ullek2 10.05.09, 17:42 Mam zapytanie:czy ktoś z Was korzystał kiedyś z usług p.Żanety Nagalewskiej-Radłowskiej dotyczących układania osobistych diet. Czy jest droga i skuteczna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chudziak Re: dieta??? IP: 83.16.102.* 10.05.09, 18:23 słyszałem różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona:) Re: dieta??? IP: *.chello.pl 11.05.09, 22:34 na dietach , które otrzymałam od pani Żanety schudłam juz 20 kg i to jeszcze nie ostatnie słowo:) za każdą wizyte, na której otrzymuje sie diete bierze 100zl, duzo ale jak dla mnie jest skuteczna. Mimo, ze jest konkretna nie ma użalania nad soba, to jednak ma w sobie coś takiego ,że nawet mnie potrafiła zmotywować a było cieżko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: dieta??? IP: 193.138.241.* 12.05.09, 02:10 Ja już tyle kasy wydałam na tą dietetyczkę, że brakuje mi na jedzenie :-( Schudłam już 16 kg i straciłem 2700 zł :-( Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meteo Re: dieta??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.09, 16:15 Też jestem zainteresowany jakimś specjalistą. Pomóżcie. Podacie jakieś namiary do tej dietetyczki? I co ile trzeba się zgłaszać po te diety? Muszę schudnąć ok 20kg. Mam dość dużą nadwagę i lekarz doradził wizytę u jakiegoś dietetyka. No i jak możecie to powiedzcie ile mam przeznaczyć na te 20kg, kasy. Bo "Zadowolona" tylko napisała, że 100 zł za wizytę... ale co ile tygodni? Muszę sobie rozłożyć wydatki ma miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa.stolnica Re: dieta. 12.05.09, 17:18 Może komuś się przyda. Mnie pomaga, ale wymaga cierpliwości, wytrwałości i systematyczności: rapidshare.com/files/197372795/Lose_Weight_Fast_-_Subliminal_Hypnotherapy_Sessions_-_RelaXxoR.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Dieta zgodna z grupą krwi - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:35 to prosta dieta, choć do końca to nie dieta(nie ma ograniczenia kalorii) a sposób odżywiania. Jemy to co organizm potrafi przetworzyć. Nie każdy niestety może jeść boczek i zapijać śmietaną. Polecam gdyż jest dobra i raczej nie kłopotliwa. Efekty może nie są natychmiastowe ale odczówa się jak organizm zaczyna odrzywać na prawidłowym pożywieniu. W internecie jest wiele informacji o tej "diecie", więc koszt jej wprowadzenia jest malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Jedz zgodnie ze swoją grupą krwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 06:37 rapidshare.com/files/232732300/Jedz_zgodnie_ze_swoja_grupa_krwi.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja stosowałam taką IP: 193.138.242.* 13.05.09, 10:42 stosowałam dietę Vitalii dostepnej na www.diety.wp.pl dieta nazywała sie smacznie dopasowana i za 3miesięczna diete zapłaciłam 125 zł. przez ten czas schudłam 12 kilo. a prawda jest taka, że wystarczy jeść 4-5 mniejszych posiłków dziennie, pic duzo wody, duzo warzyw i kasz, ryb, nie przejadać sie na noc,nie jeść słodyczy i ćwiczyć. ja cwiczyłam codziennie po pół godzinki na steperze. + DUZO WYTRWAŁOŚCI i SAMODYSCYPLINY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:22 Mój mąż po miesiącu z hakiem schudł na diecie Pani Żanety ponad 10 kg. Jest w 2 jej etapie. Niedługo wybieramy sie do Niej po dalsze wskazówki. Wg nas ważna jest motywacja jaką daje polecając dietę. U nas się to sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dieta??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 12:52 bez wydawania pieniędzy schudłam 10 kg w 2 miesiące , bo chciałam . Wystarczy jeść trzy razy dziennie połowę porcji (takiej jak zwykle) , dużo owoców , wody i warzyw. Zainwestowałam jedynie w stepper , 45 min dziennie, do tego brzuszki.Ostatni posiłek o godzinie 18-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dieta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:32 A ma ktoś jakieś namiary do tej Pani - bo możne bym poszła troszkę ciałka się pozbyć :) i sprawdziła co to jest i jak działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:41 oto namiary do Pani Żanety 500-136-006, mieszka na ul.Kiedrzyńskiej 77/70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo Re: dieta??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.09, 09:26 A ile razy w tygodniu trzeba chodzić po te diety (lub w miesiącu)? I za każdą się płaci 100zł czy za pierewszą a za następne mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:34 Witam właśnie wróciłam od Pani Żanety, ponieważ byłam już po 3 etap diety (zaczynam go od niedzieli). Na chwilę obecną podczas stosowania 1 i 2 etapu schudłam prawie 6 kilogramów i jestem bardzo zadowolona. W 3 etapie ustaliłyśmy, że chcę schudnąc jeszcze ok. 5 kg. Na pierwszej wizycie zapłaciłam 100zł a otzymałam diet 7 dniową w 1 etapie i w 2 etapie na 20 dni. Tak więc za 27 dni 100 zł uważam, że to nie dużo. Dzisiaj otrzymałm dietę na kolejne 30 dni i też zapłaciłam 100zł. Kolejnym etapem będzie stabilizacja, ponieważ nie chcę już więcej schudnąć. Pewnie też zapłacę za nią 100zł, razem wyjdzie 300zł a nie jak ktoś wcześniej pisał o jakiejś dużej kwocie. Ja jestem bardzo zadowolona, moje koleżanki również do niej chodzą i bardzo ją chwalą Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa.stolnica Re: Odchudzanie fakty i mity. 14.05.09, 06:19 rapidshare.com/files/232728825/Odchudzanie_-_fakty_i_mity.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit4life Dieta dr Arthura Agatsona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 13:12 Skuteczna jest rapidshare.com/files/241429827/Dieta_dr_Arthura_Agatsona.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: dieta??? IP: 193.138.241.* 14.05.09, 10:09 A ja polecam Dietę Życia Mai Błaszczyszyn. Oparła ją na diecie Diamondów dostosowując w swojej książce jadłospisy na nasze polskie możliwości zakupu produktów. Nie jest to typowa dieta ale sposób właściwego łączenia produktów żywnościowych, tak by jeden drugiemu nie przeszkadzał i zaburzał trawienia. W prawidłowym odżywianiu najważniejsze jest to by organizm strawił i przyswoił to co dostaje w pożywieniu. To co nie strawimy blokuje nam jelita, tworzy złogi będące blokadą i powodem zatrucia organizmu. Gotowe jadłospisy zawarte w książce są przykładowymi, niekoniecznie muszą być stosowane dosłownie ale podstawowa zasada łączenia produktów oczywiście tak oraz przestrzegane godziny spożywania różnych potraw. Ja mam książkę z 1991 r. Nie wiem czy była wznawiana. Ja ten sposób żywienia stosowałam kilka lat i trzymałam się w optymalnej dla siebie wadze. Niektóre zasady stosuję do tej pory i jak na swój wiek trzymam się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit4life Re: Fit For Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 09:34 W formacie *.pdf rapidshare.com/files/233140274/Fit_For_Life.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dietetyk Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:41 "Gościu", po co 9 razy bezproduktywnie podnosisz ten wątek ? Po co prosisz o radę (i spamujesz) skoro nie zamierzsz z niej skorzystać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitka Re: dieta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:58 proponuję Ci dietę na vitalia.pl ja już zrzuciłam przeszło 10 kg jem często i wcale nie mało! 100zł za wizytę to dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.09, 07:52 Wolę tradycyjną kuchnię polską, np rapidshare.com/files/209052634/Kwasniewski_Jan_-_Zywienie_Optymalne.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo Re: dieta??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.09, 09:54 Na temat właściwego wątku przeczytałem tylko 3 opinie a reszta proponuje inne diety i nie wiem co zrobić. Czy polecacie dr Nagalewską- Radłowską czy zacząć korzystać z innych diet ? Bo jeżeli jest ktoś tańszy i też skuteczny no to chyba lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: dieta??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.09, 16:58 Wg mnie to ona za bardzo zdziera! Inne diety mażna już nabyć od 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Y Re: dieta??? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.05.09, 19:51 Słyszałem, że ona jest bardzo droga. Nie każdego stać na 100 zł. Oficjalnie u lekarza dieta kosztuje między 20 a 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 12:18 Powiem, krótko jeśli kogoś nie stać na dietetyka to poprostu do niego nie chodzi i na własną rękę próbuje się odchudzać, a dieta za 20-30 zł to lepiej sobie ściągnąć z netu i na to samo wyjdzie. Pani Radłowska wie jak odchudzać, znam kilka osób, które są zadowolone z jej diet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Y Re: dieta??? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.05.09, 22:05 Zadowolenie zadowoleniem a kasa kasą. U lekarza wydać 20-30zł a u kogoś bez wykształcenia medycznego to chyba ryzyko. Ja też znam kilka osób, które na diecie za 20zł schudły ok. 10kg. Na same produkty do diety wydaje się przecież też kilka zł więc po co przepłacać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta??? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.05.09, 20:03 Dietetyk Mirosawa Szafert tel.sł.(0-34) 361-01-98, tel.sł.(0-34)324-44-23 w.236 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinda Re: dieta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:50 tylko vitalia.pl ja zrzuciłam 12 kg w 4 miechy zrzucenie 10 kg w 1 miesiąc - efekt jojo murowany! każdy dietetyk ci to powie, że powinno się chudnąć ok. 70dkg na tydzień i pytanie do dziewczyn , które były na vitalii - wykupowałyście dietę stabilizacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Y Re: dieta??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.09, 12:13 A kto powiedział (napisał), że schudł 10kg w miesiąć ???? Ja napewno nie.Prostuję: koleżanka schudła na diecie od lekarza za 20zł ok. 10kg w 3 miesiące! W tej chwili zamiast rozmiaru 40 nosi 38. Jest zadowolona i je więcej posiłków tylko częściej (5x dziennie) i jest zadowolona z efektów diety, po 3 latach. Mam pytanie a jak działa to alli ? To coś nowego. Muszę zmienić nawyki żywieniowe u mojego męża i mam nadzieję, że po połączeniu tego z alli będą trochę lepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudnieta Nawyki żywieniowe i tryb życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:27 dobre efekty daje dieta śródziemnomorska: rapidshare.com/files/207632519/Cooking_the_Mediterranean_Way.rar Odpowiedz Link Zgłoś
agaoc Re: dieta??? 12.06.09, 12:21 Planuję założenie w Częstochowie grupy wsparcia dla grubasków ( osoby które mają do zrzucenia więcej niż 15kg), chciałabym zebrać troszkę osób aby zorganizować wspólne spotkania, jakieś ćwiczenia (aerobik czy tym podobne), basen wynajęty tylko dla grubasków żeby nikt się nie wstydził, spotkania na których można by było porozmawiać o dietach, sukcesach, porażkach.Ogólnie zależy mi na zorganizowaniu grupy osób wspierających się w odchudzaniu „na żywo” nie wirtualnie przez Internet. Sama mam straszny problem z nadwagą i wiem że sama nie dam rady , a w rodzinie wsparcia nie mam. Kto chciałby w czymś takim uczestniczyć, kto chciałby pomóc i równocześnie potrzebuje wsparcia. Czekam na odzew. Pamiętajcie, wszystko da się zorganizować a w grupie raźniej dążyć do celu. Pozdrawiam serdecznie!!! Aga (105kg) mój adres : agnes39@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dieta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:56 Czy osoby stosujące dietę pani Żanety pozwoliły sobie na jakikolwiek alkohol? Mój mąż rozpoczął taka właśnie dietę. Szykuje nam się niewielka impreza i nie wiem czy go w ogóle o tym informować by nie kusić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniona Re: dieta + soft drinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:22 Człowiek nie wielbłąd musi sie napić, np. soft drinka: rapidshare.com/files/261357571/Chemistry_and_Technology_of_Soft_Drinks_and_Fruit_Juices.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonnkaa Najlepsza dieta! IP: *.mooo.com 29.07.09, 19:27 Najlepsza dieta: męski sok i mokry krok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 Dieta cud w dupkę drut hihihihi IP: *.onlinemartin.org 29.07.09, 21:25 Pozdrawiam Wielką jest mądrością umieć znosić głupotę innych -Pitagoras Odpowiedz Link Zgłoś
iza1270 Re: dieta??? 09.02.10, 13:07 Ja korzystam juz od 2 miesięcy . W pierwszym miesiącu był 1 etap teraz mam 2 etap i jestem strasznie zadowolona :) Przez ten pierwszy etap schudłam 15 kilo teraz dopiero zaczęłam 2 etap więc nie wiem jak bedzie ale czuje że dobrze :):):) a co do pieniedzy płacę za wizytę 100 zł ale opłaca sie za jedzenie wydaje mniej bo wszystko tobie za parze Polecam Odpowiedz Link Zgłoś