Dodaj do ulubionych

Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska

• Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 22:31
      Ciekawe co laczy pana polaczka z wlascicielem pobliskiej masarni
      ktoremu nic tutaj nie smierdzi (moze szczatki zwierzece w dole)i co
      bylo zasypane na zjezdzie do dolu w ktorym to pan polaczek rozsypal
      cztery worki wapna on juz dobrze wie co i w ktorym miejscu zakopal.
      • Gość: gosć Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: 77.236.0.* 13.03.09, 22:48
        o którego właściciela masarni chodzi, bo w rejonie są dwie?.
    • Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:03
      Ten z ulicy bieszczadzkiej
    • Gość: mieszkanka Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.09, 09:28
      Też widziałam te cztery worki wapna. Sedno smrodu jest nawet do 10-
      ciu metrów pod tym zjazdem. Gdy zaczęli ten proceder z zasypywaniem
      tego świństwa, zjazdu tam nie było. On został uformowany poprzez
      spychanie ziemi na to coś.
      Chcę jednak napisać o tym, co działo się u mnie w nocy w domu.
      Około godz. drugiej obudził mnie smród siarkowodoru (ul.
      Bieszczadzka). Powtykałam okna, czym się dało, chociaż są
      nieprzyzwoicie szczelne. I od tej drugiej już nie spałam z
      wściekłości. I zastanawiałam się do kogo zadzwonić, bo znikad
      pomocy. Po prostu brak słów.
      • Gość: gość Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:23
        ŚMIERDZI !
        • Gość: mieszkaniec Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:21
          miasto razem ze strazakami prowadzi w dole jakies prace (mam nadzieje, ze na
          rachunek dealera opla) tak czy inaczej smierdzi tak, jak smierdzialo... czekamy
          • secesja44 Czy zacierają ślady? 15.03.09, 21:36
            Czy zacierają ślady?
          • Gość: mieszkaniec Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 19:51
            na rachunek Opla a co opel ma z tym wspólnego BZDURA!może na
            rachunek Skody:)hahahhahaha albo Pana Czarusia wspaniałego:):):)po
            sąsiedzku:):):)
            • Gość: gosc Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 20:21
              Nie opla tylko DEALERA OPLA, bo DEALER OPLA jest wlascicielem dolu i balaganu,
              ktory w nim jest. I nie wazne czy wrzucal smieci on, czy ktos inny. On ma ZADBAC
              o to zeby bylo OK, a jesli go nie stac, albo nie potrafi, niech sprzeda teren
              komus, kto wie jak to robic. Proste.
    • Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:29
      wczoraj dowiedzialem sie o istnieniu swiadka,ktory widzial jak pod
      oslona nocy na terenPana polaczka wjezdzaly samochody przeznaczone
      do przewozu nieczystosci plynnych, niebyloby w tym nic dziwnego
      gdyby nie to ,ze byly to samochody na zagranicznych numerach rej.i
      to ze ten skor....polaczek nie ma pozwolenia na wywoz nieczystosci
      plynnych!!! cos wymyslimy zeby zatruc mu zycie tak jak on to robi!!!
      • Gość: Celebre Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 00:50
        Dopiero wczoraj się dowiedziałeś??? Ja też wiem o jego istnieniu.Chłop to
        wszystko z okna widział, tak twierdzi...
        • Gość: ufo Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 19.03.09, 16:27
          ja widzialem z kolegami jak tam w tym dole wyladowal taki wielki zielony spodek,
          wysiadlo z niego paru zielonych gosci z taaaakimi dlugimi czółkami i wszyscy
          nagle zaczeli srac do tego dolu az milo, potem nagle i szybko wsiedli do tego
          spodka i odlecieli bo wystraszył ich ten ogr co wcześniej tam srał bo tak
          jęczeli przy tym, że aż go obudzili...
          • Gość: ja Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 19.03.09, 16:39
            polacy to jednak strasznie zawistny kraj, nie mogą ścierpieć, że jednemu się
            udało a im nie. gratuluję takiego podejścia do życia.
    • Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:37
      Tak , ze juz niedlugo bedzie pan polaczek liczyl dudki z dziury tym
      bardziej , ze prokuratura tez dostanie tego swiadka ktory ujawni
      sie w przyszlym tygodniu.zycze zdrowka panie Janku i mniej
      nerwow...hahahahahahahahahahahahahahahahh
      • Gość: gosc Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 17:49
        No i racja drogie chlopaki niech ma sk.... za swoje najgorzej jak
        zrobi sie cieplo to nie wytrzymamy w tym smrodzie !!! ps jak moge
        sie z wami skontaktowac na blizsze spotkanie chlopaki
      • Gość: gość Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 19:23
        Razem z Panem Cezarym K.hahahahhahahhahah:):):)pozdrawiam Panie
        Czarku. Zdrowia dużo zdrowia i opanowania:):):)
        • Gość: Cezary Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:41
          Dziękuje za pozdrowienia , zdrowie i opanowanie . Ale myślę że bijesz
          nie w te drzwi bo się pomyliłeś . Ale jeżeli ktoś nas zaprasza na
          jakieś spotkanie -myślę o chłopakach - to się wreście zobaczmy -
          porozmawiamy czemu mnie tak cały czas pozdrawiasz .
          Pozdrawiamm GPRS i życzę wielkiego rozsądku - czy na pewno mnie
          chcesz pozdrawiać .
          • Gość: PS Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:56
            - tu większość ma neostradę .
          • Gość: .... Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 20:39
            pozdrawiam panie pozdrawiam ze mną zawsze bo z innymi to chyba
            nieee:):)bo smak sie traci,a chłopaki pewnie zobaczyć sie można :):)
            ale o czym rozmawiać :)o filmowaniu chyba:):):)
    • Gość: chlopaki Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:02
      bedzie spotkanie moze jeszcze w tym tygodniu ale tylko dla naprawde
      zaangazowanych.
      • Gość: xx teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 20:15
        Mafia śmieciowa
        Numer: 50/2006 (1252) wprost24

Polscy przestępcy nauczyli się od kamorry, jak zarabiać miliony na przemycie
        odpadów z Zachodu
        Na jednym tirze wypełnionym śmieciami przejeżdżającym przez naszą zachodnią
        granicę zarabia się pięć, sześć tysięcy euro. Nic więc dziwnego, że nielegalnym
        sprowadzaniem odpadów do Polski trudnią się zorganizowane grupy przestępcze.
        Niebezpieczne dla zdrowia, a nawet życia substancje pochodzenia medycznego
        odkryto niedawno na terenie wytwórni styropianu w Zachodniopomorskiem. W
        szczecińskiej prokuraturze toczy się obecnie najwięcej postępowań przeciwko tzw.
        mafii śmieciowej. Problem dotyczy całej zachodniej Polski. - Przede wszystkim
        obawiamy się pochodzących ze szpitali odpadów medycznych, które powinny być
        utylizowane, a wszystko wskazuje na to, że są sprowadzane do nas i zakopywane
        wzdłuż zachodniej granicy - mówi Józef Skoczeń, szef Prokuratury Okręgowej w
        Szczecinie.

Na jednym takim transporcie to Polaczek ma tyle co na kilku sprzedanych furkach...
        • Gość: ktoś:) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 94.251.131.* 18.03.09, 20:39
          Czytając te komentarze ma wrażenie,jesteście kompletnymi prostakami! Trzeba być
          idiotą, żeby takie rzeczy wypisywać! Co z wami, ludzie ??? Mafia, mafia
          śmieciowa i inne bzdury. Zaraz znajdzie się ktoś kto widział tam ufo i zielone
          ludziki spuszczające coś do dołu! Ja np widziałem tam wielkiego,zielonego ogra
          ,który narobił tam wielkie kupsko! Mam w dodatku jeszcze jednego świadka na to!
          I zamierzam zawiadomić program NIE DO WIARY, żeby się zainteresowali tematem. Co
          za kretynizm! Po jakiego wacka budowaliście tam te swoje piękne domki??? Nie
          lepiej by było koło huty ? Tam lepsze zapachy przecież.
          • Gość: ktos:) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 94.251.131.* 18.03.09, 20:41
            A pan Cezary to niech taki mądry nie będzie i gróźb niech tutaj nie uskutecznia:)
            • Gość: rocco sfiffredi Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 20:56
              Masz racje!!!!!!!!!!!popieram:):):)gprs:):):)jest niewinny to niech
              rzuci kamień:):)hahahahahaha:)siedzi przy kompie i pisze sobie czym
              więcej procentów tym więcej głupot:):):):)ale fajne forum:):):)
              forbsa kupcie tam tez piszą o ciekawych sprawach:):)polecam
            • Gość: chlopaki Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:57
              Sluchaj ktosiu czy czujesz smak posilkow?chyba nie bo wytarles
              sobie kubelki smakowe lizac dupe polaczkowi jak ciebie to nie
              dotyczy to sie nie wp....
              • Gość: :) Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 21:10
                w odpowiedzi na Twój list:):)czuje smak posiłków:)kubełków
                nieeepowycierałem :)nielize dup nooo może czasami kobiece ale to są
                pupy:):)a czasami takie że sandały spadają:) poznokci sobie
                niepościeraj od pisania takich scenariuszy:):)chłopaki a
                może "mafia"hahahahhahahahahhahahahahhahah:):):):)::)dobre może
                chłopcy albo bobasy:):):):)::)
              • Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:20
                Prawda jest taka, że od momentu wejścia do strefy Schengen nie ma żadnej odprawy
                celnej na granicach z krajami Unii. Mało tego, kraje eksportujące ten syf nie są
                zainteresowane jakąkolwiek kontrolą ponieważ jest im na rękę, że to zostaje z
                ich krajów wywiezione. Później to trafia w takie miejsca jak ten dół po
                cegielni. Zasypie się ziemią i śladu nie ma.
                Rekultywacja wyrobiska... dobre sobie. Jeżeli to taki super biznes to takich
                wyrobisk jest w kraju do rekultywacji wiele. Widocznie jednak to żaden biznes,
                bo nikt się za to nie bierze w pełni profesjonalny sposób. Korzystają na tym
                takie cwaniaczki jak Polaczek.
                Poza tym, pozorowane działania urzędu sugerują że coś jest nie tak.
                W rzeczywistości najprawdopodobniej w ten proceder jest zamieszanych więcej ludzi.
                Pojawienie się takiego stężenia siarkowodoru daje pewność, że wywalane są tam
                odpady organiczne w dużej ilości, ewentualnie jakieś odpady chemiczne. To nie
                stwarza nie tylko zagrożenie zatruciami, ale również zagrożenie epidemiologiczne
                dla dużej części miasta, nie mówiąc już o ciężkich powikłaniach które mogą się
                ujawnić za kilka lat u okolicznych mieszkańców.
                • Gość: eloo Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:25
                  xx - masz pelna racje... niestety
                • Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:30
                  I żeby nie było ze nie jest groźne. Efekty będą widoczne za kilka lat:

Drastycznie wzrosła liczba chorych na raka w gminie Kaczory. - Czy to efekt
                  działań zakładów Stokłosy? - pytają ekolodzy i żądają przeprowadzenia badań
                  epidemiologicznych. Anna Stokłosa drwi: - Zbadać to trzeba ekologów - czytamy w
                  serwisie gazeta.pl.

Ekolodzy przerazili się wynikami badań, które na ich wniosek przeprowadził Urząd
                  Wojewódzki. Pod lupę wziął m.in. stopień zachorowalności mieszkańców gminy
                  Kaczory koło Piły i porównał go z innymi gminami w całej Wielkopolsce. Okazało
                  się, że dane za lata 2004-2006 są zatrważające.

Liczba zachorowań na nowotwory wzrosła w Kaczorach o 79 proc. (w Wielkopolsce -
                  o 39). Gorzej jest z chorobami zakaźnymi i pasożytniczymi - tutaj mamy wzrost o
                  108 proc. (w województwie - o 30).

Urzędnicy analizują teraz te informacje. Na alarm bije już Irena Sienkiewicz,
                  szefowa ekologów, przeciwniczka zakładów Stokłosów znajdujących się na terenie
                  gminy Kaczory. Jej zdaniem, przyczyną chorób może być właśnie smród z Farmutilu
                  i emisja trujących związków.
                  • golden133 Re: teraz to sie biznes na tym robi... 18.03.09, 21:51
                    Ja tam pojade i przywiążę się do drzewa w ramach protestu! hahaha
                    a ciekawe ile jest na tym forum palaczy ?
            • Gość: Cezary Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:25
              napisałem grzecznie - i grzecznie piszę - że teraz skoro wstydzisz
              się swojego nazwiska - wiadomo dlaczego - sam sprawdzę skąd piszesz .
              Pozdrawiam nierozsądnych i zapatrzonych w siebie ( tylko po co to
              wszystko )
              • Gość: xx Re: teraz to sie biznes na tym robi... IP: 67.159.44.* 18.03.09, 21:48
                Teraz słabo sprzedają się samochody... Ale za to świetnie sprzedają się śmieci...
                Każdy kto przyjmie nielegalnie odpady ma czystą kasę.
                Jak się g...a nie udupi to zasypie ten dół tysiącami ton toksycznych odpadów
                wymieszanych z ziemią i gruzem, a potem sprzeda ten teren pod budownictwo.
                W nagrodę dostanie kolejne wyrobisko do "rekultywacji" i będzie truł dalej.
    • Gość: robi Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:32
      tam sie odbywa jakis jeden wielki przekret !
    • Gość: K Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:08
      Śmierdzi!!!
      od jakiejś godziny 13.00 zapiernicza szambem z dołu aż miło:/<br />
      Kur.......
    • Gość: :) Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:18
      CZĘSTOCHOWA MIASTEM KOLESI I PARTYJNYCH UKLADÓW

Siarkowodór - zatrucia ostre, zatrucia siarkowodorem mogą występować w przemyśle
      rafineryjnym, tworzyw sztucznych, mogą mieć miejsce w kanałach, dołach
      kloacznych, starych, nie używanych i zanieczyszczonych studniach, gdzie
      siarkowodór wytwarza się przy gniciu ciał organicznych.

Drażni spojówki oczu i błony śluzowe dróg oddechowych. Jego działanie ogólne
      polega na blokowaniu oddychania tkankowego, oraz na pobudzeniu (w małych
      stężeniach) lub na porażeniu (w większych) ośrodka oddechowego, może prowadzić
      nawet do obrzęku płuc.
      • Gość: zatruwany Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:51
        Magistrat nic nie robi, a ograniczony NALESNIK opowiada, ze ludziom sie tylko
        wydaje, ze smierdzi !!! Za przyzwoleniem Wrony miasto jest zatruwane odpadami
        !!! Radni, urzednicy i cala reszta maja wszystko gleboko. Zamiast pomoc ludziom
        wola sie promowac na motocyklach pod JG. Juz my wam podziekujemy !
    • Gość: wew Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=92786404&wv.x=2&a=93013321
    • Gość: K. Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 01:59
      godzina 2.00 w nocy, smród nie do zniesienia, przy zamkniętych oknach. Ludzie ,
      co będzie, jak przyjdzie lato???
    • Gość: jan Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: 79.139.31.* 23.04.09, 07:14
      Poczekajcie na jesienne deszcze-problem powróci
      • Gość: xxxxx Re: Jan Polaczek: nie zalewam wyrobiska IP: *.toya.net.pl 23.04.09, 07:36
        szczerze wam współczuje... trzymajcie się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka