Dodaj do ulubionych

dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn

24.03.09, 19:01
dziewczynki,mam pytanie,czy ktoras z Was leczyla sie kiedys u doktora Artura Kowalskiego?przyjmuje w przychodni na ul.Michalowskiego oraz prywatnie za starym zus-em.
chodzi mi dokladnie o leczenie problemow z zajsciem w ciaze.mozecie mi cos na jego temat powiedziec?bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.54.168.178.tvksmp.pl 25.03.09, 10:53
      chodze do niego od 11 lat, ze swoimi problemami potem z ciaza i po
      ciazy, polecam z czystym sumienie, moim zdaniem jeden z najlepszych
      lekarzy w cz-wie, ale polecam isc prywatnie, wszystko na miejscu.
    • Gość: Nina Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:59
      a ja niepolecam. Chodziłam do niego 3 lata, ale po tym czasie zrobił sie z niego
      prawdziwy burak!! O wizycie na Michałowskiego niemasz co liczyć-jest nie miły i
      ma do wszystkich pretensje-niewiadomo o co, a prywatnie zbiera tylko kase-zależy
      mu tylko na niej.
      Od 2 lat leczę sie u dr. Surówki (przyjmuje w Medyku), lekarz z powołania a
      przy okazji skuteczny, natychmiast seria badań, leczenie i efekt- 2 miesiąc
      ciąży:)))
      • Gość: curry-curry Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:42
        pytam bo mam jakies mieszane uczucia.chodze do niego od kilku
        miesiecy bo staramy sie z mezem o dziecko a mam straszne problemy z
        owulacja.najpierw zrobil mi standart-tarczyca i prolaktyna-wszystko
        oki...potem monitoringi-caly czas....co pare dni...nastepnie
        clostilbegyt pierwszy cykl....super pecherzyki tylko nie
        pekaja...nastepnie kolejny cykl i wielka lipa...nie ma nic.ani
        pecherzykow ani dobrego endo.moj organizm plata mi ostre figle,dla
        mnie jest dosc mily i dzisiaj nawet mnie pocieszal ze jakos to
        bedzie,ze zrobi co sie da a jak nie bedzie juz wiedzial jak to
        odesle mnie do specjalisty ale mam wrazenie ze cos przeoczyl.dlatego
        tez pytam...bylam tez u niego pare razy prywatnie.nie widze wiekszej
        roznicy w zachowaniu-moze trafilam na jego dobry dzien,ale pytam o
        opinie,bo na tym forum siedzi wiele madrych kobiecych glów:)
        • Gość: OLGA Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: 188.33.58.* 25.03.09, 18:58
          Chodze do dr Kowalskiego prywatnie, zawsze jest mily, wyjasni jesli cos trzeba,
          zleca badania, robi usg. Wczesniej chodzilam do niego do przychodni i jakos nie
          zauwazylam zeby sie inaczej zachowywal, nigdy nie byl nie mily. W przychodni to
          bylo wszystko bardzo szybko gdyz wiadomo duza kolejka zawsze w prywatnym
          gabinecie moze poswiecic wiecej czasu. Prowadzil moja ciąze i naprawde zawsze
          byl bardzo pomocny. Ja nie moge mu nic zazucic. Jak dla mnie jeden z lepszych
          ginekologów.
    • Gość: Bartek Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 22:52
      A ja sie dziwie jak możecie rozebrać sie przed facetem mimo tego że lekarz i wiele widział. Jak kazdy facet i ginekolog też wzrokowiec przy mlodej kobiecie atrakcyjnej tez sobie z przyjemnoscia popatrzy. No chyba że faceta ginekologa wybieraja kobiety te mniej atrakcyjne ktore maja braki w kontakatach z facetami to wtedy to rozumiem.
      • Gość: Magda Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.09, 21:38
        A niech go podnieca co chce wazne żby był dobrym lekarzem, a czy mu
        staje podczas badania czy nie to jego sprawa. Obowiazuje go
        tajemnica lekarska więc niech sobie patrzy-przecież zamykajac oczy
        nic nie wyleczy.Szczerze mówic nie znam kobiety - ginekologa dobrego
        fachowca.
    • Gość: klarav Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 09:13
      heheeheh.doobry jestem.czytam Cie i sie smieje.zastanawia mnie tez
      ile Ty masz chlopczyku lat.czy ty myslisz ze ogladanie podwozia 60
      razy dziennie doprowadza chlopa do mokrych snow?mysle ze biednego
      nic juz nie zdziwi.szok...ostro sredniowieczne myslenie.heheheh...no
      ubawil mnie...przednio,przednio:))))))))))
      • Gość: janek Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:58
        BUUHHAAHHAA! Dobre to z tym PODWOZIEM.
    • Gość: ja Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 09.07.09, 10:13
      up....
    • piotr.dwa Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn 09.07.09, 20:52
      Nie polecam. Chodziła do niego moja siostra, doprowadził ja do takiego stanu, że
      mało brakowało a nigdy nie miała by dzieci. Polecam dr Bińczyka z MEDYKA, jest
      naprawde niezły. Najwięcej pacjentek przychodzi do niego właśnie które staraja
      się zajść w ciążę. Jest skuteczny w tym co robi. polecam
    • Gość: odp Re: dr.Kowalski-ginekolog-pytanie do dziewczyn IP: *.net.stream.pl 09.07.09, 21:35
      Kilka lat temu poleciłabym go ze spokojnym sumieniem, młody pasjonat - z super
      podejściem do pacjentek. A teraz nie polecam, rutyna go bardzo zmieniła.
      • Gość: gosc Re: ginekolog dr Ziębiński IP: *.54.173.145.tvksmp.pl 10.07.09, 11:35
        polecam dr Ziębińskiego, przyjmuje prywatnie na ul. Kilińskiego oraz pracuje w
        szpitalu na tysiacleciu, wpisz w google to ci wyskoczy jego stronka, naprawde
        fajny, chodzily do niego 2 moje siostry bo mialy problem z ciaza, jedna sis nie
        mogla zajsc w ciaze, natomiast druga sis od samego poczatku brala na
        podtrzymanie ciazy, dzieki temu lekarzowi obie urodzily cudowne dzieciaczki:) ja
        tez do niego chodze:) polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka