dyziek_0 14.04.09, 07:58 A co tu komentować! Ja przekazałem 1% i jeśli będę w stanie przekażę więcej. Ot i wsio. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leluri Re: Koncert charytatywny: zagrali dla zwierzaków IP: 94.251.139.* 14.04.09, 08:59 piekna inicjatywa, brawo. ja systematycznie przekazuję pieniążki na schronisko dla bezdomnych zwierząt, to chyba to samo, prawda? a nefretete miała juz być w domu tymczasowym, w Warszawie, czyżby nie przyjęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka.0 Re: Koncert charytatywny: zagrali dla zwierzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:08 Schronisko a fundacja to dwie inne bajki:/ Ja rozwniez przekazalam 1 procent na fundacje:) Nefre jest w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horseman Notes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:49 a notes gdzie stoi? wciąż w pegazie? Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Notes 14.04.09, 21:54 Notes został zabrany z Pegaza i stoi od 1,5 roku w prywatnej stajni niedaleko Częstochowy. koszt jego utrzymania to 300 zł miesięcznie - dlatego szukamy wirtualnych opiekunów, którzy mogliby partycypować w kosztach utrzymania konika, który, jak sie okazało wcale nie miał dystrofii - był połamany... Więcej zdjęć Notesa na naszej stronie : foranimals.czest.pl/www/category/adopcja/oczekuja-na-adopcje/pozostale/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Koncert charytatywny: zagrali dla zwierzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:14 Popieram Wasze działania w 100%, tak trzymać. Chcialabym tylko zeby bylo mniej psycholi na swiecie, ktorzy traktuja zwierzeta jak zabawki i wtedy bedzie extra. Odpowiedz Link Zgłoś