Gość: świeżynka Re: Euro providus IP: *.satkol.pl 02.01.11, 23:55 jestem tu nowa, zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko KS i nie wiem co zrobić.. wątków jest tak wiele że nie dam rady wszystkiego przeczytać aby mniej więcej ustosunkować się w jedną bądź drugą stronę odnośnie pójścia na rozmowę w EP.. Proszę napiszcie, mniej więcej jak wygląda tam praca.. Jakie mają warunki finansowe.. Na ten moment moje zarobki kształtują się w granicach 2500-3000 netto w zależności od tego jaka prowizję uda mi się wyciągnąć od uruchomionych kredytów.. Czekam na jakieś informacje z waszej strony.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.11, 07:37 dostaniesz ok 2000 zł na poczatku, ale bedziesz całymi dniami w pracy,nie rezygnuj z dotychczasowej.moja dobra rada,chyba ze lubisz niepewnosc i zagrozenie sytuacji finansowej.Praca nie jest wcale taka dobra,strasznie duzo stresu. Jdest dobra dla singli, ale nie dla ludzi z rodziną. nie polecam. Znam z autopsji. Dobrze sie zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.11, 16:08 Popieram nieznajomego! Jeśli chcesz max takich postów to tylko ładnie poproś albo wiesz co... po co? przeczytaj wszystkie posty a odpowiedź znajdziesz sama. Mój mąż tydzień temu przyjechał po pracy z biura EP i oznajmił mi że widział po drodze gumisie skakające z lewej na prawą stronę drogi. Może to byli konsultanci cholera wie? Odpowiedz Link Zgłoś
100mysli Re: Euro providus 03.01.11, 17:47 witam a co to się stało w oddziale Wadowice?? słyszałam że kierownicy poszli sobie na zielona trawkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan Re: Euro providus IP: 77.236.26.* 03.01.11, 21:59 a to dlaczego przecież było tak pięknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Euro providus IP: *.protonet.pl 04.01.11, 12:08 Witam.czy ktoś może powiedzieć,kto tak naprawdę kieruje w tarnowskich górach? Pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaTi A co to była Kurtyzana z Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 15:15 mamy pierwszą osobe która nie może się odnależć po zwolnieniu z firmy.Ponoć zwariowała nie dośc że zeszła z mr na kierownika to jeszcze opowiada chore rzeczy na temat pracowników.Ciekawe czy to choroba? bo jak wyjdą jej poczynania na światło dzienne to chyba nie znajdzie pracy w woj.śląskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Euro providus IP: *.satkol.pl 04.01.11, 20:23 ooooooooooooooo no to pięknie, ciekawe co narozrabiali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travolta Re: Euro providus IP: 192.168.1.* 06.01.11, 17:45 Słyszałem, że były MRB ten w zielonych butach o słusznym wzroście pracuje w nowej firmie finansowej. Ciekaw jestem kto przejdzie do niego do pracy bo zaczął werbować już ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: but kogut Re: Euro providus IP: *.147.111.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.11, 18:46 no a mowiliscie ze sobie nie poradzi nigdy pracy nie znajdzie i co znowu forumowicze mowia rzeczy odwrotne niz przynosi zycie hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: MRB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:01 Moze pracuje razem z Mr z czestochowy przepisując ludzi do OFE? Odpowiedz Link Zgłoś
100mysli Re: MRB 11.01.11, 21:10 wie ktos co z tymi Wadowicami? dwaj kierownicy ML i LS podobno sami sie zwolnili ciekawe co pocznie nowy MRB pewnie znow "zachoruje":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onemil Re: MRB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 10:20 Panowie z Wadowic poszli do konkurencji.Swoją droga to kiedy zamkną ten oddział?Większośc regionów w EP generuje straty,redukcja zatrudnienia jest wskazana zeby przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: MRB IP: 212.244.23.* 13.01.11, 06:18 A czy ktoś wie co się dzieje teraz w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Euro providus IP: 46.112.100.* 13.01.11, 23:26 odradzam byłem tam kierownikiem praca na 3 m-ce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kebab Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:53 Może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 18:29 Przepisujemy z jednego ofe do drugiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phone czy ludzie po EP mają problemy z mózgami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:17 Jeżeli dobrze czujecie sie w sprzedaży bezpośredniej, jezeli chcecie być dobrze traktowani przez swojego pracodawcę i chcecie dobrze zabiać -dzwoncie 795140414 Łukasz Kociołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogucik Re: czy ludzie po EP mają problemy z mózgami?? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.02.11, 15:48 A co za branża pożyczki gotówkowe czy może drugi filar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: czy ludzie po EP mają problemy z mózgami?? IP: *.netcominternet.pl 21.02.11, 17:02 ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale kocioł nie ma na czym gotować?? IP: *.trustnet.pl 23.02.11, 13:22 jesli ktos pamieta kompetencje a raczej ich brak u kociolka to raczej nie zdecyduje sie na wspolprace.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Euro providus IP: *.netcominternet.pl 24.02.11, 12:05 Witam potrzebuje informacji o niepracujacych panach ,pan Pala i niejaki Damian lub Daniel,byli pracownikami firmy na stanwiskach menagero,pliss szepnijcie mi cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 16:38 Mam info. A co od nich chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Euro providus IP: *.netcominternet.pl 27.02.11, 13:46 witam ,chciałabym dowiedzieć sie dlaczego odeszli z firmy?tylko tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płotek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:51 Jednego wywalili drugi sam odszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Euro providus IP: *.netcominternet.pl 28.02.11, 13:58 Dzięki,chciałam tylko potwierdzenia tego co wiem,odszedł Pala? ciekawe dlaczego ? psycha już wypaczona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 28.02.11, 15:28 oj napewno nie tak jak twoja w ep miejsce maja tylko soldni inni moga szukac miejsca w kolejnych firmach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napis Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:49 A to prawda ze dział bezpieczeństwa zamykają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all .... IP: *.trustnet.pl 01.03.11, 16:25 tak to prawda.... zawsze o 17 tej zamykaja i to ponoc na dwa zamki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy:) Re: .... IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.11, 10:48 All skoro twierdzisz że w ep pracują najlepsi to powiedz mi "przyjacielu" kto ich zatrudnia bo wyniki lecą wam w dół. Jedno co można powiedzieć to pomimo kiepskich wyników macie poczucie humoru:)) o 17 mój drogi to ty idziesz do domu a inni pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marazm sytuacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 11:28 może nie wiecie ale okazuje sie że w PP EC EP TF wyniki są mniej więcej na tym samym poziomie. Druga sprawa wygląda tak - wszystkie te firmy mielą tych samych klientów, ci sami klienci nie płacą rat tu czy tam. Ci sami ludzie siedza na stołkach "managerskich", ci sami na nich tyrają w terenie, ciągle odbywaja sie te same gadki . Przedstawiciele przechodzą z rąk do rąk robiąc wszędzie ten sam syf. Nigdy sytuacja sie w tych firemkach nie zmieni. Wkrótce wchodzą dwie nowe firmy na teren ślaski, co jednoznacznie przekreśla szanse na dobre wyniki w długookresowym zakresie. Koledzy z EP przekształcaja firmę w twór windykacyjny. Będą odzyskiwac co sprzedali - no życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawni inaczej Re: sytuacja IP: *.strefa.com 05.03.11, 13:38 A co to za firmy? Coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogucik Re: sytuacja IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.03.11, 20:24 dla niewtajemniczonych tłumaczę skróty;PP-Provident, EP-Euro Providus ,TF-Tempo Finanse,EC- prawdopodobnie Euro Cent po więcej informacji odsyłam do wujka gogle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: sytuacja IP: 77.236.26.* 07.03.11, 23:52 a te nowe firmy to jakie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YETI Re: sytuacja IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 01:46 Jeżeli piszesz że EC to (...PRAWDOPODOBNIE Euro Cent) i wypowiadasz się na temat wyników finansowych TO RADZĘ idź do najbliższej Biedronki w dziale warzywa wciśnij na wadze BURAKI to wtedy dowiesz się ile jesteś WART i twoja INTELIGENCJA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do yeti Re: sytuacja IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.03.11, 10:38 kolego musisz rozumieć to co czytasz , nigdzie nie ma mojego posta na temat wyników żadnej z tych firm, jeśli nie wierzysz sprawdź IP dlatego nie obrażaj mnie bezpodstawnie ale z Twojej wypowiedzi wnioskuję że dalsza wymiana zdań z Tobą to nieporozumienie tak że nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogucik Re: sytuacja IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.03.11, 10:48 na teren Śląska wchodzi firma Everest Finanse z produktem Bocian Pożyczki / biuro główne w Śremie/drugiej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centus Re: sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:25 Z tego co wiem To Bocian doszedł do Radomska i tam sie wyłożył .Odleciał z terenu śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogucik Re: sytuacja IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.03.11, 14:35 www.pracuj.pl/praca/kierownik-rejonu-slaskie,oferta+archiwalna,1925834http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-ds-kontaktow-z-klientami-slaskie,oferta+archiwalna,1925822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centus Re: sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 14:03 Śląskie to moga byc Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hicarian Re: sytuacja IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 16:34 Szybko się rozwija ta firma. Przeczytałem ostatnio tutaj o nich: pozyczkibezbik.biz.pl/sukces-pozyczki-bocian-czyli-everest-finanse-na-rynku-polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brylook Re: sytuacja IP: *.net.stream.pl 29.05.12, 22:58 Bo firmą to trzeba umieć zarządzać ,kapitał, niedoświadczone osoby nie wystarczą aby ,,barany,, na nich pracowali.Przyszła kryska na matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:47 Co tak spokojnie na forum czyżby wyniki się poprawiły jak nie ma boskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 25.03.11, 09:32 a co? na urlop poszedł? czy tak na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 22:40 Nie możliwe żeby odszedł..Może pojechał na wycieczkę firmową w ciepłe kraje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 22:16 Ta za wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Euro providus IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 07.04.11, 20:08 no ładnie pan dyrektor zwolniony troche pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 08.04.11, 12:45 ta sensacja potwierdzona???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 08.04.11, 13:10 potwierdzona wie ktos za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 08.04.11, 15:18 jaka potwierdzona?! ale bredzicie ludzie! jak wszystko o czym tu piszecie jest tak potwierdzone jak zwolnienie boskiego to gratuluje:) dyr był na l4 i juz dawno wrócil i ma sie dobrze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 16:46 Dobrze ze wyzdrowiał,tylko jak go nie było to były normalne warunki pracy .Ledwie wrócił i już zbiórka za mała i z pakietami w bagażniku trzeba jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Euro providus IP: *.internetia.net.pl 14.04.11, 15:32 A co tam za ruchy w sławetnym Krotoszynie? "najlepsza" kierowniczka zmieniła firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Euro providus IP: *.171.16.219.static.crowley.pl 11.05.11, 16:47 Ok, ale jak dokładnie wyglądają zarobki Kierownika, i mniej więcej na czym polega praca na ww stanowisku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierep Re: Euro providus 11.05.11, 16:55 Praca jest mila lekka i spokojna jak to mowia "samo sie robi" :) dodatkowo otrzymujesz wsparcie doswiadczonych managerów którzy w sposób przyjazny bezmobingowy i kulturalny poprowadza cie po drogach i przecznicach zawilosci powiezonych obowiazków co do zarobków ... to na koncie wyglada to nie najgorzej ale po przeliczeniu calosci na stawke godzinowa popadniesz w lekka depresje :D po okolo 1-2 latach przyda sie prozak i skierowanie do poradni zdrowia psychicznego powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KADDAFI Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.11, 12:54 Sorka! mam pytanko co do nielicznych już na tym forum: Ta firma EP to jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owal A kto się zajmuje Ekspres Gotówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:51 Czy ta chwilówka działa na wszystkich terenach ep czy tylko w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obraz "pracy" Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 12.05.11, 12:50 obowiązki; raportówk(od 7 do 15 szt tygodniowo)i, wizyty zaległościowe(20/30/40sztuk tygodniowo z zależności od widzimisie managera), sprzedaż w domu klienta, rekrutacja konsultantów. Biorąc pod uwage, że najefektywniej pracuje sie po południu to masz na to max 5 godzin codziennie. Zaczynasz od 9.oo wizytą w biurze i toniesz w papierach. Więc wynika z tego że pracujesz od 9.oo do 21.oo ew 22.oo:). Jesli chodzi o zarobki to od 22oo do 2500 brutto więc szału nie ma:)jesli ktoś chce mnie poprawić bardzo prosze - ja juz sie wyleczyłem z tego typu firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KADDAFI Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 20.05.11, 15:53 Chyba już nie istnieje...bo nawet forum umarło. Wiecie wszyscy? chyba żadna rzecz mnie tak nie ciekawi jak to co porabia ten gizmo w zielonych butach?. Umieram z ciekawości, słyszałem że jest kibolem na meczach ale to chyba nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capela Zielony laczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 11:03 Gość z Łodzi jest bezrobotny i stawia się w pośredniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Euro providus IP: *.171.16.219.static.crowley.pl 11.05.11, 16:50 Ok, a dokladnie ile zarabia kierownik sekcji i jakie mniej wiecej sa jego obowiazki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd na dyrektor Re: Euro providus IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.11, 19:23 jak przystało na czewe było miło i się skończyło czyli jaśniej był w końcu NORMALNY MR z którym pracowało się jak... i tu Was zaskoczę jak z normalnym człowiekiem ale chłopina poszedł piętro wyżej i teraz nowy MR ( były ochroniarz z rossmana ) wprowadza ponownie dyktaturę i z kolegi zrobił się świnią. Synku sam chwaliłeś nowego MR sam mówiłeś że: "jak tak będzie to przestaniesz się rozglądać i wysyłać CV do innych firm". Powodzenia chłopaki i bawcie się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Równia pochyła Specjalista :)))) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.06.11, 07:52 Oj to już się chyba całkiem usrało:))) Takim "Specjalistom" to pewnie Dyrektor Przemysław ze trzy stówki z podstawy trachnie, za samą degradacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Specjalista :)))) IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 03.07.11, 09:03 coz takiego sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogłosznie o prace Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 03.07.11, 17:01 www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-sprzedazy-czestochowa-blachownia-lubliniec-i-okolice,oferta,2106732 WARTO POCZYTAĆ FORA O PRACY W TEJ FIRMIE ZANIM WYŚLE SIĘ APLIKACJĘ:) BO W OGŁOSZENIU NIE MA ZŁEGO SŁOWA O PRACY A PRACOWNICY KTÓRZY TAM PRACOWALI CZĘSTO PISZĄ ŚWIĘTĄ PRAWDĘ O PRACY W TAKICH BELE FIRMACH Z GMACHAMI..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 04.07.11, 08:41 Kiedyś to stanowisko tak się nazywało :) ale dla czego powrócili do tej nazwy to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiff Praca Euro providus IP: *.rev.masterkom.pl 04.07.11, 13:04 Witam ;) ostatnio dostałem propozycje od EP zeby jezdzic po domach i zbierać kasę , mam 19 lat i od września będę chodził do 4 klasy technikum i chcę zapytać czy opłacałaby mi się taka praca ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca Euro providus IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 05.07.11, 22:12 NIE !!!! chyba ze satysfakcjonuje cie 15 zl tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca Euro providus IP: *.centertel.pl 12.07.11, 13:42 NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie juz sie nauczyli nie chca placic. Wydrzec pare groszy za te nerwy to dziekuje. Zbiórka do d... zarobek tez.Pomocy od szefa 0. Refinansowan nie ma nie oplaca sie dac klientowi 8% towemu. Szal w trampkach. A i nowych tez nie dajemy bo cytuje "nie" i juz. Koszamar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca Euro providus IP: 83.2.41.* 25.07.11, 17:43 Czy ktoś wie co się dzieje w Wadowicach??? Kto jest kierownikiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teqila Re: Praca Euro providus IP: 83.2.41.* 25.07.11, 17:56 no właśnie co z Krakowem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubieeuroprovidus Re: Praca Euro providus IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.11, 18:02 Witam. Jeśli czyta to forum ktoś kto domagał się wynagrodzenia za nadgodziny proszę o kontakt na priv. lubieeuroprovidus@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: Praca Euro providus IP: 77.236.26.* 13.08.11, 12:56 co taka cisza firma przestała dzialać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlkp Re: Praca Euro providus IP: *.centertel.pl 19.08.11, 16:34 Pozdowienia z Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Praca Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 17.09.11, 14:50 Mam nowe i wielce ciekawe informacje w wielkopolski, podam je wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca Euro providus IP: 212.87.246.* 17.09.11, 21:20 boże to to jeszcze istnieje?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronek10@interia Chętni do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 08:56 Szukam chetnych do pracy kierownicy,przedstawiciele z rejonu Opole,Brzeg,Olesno oraz przyległe okolice. gronek10@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro.czestochowa praca dla obecnych i byłych przedstawicieli IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.09.11, 18:32 Witam Poszukuję osób do pracy jako doradca finansowy Profi Credit. Teren Częstochowa, Lubliniec, Myszków, Zawiercie i okolice tych miejscowości. Obowiązkiem doradcy jest pozyskiwanie klientów oraz podpisywanie umów. Klienci otrzymują gotówkę przelewem na konto i spłacają raty przelewem na konto firmy. CV na adres biuro.czestochowa@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro Proidus Obóz pracy EuroProvidus. IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 12:00 Witam. Jeżeli ktoś myśli o podjęciu pracy w firmie EuroProvidus to serdecznie przestrzegam. Firma zjawisko, obóz pracy.Konsultanci zarabiają marne grosze i są traktowani w najlepszym układzie jak psy gończe.Konsultant finansowy :) jak to pięknie brzmi. Kierownicy-etatowi pracownicy obozu pracy. Jeżeli ktoś ma rodzinę to niech przygotuje się, że będzie ją widywał kilka godzin tygodniowo . Oczywiście wiem, iż są osoby które lubią pracować nawet 13 godzin dziennie bez możliwości odbioru nadgodzin. Z wynagrodzenia trzeba wygospodarować pewien budżet na na paliwo -tankowanie za prywatne pieniądze nazywają wkładem własnym za możliwość rozwoju w firmie, żałosne!. Klienci firmy ogólnie nie chcą płacić więc wyrobienie jakichkolwiek premii graniczy z cudem. Wszystko zależy od człowieka ale ta praca zmienia ludzi , ciągłe pretensje, zarzuty i oszczerstwa ze strony przełożonych wykańczają,niszczą psychikę. Wszystkim zainteresowanym pracą Euro Providus i tym już pracującym życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim dobrego psychiatry bądź leków przeciwdepresyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Obóz pracy EuroProvidus. IP: *.net.stream.pl 22.09.11, 23:30 Żeby tam pracować trzeba być twardym a nie miętkim :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Re: Obóz pracy EuroProvidus. IP: *.trustnet.pl 23.09.11, 16:00 nom co zrobic istnieje i to chyba niezle.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita przestepstwo?? IP: *.147.76.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.11, 11:15 chodza sluchy ze policja zajela sie bylymi pracownikami ep za nieuczciwa konkurencje....wiecie cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki joł Re: przestepstwo?? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.09.11, 19:33 nieuczciwa konkurencja to sprawa dla sądu nie dla policji,tak ze to tylko sluchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na szczęscie były Re: przestepstwo?? IP: *.centertel.pl 24.09.11, 21:25 Bzdury... Żadnych lojalek nie podpisywaliśmy. Ta "firma" cierpi na permanentny przerost formy nad treścią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Obóz pracy EuroProvidus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 23:34 Albo sypiać z kimś z zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AviAtor Re: Obóz pracy EuroProvidus. IP: *.centertel.pl 08.10.11, 00:56 ...xxx, to dlaczego nie sypiasz tylko marudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psik Re: praca dla obecnych i byłych przedstawicieli IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.09.11, 09:02 Profi Credit :))) Oferta rekordowa :))) Oprocentowanie jakieś 300 % :))) Ha, ha, ha :))) Nie wiem jaki "Konsultant" maiłby to to komuż ożenić :))) Chyba niewidomemu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka co sie dzieje IP: 83.2.41.* 25.09.11, 07:29 A co sie dzieje w wadowicach i krakowie? Słyszał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcxcv Re: co sie dzieje IP: *.victor.pl 26.09.11, 18:01 zamykaja:D1 co do prób straszenia policją i prokuraturą takowe mialy miejsce ale jak wszystko w tej firmie zrobione to bylo bez ladu skladu i zadnego pomyslunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: co sie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 11:06 a ja slyszalam ze babcia ma ponoc cieplo bo sa swiadkowie ze cos ma za uszami ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: co sie dzieje IP: *.kalisz.mm.pl 27.09.11, 23:17 No dobra co do policji to mogą wezwać, jak ktoś złoży zawiadomiene o możliwości popełnienia przestępstwa! Ale oni sami się z tego śmieją, bo co to za przestępstwo, że ktoś odchodzi z pracy - najczęściej za porozumieniem stron, a nawet jak jest dyscyplinarka to przegrywają w sądzie każdą sprawę, np moją, założyli mi sprawe o odszkodowanie i w pierwszej instancji dostali baty, odwołali sie sprawa ponownie w pierwszej instancji (błędy proceduralne), ale ponownie dostaną w d.... O babci - paranoicy - szukanie dziury w całym nie umiecie utrzymać ludzi w pracy to miejcie pretensje do siebie a nie do nich, zmiana, miejsca pracy jest dozwolona. Wasza zasada to jak ktoś nie jest z nami to jest przeciw nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Zapomniał byk jak cielęciem był?? IP: *.net.stream.pl 04.10.11, 12:50 trzeba postawić pytanie skąd się wzieła baza EP? (powrót do korzeni) Na terenach EP rozkłada ich konkurencja Południowa Polska Chwilówki,Eurocent w środkowej Skarabeusz i Bocian.Jak się dba o szeregowych pracowników tak się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Zapomniał byk jak cielęciem był?? IP: *.trustnet.pl 05.10.11, 10:27 no wlasnie a teraz przez ep nasi ludzie co chwile sa na komisariatach i zamiast pracowac sa przesluchiwani..... nie ladnie ep nie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor G**** mogą. IP: *.centertel.pl 05.10.11, 15:54 Klientom byłym i obecnym radzę kliknąć ten link. Pamiętajcie, że umowa którą podpisaliście, jest umową cywilno-prawną i jako taka podlega również temu samemu kodeksowi. Wszystko co mogą zrobić pracownicy tej "firmy" to karnie przyjść po ratę raz w tygodniu. Nie wolno im nachodzić, straszyć, wydzwaniać itp... Nomen omen biedny EP, jest w stanie tylko i wyłącznie uzyskać tytuł egzekucyjny na drodze sądowej i egzekwować należność poprzez komornika. W przypadku częstszych kontaktów ze strony EP polecam doniesienie na policję. Zarząd będzie musiał znowu ciąć limity na kartach paliwowych, żeby nastarczyć na odszkodowanie do UOKiK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z góry Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 09:51 h eheheh firma już szuka pieniędzy u byłej kadry która trzymała zbiórki na wysokim poziomie.Teraz zrzucają klientów do ,windykacji, tzn na inny komputer i mówią że będzie dobrze. 2/3 debitu poszło.Redukcje etatów itd.Firma przekształca sie w placówkę windykacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: G**** mogą. IP: *.trustnet.pl 07.10.11, 10:38 tylko ze oni poplacili ponoc klientom za info o babci zeby zeznali co chce ep....i to sporo kasy ponoc i maja chetnych sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: G**** mogą. IP: *.kalisz.mm.pl 08.10.11, 11:32 Składanie fałszywych zeznań jest karalne, a jak znajdzie się jedna osoba, która przyzna, że proponowano jej za to pieniądze (a na pewno się znajdzie) to całą reszte zeznań mogą sobie w buty wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: G**** mogą. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.11, 12:14 Tyle tylko, że ta ich pseudo - windykacja, to Ci sami ludzie, którzy kiedyś udzielali tych pożyczek :))) MR Regionów i Bezpieczniki na umowach - zlecenie, są pracownikami strasznej instytucji o nikomu nic nie mówiącej nazwie Tutor (w wolnym tłumaczeniu opiekun :)), która jest własnością Pana Prawej Nogi :) No i tak samo nic nie mogą jak nie mogli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł. Od nowa ? IP: 31.62.15.* 13.10.11, 12:09 To komu się znowu znudziło :) ? Bo wątpię, żeby kogoś stamtąd wylali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowa Re: Od nowa ? IP: *.net.stream.pl 15.10.11, 12:57 Jak się ogłosznie pojawia to kogoś szykują na zieloną trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska .....sad?? IP: *.trustnet.pl 18.10.11, 15:00 ....uuu ponoc jednak zarzuty dla babci sie szykuja........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja Re: .....sad?? IP: *.centertel.pl 18.10.11, 16:36 Podpowiedzcie coś... Też tam pracowałam, ale "babcia" ? Nie mogę złapac o kim mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: .....sad?? IP: *.kalisz.mm.pl 19.10.11, 15:19 A ja słyszałem cos całkiem innego, podobno osoba, która coś powiedziałe, potem to odszczekał. Bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 20:44 Ja właśnie dostałam pismo od firmy EP na którym była wielka naklejka JESTEŚ WPISANY DO REJESTRU DŁUŻNIKÓW! Szukam osób które też dostały takie pisma. To nie zgodne z prawem. Walczmy o swoje!!!!! ewabigtom@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: G**** mogą. IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.11.11, 11:31 Trzeba bylo płacić raty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 12:13 Dlaczego wyrażasz opinię nie znając sprawy???? Firma działa na pograniczu prawa! Prowadzone są przeciwko niej sprawy w UOKiK oraz w GIODO. Już nie długo tej samowolki pozostało lichwiarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 10:16 Nie mają przedstawicieli a kierownicy którzy próbóją robic zbiórki nie mają paliwa.Ludzie płacą grube pieniądze za obsługe w domu a nikt się nie zjawia.Póżniej listonosz przynosi monit.Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 10:49 Mało tego że listonosz przynosi monit. Za monit liczą sobie dwie dychy. HA,HA,HA, Mogą sobie nagwizdać. Naliczenie kasy za monit jest nie zgodne z prawem i w żaden sposób nie wiąże klienta. Ludzie nie płaćcie za monity!!!!! Zainteresowanym podam podstawę prawną w razie wizyty "windykacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate jednak moga..... IP: *.trustnet.pl 16.11.11, 12:37 co to za durna ewa najpierw zebrze o pozyczke a potem twierdzi ze nie musi oddawac..... no tak to jest na swiecie ze oszusci musza byc napietnowan,i teraz juz ani pozyczki nie dostanie ani nie kupi nic na raty skoro sama wybrala miejsce na marginesie spoleczenstwa to widac tak woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jednak moga..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 12:50 Pieprznięty człowieku! Nigdy nie żebrałam o żadną pożyczkę! A na marginesie społeczeństwa to są ludzie tacy jak Ty, którzy cwaniakują pukając do drzwi pożyczkobiorców i proszą o ratę za takie grosze jakie Wam płacą. Trzeba nie mieć godności żeby dać sobą tak pomiatać. A szefostwo kpi sobie z Was i ma Was głęboko gdzieś. Jeśli pomogę choć jednej osobie walczyć o swoje prawa to będę zadowolona. To że ktoś pożyczył pieniądze u lichwiarza nie oznacza jeszcze że jest wyrzutkiem społeczeństwa, natomiast ci co bronią niedozwolonych praktyk już tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: jednak moga..... IP: *.trustnet.pl 16.11.11, 13:04 no to moze zmusili cie bidulo zebys brala pozycze heheh pelno jest takich kretaczy i naciagaczy wiec powinni byc wpisywani do wszystkich rejestrow zeby juz nie mogli niko oszukac.... koszty pozyczki sa jawne wiec poprostu probujesz oszukac ale pewnie zaplacisz jeszcze komornikowi koszty i wtedy juz na caly swiat bedziesz zla a moze to poprostu menopauza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: jednak moga..... IP: *.trustnet.pl 16.11.11, 13:37 poza tym na marginesie społeczenstwa nie sa osoby ktore pozyczaja pieniadze od EP PP itp tylko osoby postepujace jak ty i probujace w oszukanczy sposob uniknac splaty i dla was wlasnie sa rejestry dluznikow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: jednak moga..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 17:34 Oj szkoda gadać. Do ewa to jest forum pracowników EP i każdy wpis godzący w dobre imię tej ELITY to słowa rzucone na wiatr. Oni mają prane mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaddafi Re: jednak moga..... IP: *.cdma.centertel.pl 17.11.11, 11:17 oj dzieje się dzieje, nie było mnie na forum trochę czasu a tu na nowo zgrzyt. Pisze do KATE bo czytając twoje posty ( przepis dla wszystkich) najpierw je przeczytałem a potem podsumowałem je sr...c w kiblu. Słuchaj zwisie siedź sobie na tym stanowisku kierownika a czy nie na pewno MR spokojnie módl się aby ta firma się jeszcze trochę utrzymała a sprawę windykacji ( która nie istnieje) i sprawę monitów które niesłusznie otrzymują klienci z braku nie odbierania rat, twojego czasu i z całkowitego braku pojęcia co do zarządzania ludźmi - zostaw ludziom wyżej postawionym od ciebie. Wiesz co robi pies jak nie ma co robić? - jaja liże a ty jak nie masz co robić to piszesz durne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: jednak moga..... IP: *.trustnet.pl 17.11.11, 13:04 no grubo grubo cale szczescie ze to kadaffi pisze bo wszyscy wiedza ze pierwowzor skonczyl pewnie pewnie podobny los spotkal cie w ep jak sadze, wiec teraz tylko forum zostalo na otarcie lez..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaQ Re: G**** mogą. IP: *.net.stream.pl 16.11.11, 23:00 Niestety co do monitów, to każdy klient podpisując wniosek wyraża zgodę na monity za powstałą zaległość i w sądzie przegra, chyba, że udowodni, iż monity zostały naliczone niesłusznie, np. z powodu braku obsługi. Jeżeli monit się pojawił to wpłacając ratę najpierw spłaca się monit, a później saldo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:29 Klientowi mogą dać do podpisania nawet cyrograf. Jeśli w umowie są zawarte punkty nie zgodne z prawem to nie wiążą w żaden sposób klienta. NIE PŁACIĆ ŻADNYCH MONITÓW!!!!! Pożyczkę trzeba spłacać , to jest jasne. Jak się pożycza kasę to trzeba oddać Ale na litość boską! tak lichwiarski procent, i jeszcze monity z palca wyssane żeby ratować budżet firmy, która i tak ledwo już dyszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:36 A poza tym, w jakim sądzie????? Czy widział ktoś sprawę w sądzie którą założyli lichwiarze??? Oni będą żebrać o każdą złotówkę a do sądu nie pójdą! A wszyscy MR, KR i inne tego typu twory mają za główny cel tą kasę ściągnąć. Od tego zależy ich być albo nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: G**** mogą. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.11.11, 17:59 Jasne, że nie oddadzą. Na rejestrach są pożyczki z 2007 roku i nikt tego nie odpuści :))) Ludzie trzy razy adresy pozmieniali, a ci kretyni dają nowemu konsultantowi taki rejestr i robi z siebie durnia :))) Ale KKZ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 18:24 Podnieść zarzut przedawnienia i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: G**** mogą. IP: *.3s.pl 13.04.12, 09:23 Tylko czemu w regulaminie na książeczkach które dajecie pisze o monitach tylko w przypadku pożyczek bez obsługi w domu, przy tych z obsługą zająknięcia o monitach nie ma, na wniosku też nie ma takich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 10:00 CIEMNA MASO NA KAŻDEJ UMOWIE POŻYCZKOWEJ PISZE O MONITACH I TO NA PIERWSZEJ STRONIE TŁUSTYM DRUKIEM ZARAZ POD KWOTAMI POŻYCZKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: G**** mogą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 19:02 Powtarzam po raz n!!! Nie płacić żadnych monitów!!!! W momencie przekazania raty ma ona być wpisana w książeczkę wpłat W CAŁOŚCI!!!!!! Wpłacam 30 zł tak ma być odnotowane. Przykład: saldo do spłacenia 230 zł. rata tygodniowa 28,31 przy pożyczce 900zł na okres 55 tygodni. Wpłacam 30 zł i ŻĄDAM!!!!! aby ta kwota była wpisana na poczet zadłużenia (czytaj) salda pożyczki!!!! W dupie mam monity. W momencie spłaty niedopłata będzie mi udowadniana!!!! LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Ratujmy ewe IP: *.trustnet.pl 18.11.11, 10:55 ewa prosze ogarnij sie te leki nie dzialaja musisz isc ponownie do lekarza opowiedz o swoich emocjach musisz dostac cos mocniejszego.....i płacic swoje dlugi takie juz jest zycie .RADA płac w terminie unikniesz dodatkowych kosztów i wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ratujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 11:10 Pacani Łbie jak ktoś może płacić w terminie jak nikt nie pojawia sie po rate dzwoni sie do biura z informacja że nikt nie przychodzi a tu śmieszna Pani mówi że sparwę załatwi kierownik .Kiedyś w tej firmie było wystarczająco dużo ludzi by dać sobie radę z klientami.Było ciągle mało i mało więc odeszli.Zostali klienci bez obsługi wymyslili aby bezpiecznicy jeżdzili po nich jako windykacja (sami by nie umieli sie zwindykować ) kolejny pomysł nie wypalił co raz mniejsza kasa trafiała do firmy stałe koszty utrzymania.Decyzja Rady Mądrych tniemy i zamykamy oddziały .Na chwile obecną jest za duzo klientów do obsłużenia za mało ludzi i brak pieniedzy na paliwo.Rada dla klientów nie dzwońcie do biura tylko się tam wybierzcie z książeczkami wpłaćcie raty 3 razy za potwierdzeniem pieczątki firmy.Macie dowody że płacicie za obsługe której nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Motto Firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 11:34 Spółka Euro Providus S.A. jest firmą zajmującą się udzielaniem pożyczek w zakresie od 300 do 5000 złotych. Spośród innych Firm funkcjonujących na rynku polskim, zajmujących się udzielaniem pożyczek, wyróżnia ją fachowość bezpośredniej obsługi w domu klienta. Obsługa przez Konsultantów Spółki obejmuje zarówno udzielenie pożyczki, jak również jej obsługę przez cały okres trwania pożyczki, polegającą w szczególności na odbiorze tygodniowych rat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha, ha... Re: Motto Firmy IP: *.centertel.pl 18.11.11, 15:46 Tak, tak... Oczywiście. :) Uosobienie rzetelnej instytucji finansowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Motto Firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 11:00 Na posty odpisuja kolesie z góry stawiam na małego gostka który kiedyś wklepywał listy zbiórek w PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaddafi Re: Ratujmy ewe IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.11, 12:05 Słuchaj KATE!!! jeśli jesteś taki mądry i posiadasz choć 1% honoru ( a teraz się okaże ) to nie ujawniaj swojego nazwiska tylko podaj z jakiego rejonu jesteś? To ja ci zagwarantuje że w przeciągu miesiąca to tobie będzie potrzebny lekarz, zakład psychiatryczny a na końcu WTZ, o lekach nawet nie wspomnę bo już ci są potrzebne. Dziwie się tylko Ewie i reszcie na tym forum że zwracacie uwagę na posty tego prycypoła. Nie piszcie bo to i tak nic nie da, każdy wie jak jest, zostawcie to dla siebie. Jest taki zwis gdzieś na oddziale który myśli że przez swoje posty poniesie sobie wynik - nie tędy droga przyjacielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Kate IP: *.centertel.pl 18.11.11, 15:44 No coś Ty :) Człowiek podpisujący się nickiem "Kate" jest z Częstochowy :) Przecież ma dostawcę netu Trustnet, to jest firma z Częstochowy :) To pewnie Pan MR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ratujmy ewe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 17:01 Ja się nie mam czego wstydzić. Rat nikt nie odbiera więc skąd do cholery te koszty???? a poza tym macie rację. Taki KATE może mnie pocałować gdzieś. Jego lekarz już na temat jego obłędu pisze doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: Ratujmy ewe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 11:13 kolejny sukces w Małopolsce na dwa oddziały pracuje jeden kierownik. I MRB też wyladował na zielonej trawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx sylwiuszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 15:57 ojej co to Sylwiuszku sie stalo ?????? tak walczyłeś ze wszystkimi tak pomiatałeś kadra i konsultantami taki cwaniak byłes i cie spakowali???pewnie z zaskoczenia cie wzięli bo inaczej znów bys sie pochorowal jak ostatnio:D swoja pomyslowoscia i umiejetnościami doprowadziles do tego ze jedny region ktory robil wyniki padl na ryj a to ze byly wyniki to niestety nie twoja zasluga bo jak pisalem wyzej chorowity byles tylko czarnego a ty spusciles to jak gow...o w kiblu zreszta dzieki twoim umiejetnioscia za prace podziekowal ci Leszek Sz co mowi samo za siebie gorace pozdrowienioa z północnej polski ty pewnie wiesz kim jestem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: sylwiuszek IP: *.kalisz.mm.pl 21.11.11, 23:33 Coraz częściej odnoszę wrażenie, że prędzej ta firma padnie niż zakończy się moja sprawa w sądzie, którą mi wytoczyli. Ciekaw kto zapłaci wtedy koszty postepowania, jak panowie z Cz powiedzą, że to nie ich sprawa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: sylwiuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 10:36 To pora na Mr-ów już nie długo zostaną sami terenowi pod Panem Dyrektorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: sylwiuszek IP: *.kalisz.mm.pl 24.11.11, 19:34 Czyli nauka jednak poszła w las. Nie uczycie sie na własnych błedach! Tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ice0002 Ice 27.11.11, 11:32 Ciekawe czy będą trzymać tego darmozjada dyrektora czy pozwolą na upadek firmy, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Ice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.11.11, 13:50 Moim zdaniem to Boski nie zależy od Prezesa, tylko odwrotnie. Austriak na papierze wyniki ma świetne. Zbiórki na oddział co tydzień po 100 tysięcy, nowe piszą, wznowienia i rki też, więc nic go nie niepokoi :) Nieważne, że 50 procent tego jest z r-ek, proporcje są zachowane, gra muzyka :) Bywa na wieluńskiej raz na pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Prawda Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 11:46 Co do dyrka to nie mozna go ruszyć.Jeżeli zmienili by tego pomysłowego chłopca konkurencja moglaby mieć problemy z EP.W tej firmie zostało jeszcze kilka osób które wiedzą co trzeba robić ,lecz niestety nigdy ich nie dopuści do władzy prezes.Przykład jednego MRB z Łodzi który był zagrożeniem dla bosego chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzpn Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 29.11.11, 13:22 u nich jak w PZPN tylko nie wiadomo kto jest największym kręcina...... Odpowiedz Link Zgłoś
ice0002 Re: Prawda Ep 30.11.11, 10:22 A tak to byli kierownicy zmieniani jak rękawiczki poprzeciągają konsulatnów do konkurecnji i wyniki jak leciały tak będą lecieć,i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 30.11.11, 11:31 a ja slyszalam ze same osly odchodza od euro providusa bo gdzie indziej gorzej mają i wiecej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Prawda Ep IP: *.kalisz.mm.pl 30.11.11, 13:33 hehehehe niezły dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: Prawda Ep IP: *.205.73.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.11, 22:28 no w sumie to nie wiem czy ktos odszedl z ep i zrobil kariere chyba nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Prawda Ep IP: *.kalisz.mm.pl 30.11.11, 23:02 No cóż to chyba naprawde mało wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Prawda Ep IP: *.net.stream.pl 05.12.11, 09:14 Każdy kto odszedł z Ep zrobił dobrze.Przykładem firmy Skarabeusz,Bocian.Oczywiscie mowa tu tylko o kierownikach.MR raczej nie zrobili kariery bo mają wyprane główki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 05.12.11, 14:08 moze lepiej miec wyprana ni nie miec wogole w bocianie i skabrku to juz mega lipa jest........to wie raczej kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: Prawda Ep IP: *.netcominternet.pl 05.12.11, 14:22 A co ty wiesz o Bocianie ,w dupie byłeś i gó... widziałeś...ja znam tą firme i mam inne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 05.12.11, 14:56 tylko uwazaj bo bociany odlatuja na zime a co ty wiesz o ep?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: Prawda Ep IP: *.netcominternet.pl 05.12.11, 17:50 tyle co ty ,a może jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśtyk Re: sylwiuszek IP: *.strefa.com 13.12.11, 16:57 Czy ktoś wie czy były kierownik Daniel Kot... wrócił do firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: sylwiuszek IP: *.trustnet.pl 21.12.11, 16:33 kot wrocil do firmy dzis rano byl widziany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: sylwiuszek IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 00:06 Eee tam Sylwiuszek ma się dobrze JEST NIEZNISZCZALNY ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zygi Re: sylwiuszek IP: *.trustnet.pl 28.12.11, 10:42 moze ma jakies haki na kogos nad nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: sylwiuszek IP: 83.2.41.* 28.12.11, 10:47 A co tam w Krakowie i Wadowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: sylwiuszek IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 20:01 Niekoniecznie, może po prostu robi im wynik. A jak? to już nikogo nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titol Re: Zapomniał byk jak cielęciem był?? IP: *.static.hostnoc.net 29.12.11, 10:46 Dobrze, że w końcu znalazłem coś na temat owej spółki. Gdyż ja również mam pewne doświadczenie z ludźmi którzy tam zarządzają, mam tu na myśli Pana R. Bulski-ego. Byłem zszokowany gdy dowiedziałem się, że osoba bez kultury, z brakiem jakichkolwiek dobrych manier, niekompetentna, nieuprzejma, opryskliwa, źle wychowana i borsukowata mianuje się Dr. Z góry współczuję wszystkim jego współpracownikom! Większą kulturę i intelekt ma kasjer sklepu spożywczego ( z całym szacunkiem do tego zawodu) niż tytułowy Dr. Ach........zapomniałem ......łatwiej umówić się z Premierem Polski (sprawdzałem :) niż z dr. Bulskim ..........ale w sumie czemu się tu dziwić, jak się nie ma wiedzy i kompetencji do prowadzenia konwersacji na wysokim i kulturalnym poziomie to się spotkań unika......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Zapomniał byk jak cielęciem był?? IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.11, 16:20 Rafał to jedyna normalna osoba w tej firmie i tak o wszystkim decyduje Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejaka Re: Zapomniał byk jak cielęciem był?? IP: *.net.stream.pl 01.01.12, 20:17 HHEHHEH Tomek to ma wyniki podawane z kapelusze od dyr Boskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiepski Re: Prawda Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 21:13 Bocian i Skarabeusz ta sam kadra co kiedyś w Ep .I ten sam tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Re: Prawda Ep IP: *.internetia.net.pl 07.12.11, 10:38 w bocianie coraz mniej byłych pracowników ep........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawda Ep IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.12.11, 08:40 A w Bocianie manageruje Łukasz G.nadal ? Czy już nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawda Ep IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.12.11, 11:36 Pewnie ze nadal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 27.12.11, 16:11 ale on strasznie babole wali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawda Ep IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.12.11, 18:19 A to nic sie nie zmieniło :))) Zawsze był uosobieniem braku kompetencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawda Ep IP: *.181.47.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.12.11, 23:25 i dlatego wywalili go z ep pewnie taki sam loc go czeka tam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodła Re: Prawda Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 19:35 W skarabeuszu też były wyrzuty miesiąc temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laczek Re: Prawda Ep IP: *.trustnet.pl 08.12.11, 10:19 ciekawe kiedy wywala Mr Propera hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 19:27 Odradzam!! To trudno nazwać pracą, to jest nabijanie ludzi. Praktycznie dokładasz do swoich zarobków, nie masz na pożyczki, ludzie czekają, a Ty świecisz oczami. Miałam dobrego kierownika, ale już się wycwanił. Masz zdrowie to nie marnuj go dla providusa, bo nie warto. Poczytaj opinie o firmie - to wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 19.02.12, 01:04 O którym kierowniku piszesz, że się wycwanił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmina Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:32 A co się stało z kastą Radomska ? Od kiedy nie ma państwa M na tym terenie widze że mam pieniądze w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 21.02.12, 10:23 cos słyszałem ze oni ponoc okradali klientów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 13:53 Trzeba spytac klientów !Spokojnie mają następne trzy firmy w których dalej działają,tylko z malutkim kapitałem w porównaniu do Ep.Skrzydeł nie rozwiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydawca Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 16:16 A co się stało z Agnieszką.Wydawała się najnormalniejsza z tej całej watahy na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 28.02.12, 08:35 Koordynatorem Działu Administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeska Re: Euro providus IP: 94.42.192.* 28.02.12, 18:16 A co się stało z Wadowicami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepsze Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 02.03.12, 09:20 Jakie oddziały jeszcze działają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joke Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 02.03.12, 14:24 juz zaden nie dziala -:))) swietujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 14:36 FIRMA DOBRZE PROSPERUJE .POŻYCZKI DAJEMY KLIENTÓW DUŻO .W NAJBLIŻSZYCH DNIACH WIELKIE OTWARCIE NOWEGO ODDZIAŁU W SKAWINIE WIĘC NIEJEST TAK ZLE JAK CONIEKTÓRZY WYPISUJĄ.TRZEBA PRACOWAC NIEOBIJAC SIĘ .POZDRAWIAM WSZYSTKICH KONSULTANTÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 03.03.12, 10:05 Naucz się pisać po Polsku.Ciekawe dlaczego dyrektor chcę wywalić Mrb-ow jeżlei jest tak dobrze.Na wszystkich regionach wyniki lecą na łeb na szyje.Bocian i ludzie po Ep zaczeli intensywnie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 15:53 NAJWIĘKSZEM BŁĘDEM W FIRMIE TO JEST ZBYT DŁUGI OKRES ZANIM KTOKOLWIEK ZAJMIE SIĘ WINDYKACJĄ .KONSULTANCI MAJĄ W REJESTRACH POZYCZKI Z 2008 ROKU PO BYŁYCH KONSULTANTACH KTÓRZY NIEODWIEDZALI ICH I A KLIENCI NIEDOSTAJA UPOMNIEŃ ANI MONITÓW BO POCO JAK POZYCZKA SIĘ PRZETERMINOWAŁA .ŻADEN BANK SIĘ TAK NIEBAWI Z KLIENTAMI NIEPŁACĄ TO DO KOMORNIKA WTEDY BY ZACZĘLI PŁACIC . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONSULTANT Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 16:04 BOCIAN SKARABEUSZ ITP. TO ZNÓW NADAJA POŻYCZEK POTEM ODEJDĄ Z TYCH FIRM I UTWORZĄ NOWE .BO WSZYSCY PRACOWNICY TYCH NOWYCH FIRM TO PRACOWALI W EP NADAWALI GŁUPICH POZYCZEK I NIEŚCIĄGALI RAT BO KLIENCI BYLI NIEODWIEDZANI A TERAZ STRASZNIE SZALEJĄ PO REJONACH I DOBIJAJA SIĘ DO KLIENTÓW EUROPROVIDUSA BY DAC POŻYCZKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 04.03.12, 19:11 Tylko jaki ma kapitał Bocian a jaki Ep.Od dawna cięcie kosztów bo przed 27 na wypłaty brakuje.A z drugiej strony dlaczego mrb mają brać premie a Dyrektor nie wyrabia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joke Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 15:43 ostatnie wyplaty byly w ep w 2010 roku brakuje pieniedzy .... bocian to ma kapitał hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doke Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 07.03.12, 11:20 Hheheh no tak tnie się na wszystkim :)Limity paliwowe z 2007 roku pensje szeregowych bez zmian tzn.były przypadki niższych umów.Na prąd i gmach w mieście świętej wieży jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 08.03.12, 11:29 biuro jest juz w szałasie i chodzimy w skórach a na wizyty z maczugami.....jezdzimy konno bo samochodow juz dawno nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 08.03.12, 19:35 znam ten ton wypowiedzi..., pasuje mi na wieczne dziecko... no chyba ze to choroba zakaźna i inni tez sie tak teraz zachowują:-/. tak na marginesie - utrzymanie konia tez sporo kosztuje wiec czy to aby napewno konie???? Moze Osly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josi Re: Euro providus IP: *.182.74.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.12, 23:14 Czasami brakuje słów kiedy sie to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 12.03.12, 13:38 Warto by opisać tutaj nowe premiowanie.Po prostu jest rewelka.Nie będą mieć kierownicy za co tankować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: 94.42.113.* 13.06.12, 16:33 jedni płacą drudzy nie,a i tak na swoje wyjdą ,z takich odsetek co mają z tysiąca prawie dwa do spłaty i durne monity po dwadzieścia złotych,co list co najwyżej kosztuje dwa zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal.pozyczki Re: Euro providus IP: 212.87.241.* 16.06.12, 06:43 Witam, szukam chętnych osób na stanowisko przedstawicieli i kierowników do podjęcia nowego wyzwania na terenie Gliwic, Bytomia, Tarnowskich Gór. Branża pożyczek gotówkowych z obsługą w domu. Osoby zainteresowane są proszone o kontakt: kowal.pozyczki.gliwice@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky man Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 14.03.12, 13:43 a ja nie narzekam pracuje i jest okey....ep daje to co obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Euro providus IP: 94.42.192.* 14.03.12, 17:04 A ile pracujesz? Może jeszcze nie wiesz co Cię czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky man Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 10:00 juz prawie rok i jest spoko i wiem ze we wszystkich innych firmach sa ludzie ktorzy mieli kontak z ep szkolili sie tam a teraz nie stac ich nawet na dobra opinie o firmie ktora pozwolila im sie wypromowac i o dyrektorze ktory cos ich nauczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 16.03.12, 08:59 .... to niby czego Cie ten "dyrektor?" nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the unfortunate Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 10:29 Raz to trzymaj się jednego ip jak piszesz z firmy.Dwa to dyrektor jak jeszcze w PP pracował to ciężko było go w terenie zobaczyć.A to co opowiada na spotkaniach to już całkowita żenada.W tej firmie faktycznie było dużo osób ale to one wnosiły doświadczenie i pomysły.Niestety każdy kto był zagrożeniem dla boskiego zostaje usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.12, 12:53 Witam dawno tu nie byłam...ciągle te same tematy.Prawda jest taka,że jak cięzko pracujesz to z firmy wylatujesz:)...Miałam okazję to przeżyć.Pomimo tego wspominam pozytywnie kolejny dzień za dniem...a trochę tego było.Odnośnie boskiego i reszty...wiecie wszyscy jesteśmy po pp,ep..główki zryte i może stanowiska robią swoje.Wiem jedno,że latałam po terenie po 14 godz.dziennie i mało im jeszcze było a na dzień dzisiejszy byli klienci dzwonia do mnie,ze brak obsługi,monity...Ciekawa jestem gdzie są konsultanci i obecna pani kierownik w sumie fakt jezdzi z bezpiecznikiem i udają windykację:)Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredi Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 16:50 no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 29.03.12, 23:20 No i co panie prezesie i szanowny dyr. kolejny raz przegraliście w sądzie. Może sami zapłacicie na ten dom dziecka te 10000 tyś które chcieliście odemnie i jeszcze te 32000 z pierwszego pozwu z których się wycofaliście bo okazało się, że nie możecie wpłacić nawet do sądu opłaty. Kolejny raz sąd pokazał wam gdzie ma wasze wyssane z palca zarzuty. Ale teraz kolej na mnie, co prawda o nadgodziny już was sądzieć nie mogę ale zostaje mi jeszcze kilka ścieżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 30.03.12, 09:45 No to Biznesowi zostaną zwolnieni.Trzeba ciąć koszty jak się przegrywa.Może w końcu dyrektor ruszy w teren jak w swoich opowieściach które usłyszał w PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 30.03.12, 12:20 chyba dyr nie jest od zbierania rat tylko od zarzadzania ..... raty zbieramy sami i przynajmniej wiemy ze mozna uczciwie zarobic bo daja to co obiecuja a nie tylko obiecuja jak u innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko345 Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 30.03.12, 18:13 mam pytanko jakie zarobki sa dla kierownika sekcji , jakie limity na paliwo i telefon , a i jakie auto ma do dyspozycji ? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.03.12, 10:26 witam moze mi ktos naswietlic sprawe zarobkow na stanowisku KS , podsatwa , premia , limit paliwowy i na telefon , a i jakie auto ma do dyspozycji ks z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Euro providus IP: 94.42.192.* 31.03.12, 10:36 Limit na paliwo- tankuj za swoja kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.03.12, 11:33 a zarobki ? jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.03.12, 11:36 czyli mam rozumiec ze nie ma kasy na paliwo zadnej dla KS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Euro providus IP: 94.42.192.* 31.03.12, 17:24 może i dają ale nigdy nie starcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.205.98.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.03.12, 22:22 ZAWSZE STARCZA A JESLI SIE DUZO JEZDZI MOZNA ZWIEKSZYC LIMIT NA PALIWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasde Re: Euro providus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.04.12, 16:57 2500 brutto podstawy plus 500 brutto za realizację celu na wpłatach bądź zbiórce. Głównie polo lub fiesty - 700 zł limitu na paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.12, 17:41 Limit..zbyt mało w tamtych czasach.Prośba płaczem nawet niekiedy nie pomagała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Euro providus IP: *.205.6.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.12, 19:14 3000 brutto plus 1500 za realizacje celu...LIMIT PAL 700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _______ Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 03.04.12, 10:25 hehheheh 2000zł netto na początek i premia nie do zrealizowanie .Czyli jak będzie sobota około 2250zł na ręke i brak życia prywatnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.12, 11:53 DOKŁADNIE:)Czyli jednym słowem bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 03.04.12, 13:41 jak ktos jest niepoukladany lub niedorozwiniety to niech zostanie na zasiłku bedzie miał prywatne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---------- Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 13:22 Lepiej siedzieć na bezrobotnym niż robić na nieudaczników z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.04.12, 19:58 a jak wyglada sciezka kariery , nad kierownikiem sekcji jest menager ile zarabia taki menager? ile podstawy i ile premii a i jakie auto posiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 11:19 jakiej kariery ?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aser Re: Euro providus IP: 212.160.172.* 05.04.12, 12:34 Golfa VI. Zarabia chyba pińcet więcej :) Mr możesz zostać po rocznym kierownikowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.04.12, 20:26 a jak wyglada system premiowy dla KS I MR, jakie jest minimum w % wykonanie planu by dostac choc czesc prremii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 09.04.12, 22:36 Dla KS 20% podstawy za 100% planu na zbiórkę 15% podstawy za 100% planu na wpłaty 15% podstawy za 100% planu na jakość Wszystkie dość wyśrubowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bylego Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 10.04.12, 10:25 wysrubowane chyba dla takiego osla jak ty ja jakos robie i jest ok poza tym masz nieaktualene informacje o podziale celow widac dawno juz cie wypieprzyli za nierubstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 17:47 Słownik ortograficzny języka polskiego - wyd. Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz rzeczownik :nieróbstwo synonimy: gnuśność, lenistwo, nieróbstwo, próżniactwo, obijanie się, opieszałość Kogo tam przyjmują do pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pola Re: Euro providus IP: *.31.44.30.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.12, 18:57 hyba nie polonituf osle polu tylko fahofcuf od porzyczek.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 10:36 żeby uchodzić za fachowca to trzeba ukończyć jakąś szkołę , mieć wykształcenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 10:20 ja słyszałam że tam pracuja poważni fachowcy. szczególnie na górze, wie ktos cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp czy ep? Re: Euro providus IP: 79.162.203.* 23.04.12, 23:02 A co robi Grabarz z Opola. Jeszcze udaje, że coś robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julu Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 09:00 hahhahah PRL na górze a Kopernik w terenie hahhha.Brawo marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 17:04 .....znów sukces kolejny kierownik na zielonej trawce....a najlepszy to był konkurs dla konsultantów i kierowników i premie na które nikt się niezałapał..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Euro providus IP: *.205.115.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.12, 21:03 a ktory teraz skad? byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 09:52 z andrychowa jest ogłoszenie-bo znów szukaja nowego kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polookokta Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 06.05.12, 20:52 Czy to efekt domina czy reakcja łańcuchowa która się zaczeła w 2009.Jakie jeszcze są przedstawicielstwa tej firmy z obsługą kadrową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tekila Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 21:38 czy ktoś wie co się dzieje w oddziale KROTOSZYN? WIELKI PRZYSTOJNY manager po szkoleniu razem z jednym z kierowników jezdzili w dwójkę na jednym rowerze po ulicach miasta. Ich zachowanie i słownictwo wskazywało na to że szkolenie było BARDZO OBFITE nie tylko w wodę mineralną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.12, 22:41 Heh...jeśli on jest przystojny i wielki to ja jestem gwiazdką z nieba:) Przystojny był... ale już go nie ma...Co się dzieje? Jeden wielki syf widać to już nie te panowania!!! No ale powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookata Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 14:44 A co się dzieje na Zawierciu i Chrzanowie ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Euro providus IP: *.31g.radomsko.pilicka.pl 25.05.12, 22:00 hej nie warto pracować w takiej firmie jak euro providus... Pracują tam sami idioci nie mający pojęcia o tej pracy... Nie wiedzą jak rozmawiać z klientem... a jeżeli chodzi o konsultantów to traktują ich jak śmieci i nic nie warte osoby... Zarobić można ale jeżeli starasz się wykonywać sumiennie prace to i tak robią wszystko aby Twój dochód spadł... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seniormartin Oszusci !!! 12.06.12, 19:28 UWAGA !!! Serwis telefonów komórkowych, który mieści się w II Alei Najświętszej Maryi Panny w Częstochowie w bramie koło biblioteki publicznej to zwykli OSZUŚCI udostępniający telefon osobom trzecim (zachowane smsy na telefonie), nie dbający o urządzenie (rysy na wyświetlaczu, który mieli naprawić), bezczelnie przekładając termin odebrania sprzętu (prawie 3 tygodnie) oraz kłamiąc iż komórka nie została jeszcze dostarczona do serwisu (???) gdy w tym samym czasie ktoś już korzystał z telefonu (zachowane zdjęcia). NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ PRZEKAŻ INNYM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
seniormartin Oszusci !!!! 12.06.12, 19:29 UWAGA !!! Serwis telefonów komórkowych, który mieści się w II Alei Najświętszej Maryi Panny w Częstochowie w bramie koło biblioteki publicznej to zwykli OSZUŚCI udostępniający telefon osobom trzecim (zachowane smsy na telefonie), nie dbający o urządzenie (rysy na wyświetlaczu, który mieli naprawić), bezczelnie przekładając termin odebrania sprzętu (prawie 3 tygodnie) oraz kłamiąc iż komórka nie została jeszcze dostarczona do serwisu (???) gdy w tym samym czasie ktoś już korzystał z telefonu (zachowane zdjęcia). NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ PRZEKAŻ INNYM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: 94.42.113.* 13.06.12, 16:21 lepiej poszukać innej pracy,z tego co wiem zarobki marne,za paliwo nie zwracają.biorą kolosalne procenty z pożyczek to dali by chociaż przedstawicielom zarobić.NIE POLECAM TEJ FIRMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 17.06.12, 10:41 chodzą słuchy że znaną firmę detektywistyczną zatrudnili do sprawdzania poczynań kierowników E.P. Czyżby podejrzenie o przekręty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 123 Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 21:21 a co się dzieje z mr na częstochowie? wie ktoś coś? tak z rutkowskim słyszłałem , wydoi od prezesa kasę i tak nic nie załatwi , a to chyba dlatego że cały chrzanów zrezygnował pewnie poszli do kokurencji , wcale się nie dziwie , kto by tam wytrzymał z tymi idiotami.,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc były Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 21:31 rutkowski ,,,hehehehehehehe dobre dobre,,,,,,nie wiem co się dzieje z tym z tym kulturysta z rosmana na czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:34 Na częstochowie jest stabilnie ,chyba to już ostatni bastion w tej firmie który jeszcze się jakoś kręci.Z jednego regionu nie utrzyma się tyle niepotrzebnych stanowisk z ,,góry,,.Myślcie o reformie bo Bocian łyknie was a wy nawet się nie z orientujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Euro providus IP: *.180.176.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.12, 20:38 NIE BYŁO WAS, BYŁ LAS....I NIE BEDZIE WAS A BEDZIE LAS, WIEC SPOKOJNIE Z TYM POŁYKANIEM )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhhmm Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 10:56 Bocian jest na rynku od 12 lat i ma się bardzo dobrze ,ciągle do przodu, nowe tereny,ludzie itd.A u was? Cóż od końca 2008 roku wszystko spada ,kolejne regiony bez ludzi którzy świetnie się sprawdzają w innych firmach.Był las i jest las ale to Bocian jest teraz konkurencją dla PP.Powodzenia w branży windykacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhhhmmmhmhm Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 26.06.12, 16:25 faktycznie wszystkie odrzuty z EP ida na wygnanie do innych firm bo tu jest miejsce dla normalnych pracownikow a bociany na jesien odlatuja poproscie kogos z ep moze zrobia im tez windykacje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM&Mbuhahahha Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 26.06.12, 17:42 Owszem przychodzą do EP normalni a wychodzą zwichrowani psychicznie.Był taki jeden łysiejący maluch co po tej firmie leczył się w Tworkach.Fajne te samochody z przedstawicielami liderami ,nikt normalny nie będzie ks-em.Odlatują ale wam ludzie.A pózniej do szefa tłumaczenie że konkurencja podkupiła.A prawda jest taka że nawet za mniejsze pieniądze ludzie odeszli byle nie wykonywać poleceń ,,wybitnych znawców branży finansowej,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Euro providus IP: *.181.61.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.12, 20:59 a co to za historia z wynajeciem Rutkowskiego? prawda czy wymyslili zeby było o czym gadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyta Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 09:53 Rutek temat zastępczy.Co z premiami ?Czy ci co zostali mają szukać pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.... Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 29.06.12, 15:53 moze na premie trzeba zapracowac? a nie tylko wyciagac rece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....LIPA Re: Euro providus IP: *.30.118.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 09:59 wszyscy madrzy co wojowali w zawierciu i chrzanowie staneli juz ponoc przed prokuratorem...i po co to bylo nie lepiej uczciwie pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-mobilku Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 03.07.12, 11:06 Pomysł.Wszystkich kierowników i przedstawicieli wysłać do Prokuratora,a co?Tłumaczyć się za zaległości w terenie.A może trzeba wrócić do źródła ? Ci co są odpowiedzialni za ten stan rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no Re: Euro providus IP: *.62-81.cust.bluewin.ch 09.07.12, 23:41 Witam. Jak tam turbo zarządzający ? Czy tą bańkę pln to wy kiedyś zbierzecie ??? No fachowcy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracowca Re: Euro providus IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 12.07.12, 16:05 Zapraszam przedstawicieli chętnych do pracy w normalnej atmosferze na terenie Częstochowy tel 534777397 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do praco wcy Re: Euro providus IP: *.31.56.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 19:10 ja ty bys był taki PRACOWCA ))) za jakiego sie podajesz to bys nie musiał tu ławić ludzi osle heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gold Re: Euro providus IP: *.strefa.com 13.07.12, 12:20 Każda forma rekrutacji jest dobra. Zapraszam przedstawicieli i menadżerów do pracy. proszę o kontakt na: goldinvestment@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 13.07.12, 14:39 OSTRZERZENIE przed"goldinvestment" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 13.07.12, 16:02 jak ma na imie ten oszust od goldinvest?? dobra firma nie musi podkupywac ludzi fałszywymi obietnicami . na dachu mozna pokazywac wiele gołebi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gold Re: Euro providus IP: *.strefa.com 13.07.12, 18:00 Zapomniałeś tylko dopisać, że ten kierownik w porozumieniu z tym przedstawicielem ukradli z firmy ponad 100 tys. a w sądzie toczy się sprawa karna ale przeciwko nim. Nikogo nigdy z tej firmy nie spotkała krzywda. Chyba, że ukradł albo oszukał. Więc nie siej fermentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Euro providus hada IP: 80.54.22.* 13.09.12, 15:47 już jest 5 przedstawicieli oszukanych ilu jeszcze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: Euro providus hada IP: *.trustnet.pl 13.09.12, 16:02 ostrzegajcie przed ta firmą. zatem jest to firma z ulicy katerdralnej jak dobrze przeczytałam.....ja pracuje w EURO PROVIDUS I TU NIE MA ZADNYCH WEKSLI...to czemu sa w tamtej firmie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Euro providus hada IP: *.Netcominternet.pl 13.09.12, 18:05 przedstawiciele i kierownicy ...oni też mają weksle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epradzi Re: Euro providus hada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 12:18 Weksel jest świetną sprawą na nie udcziwych pracowników.W ręku oszusta jest potężną bronią .Najważniejsze to zaskarżyć weksel jeżeli nie jest słusznie wystawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliabeauty Hada IP: *.Netcominternet.pl 21.09.12, 19:33 Witam ,ale tu cicho...czyli wszyscy już wiedzą kto to mr.Hada?nic dodac nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Euro providus IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 16.07.12, 14:57 Inteligent się znalazł :) a o mnie martwic się nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praco wca Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:16 ooo PRACO-WCA sie poprawił, błedów juz nie wali tyle. jeszcze troche i kogos zatrudni ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anovi Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 16.07.12, 17:08 A co to za firma CFM? Nie pytam jednej pani co posty zgłasza do usunięcia.Co pracowała w Żaglu i nie jedna firma powinna jej weksel wystawić za robienie z klientów wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trutu Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 12:01 czyżbyś mówił o shrek'owej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 18.07.12, 09:00 Goldinvestment i nieistniejący CFM to te same osoby prowadzące firmę na ul Katedralnej. Ponieważ ponieważ ciągle usuwane są negatywne wątki o tej firmie to POWINNO wam dać do myślenia. NIE chcecie łazić po prawnikach i sądach jak ich byli pracownicy to OMIJAJCIE ul. Katedralną .Jak się już nie daj boże zatrudniliście to patrzcie czy pan H.... PODPISUJE dokumenty przy Was (czy też dostajecie już pózniej podpisane) . Dziwnym trafem TAM niektóre dokumenty potrafią zmieniać zawartość a niektóre znikają. Magia HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o panu hhh Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 18.07.12, 10:20 a czy to prawda ze on pracował kiedys w providencie? ponoc juz tam oszukiwał i krecił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Euro providus hada oszukuje IP: 80.54.22.* 13.09.12, 15:43 potrzebuje do pracy po to żeby zdobyć następne weksle , to jest przestroga dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a... Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 05.11.12, 21:45 Pracuję tu pół roku,z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Kasy na pożyczki nie ma,dla konsultantów też!!!! A to my zapier....lamy, żeby ten pie...ony wynik był.Zadnego szacunku... W chwili obecnej kierownicy pracują także za konsultantów-żenada!!!! Utworzenie stanowiska lidera-konsultanta to czysta głupota.Nie dość,że wybierają takich na "odczep się" ,nie można doprosić się podstawowe rzeczy(druki,wnioski itp) to jeszcze nie znają sie na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.. Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 05.11.12, 21:49 Wiecie co... już lepiej na tym bezrobotnym byc,albo jakimś zasiłku z opieki,bo i tak nie można wyciągnąć wiecej niż to co da państwo za siedzenie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Euro providus IP: *.205.0.38.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.11.12, 22:06 to moze ciebie powinni zrobic liderem pewnie znasz sie lepiej.... jestes chyba dobrym fachowcem skoro siedzisz cały czas na zasiłkach)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 06.11.12, 12:46 Nie,nie uwazam,że jestem fachowcem w tej dziedzinie. Chodziło mi tylko o to,że wybierają liderów na podstawie"a ten bedzie miał bliżej zebrać i rozwieść pakiety,a resztą niech się kto inny martwi" Tak się pracować nie da. Wiem,że taka funkcja dla konsultanta jest o wiele lepsza niż być zwykłym konsultantem. W końcu dostaje się większą kasę,samochód i telefon. po tylu miesiącach sytuacjia mnie zmusza do odejscia z tej firmy.A na zasiłku nigdy nie byłam i pewnie nie będę,ponieważ nie lubię bezczynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 12:55 jak byś była dobra to byś nie musiała odchodzic . ja pracuje kilka lat i jest dobrze. a znam tez takich co kilka miesiecy tu, kilka tam i znowu inna firma, a praca jest wszedzie taka sama a tu przynajmniej nie oszukuja na prowizjach i placa w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a... Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 06.11.12, 15:05 Nie mówię,że jestem dobra w tym. Ale jak zaczelam tu pracowac nie bylo mowy,zeby nie bylo kasy na pozyczki.Na terenie na ktorym pracuje bylo wielu konsultantow,zostalo nas tylko dwoje.Kiedy zaczelam pracowac dostalam rejestr "po kims",a ten ktos tez "po kims", pozyczki sa nawet z 2007 roku.Nie pomagaja wizyty kierowników,a tez bylo ich wielu. Windykacja juz dawno powinna cos z tym zrobic i tu pewnie nie jeden konsultant sie zgodzi. Wracajac do tematu nowych pozyczek-nie oszukujmy sie,najwiecej kasy wlasnie z nich mamy.Co ma powiedziec konsultant co ma debit 2000zl (w tym zbiera jakies 1500zl) zgloszen o pozyczek 4-7 a nie chca mu dac kasy na nie.Wcale nie mowie tu o swoim debicie,bo moj jest duzy,ale tylko z tego powodu,ze kiedys dawano pozyczki do 5000 zl,nie przypatrujac sie czy da rade placic tak wysoka rate co tydzien. Nie wiem jak jest na innych terenach z kasa,ale jak tak jak tu,to wedlug mnie z ta firma dzieje sie cos nie dobrego. Zawiadomiono nas tekze,ze w przypadku braku wplaty rat pozyczek udzielonch od 39 tygodnia rozliczeniowego bedzie odbijany jakis procent od naszego wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1pyskacz Re: Euro providus 06.09.12, 14:33 normalna atmosfera 3 m-ce a póżniej wekselek wystawimy? Odpowiedz Link Zgłoś
juliabeauty firemka z Katedralnej... 07.09.12, 22:12 Co słychać w tej ciekawej firmie? słyszałam że następna sprawa przegrana?Iskąd pan weżmie takie pieniążki? zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: firemka z Katedralnej... IP: *.net.stream.pl 07.09.12, 23:00 chyba trzeba się wziąść z uczciwą prace łysy degeneracie?Uwaga ten oszust działa na chwilę obecną na Zawierciu.Tam też ci pomogą ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 08:53 A tam Pan H i jego kombinacje.To forum jest o Ep.Słyszałam że bocian zwerbował kierownika z regionu Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martys Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 23.07.12, 10:47 nie zwerbował ale nabrał chłopaka z częstochowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konul Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 08:32 Nabrali czy nie widać jaka jest atmosfera w firmie.Z tygodnia na tydzień mniej osób chce pracować w ep.A konkurencja nie spi.Szkoda bo ta firma przez błędną polityke juz nie wstanie z kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......oj durnie Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 27.07.12, 12:16 EP radzi sobie lepiej niz sadzcie .... całe stado tych baranów co ma teraz wysokie stanowiska w czaplach chrzaszczach i innej lipie uczyło sie u ludzi z ep....ci madrzy pracuja tu od lat a idiotow trzeba wypieprzac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buheheh Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 27.07.12, 14:14 - tzn ci trzej mądrzy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Re: Euro providus IP: *.204.113.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.12, 09:59 ci trzej to kto to jest w tej ep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trustnet Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 14:35 Racja że ci ,,durnie,, uczyli się od durni którzy się uczyli od fachowców z PP.Nauczyli się że w innych firmach nie można tego robić co jest na porządku dziennym w Ep.Pytanie?, że ,,najlepsze ,, durnie zostały wykopanii z tej firemki przez 3muszkieterów.A ludzie którzy się znali dali wypowiedzenia i świetnie sobie budują inne firmy,bądż nowe rejestry na jakościowych klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do trust net Re: Euro providus IP: *.180.200.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.12, 12:15 chyba powinienes miec nick FALSENET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Euro providus IP: *.net.stream.pl 30.07.12, 10:00 Że jeszcze ktoś pisze o tej firemce.Konkurencja ich wciągą nosem a oni nie wiedzą co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białe Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 13:44 trzeba uwazac co sie wciaga nosem bo mozna dostac zapasci jak sie za duzo wciagnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmierdzi Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 14:41 oj oj chyba ktos w skawinie puścił bąka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "dureń" Re: Euro providus IP: *.221.10.109.rev.sfr.net 01.08.12, 00:19 Biedny chłopczyku jesteś...Jak tam wyniki rok do roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 01.08.12, 08:29 Wyniki od 2008 co roku w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Euro providus IP: *.205.25.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.12, 20:50 tam chyba nie o wyniki chodzi to moze byc pralania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiko Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 03.08.12, 12:21 Niezle załatwili tego gostka ze skawiny romansował z konkurencja i wyleciał na zbity łeb..... jak jemu było? jakies takie nazwizko związane z pierdzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwy Troll Bocian ja Amber Gold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 11:51 Zerknijcie pod podany niżej link i listę firm przed którymi ostrzega KNF bip.knf.gov.pl/?l=/Urzad_Komisji/042_Ostrzezenia_publiczne/000_index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatek Re: Bocian ja Amber Gold IP: *.net.stream.pl 09.08.12, 08:38 Trzeba jakoś pozyskać kapitał.A co na Częstochowie znowu konkurencja wessała kierownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Ostrzeżenia o firmie z Katedralnej ulicy IP: *.net.stream.pl 06.09.12, 14:19 dla pocieszenia nie wszystkie sprawy z wekslem wygrał.Firma nie ma przedstawicieli weszła na Myszków i już koniec kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
1pyskacz Re: Ostrzeżenia o firmie z Katedralnej ulicy 06.09.12, 14:30 oj widze że mamy wspólny temat ,myśle że dużo ludzi myśli o nim ostatnio ,cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzywdzona Re: Ostrzeżenia o firmie z Katedralnej ulicy IP: 80.54.22.* 11.09.12, 12:05 Okropny naciągacz, oszukuje byłych przedstawicieli wykorzystując weksle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPOWSZECHNIC Re: Ostrzeżenia o firmie z Katedralnej ulicy KTO ? IP: *.trustnet.pl 11.09.12, 14:14 jak ten gosc ma na nazwisko to trzeba rozpowszechnic....ostrzec innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Euro providus IP: *.Netcominternet.pl 10.09.12, 21:17 taaa.a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $*& Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 12.09.12, 08:00 forumprawne.org/prawa-konsumenta/321184-euro-providus-s-zastraszanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.09.12, 12:53 Widze ze na świdnicy też roszady znowu sie zaczęły , ta firma jest śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 26.09.12, 17:19 Mam kolejne ostrzeżenie dla potencjalnych konsultantów tym razem firmy EXPRES FINANSE (chwilówki) w której na czele jest nasz były prowidusowski Sebastian K. znany nie tylko w Częstochowie ..ZATRUDNIAJĄ przedstawicieli a jak mają parę razy słabe wyniki to wstrzymują całkowicie wynagrodzenie i czekają aż się człowiek sam zwolni bez wypłaty .O tym żeby pózniej zapłacić nawet za te dobre nawet nie myślą . W ten sposób zarobili chyba na niezła sumkę. Z tego co słyszałem kierownika który zbudował im firmę od zera też ordynarnie chcieli spławić oszczędzając na wynagrodzeniu parę złotych bo mają.. .... innego za mniejsze pieniądze ale im zwiał na chorobowe. Murzyn zrobił teraz murzyn może odejść a najlepiej może by było go przy okazji wy... JEŚLI chodzi o fachowość to Sebastianek i w E-P był niskich lotów ( za to mniemanie o sobie i swoim geniuszu zawsze miał olbrzymie ) a teraz na swoim mu odbija Zapowiadała się fajna firma Z FAJNĄ PRACĄ TERAZ to takie samo g.... jak w Gold Investment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providus Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 07.10.12, 02:03 Sebastian K, był jedynym normalnym w EP. W Kaliszu nieźle wymiatał. Górnośląska była jego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włęckowska Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 15:00 Opamietaj się! jaki Pan Kazik?Twoi klienci są zarżnięci przez wszystkie firmy w których pracowałaś.Chyba jeszcze od czasu Żagla.Topisz biednych,,Kazików,, i przy okazji firmy dla których pracujesz.Jak klient może dać sobie radę z 7 firmami na ręku.Wpada komornik zabiera pensje a jeszcze ci ludzie muszą z czegoś żyć zapłacić mieszkanie itd.Nie przejmuj się skonczą ci się klienci bo sama ich zniszczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALINA !!!! Moje nasfisko IP: *.trustnet.pl 09.10.12, 12:31 NIE ZOSTAFIE TEGO JAKEM HALINA ZE KTUŚ MOJE NASFISKO PŻEKRECIŁ OD PŻEKRENCANIA TO JA JESTEM I NIK NIE BEDZIE TEGO ZMIENIAL...CHODZTA DO MNIE LUDZIE PO POŻECZKE TO WAS TESZ PŻEKRENCE.... POZDRAFIAM KLIENTUF HALINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Moje nasfisko IP: *.net.stream.pl 06.11.12, 11:19 Czyżby złapała CIĘ na przekrętach czy udowodniła Ci że SAMOUWIELBIENIE niewiele ma wspólnego z dobra pracą. To twoje wypociny typowy przejaw" koleżeńskiej" zawiści. Weź SIĘ DO ROBOTY bo na zawiści i oszczerstwach to TY na dobry rejestr i dobre zarobki nie masz szans ( a przy okazji dorobisz się sprawy o zniesławienie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.. Re: Moje nasfisko IP: 194.181.32.* 06.11.12, 15:34 Wiesz co "byly" o to chodzi,ze nie jestem zazdrosny o funkcjie lidera,moglem nim byc,bo proponowano mi taka funkcje Tyle,ze lider to nikt inny niz kierownik,tylko bez obowiazku robienia kkz, raportowek i paru innych jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,niezłe Re: Moje nasfisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:26 hahahah pierwsze słysze ze ktos odmowił stanowiska lidra heheheh kasa auto telefon jeszcze takiego nie było moze sie przedstaw oszuscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Moje nasfisko IP: *.centertel.pl 07.11.12, 20:50 Posiadasz przestarzałe informacje. Lider nie robi już tylko kkz a raportówki i inne papierzyska i nie tylko juz należą do jego obowiązków. Wiec jakby nie było lider "kierownik" za psie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berek Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.09.12, 21:30 to się zwolnij jak jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 27.09.12, 16:58 miałem zamiar się tam dodatkowo zatrudnić a tu takie jaja wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: więchala Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 18:39 Wesoło:) pracownik o którym mowa to Pani H.Dla ścisłości we wszystkich firmach pracowała w Częstochowie do góra roku czasu.Dlaczego? Jako przedstawiciel była nauczona sprzedac zgarnąć za zbiórkę a z zaległościami niech się kierownik męczy.No co do tej firemki Sebka to inna historia sam mr z Bocka panią H na kierownika polecił.(była konsultantem i jeszcze w innej firmię chyba coś od investmentó).Firmy którę zatrudniały tę panią nie zrobiły kariery na rynku częstochowski.Z drugiej strony kto może zatrudniac takich specjalistów? firmy na poziomie jej lub którę chcą się szybko pozbyc kasy.Mam nadzieje że szybko Pani wróci z L4 do kolejnej rozdawnej lichwy.Bo klienci już czekają .Tylko buzię wyparzyć jak się jest u kogoś w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 27.09.12, 22:43 pieprzysz , głupoty. To nie kierownik WYDAJE POLECENIA NIE wypłacania nalezności, TO NIE KIEROWNIK JEST na górze u władzy która wydaje decyzje wręcz przeciwnie TYM KTÓRY ZAWSZE POTEM Jest tym który POLECENIA (nawet te bzdurne) naszej GÓRY MA REALIZOWAĆI TYM KTÓRY ZAWSZE ZBIERA CIĘGI ZA BŁĘDNE DECYZJE. Zawsze tylko wyniki i wyniki się liczą . Ty to chyba teoretyk jesteś i pracy w terenie nie znasz. ()np sprawa paliwa do służbowych autek) Robić zaległościówki za własną kasę bo komuś się ubzdurało że ma tyle i tyle wizyt zrobić ale ... e szkoda mówić .WIEM przerabiałem ten temat. uważasz że ktoś kto ma wyniki jest zły?jakośc rejestru wyraźnie o tym świadczy. ( ROZDAWAĆ kasę to każdy umie póżniej zebrać niestety nie. Chcemy zarabiać a nam płacą za wyniki. NIE pojadę do klienta TO NIE ZAROBIĘ. Jednym się chce jechać po parę złotych innym nie. Dobrym słowem SIĘ NIE ZAWSZE DUŻO ZWOJUJE. czerwonym nochalom NIE warto dawać bo kto to póżniej odbierze( ale plan jest - kolego- na ilość nowych?)Różne FIRMY RÓŻNA POLITYKA. Niedouczona WŁADZA CENI PAPIEROWE WYNIKI( czyli ilość nowych - ) inni jakość DAWAĆ KOMUŚ KASIORE BY SIĘ PÓŻNIEJ NA DARMO NAJE..? Wspomniana TU OSOBA WIDAĆ ZALAZŁA CI ZA SKÓRĘ SKORO TAK (o niej )MÓWISZ. Może drażniła Cię jej bezpośredność?( Z tego co się dowiedziałem to rejestr miała jakościowy bardzo dobry a za swoja pracę otrzymała wiele nagród . Pracowałem w tym samym okresie w Providencie i wiem co mówię). To że zbudowała( bo inaczej się tego nie określi ) w tak krótkim odstępie dwie firmy na tym terenie od Łodzi po Zawiercie zatrudniając praktycznie wszystkich nowych ,szkoląc i organizując wszystko i dając na start swoją bazę klientów mówi samo za siebie .Szacun dla tytanicznej pracy i ogromnej bazy jej klientów. ( sam też skorzystałem- dzięki!) Analizując ja miałbym cholerne problemy by czegoś takiego się podjąć . DO niej wystarczyło zadzwonić i już często się WIEDZIAŁO czy to klient normalny czy kanciarz Coś mi się wydaje że SEBA sobie strzelił w kolano a może Seba to pionek a za sznurki pociąga tam ktoś inny? Zresztą na rejonie została jako KIEROWNICZKA jej uczennica ale to już nie ta charyzma choć podobno jest OK. Trzeba szukać sobie czegoś innego a już byłem prawie przekonany. NIE BĘDĘ ROBIŁ za DARMO jak będzie słabszy okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmama Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 12:07 Uderz w stól a .....Tak tak świetny rejestr.Tylko trzeba spytać jak może być dobry jeżeli jedna i ta sama osoba co roku dostaje pozyczkę od tej pani w nowej firmię?Ile firmy windykacyjnych ,komorników itp wytrzyma zaczym nie padnie bez złotówki na chleb ?.A co tam przychodze z innej firmy w tamtej juz nie musicie płacić!Ja zebrałał za nowe będę zarzynąć Was od nowa.Kobieta pasożytniczo czepią się ludzi na tym ,,świętnym ,, rejestrze.Pytanie Były firmy z różnych części Polski w których działała Od Łodzi po Zawierci różni ludzie na górze!I co?Kiedy zaczyna się zbiórka trzeba dopisać na członków rodziny by nie wpaść w zaległości a jak już nie ma komu pisac i co zebrać L4 ewentualnie konkurencja.Z mądrymi na górze którzy potrzebują budować rejestry w błyskawicznym tępie.Szanujące się firmy nie zatrudnią tej Pani jeżeli o niej słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 28.09.12, 13:33 Prawda to jest taka że nasi klienci mają pożyczki w różnych firmach a czasami to i w tej samej FIRMIE u kilku konsultantów. NIC nowego. Nowe nazwiska pojawiają się coraz rzadziej .To klient szuka kontaktu bo pan Marek się tym zajmuje a nie np firma. E-P .Ja daję znać że się tym zajmuję dalej tylko że w innej firmie. Guzik mnie obchodzi czy mój były klient ma pożyczki w innych firmach i czy im płaci .Ma płacić mnie.Jak KTOŚ nie potrafi się dogadać z klientem to jego sprawa. Banki cały czas wydzwaniają i proponują kasę. ważne jest by kogoś trafić w potrzebie. O klienta trzeba dbać kolego. Jeśli TEGO nie umiesz to zawsze pozostanie Ci tylko zawiść że inni potrafią dać i potem zebrać a ty odchodzisz z kwitkiem od tego samego klienta . Wiń siebie a dopiero innych. POZDRAWIAM TYCH OBROTNYCH A NIE LESERÓW . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poradnik Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 10:21 Całe szczęście że w tej branży jest szybki przepływ informacji.Osoby o mentalności tej Pani są wyrzucane na aut.Ciężko jest im dostać się do nowych firm.Najbardziej szkoda klientów którzy są łapani w pętle niedobrych długów.Tak na marginesie to fachowcy w tej branży tj przedstawiciele nie zmieniąją co 6 miesięcy pracy.Jestem przedstawicielem i nie zmieniam firm tak jak ty.Na marginesie obdzwaniasz ludzi którzy nidgy by z tobą nie pracowali.A jak to napisałaś o Dance twojej uczennicy.To Uczeń przewyższył mistrza.Tylko ona miała pojęcie w PP i sztywno się tego trzyma została doceniona.Szacunek że wytrzymała tylę z taką przełożoną o kulturze i języku mniejszym niż elita z pod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 01.10.12, 15:04 Płci to mi nie zmieniaj . Ja mam normalną pracę etatową a to ze chcę w znowu dorobić w NORMALNEJ firmie( nie oszukańczej ) I ŻEBY MNIE NIE WYROLOWALI TO chyba normalne. Nie mam zamiaru zapieprzać za darmo na dziadowskim REJESTRZE. JEDYNĄ OPCJA JEST BUDOWANIE WŁASNEGO . Ja się dogadam się z klientem z którym TY być może sobie nie radzisz. Ja daję. I ja odbieram i ja ZARABIAM. To że ktoś nie potrafi łapać klienta i budować tylko liczy na cud i klienci sami sami mu w zębach kasę przyniosą to chyba jest nawiedzony. GUZIK MNIE obchodzą takie oszukańcze firemki i ludzie TWOJEGO pokroju którzy Tylko NEGUJĄ A NIE POTRAFIĄ NIC konstruktywnego zrobić. Dostałem OSTRZERZENIE NA temat TEJ FIRMY TO PODAJĘ dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolik Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 01.10.12, 15:17 słusznie a EP nie oszukuje konsultantów ani kierowników.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regionalnie Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 03.10.12, 18:58 A przedstawiciele nie oszukują innych firm?Zatrudniają się aby pisać na jednej bazie klientów w wielu firmach zgarnąć za sprzedaż i zbiórkę do przodu a pożniej zmiana firmy.Tylko przedstawiciele którzy pracują w jednej firmię przez lata mogą się nazwać uczciwymi.Reszta tylko narzeka a jak już się wyssa firmę to uciekają .Dobrze że co raz więcej spraw przeciw nieuczciwym trafia przed obliczę sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 05.10.12, 11:59 to uważasz że jak kiedyś pracowałem W Providencie to TERAZ NIE MOGĘ DZWONIĆ PO STARYCH KLIENTACH BY ZAPROPONOWAĆ IM POŻYCZKĘ np. w E-P ? Niby dlaczego? Co to za różni.ca czy ja znajduję klienta czy klient mnie Żaden klient nie jest przypisany na stałe do danej firmy.Jeśli firma E-P czy bank wysyła list z zachęta do nowej pożyczki to ok a jak ja to robię TELEFONICZNIE bo ta osobę znam to już jest ZŁE? Jeśli masz etat w STABILNEJ firmie i dobrze zarabiasz to BYĆ MOŻE CIĘ ZADOWALA ciągłe dorabianie w jednej firmie i zarobienie stówy od powiedzmy 50 klientów.( bo ktoś ci taki rejestr przypisał) Wyciągnięcie jakości jest niestety pracochłonne więc lepiej zaczynać od zera a różne firmy różnie płaca za tą samą robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 05.10.12, 15:02 A coś takiego jak ochrona danych osobowych Ci mówi? Nie możesz bezy adresowej z jednej firmy "zabierać" ze sobą by korzystać z niej w nowej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 16:38 A jak myslisz skąd ta firma ma swoja baze adresową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 06.10.12, 09:37 Każda firma jest zadowolona jak przychodzi "nowy" i pisze nowe POŻYCZKI( bo STARĄ BAZĘ TO ONI JUŻ MAJĄ). To że nie potrafią jej wykorzystywać lub utrzymują konsultantów którzy nie potrafią dotrzeć do nowych klientów ani zebrać należności zakrawa na nieudolność zarządzania lub po prostu na braki dobrych przedstawicieli. MOJE bazy danych to moi znajomi( każdy klient się nim praktycznie staje). Nie zdarzyło się by np. pan Kazik ( zajmujący się mechaniką sam.)chciał bym usunął jego numer ze swego telefonu. Być może chciał by usunięto jego dane osobowe z bazy np E-P. Proste i logiczne. Potrzebuje kasy to dzwoni do mnie . Ja mam coś dla niego to Ja dzwonię. Nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.10.12, 12:46 A co sie dzieje na świdnicy i na kłodzku znowu pojawiła sie oferta na kierownika na kłodzku , pewnie wyniki dalej lecą w dół. Inne firmy sie rozwijają a EP nie heeh najlepszy jest opis w ofercie pracy cyt: "W związku z dynamicznym rozwojem firmy" haha normalnie ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynik Re: Euro providus IP: *.115.16.93.rev.sfr.net 12.10.12, 18:59 To jeszcze mogą iść w dół ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 06.11.12, 10:50 MARSZ DO KĄTA I NIE ODZYWAĆ SIĘ jak DOROŚLI rozmawiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minipozyczka.pl Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 23:29 Szukasz czegoś lepszego a wiesz co prezentujesz sobą: Czwa I nie tylko. Mail czynny w dni robocze: wspolpraca@minipozyczka.pl Godne traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 09:49 hehehhe ,,Godne traktowanie,,.Chyba sie zapomniało że nie ma już PRL-u.Za samo wpisanie czegoś podobnego oferta nie godna prawdziwego przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegodny Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 15.10.12, 15:36 a co znaczy godne traktowanie czy to ze nie trzeba zbierac rat od pozyczek udzielonych??)) czy to ze mozna sprzedawac pod sklepem z piwem??? czy moze kierownik robi loda co tydzien na rozliczeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 11:44 w dzień rozliczenia to wszyscy kierownicy szaleją w rejonach jak w żaden inny dzień bo trzeba zrobic cel i kiedy kto ma czas na robienie loda ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiecie kto Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.12, 20:18 Po długich przepychankach pragnę oświadczyć, że Euro Providus przegrał sprawę w sądzie do którego pozwał mnie w 2009 r o odszkodowanie za rzekome straty jakie firma poniosła w związku z moim odejściem z jej szeregów. Teraz okazuje się, że firma nie ma za grosz honoru i nie wypłaca mi zasądzonego prawomocnym wyrokiem zwrotu kosztów zastępstwa procesowego. Wyrok jest prawomocny od 4 października więc teoretycznie 5 firma powinna przelać mi pieniądze, które jest mi winna, ale nic z tego! Pełnomocnik, który prowadził sprawę umył ręce oświadczając mi w rozmowie telefonicznej, że nie chce sie w to mieszać. W firmie nikt nie może podjąć decyzji już tak tam chyba jest, że na wszystkim (dosłownie hihihi) łapę trzyma tylko i wyłącznie prezes. Który stwierdził, że mam do firmy wystosować pismo. W związku z tym w poniedziałem zamierzam udać się z prawomocnym w wyrokiem z nadana klauzulą wykonalności do komornika, aby dokonał egzekucji długu. Proszę państwa jeżeli chcecie udzielic jakiś pożyczek i w związku z tym wypłacic pieniadze z konta firmy, lub tez w niedługim czasie macie otrzymać wypłaty to postarajcie sie o zaliczki, bo jako mienie do egzekwowania zamierzam wskazać konta firmowe, które komornik zablokuje (nr kont otrzymałem od zadowolonych pracowników), ew samochód prezesa. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajniak Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 16:24 Uważaj ,bo są dwa konta musisz dostać to drugie też.A na marginesie to nie wiem czy na drugim jeszcze są pieniądze?Już się nie sprzedaje tylko zbiera kasę z terenu aby było na bieżące koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providus Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.12, 18:11 Jeśli to prawda, to gratuluję. Myślę, że znam temat. Pomyłka i głupawy upór ograniczonego MR. Poleciał przez to najlepszy "bezpiecznik" z EP. Wielka draka o nic. Był najlepszy teren pod Kaliszem. Najlepsze wyniki i zrobiła się chała. A osoba, która za to odpowiada, ponoć jeszcze pracuje w EP. Kiedyś nawet awansowała. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.12, 09:06 o kim mówisz kolego? jeżeli o piotrze r to juz go dawno nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 10:45 Jam piotr wrócę do tej firmy i pokaże kto tu rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszana Re: Euro providus IP: *.Netcominternet.pl 29.10.12, 21:41 A co tam u p.Hady słychać?macie jakieś nowinki?Cos ucichło ,wiem ,wiem -wątek jest o Ep ,ale dajcie coś ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
7mecenas Re: Euro providus 30.03.13, 21:25 Witam każdy z was potrafi tylko oczernić innych sami przyjdźcie do EP i pokarzcie jak się pracuje pracowałam 5 lat i odeszłam nie z mojej winy.Jeśli chodzi o zarobki jak pracujesz tak masz zapłacone, trzeba dać z siebie też coś, współpraca z kierownikami była super,nie wspomnę o MR bardzo mile go wspominam M.T Problemy owszem były jak w każdej firmie, ale nad tym piecze trzymał koordynator M.T.Nie rozumiem was cały czas narzekacie a to zarobki za małe to znów ludzie z którymi współpracujecie lub pracowaliście .poszukajcie sobie pracy gdzie indziej bo na tym forum na pewno nie znajdziecie pozdrowienia dla całej ekipy EP w Bełchatowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajakobyły Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 21:51 M.T. jest spoko? Ten człowiek boi się własnego cienia. Na takich niektórzy mówią d... wołowa. Najpierw awansował na plecach Piotra R .(tego najbardziej znienawidzonego) Później przyszło opamiętanie w Częstochowie i degradacja. Dajcie mu porobić kilka zbiórek. Wyślijcie go w teren. To kiedyś była marionetka. Chyba że zmężniał...Albo w EP po prostu wystarczy być lub schlebiać komu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providus Re: Euro providus IP: 79.162.203.* 29.10.12, 22:31 ale piotr r nic nie miał do działań terenowych. pogłówkuj trochę i popytaj, kto narobił bigosu w najstarszym mieście w polsce w 2009. przyczynił się do zwolnienia bezpiecznika - bodajże najlepszego jaki pracował w EP. Potem schował głowę w piasek. Nie była/jest to postać tak barwna czy kontrowersyjna jak piotr r, czy liderzy z częstochowy. piotr r, jaki był - taki był, ale każdy wiedział czego się można było po nim spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodzisk Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 30.10.12, 12:30 piotr przyczynił sie do likwidacji etatów na podległych terenach.Trudno powiedzieć czy coś mógł czy udawał że może? i wykonywał jak żołnierz polecenia boskiego???Nie chodzi tu o żadną osobe która już nie pracuję w tej firmie.Polityka zarządu jest taka że po 6 latach działalności firma jest w tym samym miejscu jak na początku. P.S.tylko samochody się zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 00:21 błąd , jest daleko w tyle , a wszyscy wiedzą że to przez boskiego :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.12, 11:59 Który rafał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regionalnie Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 15:17 Który Rafał ten co dbał o miejsce parkingowe dla baru na czestochowie? czy ten co jest od palenia papierosów z prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 08.11.12, 13:24 warto,jesli ma sie zgrany zespol. w innym przypedku to jest tylko mordęka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.11.12, 21:09 Miki pisze się mordęga nie mordęka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Euro providus IP: 194.181.32.* 10.11.12, 21:26 przepraszam,to bylo przed ostatni raz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Euro providus IP: *.Netcominternet.pl 11.12.12, 19:43 opinie.krwir.com/cfm-centrum-finansowo-marketingowe-rafal-hada/clients-opinie.html Kto sie dopisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regiona Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 10.01.13, 09:06 Gdzie jeszcze zostały jeszcze przedstawicielstwa tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: Euro providus IP: *.Netcominternet.pl 10.01.13, 10:00 ale której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 22.01.13, 12:44 A jak tam rakowski, słyszałem że wrócił i się zmienił już, wiecie co na częstochowie ? Ile zabierają ? Słyszałam że wrócił 200 tys w 2008 doszli do 75 tys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providus Re: Euro providus IP: 79.162.206.* 18.02.13, 22:25 Proszę o informacje, czy Piotr R wrócił. Czy jest też Sebastian K z Zawiercia. Dwóch znienawidzonych, ale spoko gości. Czy jest jeszcze Przemek od Szyby zwany Boskim czy, jak mu tam dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 22.01.13, 12:46 A wie ktoś czy mr tomek jest jeszcze na czestochowie , i co tarczynskim z łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanie Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 23.01.13, 13:21 chyba nie opłacało sie zdradzać dzieci, żony,kolezanek i kolegów...kolego G..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 23.01.13, 17:45 ??? Zbyt skomplikowane jak dla mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 13:19 Rakowski jest ponownie w firmie???? A mówią, że do tej samej rzeki dwa razy się nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPELa Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 14:07 a buntownicy z opola?? chyba sa juz bezrobotni ...chcieli nas naciagnac na weksle do podpisu zeby potem płacic na nich do konca życia....oszusci cholernii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..op.. Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 20:52 ...buntownicy z opola mają się dobrze, w PP doradcy od zawsze weksle podpisywali i żyją ale niektórzy co wcześniej tam pracowali zdąrzyli już o tym zapomnieć i używają tylko tego jako straszaków bo im merytorycznych argumentów w rozmowie brak pozdrowienia dla cierpliwych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op-chłop)) Re: Euro providus IP: *.zana.trustnet.pl 26.01.13, 23:43 ciekawe co to za osioł ten op? nadaje sie do weksli, moze podpisywac))) bo nie zna nawet podstaw ortografii. ZDĄŻYLI NIE RZ TYLKO Ż. a co dopiero niebezpieczenstwa wynikajacego z podpisania weksla firmie krzak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 27.01.13, 01:09 ortografie zostaw polonistom a sam się za robotę weź bo od kłapania ozorem wynik się nie zrobi a to wyniki mówią same za siebie a to op zawsze na rejonie wynik ciągnęło dość pisania za własną gotówkę więcej sprzedane w przełom niż w tydzień a jak przyszło co do czego to biznesowy umywał ręce no przecież on tylko podpisywał się pod wznowieniami a że ślepy to na historii klienta nie widział co tydzień wcześniej było spłacone, jedna wielka ściema jak całe ep przez parę lat klepią po plecach a jak jak się stajesz zagrożeniem dla kogoś z góry to nieefektywny jesteś np przecież wyrabianie wyników to nie to samo co wykonywanie zadań jak pan piotr twierdzi, zobaczymy jak sam długo stanowisko utrzyma bo sprawa się syyypie oj sypie zobaczymy jak długo rotacje na stanowiskach będą wystarczającą wymówką chociaż i tak w rzetelną ocenę sytuacji ze strony dyrektorstwa nie wierze w końcu faktury się od pana rafała rozliczała za alko na 4000 kiedy człowieka szlak trafiał bo na bierzące pożyczki dla dobrych klientów nie było, skończył się etap inwestycji a zaczął wyssysania zresztą już chyba dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 28.01.13, 09:22 No to mały kapelusznik z rozrzedzonymi siwymi włoskami kładzie Bełchatów i Łódż.Ciekawe czy sam w teren pojedzie ?Czy po to został ponowinie sprowadzony po urlopie w szpitalu?A na Opolu to Skarab z Boćkiem zabierają kierowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rase Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 15:04 na opole poszli ale cos chyba nie tak jak planowali.....bo sami bendą w terenie chyba że ten co ich sciemniał im pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwód Re: Euro providus IP: *.zana.trustnet.pl 31.01.13, 08:58 Robercie czy w skarabeuszu wiedza ze jestes z Darią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.02.13, 14:59 tak to jest jak sie za zarządzanie cygan bierze , romem mu z oczu patrzec az na kilometr, tak tak to do pana panie piotrze. Trzeba było lepiej sklep nocny prowadzic a nie za zarządzanie sie brac, bo ani wykształcenia ani doswiadczenia piotrus nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 09:45 Chyba kwiatkami handlował ten mały czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: Euro providus IP: *.zana.trustnet.pl 16.02.13, 10:31 hej parka i chłopaki))) jak płacą w skarabku? bo słuchy chodzą że wiatr na kontach straszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 16.02.13, 12:04 wiatr na koncie to jest ale w ep bo do tej pory ostatnich wypłat chłopakom nie popłacili a do tego żadnych pism na bezczelnego nie odbierają złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 16.02.13, 12:52 Hehe i w dodatku na świdnicy znowu roszady , 13.02.2013 na pracuj.pl znowu pojawiła sie oferta pracy na stanowisko kierownika sekcji , i ciekawe co teraz pan piotr bedzie miał na swoja obrone przed dyrektorem:) jak zwykle bedzie cyganić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 18.02.13, 19:05 A mały piotr juz obmyśla plan jak zwiększyć wyniki na Myszkowie,oczywiście sprzedażą ,,ereczek,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon11 Re: Euro providus IP: *.ingram.com.pl 24.02.13, 23:36 tomek na Częstochowie jest i pozostanie jeśli chodzi o tarczyńskiego objął pod swe skrzydła Bełchatów może coś uratuje to jeden spoko gość z którym chyba każdy chciałby współpracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 11:55 Mam pytanie po co wrócił łysiejący kurdupel?Po jego decyzjach nie będzie komu pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 23:35 a kto chce tam jeszcze pracować, płaszczą się przed ludźmi którym kiedyś podziękowali, np. w Opolu po dezercji kierowników Liderem została była zaległościowa Konsultantka, 2tys. zaległośc i na pożyczce i w nagrodę dostaje samochód, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bubek zł Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 19:18 A gdzie jest dział bezpieki?Bo z tego co piszecie to samowole na całej polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Euro providus IP: *.zana.trustnet.pl 27.02.13, 22:54 Poprostu Konsultanci Liderzy okazali sie lepsi niż kierownicy...którzy czasami potrafia mniej niz ich podopieczni w Opolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 09:43 Świetnie; lider=konsultant+kierownik.A kiedyś piotruś mówił że nie każdy przedstawiciel może być kierownikiem i dowrotnie.Cóż z braku wykwalifikowanej kadry trzeba się ratować tymi co jeszcze nie odeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.13, 14:01 skowronek co Ty pleciesz? większośc kierowników nie nadaje sie nawet do tego by być konsultantem a większośc z nas ma wiedze większą niż kierownicy i ta funkcja poprostu docenia najlepszych i okazuje sie że kierownik jest niepotrzebny dlatego trzesiecie portkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 21:20 czyli rozumiem ze skoro opole z kierownikami robiło po 60 tyś tydzień w tydzień to z liderami to chyba po 70tysi robi wkoncu kierowników było tylko trzech a liderów to chyba z pięcioro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limuzyna Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 19:02 Nie zartuj ,, Lider,, tania prowokacja.Jak jedna osoba objedzie nawet samochodem 700klientów.Brawo dla zarządzających wywalic kierowników ,managerów .Zostawić tylko liderów i wybitnych specjalistów z góry.A na koniec paipiery korporacyjne będziecie wystawiąć na 50% zysku i nie znajdziecie chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 00:35 dokładnie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providus Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 04.03.13, 22:45 Podobno łączą oddziały - Krotoszyn z Kaliszem. Oddział ma być w Ostrowie Wlkp. Tak podobno taniej będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 09:32 Na Łodzi i Bełchatowie również konsolidacja do Trybunalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 06.03.13, 10:53 a co na swidnicy sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 00:37 chyba każda :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luby Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 31.05.13, 15:58 Ja też nie mogę narzekać na firmę, nigdy mnie nie oszukano, praca jak każda inna, nawet wygrałem konkurs na wycieczkę zagraniczną, kolega z oddziału zgarną kiedyś w konkursie telewizor, wiec jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś