storima Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia 24.03.09, 15:56 Wlodku! Niech te wpisy sobie wisza. Mnie to ani ziebi ani parzy. Od czasu do czasu pojawiaja sie identyczne oszczerstwa pod moim adresem na FCzestochowa. Jezyk rynsztoku. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel s. Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 10:49 Wlodku niech te wpisy wiszą? bedziesz miał pamiatkę od bałwana bez honoru jezeli toto jet Wlodku jest Twoim znajomym to aż mi Cię szkoda i storima obiecuję ci, chyba że zmienisz nick będe wchodził na wszystkie fora i szukał storimy i bluzgi masz zapewnione ciołku od twojego fana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzzz... Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: 193.138.241.* 25.03.09, 00:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93172269 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 03:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93187574 zero merytorycznych zarzutów, za to atak prosto z magla... na życie osobiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93172269&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degradacja To forum przeobraziło się w bazar z tekstyliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:27 80% wpisów na tym forum jest tego typu: "ktory kantor polecacie? Dobry weterynarz Gdzie fajne c i u c h o l a n d y ? działki budowlane Szukam wróżki w Częstochowie Gdzie dokupić jazdy katB?PILNE gdzie dostanę suknie pronovias??? Który gastrolog w Częstochowie warty polecenia? Gdzie można kupić fajny wózek spacerowy Zespół na wesele - PoLeCiCie jakiś? Szukam wróżki w Częstochowie" WSTYD tu już pisać. widzę, że elita intelektualna wycofała się z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikoreczka Re: To forum przeobraziło się w bazar z tekstylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 08:43 a czy Ty chociaż do niej się zaliczasz gratuluję ostrości zwroku skoro Ty widzisz przez forum ze elita się wysofała a 80% prostactwa pisze dla Ciebie dyrdymały "elyta "pisze na innych forach dla ludzi o wysokim IQ Tobie jej brak Ty jestś taki sam przesiętniak jak osoby które piszą i ja wstydż się degradator nie odbiegasz od przeciętności robiesz z siebie intelektualistę ale daleko Ci do niego ludzie na forum mają sobie pomagać zapytać się dowiedzieć skoro ta forma komunikowania nie podoba Ci się, to po jaką cholerę piszesz zadufany forumowiczu wiecej optymizmu a dłużej pozyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ancymonko czy jak ci tam !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 09:26 A tak na marginesie, ANCYMONKO zabieraj sie do roboty !!!! Poczytaj troszke co tu sie pisze, sama tego chcialas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ancymonko czy jak ci tam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 12:45 Marcysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 18:15 reklama: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93280337 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=88068373&a=93265265 Jestem zniesmaczony poziomem dyskusji w ww. temacie. Połowa postów łamie zasady netetykiety a więc również łamie punkt 5 regulaminu forum. Piszą w tym poście osoby o typowej mentalności trolla internetowego, którego celem jest wywołanie kłótni. Tym bardziej, że wszyscy rzucają błotem a jakoś mimo wizyt w tylu instytucjach nikt nie pisze, że coś zdziałał. O ile się nie mylę obowiązuje zasada domniemania niewinności a tu mamy doczynienia ze szkalowaniem czyjejś opinii niepopartym żadnym prawomocnym orzeczeniem sądu, pihu czy uokik. Zresztą szperając po sieci znalazłew orzeczenie uokik gdzie przedmiotowy urząd odmówił wszczęcia jakiekolwiek postępowania przeciwko szkalowanej firmie: www.uokik.gov.pl/download/Z2Z4L3Vva2lrL3BsL2tzZ19weXRhbmlhLnYwLzI3NC80LzEvZGVjeXpqYV9ucl9ya3RfNzNfMjAwNF96XzMxLjEyLjIwMDQucGRm W związku z powyższym nazywanie kogolwiek oszustem czy złodziejem bez podstaw do tego jest oszczerstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 10:04 użytkownicy forum powinni być zalogowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosscc Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 16:44 Gość portalu: gośc napisał(a): > użytkownicy forum powinni być zalogowani. Ale z ciebie biora przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do moderatora Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:34 To nastepny dowód do jakiego poziomu zniżyło się foru-prawie dno. WPIS należacy do osoby używający nicku DEGRADACJA o tytule To forum przeobraziło się w bazar z tekstyliami mowi cała prawdę Uciekam z tej strony żeby nie osiągnąc dna. SZANOWNI MODERATORZY ZAPRASZAM DO PRACY I ZRÓBCIE TU PORZADEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:23 Proponuje takie teksty na tych nieudolnych moderow do administracji kierowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y@ Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.21.pl 27.03.09, 12:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=92696928&v=2&s=0 Śmieć w odpowiedzi. Poza tym wiem, że osoba, która się (rzekomo) podpisała nie miała wówczas dostępu do internetu ... Także co najmniej odpowiedź do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: Posty/wpisy wg Was do usunięcia IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.09, 17:33 przeczytałam ,,ŚMIESZNE ŻYCZENIA ,,i powiem tak -to nie jest śmieszne to jest żałosne i trudno to nazwać życzeniami ,leprze posty powywalali a to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ancymonko do pracy ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 13:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93360751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ancymonko do pracy ! IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 29.03.09, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93396344&a=93396731 to jest chamstwo, ktoś znalazł psa, którego właściciele może szukają, a jakiś nie wyspany i w złym humorze pisze bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosscccc Re: ancymonko do pracy ! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:19 Czy ty w koncu zabierzesz sie do pracy ?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93404346 kolejny śmiec na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Do moderatorki ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 12:11 W zwiazku z ostatnimi postami i zamieszczonymi w nich reklamami oraz iunnymi smieciami, wyslalem linki tych spamow do administracji w celu ich usuniecia. Takze, prosze nie mylic, kto je usunal za lamanie regulaminu, nie nasz bojowy, dzielny moderator ktorra sama zalozyla ten śmieszy temat i gó-wno w tym temacie robi tylko z uwagi na olewatorstwo forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do moderatorki ! IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 10:08 .. Podbijam aby moderatorka czuwala a nie sie opierd..... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-ek1234 Do moderatorki ! 31.03.09, 10:15 Obudz sie w koncu ! Zakladajac sam temat nie znaczy ze zabierasz sie do czyszczenia tu śmieci, one wisza a je jak mozna poczytac inni za ciebie czyszcza. Czy ten wpis nie lamie regulaminu ?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93443158&a=93482428 Moze laskawie i to wywaklisz ty albo ktos za ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Do moderatorki ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 20:35 temat zaraz zdechnie smiercia naturalna, bo nasi moderatorzy w du- pach swych smierdzacych to maja aby smieci czyscic z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: Do moderatorki ! IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 12:14 Zajrzyj do kosza w koncu bo ze smietnika sie wysypuje a ty nic nie dzialasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do moderatorki ! IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 08:32 A to wy obiboki was nie rusza ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=93652902 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Usunąć agenta R.Sikorskiego z polityki. IP: 193.138.241.* 04.04.09, 10:25 Radosław Sikorski jako wojenny korespondent W Afganistanie był wywiadowczo związany z amerykańskimi służbami specjalnymi. Dlaczego w Afganistanie toczy się wojna ? Tyle mocarstw już starało się o opanowanie tego strategicznego terytorium w Azji - bez odpowiedniego skutku. Zniszczyli kraj. Mordują tubylców - nawet czynią to żołnierze polscy. WSTYD mi, że jestem Polakiem. Ja jednak zawsze byłem przeciwny tej zbrojnej agresji z udziałem sowietów, a obecnie jankeskich świni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIIITTTAA Re: Usunąć agenta R.Sikorskiego z polityki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:49 WYBORCZA Częstochowska do kosza!!! Odpowiedz Link Zgłoś