Dodaj do ulubionych

Tablice adresowe - MSIT

06.03.09, 23:38
Na stronie UM jest juz info dot. tablic adresowych.
www.czestochowa.pl/msit/tablice-adresowe/nowe-tablice-adresowe-na-budynkach
Pozostaje pytanie: gdzie przecietny obywatel moze zamowic taka tablice na swoj
dom?? Moze jakas lista firm?? Albo zbiorcze zamowienie Urzedu Miasta zeby
wyszlo taniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Tablice adresowe - MSIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:58
      up
    • ranking.gwiazd Re: Tablice adresowe - MSIT 07.03.09, 20:35
      Jeszcze tylko kilka godzin do zamknięcia 11. edycji naszego rankingu. Zagłosuj na

www.asycieniasy.pl

Możesz zagłosować i wyrazić swą opinię o znanych ludziach z kręgu polityki,
      sportu, mediów i showbiznesu. Dobrej zabawy :)
      • Gość: bonjopol Re: Tablice adresowe - MSIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:33
        Nikogo temat nie interesuje????
    • ulisses_czwa Re: Tablice adresowe - MSIT 09.03.09, 21:23
      Myśle, ze temat wbrew pozorom interesuje pewną grupę mieszkańców - zwłaszcza tych, którzy znajdą się prędzej czy później w sytuacji montażu numeracji domu.
      Nie będę krył satysfakcji z faktu realizaji wniosku, który zgłosiłem odnośnie poszerzenia dostępu do dokumenctacji tablic z numeracją budynków dla mieszkańców oraz szerszej grupy administratorów. Zobaczymy jednak jak to bedzie wyglądać w praktyce - projekty oznakawania są w końcu do ściągnięcia ze strony www miasta, choć mozna byłoby je bardziej uwidocznić. Postaram się namówić przedstawicieli UMCz, aby informacja o dostępie do projektów znalazła się także w informatorze urzędu. Nie kazdy przeciez ma internet. Niebawem będe miał także raport jak wygląda sprawa w przypadku informowania wspólnot mieszkaniowych podczas spotkań z nimi - ilu jest chętnych i jak odnosza się do takiego oznakowania.
      Co do firm, to UMCz nie może podać, ani polecić żadnego wykonawcy. Trzeba samemu po prostu poszukać - najlepiej w intermacie. Ja w ciągu kilku chwil znalazłem parę firm, które mogę podac dla przykładu (nie sa z Częstochowy) np.

www.emalkent.pl/pod.php?emal=oznakowanie
      www.tablitek.pl/domy.php
      www.3dls.pl/ploterr.html
      Biorąc pod uwagę dostęp do wersji elektronicznej dokumentacji, mozna wysłać im podany wzór uzupełniając właściwe dla nas dane i poczekać na wykonanie. Teraz to nie jest żaden problem. Jesli będę miał jakieś informację nt. częstochowskich firm (a może internauci podadzą, podpowiedzą?) to je zamieszczę.
      Pozdrawiam
      • Gość: ... Re: Tablice adresowe - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 01:50
        ...to ja dodam firmę z Cz-wy która wykona każdą(?) tablicę i znak drogowy
        właśnie. jej pełną nazwę uzyskacie czytając metkę na znakach
        drogowych.była-miała siedzibę przy ul.reja jest przy ul.wały dwernickiego.p
        • Gość: ... Re: Tablice adresowe - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 02:06
          ...można dodać wiele firm które znam z całej Polski, które wykonają każdy znak
          na zamówienie wg własnego szablonu(do opracowania) z foli fotoluminescencyjnej,z
          płyty plexifoto. ,tablice podświetlane,oświetlane,świecące,neony.. i wspomniane
          foto,, . p
    • Gość: upup Re: Tablice adresowe - MSIT IP: *.realestate.net.pl 10.03.09, 20:45
      upup
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka