nacka13 05.03.09, 09:11 Witam, poszukuje drzwi wejsciowych do mieszkania. Firm jest dużo czy możecie którąś polecić. Interesuje mnie dobra cena i dobry montaż. Dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Drzwi IP: *.prenet.pl 05.03.09, 11:16 Gerda - to mogę polecić. Może najtańsze nie są, ale przyjeźdza serwis, montuje sprawnie i bez problemów a to w dzisiejszych czasach niestety rzadkość. (dla porównania drzwi wewnętrze "fachowcy" 3 razy poprawiali - bo ciężko im było złapać pion:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Drzwi IP: *.137.lesio.net 06.03.09, 20:54 A może ma ktoś drzwi firmy KMT ? Czy jest to dobra firma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Drzwi IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 22:26 KMT to dobra firma trochę tańsza niż Gerda ale każde drzwi można spartolić podczas montażu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 08:50 Jest firma w Częstochowie która wprawia drzwi KMT ale piankuje a podobno drzwi dobrze jest obmurować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Drzwi IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.13, 09:57 Sam sobie wyszukujesz te posty? Odpowiedz Link Zgłoś
princeska1784 Re: Drzwi 09.03.09, 08:54 w "fachowcu" na Równoległej jest bardzo duży wybór drzwi i różnych firm, mają też swojego montażystę. Odpowiedz Link Zgłoś
negr0 Re: Drzwi 09.08.13, 09:53 Moge śmiało polecić drzwi KMT mam kilka w domu i żałuję że nie wszystkie... kupowałem przez www.drzwiami.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: Drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 21:54 ja swoje drzwi kupiłem w firmie www.drzwistudio.pl/ wykonali mi także montaż, jestem zadowolony, drzwi nie były drogie a są solidne Odpowiedz Link Zgłoś