Dodaj do ulubionych

Promotorzy na wydziale IiOŚ

25.01.09, 16:10
Bardzo proszę o opinie na temat promotorów z wydziału Inżynierii i Ochrony
Środowiska. Szczególnie zależy mi na informacjach o dr inż. Ewie Wisniowskiej
lub dr inż. Agnieszce Popendzie, o innych tez proszę pisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:25
      a co to za różnica jaki promotor, popenda spoko wisniowieckiej nie znam, ogólna zasada to lepiej nie brać promotora z katedry oczyszczania wody z dąbrowskiego
      • studen_t_1 Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ 25.01.09, 19:13
        a dlaczego nie brać z oczyszczania wody?
        • Gość: C Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 21:10
          Rajcza , najlepiej profesor Nowak nie wiem czy jeszcze jest dziekanem.
        • Gość: on Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:55
          bo jako część praktyczną, będziesz musiał nurkować w oczyszczalni ścieków i
          pobrać próbki osadu do analizy :-]
          • Gość: PCz Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.alfanet24.pl 26.01.09, 20:30
            Prof. dr hab. inż. Bolesław Przypadek
          • Gość: K2 Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 23:38
            Szwedzińska sobie weź, albo Kasprzakową, co do ostatniej to jest to cholernie inteligentna babka a do tego taka życiowa;), albo starego Kisiela (ale to już wyższa półka)
            Nie bierz czasem Hofmana, Klajnego bo będziesz musiał 500 razy prace przepisywać, bo za każdym razem coś inaczej im się umyśli.
            Swego czasu to nawet krązyło takie powiedzenie o Hofmanie "Jeszcze się taki nie urodził co by Hofiemu dogodził":D
    • Gość: syudentka Re: Promotorzy na wydziale IiOŚ IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 17:10
      Co do pani Ewy W. to bardzo fajna, konkretna babka... a P... no cóz...jak dla
      mnie tragedia...Tej kobiecie nigdy nic nie pasuje i zmienia zdanie co 5 minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka