Dodaj do ulubionych

praca w Frito lay

18.02.09, 16:05
czy ktoś wie jakie są tam warunki,ubiegam się o prace przedstawiciela handlowego
Obserwuj wątek
    • Gość: guhhh Re: praca w Frito lay IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 18:29
      Może niech kolega google się wypowie.
    • headcharge Re: praca w Frito lay 19.02.09, 00:19
      na jakim etapie rekrutacji jesteś ?
      • Gość: DOMINO Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:44
        NIE POLECAM
        Pracowałem
        Teraz wprowadzili premię za sprzedany towar nie od kilogramów ale od złotówek
        Wszyscy narzekają wystarczy spojrzeć w ogólnopolską GW - forum.
        Szef z Sosnowca ... - wyzywa i potrafi wysyłać dziennie po 20 sms-ów i jeszcze
        10 telefonów.
        jak grupa nie zrobi jego priprytetów to ją ściga do sosnowca co drugi dzień
        To nic , że zaczynasz pracę o 7.30 ale jak masz szkolenie ze sprzedaży w
        sosnowcu o 18 do 19.30 + powrót do domu ... - pan da Ci pizzę i nie wolno Ci
        sieodezwać , że to nie fair.
        Najlepsze trasy sa w katowicach ale to obstawiają jego ziomale z sosnowca.
        Pozabierali ludziom sklepy o które walczyli od 7 lat.
        Jesli uda Ci się zrobić 100% normy to dostaniesz pensję około 2300zł
        ale zapytaj ekipy jak się czuła jak podostawali najniższą pensję w listopadzie i
        grudniu ...
        Aha i przychodząc do pracy nie licz przez 3 miechy na rewelację - przejmujesz
        trasę po kimś :(
        ps. a kto wypada - chłopak czy dziewczyna?
        • Gość: DOMINO Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:53
          TE 20 SMS-ÓW - TO PRZENOŚNIA.
          aha. samochód masz do dyspozycji - jeździsz ile chcesz.
          poza tym jeśli lubisz być w ruchu i potrafisz sobie z tym wszystkim poradzić to
          praca jak najbardziej fajna.
          Ja miałem dość jazdy do Sosnowca - he, he, he.
          ps. jak będziecie się przyjmować to mówcie, że chcecie zarabiać dużo, że Waszym
          marzeniem była praca w dużej firmie no i mówcie , że macie kredyt i musicie dużo
          zarabiać, żeby go spłacać - wiadomo taki delikwent będzie pracował za dwóch.
          Ekipa z Częstochowy jest bardzo fajna na każdym kroku się wspiera.
          Pozdrawiam.
          • kamu2 Re: praca w Frito lay 20.02.09, 09:12
            Dzięki za odpowiedź,czytałem na ten temat w necie ale nic nie było napisane o
            rejonie cz-wy,dlatego tu zapytałem.
            Odchodzę właśnie w tym momencie z firmy która zajmuje się sprzedażą wody
            butelkowanej(wolę nie wymieniać nazwy) szukam czegoś innego.Jak byś mógł mi
            napisać czy tam jest na własnej działalności czy na etat,bo interesuje mnie
            tylko etat.Pozdrawiam
            • Gość: DOMINIK Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:54
              uspokoję Cię ETAT
              a na kogo miejsce wchodzisz bo jestem ciekawy?
              Na pewno będzie lepiej niż w wodach:)
              • Gość: up Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:24
                up
              • kamu2 Re: praca w Frito lay 20.02.09, 22:05
                Mam dopiero iść na rozmowę.No ciekaw jestem czy faktycznie lepiej niż w
                wodach,bo kolega wyżej napisał ze 2300 to jest max,a mnie czasem zdarzało się
                więcej wyciągnąć, ja zarabiam dosyć dobrze,ale wkurza mnie ta działalność
                gospodarcza no i nie mogę dogadać się z szefem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka