęściej nie wie kogo i po co wysyła. Potrzebny krawiec, to się wysyła kogoś, kto ma jakieś dokumenty krawca. Potrzebny spawacz, podobnie. Jak może ktoś, kto zna się jedynie na załatwianiu formalności sprawdzić rzeczywiste predyspozycje pracownika, wybrać tych najkorzystniejszych z punktu widzenia przyszłych pracodawców? Stąd właśnie prace załatwiane przez agencje tak często są krytykowane. Niskie stawki, praca ciężka, warunki mieszkaniowe uwłaczające. Może, jeśli ktoś już bardzo chce wyjechać po pierwsze pozna język kraju, w którym ma zamiar szukać pracy. A że z językiem łatwo już trafić do konkretnego pracodawcy, łatwo dogadać szczegóły, to i wyjazd często może być bardziej opłacalny. Mniejsza szansa na to, że ktoś, kogoś oszuka, wykorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Większość agencji działa w podobny sposób. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:36 hmmmm coś w tym musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: Większość agencji działa w podobny sposób. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:29 A ta agencję ktoś zna? www.suprimo.pl/index.php?pid=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Swiat Pracy agencja pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:16 czyli nie ma uczciwych agencji? Odpowiedz Link Zgłoś