Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 22:31 Ciekawe co laczy pana polaczka z wlascicielem pobliskiej masarni ktoremu nic tutaj nie smierdzi (moze szczatki zwierzece w dole)i co bylo zasypane na zjezdzie do dolu w ktorym to pan polaczek rozsypal cztery worki wapna on juz dobrze wie co i w ktorym miejscu zakopal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: 77.236.0.* 13.03.09, 22:48 o którego właściciela masarni chodzi, bo w rejonie są dwie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:03 Ten z ulicy bieszczadzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.09, 09:28 Też widziałam te cztery worki wapna. Sedno smrodu jest nawet do 10- ciu metrów pod tym zjazdem. Gdy zaczęli ten proceder z zasypywaniem tego świństwa, zjazdu tam nie było. On został uformowany poprzez spychanie ziemi na to coś. Chcę jednak napisać o tym, co działo się u mnie w nocy w domu. Około godz. drugiej obudził mnie smród siarkowodoru (ul. Bieszczadzka). Powtykałam okna, czym się dało, chociaż są nieprzyzwoicie szczelne. I od tej drugiej już nie spałam z wściekłości. I zastanawiałam się do kogo zadzwonić, bo znikad pomocy. Po prostu brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:23 ŚMIERDZI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:21 miasto razem ze strazakami prowadzi w dole jakies prace (mam nadzieje, ze na rachunek dealera opla) tak czy inaczej smierdzi tak, jak smierdzialo... czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 19:51 na rachunek Opla a co opel ma z tym wspólnego BZDURA!może na rachunek Skody:)hahahhahaha albo Pana Czarusia wspaniałego:):):)po sąsiedzku:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 20:21 Nie opla tylko DEALERA OPLA, bo DEALER OPLA jest wlascicielem dolu i balaganu, ktory w nim jest. I nie wazne czy wrzucal smieci on, czy ktos inny. On ma ZADBAC o to zeby bylo OK, a jesli go nie stac, albo nie potrafi, niech sprzeda teren komus, kto wie jak to robic. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:29 wczoraj dowiedzialem sie o istnieniu swiadka,ktory widzial jak pod oslona nocy na terenPana polaczka wjezdzaly samochody przeznaczone do przewozu nieczystosci plynnych, niebyloby w tym nic dziwnego gdyby nie to ,ze byly to samochody na zagranicznych numerach rej.i to ze ten skor....polaczek nie ma pozwolenia na wywoz nieczystosci plynnych!!! cos wymyslimy zeby zatruc mu zycie tak jak on to robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celebre Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 00:50 Dopiero wczoraj się dowiedziałeś??? Ja też wiem o jego istnieniu.Chłop to wszystko z okna widział, tak twierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 19.03.09, 16:27 ja widzialem z kolegami jak tam w tym dole wyladowal taki wielki zielony spodek, wysiadlo z niego paru zielonych gosci z taaaakimi dlugimi czółkami i wszyscy nagle zaczeli srac do tego dolu az milo, potem nagle i szybko wsiedli do tego spodka i odlecieli bo wystraszył ich ten ogr co wcześniej tam srał bo tak jęczeli przy tym, że aż go obudzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 19.03.09, 16:39 polacy to jednak strasznie zawistny kraj, nie mogą ścierpieć, że jednemu się udało a im nie. gratuluję takiego podejścia do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:37 Tak , ze juz niedlugo bedzie pan polaczek liczyl dudki z dziury tym bardziej , ze prokuratura tez dostanie tego swiadka ktory ujawni sie w przyszlym tygodniu.zycze zdrowka panie Janku i mniej nerwow...hahahahahahahahahahahahahahahahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 17:49 No i racja drogie chlopaki niech ma sk.... za swoje najgorzej jak zrobi sie cieplo to nie wytrzymamy w tym smrodzie !!! ps jak moge sie z wami skontaktowac na blizsze spotkanie chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 19:23 Razem z Panem Cezarym K.hahahahhahahhahah:):):)pozdrawiam Panie Czarku. Zdrowia dużo zdrowia i opanowania:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:41 Dziękuje za pozdrowienia , zdrowie i opanowanie . Ale myślę że bijesz nie w te drzwi bo się pomyliłeś . Ale jeżeli ktoś nas zaprasza na jakieś spotkanie -myślę o chłopakach - to się wreście zobaczmy - porozmawiamy czemu mnie tak cały czas pozdrawiasz . Pozdrawiamm GPRS i życzę wielkiego rozsądku - czy na pewno mnie chcesz pozdrawiać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:56 - tu większość ma neostradę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 20:39 pozdrawiam panie pozdrawiam ze mną zawsze bo z innymi to chyba nieee:):)bo smak sie traci,a chłopaki pewnie zobaczyć sie można :):) ale o czym rozmawiać :)o filmowaniu chyba:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:02 bedzie spotkanie moze jeszcze w tym tygodniu ale tylko dla naprawde zaangazowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 20:15 Mafia śmieciowa Numer: 50/2006 (1252) wprost24 Polscy przestępcy nauczyli się od kamorry, jak zarabiać miliony na przemycie odpadów z Zachodu Na jednym tirze wypełnionym śmieciami przejeżdżającym przez naszą zachodnią granicę zarabia się pięć, sześć tysięcy euro. Nic więc dziwnego, że nielegalnym sprowadzaniem odpadów do Polski trudnią się zorganizowane grupy przestępcze. Niebezpieczne dla zdrowia, a nawet życia substancje pochodzenia medycznego odkryto niedawno na terenie wytwórni styropianu w Zachodniopomorskiem. W szczecińskiej prokuraturze toczy się obecnie najwięcej postępowań przeciwko tzw. mafii śmieciowej. Problem dotyczy całej zachodniej Polski. - Przede wszystkim obawiamy się pochodzących ze szpitali odpadów medycznych, które powinny być utylizowane, a wszystko wskazuje na to, że są sprowadzane do nas i zakopywane wzdłuż zachodniej granicy - mówi Józef Skoczeń, szef Prokuratury Okręgowej w Szczecinie. Na jednym takim transporcie to Polaczek ma tyle co na kilku sprzedanych furkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś:) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 94.251.131.* 18.03.09, 20:39 Czytając te komentarze ma wrażenie,jesteście kompletnymi prostakami! Trzeba być idiotą, żeby takie rzeczy wypisywać! Co z wami, ludzie ??? Mafia, mafia śmieciowa i inne bzdury. Zaraz znajdzie się ktoś kto widział tam ufo i zielone ludziki spuszczające coś do dołu! Ja np widziałem tam wielkiego,zielonego ogra ,który narobił tam wielkie kupsko! Mam w dodatku jeszcze jednego świadka na to! I zamierzam zawiadomić program NIE DO WIARY, żeby się zainteresowali tematem. Co za kretynizm! Po jakiego wacka budowaliście tam te swoje piękne domki??? Nie lepiej by było koło huty ? Tam lepsze zapachy przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos:) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 94.251.131.* 18.03.09, 20:41 A pan Cezary to niech taki mądry nie będzie i gróźb niech tutaj nie uskutecznia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco sfiffredi Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 20:56 Masz racje!!!!!!!!!!!popieram:):):)gprs:):):)jest niewinny to niech rzuci kamień:):)hahahahahaha:)siedzi przy kompie i pisze sobie czym więcej procentów tym więcej głupot:):):):)ale fajne forum:):):) forbsa kupcie tam tez piszą o ciekawych sprawach:):)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:57 Sluchaj ktosiu czy czujesz smak posilkow?chyba nie bo wytarles sobie kubelki smakowe lizac dupe polaczkowi jak ciebie to nie dotyczy to sie nie wp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 21:10 w odpowiedzi na Twój list:):)czuje smak posiłków:)kubełków nieeepowycierałem :)nielize dup nooo może czasami kobiece ale to są pupy:):)a czasami takie że sandały spadają:) poznokci sobie niepościeraj od pisania takich scenariuszy:):)chłopaki a może "mafia"hahahahhahahahahhahahahahhahah:):):):)::)dobre może chłopcy albo bobasy:):):):)::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:20 Prawda jest taka, że od momentu wejścia do strefy Schengen nie ma żadnej odprawy celnej na granicach z krajami Unii. Mało tego, kraje eksportujące ten syf nie są zainteresowane jakąkolwiek kontrolą ponieważ jest im na rękę, że to zostaje z ich krajów wywiezione. Później to trafia w takie miejsca jak ten dół po cegielni. Zasypie się ziemią i śladu nie ma. Rekultywacja wyrobiska... dobre sobie. Jeżeli to taki super biznes to takich wyrobisk jest w kraju do rekultywacji wiele. Widocznie jednak to żaden biznes, bo nikt się za to nie bierze w pełni profesjonalny sposób. Korzystają na tym takie cwaniaczki jak Polaczek. Poza tym, pozorowane działania urzędu sugerują że coś jest nie tak. W rzeczywistości najprawdopodobniej w ten proceder jest zamieszanych więcej ludzi. Pojawienie się takiego stężenia siarkowodoru daje pewność, że wywalane są tam odpady organiczne w dużej ilości, ewentualnie jakieś odpady chemiczne. To nie stwarza nie tylko zagrożenie zatruciami, ale również zagrożenie epidemiologiczne dla dużej części miasta, nie mówiąc już o ciężkich powikłaniach które mogą się ujawnić za kilka lat u okolicznych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloo Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:25 xx - masz pelna racje... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:30 I żeby nie było ze nie jest groźne. Efekty będą widoczne za kilka lat: Drastycznie wzrosła liczba chorych na raka w gminie Kaczory. - Czy to efekt działań zakładów Stokłosy? - pytają ekolodzy i żądają przeprowadzenia badań epidemiologicznych. Anna Stokłosa drwi: - Zbadać to trzeba ekologów - czytamy w serwisie gazeta.pl. Ekolodzy przerazili się wynikami badań, które na ich wniosek przeprowadził Urząd Wojewódzki. Pod lupę wziął m.in. stopień zachorowalności mieszkańców gminy Kaczory koło Piły i porównał go z innymi gminami w całej Wielkopolsce. Okazało się, że dane za lata 2004-2006 są zatrważające. Liczba zachorowań na nowotwory wzrosła w Kaczorach o 79 proc. (w Wielkopolsce - o 39). Gorzej jest z chorobami zakaźnymi i pasożytniczymi - tutaj mamy wzrost o 108 proc. (w województwie - o 30). Urzędnicy analizują teraz te informacje. Na alarm bije już Irena Sienkiewicz, szefowa ekologów, przeciwniczka zakładów Stokłosów znajdujących się na terenie gminy Kaczory. Jej zdaniem, przyczyną chorób może być właśnie smród z Farmutilu i emisja trujących związków. Odpowiedz Link Zgłoś
golden133 Re: teraz to sie biznes na tym robi... 18.03.09, 21:51 Ja tam pojade i przywiążę się do drzewa w ramach protestu! hahaha a ciekawe ile jest na tym forum palaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:25 napisałem grzecznie - i grzecznie piszę - że teraz skoro wstydzisz się swojego nazwiska - wiadomo dlaczego - sam sprawdzę skąd piszesz . Pozdrawiam nierozsądnych i zapatrzonych w siebie ( tylko po co to wszystko ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:48 Teraz słabo sprzedają się samochody... Ale za to świetnie sprzedają się śmieci... Każdy kto przyjmie nielegalnie odpady ma czystą kasę. Jak się g...a nie udupi to zasypie ten dół tysiącami ton toksycznych odpadów wymieszanych z ziemią i gruzem, a potem sprzeda ten teren pod budownictwo. W nagrodę dostanie kolejne wyrobisko do "rekultywacji" i będzie truł dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:32 tam sie odbywa jakis jeden wielki przekret ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:08 Śmierdzi!!! od jakiejś godziny 13.00 zapiernicza szambem z dołu aż miło:/<br /> Kur....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:18 CZĘSTOCHOWA MIASTEM KOLESI I PARTYJNYCH UKLADÓW Siarkowodór - zatrucia ostre, zatrucia siarkowodorem mogą występować w przemyśle rafineryjnym, tworzyw sztucznych, mogą mieć miejsce w kanałach, dołach kloacznych, starych, nie używanych i zanieczyszczonych studniach, gdzie siarkowodór wytwarza się przy gniciu ciał organicznych. Drażni spojówki oczu i błony śluzowe dróg oddechowych. Jego działanie ogólne polega na blokowaniu oddychania tkankowego, oraz na pobudzeniu (w małych stężeniach) lub na porażeniu (w większych) ośrodka oddechowego, może prowadzić nawet do obrzęku płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatruwany Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:51 Magistrat nic nie robi, a ograniczony NALESNIK opowiada, ze ludziom sie tylko wydaje, ze smierdzi !!! Za przyzwoleniem Wrony miasto jest zatruwane odpadami !!! Radni, urzednicy i cala reszta maja wszystko gleboko. Zamiast pomoc ludziom wola sie promowac na motocyklach pod JG. Juz my wam podziekujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wew Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=92786404&wv.x=2&a=93013321 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 01:59 godzina 2.00 w nocy, smród nie do zniesienia, przy zamkniętych oknach. Ludzie , co będzie, jak przyjdzie lato??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: 79.139.31.* 23.04.09, 07:14 Poczekajcie na jesienne deszcze-problem powróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 23.04.09, 07:36 szczerze wam współczuje... trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś