piotrmas 13.05.09, 17:20 Szukam dobrego i w miare uczciwego elektryka samochodowego do auta AUDI A4 w Częstochowie.Z dobrym dojazdem,mam duże auto więc chce mieć pole namewru u niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !! Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 21:45 szkoda ze rozumu pod sufitem nie masz aby manewrowac cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: 217.153.246.* 13.05.09, 23:03 O co ci chodzi?Jak masz głupio pisać to się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a4 Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.05.09, 08:56 a4 ma dobry skret. Po co ci duzy plac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:00 Bo on umie jeżdzić tylko prosto. Dresy się przesiadły z BMW na Audice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:01 A może jeszcze frytki do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:04 Witam. co do elektryka to na Jana Pawła II na wprost komendy jest elektryk samochodowy. Nie specjalnie sympatyczny, ale zna się na robocie i nie zdziera. Widziałem też wczoraj na Jadwigi elektromechanikę, jadąc od miasta skręt w prawo jak stacja benzynowa. A co do pola manewru to do "miłych kolegów" może auto jest na lawecie i stąd potrzeba więcej miejsca? i skąd to złośliwość? są różne sposoby na wyładowanie frustracji, nie koniecznie obrażanie innych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Elektryk samochodowy - AUDI IP: *.rev.masterkom.pl 14.05.09, 22:24 Zgadza się .... Skoczylas jest dobry ale na tym jego placu nie pomanewrujesz za bardzo ... auto na aucie ... się wyjeżdzało na wstecznym z tego jego garażyku a potem slalom między samochodami .... :))) cisnota niemiłosierna - nie wiem czy tam tak zawsze jest ale wtedy kiedy byłem przewalone było :)) Odpowiedz Link Zgłoś