Dodaj do ulubionych

Elektryk samochodowy - AUDI

13.05.09, 17:20
Szukam dobrego i w miare uczciwego elektryka samochodowego do auta
AUDI A4 w Częstochowie.Z dobrym dojazdem,mam duże auto więc chce
mieć pole namewru u niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: !! Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 21:45
      szkoda ze rozumu pod sufitem nie masz aby manewrowac cwoku.
      • Gość: XxX Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: 217.153.246.* 13.05.09, 23:03
        O co ci chodzi?Jak masz głupio pisać to się nie wypowiadaj.
    • Gość: a4 Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.05.09, 08:56
      a4 ma dobry skret. Po co ci duzy plac?
      • Gość: Matt Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:00
        Bo on umie jeżdzić tylko prosto. Dresy się przesiadły z BMW na Audice.
    • Gość: Sam Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:01
      A może jeszcze frytki do tego?
    • Gość: Michał Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:04
      Witam.
      co do elektryka to na Jana Pawła II na wprost komendy jest elektryk samochodowy. Nie specjalnie sympatyczny, ale zna się na robocie i nie zdziera. Widziałem też wczoraj na Jadwigi elektromechanikę, jadąc od miasta skręt w prawo jak stacja benzynowa.
      A co do pola manewru to do "miłych kolegów" może auto jest na lawecie i stąd potrzeba więcej miejsca? i skąd to złośliwość? są różne sposoby na wyładowanie frustracji, nie koniecznie obrażanie innych.
      pozdrawiam
      • Gość: WWW Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.rev.masterkom.pl 14.05.09, 22:24
        Zgadza się .... Skoczylas jest dobry
        ale na tym jego placu nie pomanewrujesz za bardzo ... auto na
        aucie ... się wyjeżdzało na wstecznym z tego jego garażyku a potem
        slalom między samochodami .... :))) cisnota niemiłosierna - nie wiem
        czy tam tak zawsze jest ale wtedy kiedy byłem przewalone było :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka