ajida 18.02.09, 14:42 Proszę o inforamcje czy wrózka , która mieszkała na ul. Targowej chyba po 13 dalej wróży ?? Może ktoś posiada kontakt do takich osób w Cz-wie, ale sprawdzonych. Złośliwych nie proszę o komentarz, liczę na pomoc, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
31anna Re: WRÓŻKA 18.02.09, 16:57 nie polecam pseudo - wrózki na ul. pułaskiego 10 - niezła naciągara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WRÓŻKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:09 do "wrozki" na ulicy targowej chodzilam jeszce w liceum czyli kilka dobrych lat wstecz... pani nie jest zadna wrozka, kazdej mojej kolezance za 5 zł powiedziała dokładnie to samo, czyli rzeczy tak oczywiste ze moga sprawdzic sie kazdemu...podobno jest jakas babka na al.pokoju ale namiarów nie mam.. generalnie nie polecam, gdyz kilka kolezanek przez takie wizyty u wrozek dreczy sie teraz i meczy co z takimi informacjami np o zdradzie czy smierci zrobic... chyba lepiej nie wiedziec i zyc biegiem zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: WRÓŻKA IP: *.spidernet.pl 18.02.09, 18:29 na al.pokoju nie ma już tej naciągary za dyszke,zmieniła miejsce zamieszkania jak zwykle się to robi.na targowej tak jak wyżej ktoś napisał-same bzdury,ja też kiedyś szukałam ale dałam sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: WRÓŻKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 19:49 Kiedy byłam u pewnej wróżki w Częstochowie i z tego, co powiedziała, NIC się ie sprawdziło.Teraz zmądrzałam i więcej do żadnej wróżki nie pójdę. Szkoda nerwów i kasy na takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na targowej Re: WRÓŻKA IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 20:13 bylam kilka razy i powiedziala mi to o czym bym nie snila. Wszystko sie sprawdzilo. Niestety podobno juz nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WRÓŻKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:56 Podam Ci namiary mailowe , napisz ta osoba jest całkiem kompetentna . Możesz ja wypytać o wszytsko zanim się zdecydujesz , ja tak zrobiłam i mogłam wybrać nie tylko tarota ale jeszcze np wróżbę z ręki ... bearpiqhouse@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: WRÓŻKA 18.02.09, 23:19 Ano właśnie. Zastanów się też, czy chcesz wiedzieć. Według mnie lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Ajida ---czy Aida :)) ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 14:47 Skarbie -pierwsza pomoc to pisownia : pewnie chciałaś naśladować Aidę - tę Ormiankę zdaje się ,ale nie wiesz jak się pisze to imię /znane chocby z tej słynnej opery Aida/ -zatem nie Ajida -tylko Aida . Po co wysilac się na obce słowa,czy imiona ,jeśli nie zna się pisowni:) ? Jest tyle polskich słów czy imion ...Ale na necie jest tyle zniekształceń zwykłych słów ,że nic już nie powinno dziwić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Tarot -sciąga nieszczęscie i prowokuje los -uważać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 14:53 radzę uważac na tarota -ponoć ściąga nieszczęscia -to są chyba diabelskie karty -jak wiele osob mówi--prowokuje los - ....a co do wróżek -to niemal wszystkie plotą głupoty żeby tylko zarobić na kimś ....szkoda czasu i kasy !!! nie bądzicie naiwni !!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninakolb Re: WRÓŻKA 10.10.18, 15:50 Ja polecam p. Agnieszkę tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś